HOLLYWOOD ROSE - Az év végén Vilkó gitáros távozik a zenekarból

December 29-én lesz a mostani felállás utolsó közös koncertje

2014. november 17. (hétfő) 15:36 | utoljára módosítva: 2014. november 17. (hétfő) 15:39

A Hollywood Rose zenekar bejelentette Takács Vilmos gitáros, azaz Vilkó távozását, aki december 29-én a Club 202-ben lép fel utoljára a csapattal.

Egyúttal megvan az utódja is, Fángli Erik, akit az ABCD soraiból lehet ismerni."Drága Hollywood Rose család!

Egy újabb mérföldkő a Hollywood Rose történetében. Sok átbeszélgetett óra után Vilkó úgy döntött, hogy kilép a zenekarból, és máshol szeretné folytatni zenei pályafutását. Sok sikert kívánunk Neki!

Természetesen tiszteletben tartottuk, tudomásul vettük a döntését, harag a legkisebb mértékben sincs bennünk, sőt Vilkó addig segít nekünk, ameddig csak szükséges!


Az új ember!

2015-től Fángli Erik erősíti a zenekart a szólógitáros poszton.

Jött a lehetőség, és tudtuk, hogy Erik a lehető legjobb választás. Amellett, hogy egy kiváló gitáros nagy színpadi rutinnal (korábban az ABCD zenekar gitárosaként láthattátok), régóta ismerjük, és nagyon jó barátunk.
Tökéletesen felkészülten érkezett minden próbára, már alig várjuk, hogy a közönség előtt is bizonyíthasson.


2014. december 29-én a Club 202-ben láthatjátok utoljára a zenekart az eddigi felállásban. Természetesen itt már Erik is bemutatkozik pár számban.


Természetesen a döntés semmilyen téren nem befolyásolja a zenekar koncertjeit.

november 21. - Szeged
november 22. - Arad
november 28. - Miskolc
december 19. - Szolnok
december 27. - Kecskemét
december 29. - Budapest - Club 202Vilmos Takács:

"Kedves Mindenki!

Sosem hittem volna, hogy egyszer kell majd egy ilyen tartalmú szöveget írnom, de mivel a sors egy furcsa és kiszámíthatatlan figura, meghajlok a nagysága előtt.

Nyolc esztendőt töltöttem egy kiváló közösségben, amellyel együtt majdnem hatszáz koncerten keresztül szórakoztattunk embereket, kiadtunk saját számos lemezeket, DVD-ket, megannyi élményt éltünk át közösen, bejártuk fél Európát, de végül úgy hozta az élet, hogy év végén elbúcsúzom a Hollywood Rose családtól. Persze ez a búcsú csak formai, nem tűnök el a zenekar kötelékéből, hiszen életem egynegyedét töltöttem el velük, a Guns N'Roses a mindenem (és ez így is lesz, amíg világ a világ), amiről még egy vaskos könyvet is megjelentettem tavaly, úgyhogy ott leszek a háttérben és a közönség sorai között egyaránt.

Egy ideje érett bennem a váltás gondolata, hiszen aki ismer, az tudja, mennyire nem tudok megülni a fenekemen, és hogy mennyire szeretem az újabb kihívásokat, illetve feszegetni a határaimat. Mivel ez egy nagy volumenű váltás, elhihetitek, hogy nem órákig, hanem hosszú hetekig érleltem magamban a dolgot, és itt szeretném megköszönni annak a néhány beavatott zenész kollégának és barátnak a véleményét és tanácsát, akik őszintén próbáltak segíteni a döntésben. Az, hogy merre visz az utam tovább, nem titok, de megvárnám vele a másik fél bejelentését. Sokak számára nem lesz meglepetés.

Nyilván a zenekar és a saját részemről is nehéz megemészteni a változást, de bízom benne, hogy ez a jövőbeni „másság” nem befolyásolja a Hollywood Rose népszerűségét. Én maximálisan ezen leszek, hiszen lényegében ennek a zenekarnak köszönhetem a zenei karrierem legszebb pillanatait, illetve azt, hogy ott tartok az „el camino”-mon, ahol tartok.

És ezt nem azért írom, mert a szokásoknak megfelelően ezt kell írnom. Külön öröm számomra, hogy egy olyan ember kerül a helyemre, akit régóta ismerek/ismerünk, hiszen Erikkel százezer éve ápolunk baráti viszonyt. Nem fogtok benne csalódni, hiszen egy jó srác, a virsliket is elég jól pörgeti a gitár nyakán, úgyhogy minden aggodalmat ki lehet dobni a kukába!

Egy szó, mint százezer-huszonegy-tizenegy...minden megy tovább a medrében, csak a halak összetétele lesz másabb. Ahogy meg egy jó barátom mondá: 'aki érkezik, fogadjátok, aki távozik, engedjétek!'

- Vilkó
Föld bolygó - 2014.11.17.


(jelen esetben, ha lájkoltok, akkor azzal elfogadjátok a döntésemet és támogattok engem és a HR jövőbeli működését is...köszönöm!)"


www.facebook.com/hollywoodrose
 

Hammer TV

 
THE OTHER - Új dal és klip a horror punk csapattól: Demon Eyes
2021. október 26. (kedd) 14:52

Demon Eyes címmel egy klipes új dallal jelentkezett a The Other, a kölni horror punk brigád. Feltámadt sírjából a legendás horror punk kiadó, a Fiend Force Records (többek között a This Is Horror Punk válogatások, Blitzkid, Nim Vind, Bloodsucking Zombies From Outer Space, Rezurex stb.), ez adta az apropót az új nótához. A kiadót 2003-ban alapította a The Other énekese, Rod Usher, a bandának pedig ez az első dala a tavalyi Haunted lemez óta. A Demon Eyes keverését és maszterizálását Dennis Koehne végezte, a borítót Oss Caroch készítette.   www.facebook.com/theotherhorrorpunk        

AUTUMN TWILIGHT - Tíz év után az első új dal: Cyclic
AUTUMN TWILIGHT - Tíz év után az első új dal: Cyclic

Tíz év óta először egy új dallal és szöveges videóval jelentkezett a dark/gothic/doom metalos Autumn Twilight. A 2010-es Sequel lemez utódja Valid címmel jelenik meg a decemberi-januári...

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Júliusban visszatérnek Budapestre!
FIVE FINGER DEATH PUNCH - Júliusban visszatérnek Budapestre!

Az még májusi hír volt, hogy két album rögzítésére készül a Five Finger Death Punch, az viszont egészen friss, hogy a 2022 nyarára most meghirdetett Európa-turnéjuknak lesz budapesti...

SIJJIN - Új banda a Necros Christos romjain, dalpremier: Condemned By Primal Contact
SIJJIN - Új banda a Necros Christos romjain, dalpremier: Condemned By Primal Contact

Sumerian Promises címmel november 12-én jelenik meg a death/tharsh vonalas berlini Sijjin bemutatkozó albuma, második előzetesként pedig a Condemned By Primal Contact dallal lehet ismerkedni....

NEVERLAND - Videóval az új hazai metal formáció első dala: Nézz körül
NEVERLAND - Videóval az új hazai metal formáció első dala: Nézz körül

Nézz körül címmel egy szöveges videó kíséretében mutatta be első dalát a Neverland, egy új banda, amelyben az Avenford gitárosa, Szehoffner Péter ismét együtt zenél egykori...

RED FANG - Új klip a saját temetésükről: Rabbits In Hives
RED FANG - Új klip a saját temetésükről: Rabbits In Hives

Arrows címmel júniusban jelent meg a portlandi Red Fang új albuma - öt hosszú év után. A Rabbits In Hives dalhoz készült friss klipben a Red Fang zenészei a saját temetésüket...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS