SLAYER - Videó egy új dal stúdiózásáról

Három részben mutatják meg, aztán jön maga a nóta is

2014. október 28. (kedd) 16:26

3 részes videóval örökítette meg az új albumon dolgozó Slayer az egyik friss nóta felvételét. A dal exkluzív jelleggel a Scion Audio/Visualon (Scion AV) keresztül kerül majd a nyilvánosság elé.


A videósorozat első része máris megnézhető.


Az új Slayer lemez 2015 elejére várható a Nuclear Blast gondozásában. Továbbra is Terry Date a producer, akivel a korábban közzétett új dal, az Implode is felvételre került.


A 2015-ös lemez lesz a Slayer első albuma, amely a 2013 májusában elhunyt Jeff Hanneman nélkül készül. A lemezen az Exodus gitárosa, Gary Holt is játszik, aki már négy és fél éve turnézik Kerry Kingékkel. A tavaly kirakott Dave Lombardo dobos helyére Paul Bostaph ült vissza."Ami egy csapat tartósságát illeti, arra nincs recelt, nincs formula - mondja Kerry King gitáros. - Gondolj csak bele, hányan tudják ezt 10 éven át nyomni. Sokan vannak, akiknek ez sem jön össze. Mi meg azon szerencsések közé tartozunk, akik már 30 éve tolják. Ilyenből aztán tényleg nincs túl sok. És mi toljuk rendesen. Tudom, hogy a 35 is itt van már a kanyarban, aztán majd meglátjuk mi lesz a negyvenessel..."


A stúdiózással kapcsolatban így fogalmazott Kerry:

"Ez bizonyosan valamifajta drog. Épp most fejeztük be azt a dalt, amit átküldünk a Scionnak. Amíg el nem készül egy nóta, mi sem tudjuk, milyen lesz. Amikor azonban elkészül, már csak az van az emberben, hogy ez aztán kib...ott remek lett."


Kerry King korábban az alábbiakat mondta az új lemez kapcsán:

"Mire ez az album kijön, már csaknem hat év telik el az utolsó lemez óta. Nem lehet a végtelenségig nyomni a régi dalokat, kell valami új cucc is. De nagy móka megcsinálni egy új lemezt. És nagy móka játszani is az új dalokat, hiszen egy idő után már belefáradsz bizonyos nótákba. De a Raining Bloodot és az Angel Of Death-et csaknem minden bulin eljátsszuk 1986 óta, szóval... Vannak dalok, amiket addig játszik az ember, amíg le nem áll, és vannak, amiknél azt mondja, hogy ezt most négy évig pihentetjük. Jövőre 10-12 új dalt is tudunk majd játszani."


Arról, hogy van-e nyomás a bandán, hogy a 2009-es World Painted Blood lemeznek egy megfelelő színvonalú folytatását készítsék el:


"Szerintem inkább csak a duma folyik erről. Úgy értem, hogy 30 éve ezt a zenét írom, persze nem egymagam, de akkor is 30 évről van szó. Szóval ez nagyjából a szokásos munkamenet. Vannak gyors cuccok, vannak súlyos cuccok és vannak félelmetesek is... Szóval, amik miatt szereted a Slayert, azok miatt az új albumot is szeretni fogod.
SLAYER - Új dal készül #1Kerry King az idei Wacken fesztiválon az Implode dal kapcsán:


"Sosem megyek fel a netre, hogy megnézzem, miről dumálnak az emberek, mert azok mind 3 méteresek a monitorjuk mögött, tudod? De egy csomó visszajelzés pozitív volt, sokan azt mondták, hogy 'már nem kell aggódni, hogy milyen lesz a Hanneman-utáni Slayer'.

Tudom, hogy vannak, akik szerint nem tudunk már újabb minőségi albumot készíteni, és mivel ez az első lemez Jeff nélkül, vannak akik a bukásunkra számítanak, értem én. Ugyanakkor nagyon büszke vagyok arra, amit eddig az új anyagot illetően összehoztunk. Gyors a cucc, a lassú témák meg súlyosak. Úgy értem, hogy... Mindaz ott van ezen a lemezen, amit korábban a Slayerben szerettek az emberek."
 


SLAYER - Implode (a 2014-es dal)


  


 

Hozzászólások

[014248]
miskaba
Még hogy Jeff halála és Dave nélkül vége a Slayernek,egy nagy LÓÓÓF..z a károgóknak!!! Persze én is az eredeti tagságra esküszöm de sajnos ez már mint tudjuk sajna lehetetlen, de az új albumon hasonló minőségi dalok lesznek mint az Implode, nem lesz okunk a panaszra, igaz nekem sosem volt bármilyen felállásban készült lemez mert SLAYER=MINŐSÉG ennyi és nem több, nem kevesebb!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
A.M.D. - 52 éves korában elhunyt Lörke, a klasszikus felállás gitárosa
2019. június 23. (vasárnap) 15:52

52 éves korában elhunyt Lőrincz Sándor, azaz Lörke, az A.M.D. klasszikus felállásának gitárosa, dalszerzője. Lörke 1990 nyarán lett a hazai hardcore színteret meghatározó A.M.D. állandó gitárosa, Füleki Sándor (Leukémia, Mood, Wall Of Sleep) utódja, 1990 végén pedig meg is jelent az első A.M.D. anyag, a Ne vonulj be! című kazetta, amit 1991 végén követett az első hivatalos lemez, A háború borzalmai, sőt még rosszabb. A hardcore csapat ebben az időszakban rengeteget játszott idehaza és külföldön is, többek között olyan csapatokkal, az Idiots, a Spermbirds, a Fugazi, a Body Count vagy a Carcass.     Az alapító frontember, Sotár 1993-ban szállt ki, 1994-ben kábítószer-túladagolás következtében hunyt el. Sotár halála után kihoztak még egy lemezt (Túlélők), de utána hosszú szünet következett, és a társaság csak 2005-ben jött össze újra. A Mindenen kívül című lemezül 2012-ben jelent...

MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends
MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends

Legends címmel június 28-án jelenik meg a Tarek Maghary énekes vezette német Majesty új albuma, amelynek már a harmadik előzetes dalával, a klippel kísért We Are Legends tétellel is...

PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion
PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion

Crime Of Passion címmel máris meghallgatható az első dal a nu metalos budapesti Pennhurst ősszel érkező első albumáról. "Ígéretünkhöz híven, most közzéteszünk egy vadiúj dalt,...

ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains
ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains

Bowels Of Earth címmel augusztus 30-án lát majd napvilágot az LG Petrov énekes vezette Entombed A.D. harmadik albuma, a 2016-os Dead Dawn lemez folytatása, amelyről máris itt egy...

SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding
SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding

Talviyö (Winter Nights) címmel szeptember 6-án jelenik meg a finn Sonata Arctica tizedik album, a 2016-os The Ninth Hour lemez 11 dalos folytatása, amelyről máris megismerkedhetsaz az első...

FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111
FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a 20 éves jubileumát ünneplő Freedom Call őszi turnéjának lesz budapesti állomása, és hogy a Visions Of Atlantis jön majd velük hozzánk is, most...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS