SLAYER - Videó egy új dal stúdiózásáról

Három részben mutatják meg, aztán jön maga a nóta is

2014. október 28. (kedd) 16:26

3 részes videóval örökítette meg az új albumon dolgozó Slayer az egyik friss nóta felvételét. A dal exkluzív jelleggel a Scion Audio/Visualon (Scion AV) keresztül kerül majd a nyilvánosság elé.


A videósorozat első része máris megnézhető.


Az új Slayer lemez 2015 elejére várható a Nuclear Blast gondozásában. Továbbra is Terry Date a producer, akivel a korábban közzétett új dal, az Implode is felvételre került.


A 2015-ös lemez lesz a Slayer első albuma, amely a 2013 májusában elhunyt Jeff Hanneman nélkül készül. A lemezen az Exodus gitárosa, Gary Holt is játszik, aki már négy és fél éve turnézik Kerry Kingékkel. A tavaly kirakott Dave Lombardo dobos helyére Paul Bostaph ült vissza."Ami egy csapat tartósságát illeti, arra nincs recelt, nincs formula - mondja Kerry King gitáros. - Gondolj csak bele, hányan tudják ezt 10 éven át nyomni. Sokan vannak, akiknek ez sem jön össze. Mi meg azon szerencsések közé tartozunk, akik már 30 éve tolják. Ilyenből aztán tényleg nincs túl sok. És mi toljuk rendesen. Tudom, hogy a 35 is itt van már a kanyarban, aztán majd meglátjuk mi lesz a negyvenessel..."


A stúdiózással kapcsolatban így fogalmazott Kerry:

"Ez bizonyosan valamifajta drog. Épp most fejeztük be azt a dalt, amit átküldünk a Scionnak. Amíg el nem készül egy nóta, mi sem tudjuk, milyen lesz. Amikor azonban elkészül, már csak az van az emberben, hogy ez aztán kib...ott remek lett."


Kerry King korábban az alábbiakat mondta az új lemez kapcsán:

"Mire ez az album kijön, már csaknem hat év telik el az utolsó lemez óta. Nem lehet a végtelenségig nyomni a régi dalokat, kell valami új cucc is. De nagy móka megcsinálni egy új lemezt. És nagy móka játszani is az új dalokat, hiszen egy idő után már belefáradsz bizonyos nótákba. De a Raining Bloodot és az Angel Of Death-et csaknem minden bulin eljátsszuk 1986 óta, szóval... Vannak dalok, amiket addig játszik az ember, amíg le nem áll, és vannak, amiknél azt mondja, hogy ezt most négy évig pihentetjük. Jövőre 10-12 új dalt is tudunk majd játszani."


Arról, hogy van-e nyomás a bandán, hogy a 2009-es World Painted Blood lemeznek egy megfelelő színvonalú folytatását készítsék el:


"Szerintem inkább csak a duma folyik erről. Úgy értem, hogy 30 éve ezt a zenét írom, persze nem egymagam, de akkor is 30 évről van szó. Szóval ez nagyjából a szokásos munkamenet. Vannak gyors cuccok, vannak súlyos cuccok és vannak félelmetesek is... Szóval, amik miatt szereted a Slayert, azok miatt az új albumot is szeretni fogod.
SLAYER - Új dal készül #1Kerry King az idei Wacken fesztiválon az Implode dal kapcsán:


"Sosem megyek fel a netre, hogy megnézzem, miről dumálnak az emberek, mert azok mind 3 méteresek a monitorjuk mögött, tudod? De egy csomó visszajelzés pozitív volt, sokan azt mondták, hogy 'már nem kell aggódni, hogy milyen lesz a Hanneman-utáni Slayer'.

Tudom, hogy vannak, akik szerint nem tudunk már újabb minőségi albumot készíteni, és mivel ez az első lemez Jeff nélkül, vannak akik a bukásunkra számítanak, értem én. Ugyanakkor nagyon büszke vagyok arra, amit eddig az új anyagot illetően összehoztunk. Gyors a cucc, a lassú témák meg súlyosak. Úgy értem, hogy... Mindaz ott van ezen a lemezen, amit korábban a Slayerben szerettek az emberek."
 


SLAYER - Implode (a 2014-es dal)


  


 

Hozzászólások

[014248]
miskaba
Még hogy Jeff halála és Dave nélkül vége a Slayernek,egy nagy LÓÓÓF..z a károgóknak!!! Persze én is az eredeti tagságra esküszöm de sajnos ez már mint tudjuk sajna lehetetlen, de az új albumon hasonló minőségi dalok lesznek mint az Implode, nem lesz okunk a panaszra, igaz nekem sosem volt bármilyen felállásban készült lemez mert SLAYER=MINŐSÉG ennyi és nem több, nem kevesebb!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS