GUMIZSIRÁF-DÍJÁTADÓ - "Fényűzés és hányás..."

Hazai popfeldolgozásokkal készülnek a bandák

2014. október 22. (szerda) 12:05

Október 31-én a Dürer Kertben már 8. alkalommal rendezik meg a Gumizsiráf-díjátadót.


"A rettentően súlytalan zenei parádéra idén a zenekarok '90-es évekbeli hazai popslágerek feldolgozásaival egy igazi örömjátékra készülnek!

A fellépő zenekarok listája: Apey and the Pea feat. Pityesz, AWS, Blind Myself, HAW, Isten Háta Mögött, Konyha, Lost Continent, Óriás, Our Youth, Redneck Zömbiez, Subscribe, The Grenma, The Southern Oracle."Az esemény Facebook oldala"Kettőnégy V.I.P. szuperprémium deluxe metal white party és 8. Gumizsiráf-díjátadó

Idén október 31-én már nyolcadik alkalommal adjuk át habkönnyű örömmámor közepette az egyre rangosabb Kettőnégy Gumizsiráf-díjakat a metal szakma legnívósabb szereplőinek. Budapest legkúlabb, legelegánsabb, legszenzésönelebb díjátadója Kelet-Közép-Pest klubgyöngyszemében, a Dürer Kertben. Igazi ünnep ez a valódi, igényes és exkluzív bulik kedvelőinek!

A rettentően súlytalan zenei parádéra idén a zenekarok '90-es évekbeli hazai popslágerek feldolgozásaival egy igazi örömjátékra készülnek! Megjelenés alkalomhoz illő fehér öltözetben (cipő és kiegészítő szabadon választható)! Fehérbe öltözős buliból számtalan van országszerte, de a Kettőnégy V.I.P. szuperprémium deluxe metal white party-jainak hangulata és színvonala összevethetetlen bármelyikkel! Nem véletlen, hogy évtizedenként csupán egy alkalommal rendezik meg: a 2010-es években idén október 31-én!

A skandináv fehér éjszakák sem tesznek túl az internetes metalműsorok királynőjének V.I.P. szuperprémium deluxe metal white party-ján. Soha sehol nem látható ennyi gyönyörű fiatal hölgy és női szíveket megdobogtató sármos úr, mint ezen a különleges éjszakán. Hófehér környezetben, hófehérbe öltözött emberek, akikre már ránézni is jó, nemhogy velük együtt bulizni! Ráadásul a metal zene krémje is ellátogat a rendezvényre, így akár a sztárokkal közösen ihatsz meg egy-egy elegáns koktélt. Színes, mozgékony, vidám, közel nemtörődöm szinten szétesős, ugyanakkor nagyon is tervezetten spontán stílus! Átmenet a gyermekded ártatlanság és a XXI. századi professzionális partykultúra között.

 

 

A fényűző VIP lounge-ban (Dance Aréna) luxuskörülmények között fellépő zenekarok listája: Apey and the Pea feat. Pityesz, AWS, Blind Myself, HAW, Isten Háta Mögött, Konyha, Lost Continent, Óriás, Our Youth, Redneck Zömbiez, Subscribe, The Grenma, The Southern Oracle.

Díjak, enyhe bódultság, Kozsó-imitátorok, közelbe révedő tekintetek, megfontolt köszönőbeszédek, magasztos mondanivalók, diszkrét üvöltözések, csilingelő hangú énekesek, fülbemászó gitárosok, sztenderdtáncok, zsánerarcok, vonzó basszusgitárosok, könnyed légiesség, lélegzetelállító dobosok, pleasuredome, elbűvölő billentyűsök, kéj, akrobatikus mutatványok, pezsgő, metal, jókedv, grúz konyak, dekoratív nők, elegáns férfiak, csillogás, diszkógömbök, tündöklés, pompa, röviditalok, ragyogás, gyönyör, fényűzés és hányás.

A páratlan és ép ésszel már-már felfoghatatlan estély két ceremóniamestere a Kettőnégy műsorvezetői: DJ Valentine, akire mindig lehet számítani, ha ellaposodna a buli és Daniboy, akit szintén nem kell a szomszédba küldeni egy kis hangulatért. A vetítésről és pazar látványról pedig a csillogó szemű operatőr és aranykezű vágó, VJ Thomas gondoskodik! Figyelem! A korábbi években megszokott igénytelenség és szervezetlenség helyett rendezvényünket idén az igényesség és szervezettség jellemzi!

Exkluzív belső térrel, igényes és trendi dekorációkkal várunk mindenkit! A legmenőbb hang- és fénytechnika, exkluzív belső kialakítás, a legszebb hostessek és a legkedveltebb italköltemények egy helyen!

* (A fenti pár sor nyomokban tartalmazhat előre eltervezett, aljas indokból hangoztatott marketing és PR hazugságokat, abban bízva, hogy bár tavaly is telt ház volt idén még többen fáradtok el díjátadónkra.)

A RockStar-Alternatív Hajszalon idén is vállalja maszkok/sminkek és extrém hajak készítését a supreme fotelszobában, standjukat pedig a Nagyszínpadnál a VIP lounge - Dance Arénában találjátok majd!"

Szavazás: www.kettonegy.hu/szavazas
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS