HOLLYWOOD ROSE - Az év végén Vilkó gitáros távozik a zenekarból

December 29-én lesz a mostani felállás utolsó közös koncertje

2014. november 17. (hétfő) 15:36 | utoljára módosítva: 2014. november 17. (hétfő) 15:39

A Hollywood Rose zenekar bejelentette Takács Vilmos gitáros, azaz Vilkó távozását, aki december 29-én a Club 202-ben lép fel utoljára a csapattal.

Egyúttal megvan az utódja is, Fángli Erik, akit az ABCD soraiból lehet ismerni."Drága Hollywood Rose család!

Egy újabb mérföldkő a Hollywood Rose történetében. Sok átbeszélgetett óra után Vilkó úgy döntött, hogy kilép a zenekarból, és máshol szeretné folytatni zenei pályafutását. Sok sikert kívánunk Neki!

Természetesen tiszteletben tartottuk, tudomásul vettük a döntését, harag a legkisebb mértékben sincs bennünk, sőt Vilkó addig segít nekünk, ameddig csak szükséges!


Az új ember!

2015-től Fángli Erik erősíti a zenekart a szólógitáros poszton.

Jött a lehetőség, és tudtuk, hogy Erik a lehető legjobb választás. Amellett, hogy egy kiváló gitáros nagy színpadi rutinnal (korábban az ABCD zenekar gitárosaként láthattátok), régóta ismerjük, és nagyon jó barátunk.
Tökéletesen felkészülten érkezett minden próbára, már alig várjuk, hogy a közönség előtt is bizonyíthasson.


2014. december 29-én a Club 202-ben láthatjátok utoljára a zenekart az eddigi felállásban. Természetesen itt már Erik is bemutatkozik pár számban.


Természetesen a döntés semmilyen téren nem befolyásolja a zenekar koncertjeit.

november 21. - Szeged
november 22. - Arad
november 28. - Miskolc
december 19. - Szolnok
december 27. - Kecskemét
december 29. - Budapest - Club 202Vilmos Takács:

"Kedves Mindenki!

Sosem hittem volna, hogy egyszer kell majd egy ilyen tartalmú szöveget írnom, de mivel a sors egy furcsa és kiszámíthatatlan figura, meghajlok a nagysága előtt.

Nyolc esztendőt töltöttem egy kiváló közösségben, amellyel együtt majdnem hatszáz koncerten keresztül szórakoztattunk embereket, kiadtunk saját számos lemezeket, DVD-ket, megannyi élményt éltünk át közösen, bejártuk fél Európát, de végül úgy hozta az élet, hogy év végén elbúcsúzom a Hollywood Rose családtól. Persze ez a búcsú csak formai, nem tűnök el a zenekar kötelékéből, hiszen életem egynegyedét töltöttem el velük, a Guns N'Roses a mindenem (és ez így is lesz, amíg világ a világ), amiről még egy vaskos könyvet is megjelentettem tavaly, úgyhogy ott leszek a háttérben és a közönség sorai között egyaránt.

Egy ideje érett bennem a váltás gondolata, hiszen aki ismer, az tudja, mennyire nem tudok megülni a fenekemen, és hogy mennyire szeretem az újabb kihívásokat, illetve feszegetni a határaimat. Mivel ez egy nagy volumenű váltás, elhihetitek, hogy nem órákig, hanem hosszú hetekig érleltem magamban a dolgot, és itt szeretném megköszönni annak a néhány beavatott zenész kollégának és barátnak a véleményét és tanácsát, akik őszintén próbáltak segíteni a döntésben. Az, hogy merre visz az utam tovább, nem titok, de megvárnám vele a másik fél bejelentését. Sokak számára nem lesz meglepetés.

Nyilván a zenekar és a saját részemről is nehéz megemészteni a változást, de bízom benne, hogy ez a jövőbeni „másság” nem befolyásolja a Hollywood Rose népszerűségét. Én maximálisan ezen leszek, hiszen lényegében ennek a zenekarnak köszönhetem a zenei karrierem legszebb pillanatait, illetve azt, hogy ott tartok az „el camino”-mon, ahol tartok.

És ezt nem azért írom, mert a szokásoknak megfelelően ezt kell írnom. Külön öröm számomra, hogy egy olyan ember kerül a helyemre, akit régóta ismerek/ismerünk, hiszen Erikkel százezer éve ápolunk baráti viszonyt. Nem fogtok benne csalódni, hiszen egy jó srác, a virsliket is elég jól pörgeti a gitár nyakán, úgyhogy minden aggodalmat ki lehet dobni a kukába!

Egy szó, mint százezer-huszonegy-tizenegy...minden megy tovább a medrében, csak a halak összetétele lesz másabb. Ahogy meg egy jó barátom mondá: 'aki érkezik, fogadjátok, aki távozik, engedjétek!'

- Vilkó
Föld bolygó - 2014.11.17.


(jelen esetben, ha lájkoltok, akkor azzal elfogadjátok a döntésemet és támogattok engem és a HR jövőbeli működését is...köszönöm!)"


www.facebook.com/hollywoodrose
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
THE PRETTY RECKLESS - Csak jövőre lesz új album, de itt egy új Halloween-daluk: Broomsticks
2020. október 23. (péntek) 12:08

A jelen körülmények miatt csak 2021-ben jön majd ki a Taylor Momsen énekesnő vezette The Pretty Reckless negyedik albuma, a 2016-os Who You Selling For lemez folytatása, bár a címadó dalt, a Death By Rock And Rollt már a nyáron bemutatta a csapat. A Death By Rock And Roll album producere Matt Cameron dobos (Pearl Jam, Soundgarden stb.) volt, vendégként pedig Kim Thayil és Matt Cameron is felbukkan majd a lemezen (az Only Love Can Save Me dalban), akárcsak a Rage Against The Machine gitárosa. Tom Morello az And So I Went című dalban lesz hallható. Most pedig itt egy új dal a bandától, a Broomsticks... "Boldog (korai) Halloweent kíván a The Pretty Reckless! Ismerkedjetek meg a borzongató és menő Halloween-dalunkkal, a Broomsticks-szel... Ha majd mind megeszitek a Halloween-édességeket, kaptok fontos híreket is tőlünk..."   www.facebook.com/theprettyreckless   THE PRETTY RECKLESS - Broomsticks (a 2021-es Death By...

KATATONIA - Premier a novemberben érkező Dead Air DVD-ről: Behind The Blood
KATATONIA - Premier a novemberben érkező Dead Air DVD-ről: Behind The Blood

Tavasszal egy kiváló új albummal jelentkezett a komor, nyomasztó hangulatok terén verhetetlen svéd Katatonia, a City Burials lemezzel azonban a nyilvánvaló okok miatt nem tudtak turnézni,...

ARMORED SAINT - Hallgasd végig John Bushék új albumát: Punching The Sky
ARMORED SAINT - Hallgasd végig John Bushék új albumát: Punching The Sky

Punching The Sky címmel megjelent és végig is hallgatható a legendás amerikai power metal banda, az Armored Saint új stúdióalbuma, a 2015-ös Win Hands Down lemez utódja. Joey Vera...

HATEBREED - November végén új album, dalpremier: Instinctive (Slaughterlust)
HATEBREED - November végén új album, dalpremier: Instinctive (Slaughterlust)

A Hatebreed nyolcadik nagylemeze november 27-én jön majd ki Weight Of The False Self címmel, harmadik előzetesként pedig már itt is van az Instinctive (Slaughterlust) daluk. Eredetileg...

DEMONICAL - Itt az új album, és mellé egy friss videoklip az Astral Doors énekesével közös dalhoz
DEMONICAL - Itt az új album, és mellé egy friss videoklip az Astral Doors énekesével közös dalhoz

World Domination címmel megjelent és végig is hallgatható a death metalt svéd módra nyomató Demonical hatodik albuma, a 2018-as Chaos Manifesto utódja, és van egy friss klipjük is,...

MÖRK GRYNING - 15 év után új album a svéd black metalosoktól, ismerkedj meg vele!
MÖRK GRYNING - 15 év után új album a svéd black metalosoktól, ismerkedj meg vele!

Hinsides Vrede címmel megjelent és végig is hallgatható a 2016 óta újra aktív svéd Mörk Gryning hatodik albuma. A stockholmi black metal brigád legutóbbi lemeze, a Mörk Gryning még...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS