ALCOHOL - Megvan a banda új dobosa!

November 14-én szülinapi koncert: "Csövi 29"

2014. november 6. (csütörtök) 04:45

Új dobos érkezett az Alcohol zenekarba, Szentpéteri Viktor, aki teljes koncerten elsőként november 14-én lép majd fel a csapattal az az A-CÉL Rock'n' Sport Klubban.


A buli azért is különleges lesz, mert az Alcohol frontembere, Csöves aznap tölti be a 29-et. A születésnapi koncerten régi Alcohol zenészek is színpadra lépnek majd.


Szentpéteri Viktor dobost a Crossholder zenekarból lehet ismerni, de turnézott Tim "Ripper" Owens-szel is. A fiatal tehetség remekül helyt állt a nemzetközi porondon is.


A Csövi 29 koncert Facebook oldala


www.facebook.com/Alcoholzenekar
 


"November 14-én, pénteken lesz 29 éves az Alcohol frontembere, Csöves, és ennek apropóján exkluzív születésnapi koncertre kerül sor az A-CÉL Rock'n' Sport Klubban, ahol régi Alcohol tagok is tiszteletüket teszik.

Az eseményt követően az idei évben már nem sok lehetőség lesz elcsípni az utóbbi időben – a Rock On! Fest óta különösen - visszahúzódott zenekart. Ez sem a véletlen műve: a régóta várt harmadik nagylemez munkálataira összpontosít az ismét négy fősre duzzadt csapat.

Az elmúlt két év során szembetűnő változásokon átesett banda a negatívumokból is igyekezett előnyt kovácsolni. Az eredményt tekintve sikeresen: érezhető ez a koncertjeik alkalmával, valamint a tavaly megjelent Rockhimnusz dal népszerűségén is. Az ismét ütőképes banda bizakodva tekint a jövőbe."


Alcohol – ˝Csövi 29˝
Exkluzív születésnapi koncert régi tagokkal

A-CÉL Rock'n' Sport Klub
November 14. péntek
Kapunyitás: 18:00
Belépő: 990Ft"Az új dobosunkat, Viktort még Güzü által ismertem meg, a Crossholder zenekar tagja volt - mondta Csöves a metalkilincs.hu-nak. - Tudtam, hogy Güzü is látott fantáziát benne, hiszen a többi tag mellett Viktort is vitte a Ripperes bulikra, külföldre. Jó néhányszor láttam dobolni és fiatal kora ellenére tényleg egy nagyon tehetséges srácot ismertem meg benne. Tetszik a hozzáállása és az elkötelezettsége, remélem, sokáig tudunk majd együtt dolgozni!"


Az új lemezt már nyilván ő dobolja majd fel.

"Így van. A lemezfelvételt 2015 elejére tervezzük, és ha az égiek is úgy akarják, akkor tavasszal napvilágot is lát a harmadik Alcohol album."

 

ALCOHOL - Rockhimnusz (2013)

 Viktor, mi volt az első reakciód, amikor Csövi felkért a feladatra?


"Úgy emlékszem vissza, hogy ez a felkérés az idei MetalWar turné egyik helyszínén, egy közös sörözés közben hangzott el. Miután tragikus körülmények között elhunyt a Crossholder vezetője és barátom, Güzü, a Crossholder jövője kilátástalanná vált.

Güzü tartotta össze a bandát, nélküle értelmetlen lett volna folytatni. Az Alcoholról már évekkel ezelőtt is hallottam, ismertem is pár számukat, de élőben először a 2013-as MetalWar fesztiválon láttam őket. Nekem nagyon bejött a zenekar, egészen közel áll hozzám az általuk képviselt zenei vonal. Örültem, hogy Csövi választása rám esett! Nagyon sokat ismerkednünk sem kellett a tagokkal, mivel volt már idén egy közös Alcohol-Crossholder turné, annak során kiderült, hogy sok mindenben egyezik a véleményünk, 'egy rugóra jár az agyunk'.

Már volt egy bemutatkozó koncertem velük a szeptemberi, budapesti MetalWar bulin és nagyon jó visszajelzéseket kaptam, mind a zenekar, mind a közönség részéről. Örülök, hogy ilyen zenészekkel játszhatok, és annak is, hogy egy nagyszerű dobosnak, Retekkomának vehettem át a helyét. Ő szintén áldását adta erre és sok szerencsét kívánt a továbbiakhoz."Mennyire sikerült már magadévá tenni az Alcohol dalokat?


"Közel áll hozzám ez a zenei irány, így nem ütköztem problémákba. Nagyon tetszenek a gitár- és dobtémák, de ezeken felül Csövi szövegvilága az, ami meg tudja fogni a közönséget. Szeptember óta folyamatosan tanulom a dalokat, az első teljes koncertem pedig november 14-én lesz. Remélem, hogy sokszor, sok helyen és sok emberrel fogok találkozni az elkövetkezendő Alcohol bulikon!"

 
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ROTOR - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásukkal: Jekyll és Hyde
2020. október 21. (szerda) 17:38

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb görgetsz. Ismerkedj meg a meglepetéshez kapcsolódó legfrissebb felvétellel, a Rotor zenekar Kalapács feldolgozásával! A Jekyll és Hyde című dal eredetileg a Kalapács zenekar 2018-ban kiadott Örökfekete albumán jelent meg.   ROTOR - Jekyll és Hyde (Kalapács feldolgozás - Kikalapált dalok album 2020) A ROTOR ZENEKAR ÜZENETE: Kikalapált dalok CD 2020. Hammer Records (HMR Music Kft.) Feldolgozás album a Kalapács zenekar 2020-as, 20 éves fennállása alkalmából. Világvégre (új Kalapács stúdióalbum) és Kikalapált dalok (Tribute lemez) előjegyzés: kalapacs.net   Kalapács zenekar: "Sok-sok fontos információ egy helyen - kérjük, olvassátok végig, osszátok tovább, vigyétek...

TOMBS - Vámpíros klippel kísért új dal a brooklyni banda novemberi albumáról: The Hunger
TOMBS - Vámpíros klippel kísért új dal a brooklyni banda novemberi albumáról: The Hunger

Under Sullen Skies címmel november 20-án jelenik meg a black metalos brooklyni Tombs új albuma, a klippel kísért harmadik előzetes dallal, a The Hungerrel pedig már lehet is ismerkedni. A...

TROLLFEST - A Napalmhoz szerződött a norvég bulibrigád, új videó: Der Jegermeister
TROLLFEST - A Napalmhoz szerződött a norvég bulibrigád, új videó: Der Jegermeister

A Napalm kiadóhoz szerződött a folk metalt híresen bizarr formában, balkáni hatásokkal játszó norvég Trollfest, ebből az alkalomból pedig egy új videóval is jelentkeztek. A Der...

GHOST - Leghamarabb jövő ősszel érkezik az új album, a felvételek januárban indulnak majd
GHOST - Leghamarabb jövő ősszel érkezik az új album, a felvételek januárban indulnak majd

Eddig úgy tudtuk, hogy a svéd Ghost új albuma, a 2019-es Prequelle lemez utódja, valamikor 2021 elején jön majd ki, most azonban egy friss interjúból, amit a Sweden Rock magazin október...

ARCHITECTS - Február végén jön ki az új album, a Parkway Drive énekese is szerepel majd rajta
ARCHITECTS - Február végén jön ki az új album, a Parkway Drive énekese is szerepel majd rajta

Megérkeztek az információk az Architects új albumáról, amelynek első előzetes dalát, a klippel kísért Animals-t tegnap mutattuk be. Holy Hell címmel még 2018-ban jött ki a brit...

MARTY FRIEDMAN - Közös dal és klip egy japán énekesnővel: The Perfect World
MARTY FRIEDMAN - Közös dal és klip egy japán énekesnővel: The Perfect World

The Perfect World címmel egy új dallal és videoklippel jelentkezett Marty Friedman. Az egykori Megadeth gitárosnak ma jött ki az új lemeze Japánban, és a Tokyo Jukebox sorozatának harmadik...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS