MEGADETH - A fél banda lelécelt

Új gitáros és új dobos szükséges az új albumhoz

2014. november 26. (szerda) 10:23

Az persze lehetséges, hogy a terveknek megfelelően 2015-ben megjelenik majd egy új Megadeth album, azonban az biztos, hogy Shawn Drover dobos és Chris Broderick gitáros nem játszik majd a lemezen, ugyanis váratlanul kiszálltak a bandából.


Elsőként a Megadethben 10 évet lehúzó Shawn Drover jelentette be, hogy távozik, majd pár órával később a bandában 2008 óta gitározó Chris Broderick is nyilatkozatot adott ki arról, hogy egyéb tervei miatt kilép. Utódjaikról egyelőre nincs információ.


Shawn Drover:
"10 év után úgy döntöttem, hogy kilépek a Megadethből, hogy a saját zenei elképzeléseimet valósítsam meg. Köszönetet akarok mondani Dave Mustaine-nek és az egész Megadeth-családnak, akárcsak a nagyszerű Megadeth rajongóknak szerte a világon! Mindannyiotokat valóban nagyra értékelem. Zenei utazásom következő állomásáról hamarosan beszámolok."


Chris Broderick:

"Művészi és zenei különbségek miatt, óriási vonakodással jelentem be, hogy kiléptem a Megadethből, hogy a saját zenei irányomat követhessem. Tudatni akarom mindannyitokkal, hogy milyen nagyra értékelem, ahogy ti, a rajongók elfogadtatok a Megadeth tagjaként az utóbbi hét évben, de itt az ideje, hogy továbblépjek. Csakis a legjobbakat kívánom Dave-nek és mindenkinek a Megadethben! Dolgozom néhány saját dolgon és remélem, hogy amikor ezek kijönnek majd, szeretni fogjátok őket!"


Egyelőre a Megadeth nem adott ki nyilatkozatot a két tag távozása kapcsán, de mivel Broderick már a hatodik gitárosa volt a csapatnak, Drover pedig az ötödik dobosa, várhatóan most sem rogyasztja meg Dave Mustaine-t és David Ellefsont, hogy kettesben maradtak.

 

 

Hozzászólások

[014416]
Tibshow
A Megadeth szappanopera újabb fejezete. Igazából a két Dave mellett tényleg mindegy ki van még a bandában. Mert valljuk be Eleffson bácsi ideiglenes hiánya zavaró volt. Ez a zenekar egy mini diktatúra Megadave elnökkel,valószínűleg ezért működik. Voltak hosszabb rövidebb stabil felállások, mindig akadt egy két kivételes zenész a bandában ( a 90-es évek első fele pl. hibátlan volt). A Megadeth zsenije nem a kohézióban rejlik, hanem egy talentum megfelelő kiszolgálásáról szól. Néha a tehetség nem zárja ki a MEGAEGO-t. Diktátorunk ének hangja valóban nem túl combos, de én megbocsájtok neki. Remélem újra megtalálják a működőképes felállást.
[014415]
Melkor
Fizikailag lehet, hogy a fél banda lelécelt, de gyakorlatilag a banda maga Dave Mustaine, így olyan mintha nem lécelt le volna senki sem, hiszen rajta kívül minden más egy senki és szerintem nagy ívben szarik rá, hogy éppen kik szolgálják ki a zenélés terén, egyébként is dollár milliomosként azt vesz fel a zenekarába akit csak akar. Ugyan ez a helyzet King Diamond esetében.
[014414]
Beavis
Nyilván "véletlen", hogy Mustaine-t anno kirakták a Metallicából is, szóval egészen biztosan könnyű vele kijönni. A herehangon nyivákolásától meg agyf*szt kapok, hiába jó a zene.
[014409]
Detomasso
...ne ezen már nem lepődik meg semmi...bár Chris-t kinéztem volna annak, hogy marad/bírja, mert egy átkozott jó gitáros; de Shawn-t elég statikus ütősnek láttam. De a MD egy elég jó állás lehet, de ha a gyomesz nem bírja, akkor menni kell:-)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PYRAMAZE - Dalpremier a dán prog-power csapattól: Particle
2020. október 23. (péntek) 13:15

Epitaph címmel november 13-án jelenik meg a Jacob Hansen gitáros/producer (Volbeat, Epica, Evergrey stb.) nevével fémjelzett melodikus, progos power metalt játszó dán Pyramaze hatoik albuma. A 2017-es Contingent lemez utódjáról már a harmadik előzetes dallal, a szöveges videóval kísért Particle tétellel is lehet ismerkedni. Az új albumon három vendégük is lesz: Brittney Slayes, az Unleash The Archers énekesnője, az ex-Iced Earth frontember, Matt Barlow, valamint az első két Pyramaze lemez énekese, a ma már szólóban zenélő Lance King.    www.facebook.com/Pyramaze  PYRAMAZE - Particle (szöveges videó a 2020-as Epitaph albumhoz) PYRAMAZE - World Foregone (a 2020-as Epitaph albumhoz) PYRAMAZE - A Stroke Of Magic (szöveges videó a 2020-as Epitaph albumhoz) PYRAMAZE - Epitaph (11/13 - AFM) 01. Epitaph 02. A Stroke Of Magic 03. Steal My Crown 04. Knights In Shining Armour...

THE PRETTY RECKLESS - Csak jövőre lesz új album, de itt egy új Halloween-daluk: Broomsticks
THE PRETTY RECKLESS - Csak jövőre lesz új album, de itt egy új Halloween-daluk: Broomsticks

A jelen körülmények miatt csak 2021-ben jön majd ki a Taylor Momsen énekesnő vezette The Pretty Reckless negyedik albuma, a 2016-os Who You Selling For lemez folytatása, bár a címadó...

KATATONIA - Premier a novemberben érkező Dead Air DVD-ről: Behind The Blood
KATATONIA - Premier a novemberben érkező Dead Air DVD-ről: Behind The Blood

Tavasszal egy kiváló új albummal jelentkezett a komor, nyomasztó hangulatok terén verhetetlen svéd Katatonia, a City Burials lemezzel azonban a nyilvánvaló okok miatt nem tudtak turnézni,...

ARMORED SAINT - Hallgasd végig John Bushék új albumát: Punching The Sky
ARMORED SAINT - Hallgasd végig John Bushék új albumát: Punching The Sky

Punching The Sky címmel megjelent és végig is hallgatható a legendás amerikai power metal banda, az Armored Saint új stúdióalbuma, a 2015-ös Win Hands Down lemez utódja. Joey Vera...

HATEBREED - November végén új album, dalpremier: Instinctive (Slaughterlust)
HATEBREED - November végén új album, dalpremier: Instinctive (Slaughterlust)

A Hatebreed nyolcadik nagylemeze november 27-én jön majd ki Weight Of The False Self címmel, harmadik előzetesként pedig már itt is van az Instinctive (Slaughterlust) daluk. Eredetileg...

DEMONICAL - Itt az új album, és mellé egy friss videoklip az Astral Doors énekesével közös dalhoz
DEMONICAL - Itt az új album, és mellé egy friss videoklip az Astral Doors énekesével közös dalhoz

World Domination címmel megjelent és végig is hallgatható a death metalt svéd módra nyomató Demonical hatodik albuma, a 2018-as Chaos Manifesto utódja, és van egy friss klipjük is,...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS