GRAND MEXICAN WARLOCK - Új klip készült: Birds In Cage

December 18-én 5 éves szülinapi buli a Dürerben

2014. november 26. (szerda) 15:51

A Hell Sweet Hell címmel tavasszal megjelent második Grand Mexican Warlock második albumhoz már készült korábban egy klip, a Fisherman's Tale dalhoz, most pedig egy újabb videóval jelentkezett a budapesti csapat.


"A Birds In Cage című dalhoz forgatott videó már a második hivatalos klip a márciusban megjelent Hell Sweet Hell lemezhez.

A Fisherman's Tale nagyszabású munkálataival ellentétben ez alkalommal mondhatni műhelymunka keretében készült az anyag. A videó rendezője, operatőre a zenekar közeli barátja volt, Somlai Tamás Tonyő volt, de a vágás, az animáció és az utómunka is teljes egészében neki köszönhető.

A komplett stábot és asszisztenciát maga a zenekar alkotta, a forgatás pedig az R33 épületének padlásán és a zenekar nyári balatoni turnéjának szabad perceiben zajlott."


www.facebook.com/grandmexicanwarlockGRAND MEXICAN WARLOCK - Birds In Cage (a 2014-es Hell Sweet Hell albumhoz)A Grand Mexican Warlock december 18-án a Dürerben ünnepli az 5 éves szülinapját, vendégekkel, régi tagokkal és különleges repertoárral.

Grand Mexican Warlock 5 éves születésnapi koncert

"...vagyis az első nyilvános GMW koncert ötödik évfordulója, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a zenekar valójában már 2008 nyarán bontogatta szárnyait. Szabó Laci ekkortájt verbuválta össze a csapat magját, Somló Danit, Mohácsi Matyit és Reich Tamást.

Ennyi idő után az ember némi nosztalgiával gondol vissza az első próbákra, mai fejjel valahogy minden olyan álomszerűnek tűnik. Mindannyian tudtuk, hogy valami jó dolog készül, új, izgalmas terepre tévedtünk, mondhatni kinyílt számunkra a világ.

Egy évig tengődtünk így a próbaterem falai között, aztán végre megtaláltuk egymást Undosszal, akit a My Small Community-ből ismertünk, és a Jazzékiel billentyűs Hegyi Áronnal, aki a mai napig utálja, ha szintisnek hívják. Ekkor némileg felgyorsultak az események, a csaknem kész dalokra hirtelen szövegek és penge énektémák kerültek , a Rhodes és zongora megjelenése pedig új szintre emelte a zenénket, megteremtődött a GMW atmoszféra.

2009 őszén elgördültek az akadályok előlünk és lekötöttük az első koncertünket a Dürerben. A buli december 18-án valósult meg, játszott még a Fish!, a Turbo és a Napokon. Mi voltunk a másodikak. Csomó ember, kíváncsi tekintetek, 'szűz' publikum. Nem biztos, hogy jól játszottunk, be voltunk szarva, mégiscsak ez volt a debütálás. De a lényeg átment, a színpadon óriási energiák szabadultak fel, és olyan hangulatba kerültünk, ami ritkán adatik meg egy zenekar életében és szerencsések vagyunk, hogy ez elsőre sikerült, ráadásul a közönség is vette a lapot.

Amikor lejöttünk a színpadról, mindannyian éreztük, hogy ez egy különleges együttállás, egy kicsit értelme lett az életünknek, egyértelmű volt, hogy érdemes erre fókuszálni.

Azóta annyi minden történt, hogy felsorolni is unalmas, végül is számokat írtunk és koncerteztünk, a többi csak mese habbal. Lényeg, hogy 5 év eltelt, nem nagy idő, de mi büszkék vagyunk rá és ha picit átalakulva is, de itt vagyunk.

December 18-án megünnepeljük az évfordulót, régi tagokkal, vendégekkel, fellép a Grizzly, akik jó barátaink, napjaink legjobb stoner zenekara és épp most jött ki új albumuk Rapturous Decay címmel.

Mindenkit várunk, aki velünk volt az elmúlt 5 évben, vagy időközben bekapcsolódott; barátokat, ivócimborákat, zenészpajtásokat, fiúkat, lányokat, bárkit, akinek a GMW valaha jelentett valamit és persze új kíváncsiskodókat is szívesen látunk.

Vendég: Grizzly

Featuring:
Somló Dani (Seen)
Reich Tamás (Subscribe)
Knapp Oszkár (Grizzly, Wrong Side Of The Wall)
Áron András (Apey and the Pea)
Pálinkás Tamás (Isten Háta Mögött, TEJ)

A koncert Facebook oldalaDecember 20-án a Grand Mexican Warlock a Turbo és a Middlemist Red társaságában a Pécsi Est Caféban búcsúzik a 2014-es évtől.
GRAND MEXICAN WARLOCK - Fisherman's Tale (a 2014-es Hell Sweet Hell albumhoz)


GRAND MEXICAN WARLOCK - Hell Sweet Hell (a 2014-es album)

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
2019. szeptember 20. (péntek) 18:27

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás eltart egészen 2020-ig. Az októberi londoni és manchesteri koncerteket jövő márciusra tették át, és már dolgoznak azon, hogy a glasgowi és düsseldorfi koncerteknek is új dátumokat találjanak. A jövő hétre meghirdetett stockholmi koncert sem marad el, azt majd jövő nyáron pótolják. Elmarad viszont a holland koncert, és nem tudnak fellépni a mexikói és kolumbiai fesztiválokon sem. Biff Byford: "Ahogy mostanra már mindenki tudja, néhány koncertünket 2020-ra kell halasztanunk, mert szívműtétre van szükségem, és arra a jövő héten kerül majd sor. Valójában nem is tudok ennél többet mondani, egyszerűen csak sajnálom, hogy csalódást okozok mindazoknak, akik betervezték maguknak ezeket a koncerteket. Tudom, hogy a világ minden sarkából jöttek...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

GREEN DAY - Hivatalos klip az új dalhoz: Father Of All...
GREEN DAY - Hivatalos klip az új dalhoz: Father Of All...

Father Of All... címmel 2020. február 7-én jelenik meg az új Green Day album, a 2016-os Revolution Radio lemez folytatása, az új anyag első előzetes dalához, a címadó nótához pedig...

ECLIPSE - Dalpremier a svéd dallamrockerek októberi albumáról: Mary Leigh
ECLIPSE - Dalpremier a svéd dallamrockerek októberi albumáról: Mary Leigh

Paradigm címmel október 11-én jelenik meg a svéd dallamrocker Eclipse hetedik nagylemeze, a 2017-es Monumentum album folytatása, amelyről máris meghallgatható a harmadik előzetes dal, a...

AS I LAY DYING - Végighallgatható az új album: Shaped By Fire
AS I LAY DYING - Végighallgatható az új album: Shaped By Fire

A tavaly újra beindított As I Lay Dying az ősszel Európába jön, és jó hír hogy lesz a turnénak magyar állomása is. A koncert október 7-én lesz a Barba Negra klubban, Tim Lambesisék...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS