GRAND MAGUS - Klippremier: Steel Versus Steel

Január végén jelent meg a hetedik albumuk

2014. november 28. (péntek) 15:49

Az egykori Spiritual Beggars frontember JB Christofferson vezette svéd Grand Magus hetedik albuma még január végén jött ki Triumph And Power, a Steel Versus Steel című dalhoz azonban csak most készült el egy klip.


A klip apropóját az adja, hogy a Grand Magus decemberben Angliában turnézik majd a Behemoth, a Decapitated és a Winterfylleth társaságában.


www.facebook.com/grandmagusofficialA Grand Magus az idei albumot Nico Elgstrand producerrel vette fel, a hangmérnök Staffan Karlsson volt, a felvételek pedig a halmstadi Sweetspot stúdióban folytak.GRAND MAGUS - Steel Versus Steel (a 2014-es Triumph And Power albumhoz)
 

Hozzászólások

[014438]
Melkor
Pandeamonium (nekem csak pandus) te pedig szégyelld magad & nem szeretnék meglátni többet engem pocskondiázó hozzászólást tőled!!!
[014437]
Melkor
Bocsánatot kérek wrom, hogy azt feltételeztem rólad, hogy valamiféle közöd van pandus kisasszonyhoz és lejárató kampányához, mostmár tudom, hogy nincsen, mégegyszer bocs és a jövőben szívesen beszélgetek veled.
[014435]
Hajassss
Azzal az érveléseddel nem értek egyet, hogy csupán a tagok miatt eladható a zenekar. Egyikük sem egy sztár alkat, nem nagyon híres zenekarokból jött zenészek alkotják a tagságot. A Spiritual Beggarst nem tartom ilyen zenekarnak. A GM máramúgy is jóval azelőtt létezett, hogy JB belépett volna hozzájuk. De természetesen elfogadom, ha neked nem tetszik. Nekem nagy kedvenceim maradnak!
[014434]
Melkor
A jó kereskedők is így szokták eladni az eladhatatlan árút. Szerintem pedig ma egy ilyen lemez gagyi, ha nem azok a zenészek játszanának benne akik, a kutya se lenne kíváncsi rájuk!
[014433]
Hajassss
Az a szimpatikus Grand Magusékban, hogy tőlük bármi történhet a zene világában, ők mennek tovább a saját útjukon. Divat-divatot követ, mások a metal halálát vízionálják, megint mások nyafognak a letöltések miatt. Egyesek pedig haladnak előre, csinálják azt, ami jön belőlük, természetesen, mindenféle görcs nélkül. Fel kell venni az a kib...ott gitárt, fel kell tekerni a gain-t az erősítőkön és kész, hadd szóljon. Nekem ezt az érzést adja a GM. Ennyiről szól, ennyiről kell szólnia az egésznek.
[014432]
wrom
T. Melkor!

Kapcsolatunkat illetően lásd:

http://hammerworld.hu/2014/11/28/grand-magus-klippremier-steel-versus-steel/

[014421]
wrom

[014424]
wrom

És még annyit, hogy szerintem részemről semmiféle "gyalázkodás" nem történt.
[014431]
Melkor
Ja és míg el nem felejtem azt az infót kaptam, hogy pandus nőnemű, ej pandus nő létedre így viselkedni, remélem olyan randa vagy, mint a hozzászólásaid.
[014430]
Melkor
Na mehet wrom és pandus a gyalázkodó hozzászólásaitok áradata. Már rég rájöttem, hogy kettőtök közt van valamiféle kapcsolat. De leszarom, engem ugyan nem érdekeltek. Mi van wrom csak nem hiányzom, hogy ide is utánam jöttél? Azt akarod, hogy visszamenjek? Egyébként panduskám wrom nem orvos doktor, hanem jogász, úgyhogy szopacs.
[014429]
Pandeamonium
Mondom én, hogy Mell-kór skizo: egyszer trollkodik (na, jó, százszor), majd békejobbot nyújt, aztán kukoricázik. Milyen több énnel élni, mindig is érdekelt egy szakmabeli véleménye? :DDD
[014428]
wrom
A kukoricát a disznók is előszeretettel zabálják, de bevallom, magam sem vetem meg.
Tegnap meg - nem éppen ide tartozik, de - ananászt csipegettem.
[014427]
Melkor
Kukoricát valaki? :XD
[014426]
john40
Rohadt jó lemez,aláírom:)
[014424]
wrom
Békejobbot az ellenségek vagy ellenfelek szoktak nyújtani egymásnak, de én egyiknek sem tekintelek.
Már máshol is leírtam, itt is megteszem, hogy az ilyen netes fórumokon adódó véleménykülönbségek miatt nem szokásom megharagudni senkire. Minek is tenném?
Leírom a véleményem néhány helyre, ha meg van ellenvélemény, akkor reagálok rá, de nem haraggal szoktam ezt tenni.
Úgyhogy részemről semmi harag nincs feléd, soha nem is volt.
[014423]
Melkor
wrom békejobbot nyújtok neked, ha elfogadod, akkor részemről nincs harag, csak írd le, hogy elfogadod
[014422]
Melkor
Egyébként ezt a Phil Rudd multimilliomos zenészt úgy fel fogják menteni, mint a huzat, úgyhogy a vádló ügyész helyében már keresném az új állásokat, mert úgy picsán fogják rúgni, hogy zúgni fog, mint a győzelmi zászló. :)
[014421]
wrom
http://hammerworld.hu/2014/11/20/ac-dc-angus-az-agybol-is-kiesett-amikor-rudd-dobos-letartoztatasarol-ertesult/

[014371]
Melkor

"Nem olvasgatok semmi általad javasolt dolgot, nem is értem minek személyeskedsz már megint, egyébként sem kedvellek, úgyhogy ha megkérhetnélek ne is szólj hozzám! Egyben ez volt az utolsó hozzászólásom hozzád!"

Tudod, volt néhány álmatlan éjszakám, miután a fentebb idézett hozzászólásodat megírtad, de mára túltettem magam a dolgon, ezért nyomatékosan megkérlek, hogy ne akard feltépni a régi, mára behegedt sebeket!
[014420]
Melkor
Én nem személyeskedtem, csak az őszinte véleményemet mondtam el, de úgy látszik te ezt nem bírod megállni, hogy idézzek egy klasszikust "Kedves Worm". :)
[014419]
wrom
(Sóh...)
Akárcsak te.
[014418]
Melkor
Olyan mintha visszamentem volna az időben. Mi ez? A végletekig leegyszerűsített és már-már primitív gitár és dobtémák, az egyetlen értékelhető dolog az énekes jó énekhangja, 2014-ben ez egy nagy 0.
[014417]
wrom
Nálam az év egyik - ha nem a legjobb - lemeze!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ARCHAIC - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásukkal: Dühös nemzedék
2020. október 19. (hétfő) 17:44

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb görgetsz. Ismerkedj meg a meglepetéshez kapcsolódó legfrissebb felvétellel, a thrasher Archaic zenekar Kalapács feldolgozásával, amelyben Köhler Ági (InSeason) a különleges vendég. A Dühös nemzedék című dal eredetileg a Kalapács zenekar 2010-ben kiadott Dühös nemzedék albumán jelent meg.   ARCHAIC feat. Köhler Ági - Dühös nemzedék (Kalapács feldolgozás - Kikalapált dalok album 2020) AZ ARCHAIC ZENEKAR ÜZENETE: Kikalapált dalok CD 2020. Hammer Records (HMR Music Kft.) Feldolgozás album a Kalapács zenekar 2020-as, 20 éves fennállása alkalmából. Világvégre (új Kalapács stúdióalbum) és Kikalapált dalok (Tribute lemez) előjegyzés: kalapacs.net   Kalapács...

CORONER - Hivatalos: keményen dolgoznak egy új anyagon!
CORONER - Hivatalos: keményen dolgoznak egy új anyagon!

A thrash metal progresszív ágát képviselő svájci Coroner még 1995-ben oszlott fel, de 2010 óta ismét aktív a csapat. Ron Royce basszer/énekes és Tommy T. Baron gitáros mellé Diego...

ARTILLERY - Dal született az egy éve elhunyt Morten Stützer gitáros emlékére: The Last Journey
ARTILLERY - Dal született az egy éve elhunyt Morten Stützer gitáros emlékére: The Last Journey

Tavaly októberben hunyt el a dán thrasher Artillery egyik alapítója, Morten Stützer gitáros, a Stützer gitárduó egyik fele, Michael Stützer testvére. Morten emlékére egy The Last...

EDDIE VAN HALEN - Az Olympique Marseille fantasztikus megemlékezése a legendás gitárosról
EDDIE VAN HALEN - Az Olympique Marseille fantasztikus megemlékezése a legendás gitárosról

Szombat este a marseille-i Orange Vélodrome-ban csapott össze az Olympique Marseille és a Bordeaux a Francia Bajnokság keretében, a pandémia miatt üres stadion lelátóján pedig egy...

AZARATH - Dalpremier a Behemoth dobosának blackes death csapatától: Sancta Dei Meretrix
AZARATH - Dalpremier a Behemoth dobosának blackes death csapatától: Sancta Dei Meretrix

Saint Desecration címmel november 27-én jelenik meg a Behemoth dobosaként ismert Inferno másik csapatának, a blackes death metalt nyomató lengyel Azarath új album. A 2017-es In Extremis...

ORDEN OGAN - A korona velük is kiszúrt, az új album csak márciusban jön majd ki
ORDEN OGAN - A korona velük is kiszúrt, az új album csak márciusban jön majd ki

Eredetileg úgy volt, hogy a power metalos német Orden Ogan szeptemberre tervezett új albuma a járvány miatt csak november 13-án lát majd napvilágot, most azonban egy még újabb kiadási...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS