MOTÖRHEAD - 2015-ben a soproni Volt fesztiválon!

A novemberi HammerWorldben Lemmy interjú is lesz!

2014. november 5. (szerda) 16:12

Meglepő módon máris bejelentésre kerültek a 2015-ös soproni Volt fesztivál első fellépői, köztük a Motörhead is.


2015. július 1-2-3-4-én rendezik meg Sopronban a Voltot. A másik újdonság, hogy 2015-től a korábbinál is komfortosabb kemping kialakítása érdekében kempingjegyet is kibocsátanak a szervezők.


"A szervezők nyolc hónappal a kapunyitás előtt nyilvánosságra hozták a jövő évi VOLT Fesztivál több nagyszínpados fellépőjét. Érkezik a Motörhead, a brit szupersztár, John Newman, valamint az idei év egyik legnagyobb slágerét jegyző francia Lilly Wood."

A jegyárak tavalyhoz képest nem változtak, az első 1000 db bérlethez pedig kedvezményes, “early bird” áron, 19.990 Ft-ért lehet hozzájutni. A szemfülesek ma délután négy órától csaphatnak le az első bérletekre a fesztivál honlapján:

www.sziget.hu/volt

Hozzászólások

[014308]
Tibshow
KÖZRÖHEJ,KÖZRÖHEJ,KÖZRÖHEJ.....
[014298]
Pandeamonium
Melkor, te tényleg beteg vagy. De legalább buta...
[014297]
Melkor
Már megbocsáss, de amit írtál nem fedi a valóságot, mert idézem magam: "Amikor erre az oldalra regisztráltam azonnal nekem estél olyan alpári és tuskó stílusban, hogy az vérlázító, holott én hozzád egy szót sem szóltam!" Meg lehet nézni, te voltál aki engemet minősíthetetlen stílusban először megszólítottál, ennek okául valami olyan hülyeséget írtál, hogy én szinte minden cikkhez hozzászólok, ami szintén nem volt igaz! Na ennyit erről. És én ezt a meddő vitát le is zárom lásd a 014289-es hozzászólásomat. Ne is szólj hozzám, mert én nem fogok hozzád, nem nyitom ki Pandora szelencéjét, te nem érsz annyit! Meg én is kreálhatnék akár 20-30 felhasználónevet, MINT TE és neked eshetnék ezen hadsereggel és mondhatnám, hogy téged mindenki elküld a halál faszára, na ennyit a te hitelességedről ami egy fapadkát sem ér! Akik engem kritizáltak annak a 90%-a te voltál csak más felhasználónévvel, úgyhogy jobb ha elkerülsz, mert minden trükköt ismerek és engem te nem tudsz átverni, mint mondtam ezidáig a kisujjamat mozdítottam csak és már ez is milyen vitákhoz vezetett!
[014296]
Pandeamonium
Nézd, Melkor, az a probléma, hogy te itt most szépen belebújsz az ártatlanság intellektuálisnak gondolt köpenyébe, holott ha visszaolvasod a legrégebbi kommentjeidet, magad is láthatod, hogy a sárdobálást bizony egyedül tenmagad kezdted meg annak idején, és ezzel magadra haragítottál nem kevés olvasót. Elkerülendő a valóban meddő és óvodás "ki kezdte el először"-féle vitát, azt azért nem árt tudni, hogy te voltál itt egyedül, aki kérdés nélkül zúdította magából a negatív felhangú, és sok esetben személyeskedéstől, trágárságtól sem mentes hozzászólásokat, amelynek természetes velejárója a népharag össztüze. Amiből én is kaptam kb. két ízben másoktól (azaz engem is elküldtek melegebb éghajlatra), ha azonban megnézed, hogy téged hányan és hány esetben kritizáltak, mindjárt látható, ki is a hunyó ebben a végtelennek tűnő "trollikus szappanoperában". Ez ilyen egyszerű. Mert ahogy a mondás is tartja, "egymillió légy nem tévedhet".

(És most aztán nem mondhatod, hogy nem reflektáltam normális hangnemben.)
[014295]
Melkor
Na lehet velem normális eszmecserét is folytatni, senkinek nem harapom le a fejét, ha valaki normálisan szól hozzám, én is így fogok reagálni! Nem így van wrom?
[014294]
wrom
Oké, ott voltunk mindketten a KD koncerten, ha lesz még, én ott leszek újra.
De:
1./ Én nem szállok bele a vitátokba.
2./ Tibshow nem a barátom, nem is ismerem.
3./ A 2./ alattiak Pandeamonium hozzászólóra is érvényesek.
4./ Én senkivel nem akarok baszakodni, nincs rá fölös időm, bármilyen netes fórumon nem érné meg az időt sem.
Azért a legjobbakat!
Amúgy nem bántottál meg semmivel...
[014293]
Melkor
Wrom te is beszállsz a vitába/buliba? Üdvözöllek! A barátod Timsó is itt okoskodott. Te már jól tudod, hogy velem nem érdemes baszakodni, de ez a Pandafejű gyerek a tökfejébe vette, hogy majd ő megmutatja, hogy megleckéztet. :XD Eddig jól halad. :XD pedig még csak a kisujjamat mozdítottam, de ő azt hiszi, hogy ez minden. :XD Egyébként nagyon tetszik a másik oldalon a nick képed, nagyon jó választás! És arról se feledkezzünk meg, hogy mindketten voltunk a 2006-os King Diamond koncerten! Tisztellek is ezért és bocs ha megbántottalak valamivel, te egy igaz metalos vagy ez nem vitás!
[014292]
wrom
wrom bácsi nem akar igazságot tenni, abszolút igazság talán úgysem létezik.
De:
Nem unjátok még egymás fikázását?!
Vajon ki kezdte? Nem mindegy? Az okosabb enged... Döntsétek el, ki legyen az!
[014291]
Melkor
Na jönnek már a csicska trollok! Peep show hamis prófétákra, hamis megmondóemberekre semmi szükség, úgyhogy menj vissza oda ahonnan jöttél pandus seggébe! Faszkalap. Ja igen :XD és közröhej
[014290]
Tibshow
Hát ez egy vicc! Ahelyett, hogy örülnétek egy jó Motörhead koncertnek és nem rugóznátok egy apró tréfán, lassan drcsernusoldallá silányítjátok az oldalt. Szánalmas.
[014289]
Melkor
Eddig csak sejtettem, mert nem az én szakterületem, de mostmár biztos vagyok benne, hogy te egy elmebeteg vagy, a szimptómák egyértelműek! Én kényszergyógykezelést javaslok, de azonnal! Na innentől kezdve nem beszélek veled, mert bolondokkal minek.
[014288]
Pandeamonium
Melcsike, melcsike, ne húzd fel magad, mert bizony árt az egészségnek. Inkább vedd elő a vitrinedből mind a 6 diplomádat, és selfie-zz velük párat, hátha valakitől némi elismerést kapsz - akár még természetben is fizet neked nagy duzzogva. Ha már az élet folyton seggbe kúr téged. :D Hallga' csak: MU-HA-HA, MELCSIKE! Na, sok sikert!
[014287]
Melkor
így beszéljen az ember veled normális, intelligens hangon, dehát mit is várhatnánk egy csőszerelőtől, bunkó vagy bugsy, a nevem pedig Melkor te faszszopó, és úgy látom már kannibál is lettél, mivan ennyire nincs lóvéd, hogy már emberhúsra fanyalodsz, szánalomra sem vagy méltó, te kis IMEI szökevény!
[014286]
Pandeamonium
Jaj, Mell Core, egyem a zúzád, te tényleg komolyan vetted? Közröhej - hogy egy klasszikust idézzek! :D

Mikkamakka: jól beszélsz, így kell ehhez hozzáállni! Respekt!
[014285]
Melkor
Aki nekem azt mondja idézlek:"a kurva anyád" azzal én nem ülök le meginni egy sört, főleg nem édes kettesben! Amúgy ez a te agybeteg agyszüleményed, hogy én nekem bajom van a világgal. Nekem azokkal van bajom, akik mindenféle előzmény nélkül belekötnek a másik emberbe, ne tagadd ilyen vagy te is. Amikor erre az oldalra regisztráltam azonnal nekem estél olyan alpári és tuskó stílusban, hogy az vérlázító, holott én hozzád egy szót sem szóltam! Szerintem neked van bajod a világgal és nem bánnám, ha azt nem vetítenéd ki rám! Én elhiszem, hogy egyszerűbb egy ellenségkép, egy pofonfa főleg ha szar az életed, de rossz embert szemeltél ki erre a titulusra! Inkább nézz magadba és ha komoly problémáid vannak, márpedig vannak, hiszen látom, kérj egy szakembertől segítséget, ha meg már kértél /Lipót, miegymás/, akkor szedd a gyógyszereidet az orvos által felírt adagban. További szép napot!
[014284]
Mikkamakka
Lehet ezen rugózni, alternatív köcsögség vagy sem, de Lemmyékért bizony hajlandó vagyok kicsengetni egy napijegyet, plusz utazni egy napot oda, egyet meg vissza. Motörhead for life!
[014283]
Pandeamonium
Miért nem iszunk meg egy sört édes kettesben? Akkor elmondhatnád, mi bajod a világgal. Na?
[014282]
Melkor
Na itt van már az egyik IMEI szökevény! Nem is pazarlok több szót egy agybetegre, muhaházzál kedvedre, másra úgysem vagy jó, te udvari bolond te. :XD :XD :XD :XD :XD :XD :XD
[014281]
Pandeamonium
Eddig is sejtettem, de most már biztos vagyok benne: a metalosoké a legnagyobb sznob és intoleráns szubkultúra. Ami kicsit is más műfajbeli, az máris szar (sznob, persze), bezzeg a metal, a minden szegmensében patyolat tiszta. Kirekesztő magatartásból jeles, fijjuk, csak így tovább! Vinyl, reméltem/remélem, te azért nem vagy ilyen szemellenzős, mint egy ló, Mell Core Közröhej Majom azonban hozza a szintet, ezen nem is csodálkozom már egy ideje. Az ő szintje pedig lazán konvergál a zéróhoz. Muhaha. :DDD
[014280]
Melkor
Na a sok alternatív vonaglás már nem olyan vonzó? Mi történt? Hát igen ha valami gond van és az aktuális szemét már nem kelendő, akkor mégiscsak megfelel a metal zene közröhej! Én a Motörhead helyében nem vállaltam volna a fellépést, egy ilyen alternatív pöcegödörbe menjen akinek két apja van :XD
[014279]
vinylfanatic
Hát igen tzar.Elég furcsa lesz a sok alternatív ismeretlen fellépő között a Motörhead.Nem is értem ezt.De nézzük a jó oldalát a dolognak.Itthon láthatjuk Lemmy bácsiékat,és ez jó.A többit meg hagyjuk meg a sznoboknak.:)
[014276]
tzar
Gratulálunk neked! Mi azt sem tudjuk, ki ez a John Newman... :-)
[014275]
dkissza
Azért vicces rögtön a főoldalon Lemmy mellett látni John Newman pöcsfejét :)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
KATLA - Új dal és videoklip az ex-Sólstafir dobos projektjétől: Sálarsvefn
2020. október 28. (szerda) 08:59

Allt þetta Helvítis Myrkur (All This Damn Darkness) címmel november 13-án jelenik meg az izlandi Katla második albuma, harmadik előzetesként pedig már lehet ismerkedni a videoklippel kísért Sálarsvefn dallal. A Katla az izlandi Sólstafirból 2015-ben kitett alapító dobos, Guðmundur Óli Pálmason projektje, amely 2017-ben adta ki a Móðurástin című debütáló albumát. "A Sálarsvefn úgy fordítható le angolra, hogy Sleep Of The Soul, maga a dal pedig a színtiszta gyűlöletről és utálatról szól. Eredetileg egy három részből álló hosszú dal harmadik darabja volt, a korábban bemutatott Villuljós pedig az első rész. Aztán ahogy haladtunk előre a felvételekkel, végül öt dalt kötöttünk össze egy pokoli komplikált mixben, amelyben végül a Sálarsvefn a sötét világba tett utazás negyedik állomását képviseli. A klipben a The Witcher 3 videójáték The Nithing részéből is ismert ősi skandináv átok-rituálé jelenik...

LEANDER KILLS - Pénteken új album jön, dalpremier: Ronthatatlan
LEANDER KILLS - Pénteken új album jön, dalpremier: Ronthatatlan

Október 30-án, pénteken jelenik meg a negyedik Leander Kills album, amelynek legfrissebb előzetes dala a 'Ronthatatlan' címet viseli. Ismerkedj meg vele! "Leander Kills IV! Október...

METALLICA - "Az a legundorítóbb dal, amit a zenekar valaha felvett."
METALLICA - "Az a legundorítóbb dal, amit a zenekar valaha felvett."

A közösségi médiában posztolt arról a korai Metallica basszusgitárosa, Ron McGovney, hogy melyik a legundorítóbb dal, amit a Metallica valaha felvett. Ron McGovney 1982-ben játszott a...

VISIONS OF ATLANTIS - Szimfonikus zenekarral a színpadon, friss videó a hamarosan érkező különleges DVD-ről: Wanderers
VISIONS OF ATLANTIS - Szimfonikus zenekarral a színpadon, friss videó a hamarosan érkező különleges DVD-ről: Wanderers

A Symphonic Journey To Remember címmel október 30-án egy nagyszabású koncertfelvétellel jelentkezik a szimfo-metalos osztrák-francia-olasz Visions Of Atlantis, a legfrissebb, harmadik...

DAVID HASSELHOFF - Heavy metal nótát rögzített a CueStack duóval
DAVID HASSELHOFF - Heavy metal nótát rögzített a CueStack duóval

Through The Night címmel egy metal nótát rögzített a Baywatch és a Knight Rider sorozatok szupersztárja, David Hasselhoff, mégpedig a CueStack nevű projekttel, és most egy...

NAHI - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásával: Őszintén
NAHI - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásával: Őszintén

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS