SUBSCRIBE - Itt az új klip és baromi jó lett!

Köszönik a rajongóknak, hogy a klip megszülethetett

2014. október 21. (kedd) 07:54

Elkészült végre a Subscribe új klipje, amit a tavasszal kiadott és a Mahasz-lista első helyén nyitó This Moment Will Soon Be Gone album Every Skin dalához forgattak.


A lemezre annyi előrendelés érkezett, hogy a csapat úgy döntött, a megmaradt pénzből egy kib...ott jó klipet készít majd, és a videó láttán nem is kétséges, hogy a kitűzött célt sikerült elérniük.


www.facebook.com/subscribeband"Drága Subscribe-fanok!

Végre elkészült a Tőletek kapott pénzből forgatott Every Skin klip. Köszönjük szépen a türelmet, reméljük, Ti is úgy érzitek, hogy megérte várni rá!

A klip megálmodója Horváth Viktor (horvathviktor.com), akivel fantasztikus volt dolgozni. Nagyon örülünk, hogy rá esett a választásunk. Nagyon tudta, hogy mit szeretne, szerencsére nem tűrt kompromisszumokat és teljesen végig tudta vinni elképzeléseit. Két maratoni forgatási napot töltöttünk együtt. Köszönjük Viktor + Kinopravda + Umbrella!  (Fotó: Mark A. Rosta) 


Statisztáinknak külön óriási riszpekt, hogy kitartottak mellettünk, ha kellett akár az éjszaka közepéig is!

Mindenkivel találkozunk az Isten Háta Mögöttel közös 15 éves turnén!"SUBSCRIBE - Every Skin (a 2014-es This Moment Will Soon Be Gone albumhoz)
SUBSCRIBE - This Moment Will Soon Be Gone (2014-es album)
)
 


 

Hozzászólások

[014209]
Beavis
Ehh, ha már a Five Fingerrel hasonlítottátok össze, akkor megállapíthatjuk, hogy a kevesebb bizony itt is több. Arról nem akarok most vitatkozni, hogy a szábszkrájb mennyire "progresszív" a stíluson belül.

Számomra pedig egy klipnél a látott és a hallott anyag együtt értékelendő. Ugyanígy vagyok a filmekkel is, pl a sin city szerintem zseniális alkotás, de a szinkront nagyon durván elcseszték, így magyar hanggal élvezhetetlen.
[014206]
Melkor
Köszi Selkath, hogy válaszoltál a műfajra vonatkozó kérdésemre, nem egyszerű már ezeket a zenéket bekategorizálni, ezért mégegyszer kösz!
[014204]
Selkath
A klip nagyon jó. DE! Nem biztos, hogy én - a zenekar helyében - erre a dalra csináltam volna videót, sokkal jobb dalok vannak ezen a lemezen, pl. Message Of The Sentinels, Run To The City, Tépj függönyt, ect. - de ez szubjektív. Ők így döntöttek. Tiszteletben tartom a döntésüket, mert ez az ő zenekaruk. Én továbbra is támogatni fogom a zenekart, bármiben, ha szükségük van erre.
És hogy milyen stílusú zenét játszik a Subscribe? Afféle post-nu metalt IS (de gyűlölöm a "post" szót, a kibaszott masztodonra emlékeztet), de a zene alapvetően groove metal. Persze, nem a Hellyeah/Devildriver-féle hallgathatatlan üvöltős/hörgős szar, hanem a FFDP kiterjesztett, progresszív verziója! :)
[014203]
Melkor
Ez most milyen műfajú zene, mert már annyi ága és alága van a zenéknek, hogy már nem tudok eligazodni. Attól függetlenül, hogy nem az én stílusom, elég színvonalas produkció ez azért.
[014202]
duedhel
Teljesen igazad van, az "a mi kutyánk kölyke" effektus egy önáltatás. Viszont én azért írtam, hogy "függetlenül a zenétől", mert szerintem a cikknek a címe nem kimondottan a zenére, hanem inkább a klipre reflektált, és azt pedig mint videót - úgy gondolom, hogy - igen is lehet a zenétől külön kezelni. És a videó képi világa szerintem van olyan jó, mint bármely külföldi bandáé. De ez is csak egy vélemény.
[014201]
Beavis
Nem érdekel, hogy maradinak tartanak-e egyesek vagy sem, a zene amit a szábszkrájb tol akkor is f*s :D

Hagyjuk már ezt a "ha ettől-attól eltekintünk" dolgot. A zene vagy jó vagy nem. És ez természetesen érvényes a külföldi bandákra is. Miért kellene egy gyengécske produkciónál figyelembe venni, hogy az adott csapat magyar, üzbég vagy éppen finn? Wake up Neo, globalizáció korában élünk...
[014199]
duedhel
Természetesen - ahogy a címmel - velem sem kell egyetérteni, de szerintem ha valaki túllép azon, hogy milyen a zene, esetleg az eleve fennálló előítéletén ezzel a zenekarral kapcsolatban, akkor rájön, hogy ez legalább egy olyan videó, aminek van koncepciója, kidolgozott képi világa, és bőven túlmutat az átlagos magyar klipeken. Függetlenül a zenétől, elismerésem azoknak, akik ezt a videót elkészítették.
[014197]
vinylfanatic
Ugyan már srácok!Nem tudtok haladni a korral!?Manapság aki nem ilyen előremutató korszerű zenét hallgat az maradinak számít.:)
[014194]
Beavis
Hááát, ennél még a tankcsapda is hallgathatóbb...
[014193]
lackovkin
baromi jo...BAROMSAG...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
2019. április 19. (péntek) 09:31

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy énekesnő/tekerőlantos, Marlin Sutter dobos, valamint Ivo Henzi gitáros egyesítette erőit. Az új album (amely egy konceptanyag) itt a Freeze című tétel, amelyhez ugyanúgy Costin Chioreanu készített animációs videót, mint a korábbi négy nótához. "Mint jó páran már tudjátok, megjelent a második albumunk, amelynek káprázatos artworkjét Costin Chioreanu-nak köszönhetjük, akárcsak az új dalainkhoz készített csodás animációs klipeket. A The Spell lemez 13 dala révén szemtanúi lehettek egy olyan lány utazásának, aki beleszeretett a Halálba."     www.facebook.com/cellardarlingofficial   CELLAR DARLING - Freeze (a 2019-es The Spell albumhoz) CELLAR DARLING - Drown (a 2019-es The Spell albumhoz) CELLAR DARLING...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

ALLEGAEON - Technikás death metal, albumpremier: Apoptosis
ALLEGAEON - Technikás death metal, albumpremier: Apoptosis

Apoptosis címmel megjelent a technikás, progos, melodikus death metalt játszó amerikai Allegaeon ötödik albuma, a 2016-os Proponent For Sentience lemez folytatása, amelyet teljes egészében...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS