GRAND MEXICAN WARLOCK - Új klip készült: Birds In Cage

December 18-én 5 éves szülinapi buli a Dürerben

2014. november 26. (szerda) 15:51

A Hell Sweet Hell címmel tavasszal megjelent második Grand Mexican Warlock második albumhoz már készült korábban egy klip, a Fisherman's Tale dalhoz, most pedig egy újabb videóval jelentkezett a budapesti csapat.


"A Birds In Cage című dalhoz forgatott videó már a második hivatalos klip a márciusban megjelent Hell Sweet Hell lemezhez.

A Fisherman's Tale nagyszabású munkálataival ellentétben ez alkalommal mondhatni műhelymunka keretében készült az anyag. A videó rendezője, operatőre a zenekar közeli barátja volt, Somlai Tamás Tonyő volt, de a vágás, az animáció és az utómunka is teljes egészében neki köszönhető.

A komplett stábot és asszisztenciát maga a zenekar alkotta, a forgatás pedig az R33 épületének padlásán és a zenekar nyári balatoni turnéjának szabad perceiben zajlott."


www.facebook.com/grandmexicanwarlockGRAND MEXICAN WARLOCK - Birds In Cage (a 2014-es Hell Sweet Hell albumhoz)A Grand Mexican Warlock december 18-án a Dürerben ünnepli az 5 éves szülinapját, vendégekkel, régi tagokkal és különleges repertoárral.

Grand Mexican Warlock 5 éves születésnapi koncert

"...vagyis az első nyilvános GMW koncert ötödik évfordulója, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a zenekar valójában már 2008 nyarán bontogatta szárnyait. Szabó Laci ekkortájt verbuválta össze a csapat magját, Somló Danit, Mohácsi Matyit és Reich Tamást.

Ennyi idő után az ember némi nosztalgiával gondol vissza az első próbákra, mai fejjel valahogy minden olyan álomszerűnek tűnik. Mindannyian tudtuk, hogy valami jó dolog készül, új, izgalmas terepre tévedtünk, mondhatni kinyílt számunkra a világ.

Egy évig tengődtünk így a próbaterem falai között, aztán végre megtaláltuk egymást Undosszal, akit a My Small Community-ből ismertünk, és a Jazzékiel billentyűs Hegyi Áronnal, aki a mai napig utálja, ha szintisnek hívják. Ekkor némileg felgyorsultak az események, a csaknem kész dalokra hirtelen szövegek és penge énektémák kerültek , a Rhodes és zongora megjelenése pedig új szintre emelte a zenénket, megteremtődött a GMW atmoszféra.

2009 őszén elgördültek az akadályok előlünk és lekötöttük az első koncertünket a Dürerben. A buli december 18-án valósult meg, játszott még a Fish!, a Turbo és a Napokon. Mi voltunk a másodikak. Csomó ember, kíváncsi tekintetek, 'szűz' publikum. Nem biztos, hogy jól játszottunk, be voltunk szarva, mégiscsak ez volt a debütálás. De a lényeg átment, a színpadon óriási energiák szabadultak fel, és olyan hangulatba kerültünk, ami ritkán adatik meg egy zenekar életében és szerencsések vagyunk, hogy ez elsőre sikerült, ráadásul a közönség is vette a lapot.

Amikor lejöttünk a színpadról, mindannyian éreztük, hogy ez egy különleges együttállás, egy kicsit értelme lett az életünknek, egyértelmű volt, hogy érdemes erre fókuszálni.

Azóta annyi minden történt, hogy felsorolni is unalmas, végül is számokat írtunk és koncerteztünk, a többi csak mese habbal. Lényeg, hogy 5 év eltelt, nem nagy idő, de mi büszkék vagyunk rá és ha picit átalakulva is, de itt vagyunk.

December 18-án megünnepeljük az évfordulót, régi tagokkal, vendégekkel, fellép a Grizzly, akik jó barátaink, napjaink legjobb stoner zenekara és épp most jött ki új albumuk Rapturous Decay címmel.

Mindenkit várunk, aki velünk volt az elmúlt 5 évben, vagy időközben bekapcsolódott; barátokat, ivócimborákat, zenészpajtásokat, fiúkat, lányokat, bárkit, akinek a GMW valaha jelentett valamit és persze új kíváncsiskodókat is szívesen látunk.

Vendég: Grizzly

Featuring:
Somló Dani (Seen)
Reich Tamás (Subscribe)
Knapp Oszkár (Grizzly, Wrong Side Of The Wall)
Áron András (Apey and the Pea)
Pálinkás Tamás (Isten Háta Mögött, TEJ)

A koncert Facebook oldalaDecember 20-án a Grand Mexican Warlock a Turbo és a Middlemist Red társaságában a Pécsi Est Caféban búcsúzik a 2014-es évtől.
GRAND MEXICAN WARLOCK - Fisherman's Tale (a 2014-es Hell Sweet Hell albumhoz)


GRAND MEXICAN WARLOCK - Hell Sweet Hell (a 2014-es album)

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
OZZY OSBOURNE - Holnap kijön az új album, friss dal Post Malone-nal: It's A Raid
2020. február 20. (csütörtök) 13:47

Ordinary Man címmel holnap jelenik meg az új Ozzy Osbourne album, a 11 nótás lemezről pedig itt az It's A Raid dal, amelyben Post Malone a vendég. Az új Ozzy album felvételei Los Angelesben zajlottak, a dalokban Andrew Watt producer gitározik, a basszusgitárt a Guns N' Roses-ból ismert Duff McKagan kezeli, dobokon pedig a Red Hot Chili Peppers-ből Chad Smith játszik.     Ozzy korábban ezt mondta a rapperként ismert Post Malone kapcsán: "Soha nem is hallottam korábban erről a srácról. Azt akarta, hogy énekeljek az egyik dalában, a Take What You Want-ban, úgyhogy ezt meg is csináltam, aztán az egyik dolog hozta a másikat. Elkezdtem dolgozni egy új lemezen Post Malone producerével, Andrew Watt-tal. Amolyan katalizátor volt ahhoz, hogy most itt legyek. Ha nincs ez a lemezkészítés, még mindig otthon lógnék, arra gondolva, hogy örökké itt fogok heverni. Piszokil hiányzott a zene. A rajongóim annyira...

CIRITH UNGOL - CSaknem 30 év után új album a kaliforniai metal úttörőktől, az első dal: Legions Arise
CIRITH UNGOL - CSaknem 30 év után új album a kaliforniai metal úttörőktől, az első dal: Legions Arise

Forever Black címmel április 24-én jelenik meg az epikus, doomos heavy metalt játszó, eredetileg még a 70-es évek első felében elindított kaliforniai Cirith Ungol ötödik albuma. Ez lesz...

DEATHSTARS - Már egy új albummal jönnek újra Budapestre
DEATHSTARS - Már egy új albummal jönnek újra Budapestre

Eredetileg tavasszal indult volna egy új turnéra az indusztriális gót/glam vonalas svéd Deathstars, de az ötödik lemezük munkálatai miatt csak ősszel kezdik a koncertezést, viszont...

PICK DOWN - Új felállás, új EP Mezőhegyesről: Hazug szavak
PICK DOWN - Új felállás, új EP Mezőhegyesről: Hazug szavak

Hazug szavak címmel elkészült és meg is hallgatható a mezőhegyesi Pick Down új EP-je. A hat nótát már az új felállású csapat rögzítette. "A mezőhegyesi székhelyű Pick Down...

BON JOVI - Dalpremier a tavaszi albumról: Limitless
BON JOVI - Dalpremier a tavaszi albumról: Limitless

Azt már november óta tudjuk, hogy tavasszal új Bon Jovi album jelenik meg, az első előzetes dalt, a klippel kísért Unbroken be is mutattuk, most pedig itt a második előzetes szám, a...

KHYMERA - Dallamrock/AOR premier Dennis Wardtól: The First Time
KHYMERA - Dallamrock/AOR premier Dennis Wardtól: The First Time

Master Of Illusions címmel március 6-án jelenik meg a dallamos rock, AOR projekt Khymera ötödik albuma, amelynek második előzeteseként már meg is hallgatható a The First Time dal. A...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS