SUBSCRIBE - Itt az új klip és baromi jó lett!

Köszönik a rajongóknak, hogy a klip megszülethetett

2014. október 21. (kedd) 07:54

Elkészült végre a Subscribe új klipje, amit a tavasszal kiadott és a Mahasz-lista első helyén nyitó This Moment Will Soon Be Gone album Every Skin dalához forgattak.


A lemezre annyi előrendelés érkezett, hogy a csapat úgy döntött, a megmaradt pénzből egy kib...ott jó klipet készít majd, és a videó láttán nem is kétséges, hogy a kitűzött célt sikerült elérniük.


www.facebook.com/subscribeband"Drága Subscribe-fanok!

Végre elkészült a Tőletek kapott pénzből forgatott Every Skin klip. Köszönjük szépen a türelmet, reméljük, Ti is úgy érzitek, hogy megérte várni rá!

A klip megálmodója Horváth Viktor (horvathviktor.com), akivel fantasztikus volt dolgozni. Nagyon örülünk, hogy rá esett a választásunk. Nagyon tudta, hogy mit szeretne, szerencsére nem tűrt kompromisszumokat és teljesen végig tudta vinni elképzeléseit. Két maratoni forgatási napot töltöttünk együtt. Köszönjük Viktor + Kinopravda + Umbrella!  (Fotó: Mark A. Rosta) 


Statisztáinknak külön óriási riszpekt, hogy kitartottak mellettünk, ha kellett akár az éjszaka közepéig is!

Mindenkivel találkozunk az Isten Háta Mögöttel közös 15 éves turnén!"SUBSCRIBE - Every Skin (a 2014-es This Moment Will Soon Be Gone albumhoz)
SUBSCRIBE - This Moment Will Soon Be Gone (2014-es album)
)
 


 

Hozzászólások

[014209]
Beavis
Ehh, ha már a Five Fingerrel hasonlítottátok össze, akkor megállapíthatjuk, hogy a kevesebb bizony itt is több. Arról nem akarok most vitatkozni, hogy a szábszkrájb mennyire "progresszív" a stíluson belül.

Számomra pedig egy klipnél a látott és a hallott anyag együtt értékelendő. Ugyanígy vagyok a filmekkel is, pl a sin city szerintem zseniális alkotás, de a szinkront nagyon durván elcseszték, így magyar hanggal élvezhetetlen.
[014206]
Melkor
Köszi Selkath, hogy válaszoltál a műfajra vonatkozó kérdésemre, nem egyszerű már ezeket a zenéket bekategorizálni, ezért mégegyszer kösz!
[014204]
Selkath
A klip nagyon jó. DE! Nem biztos, hogy én - a zenekar helyében - erre a dalra csináltam volna videót, sokkal jobb dalok vannak ezen a lemezen, pl. Message Of The Sentinels, Run To The City, Tépj függönyt, ect. - de ez szubjektív. Ők így döntöttek. Tiszteletben tartom a döntésüket, mert ez az ő zenekaruk. Én továbbra is támogatni fogom a zenekart, bármiben, ha szükségük van erre.
És hogy milyen stílusú zenét játszik a Subscribe? Afféle post-nu metalt IS (de gyűlölöm a "post" szót, a kibaszott masztodonra emlékeztet), de a zene alapvetően groove metal. Persze, nem a Hellyeah/Devildriver-féle hallgathatatlan üvöltős/hörgős szar, hanem a FFDP kiterjesztett, progresszív verziója! :)
[014203]
Melkor
Ez most milyen műfajú zene, mert már annyi ága és alága van a zenéknek, hogy már nem tudok eligazodni. Attól függetlenül, hogy nem az én stílusom, elég színvonalas produkció ez azért.
[014202]
duedhel
Teljesen igazad van, az "a mi kutyánk kölyke" effektus egy önáltatás. Viszont én azért írtam, hogy "függetlenül a zenétől", mert szerintem a cikknek a címe nem kimondottan a zenére, hanem inkább a klipre reflektált, és azt pedig mint videót - úgy gondolom, hogy - igen is lehet a zenétől külön kezelni. És a videó képi világa szerintem van olyan jó, mint bármely külföldi bandáé. De ez is csak egy vélemény.
[014201]
Beavis
Nem érdekel, hogy maradinak tartanak-e egyesek vagy sem, a zene amit a szábszkrájb tol akkor is f*s :D

Hagyjuk már ezt a "ha ettől-attól eltekintünk" dolgot. A zene vagy jó vagy nem. És ez természetesen érvényes a külföldi bandákra is. Miért kellene egy gyengécske produkciónál figyelembe venni, hogy az adott csapat magyar, üzbég vagy éppen finn? Wake up Neo, globalizáció korában élünk...
[014199]
duedhel
Természetesen - ahogy a címmel - velem sem kell egyetérteni, de szerintem ha valaki túllép azon, hogy milyen a zene, esetleg az eleve fennálló előítéletén ezzel a zenekarral kapcsolatban, akkor rájön, hogy ez legalább egy olyan videó, aminek van koncepciója, kidolgozott képi világa, és bőven túlmutat az átlagos magyar klipeken. Függetlenül a zenétől, elismerésem azoknak, akik ezt a videót elkészítették.
[014197]
vinylfanatic
Ugyan már srácok!Nem tudtok haladni a korral!?Manapság aki nem ilyen előremutató korszerű zenét hallgat az maradinak számít.:)
[014194]
Beavis
Hááát, ennél még a tankcsapda is hallgathatóbb...
[014193]
lackovkin
baromi jo...BAROMSAG...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
A.M.D. - 52 éves korában elhunyt Lörke, a klasszikus felállás gitárosa
2019. június 23. (vasárnap) 15:52

52 éves korában elhunyt Lőrincz Sándor, azaz Lörke, az A.M.D. klasszikus felállásának gitárosa, dalszerzője. Lörke 1990 nyarán lett a hazai hardcore színteret meghatározó A.M.D. állandó gitárosa, Füleki Sándor (Leukémia, Mood, Wall Of Sleep) utódja, 1990 végén pedig meg is jelent az első A.M.D. anyag, a Ne vonulj be! című kazetta, amit 1991 végén követett az első hivatalos lemez, A háború borzalmai, sőt még rosszabb. A hardcore csapat ebben az időszakban rengeteget játszott idehaza és külföldön is, többek között olyan csapatokkal, az Idiots, a Spermbirds, a Fugazi, a Body Count vagy a Carcass.     Az alapító frontember, Sotár 1993-ban szállt ki, 1994-ben kábítószer-túladagolás következtében hunyt el. Sotár halála után kihoztak még egy lemezt (Túlélők), de utána hosszú szünet következett, és a társaság csak 2005-ben jött össze újra. A Mindenen kívül című lemezül 2012-ben jelent...

MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends
MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends

Legends címmel június 28-án jelenik meg a Tarek Maghary énekes vezette német Majesty új albuma, amelynek már a harmadik előzetes dalával, a klippel kísért We Are Legends tétellel is...

PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion
PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion

Crime Of Passion címmel máris meghallgatható az első dal a nu metalos budapesti Pennhurst ősszel érkező első albumáról. "Ígéretünkhöz híven, most közzéteszünk egy vadiúj dalt,...

ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains
ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains

Bowels Of Earth címmel augusztus 30-án lát majd napvilágot az LG Petrov énekes vezette Entombed A.D. harmadik albuma, a 2016-os Dead Dawn lemez folytatása, amelyről máris itt egy...

SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding
SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding

Talviyö (Winter Nights) címmel szeptember 6-án jelenik meg a finn Sonata Arctica tizedik album, a 2016-os The Ninth Hour lemez 11 dalos folytatása, amelyről máris megismerkedhetsaz az első...

FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111
FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a 20 éves jubileumát ünneplő Freedom Call őszi turnéjának lesz budapesti állomása, és hogy a Visions Of Atlantis jön majd velük hozzánk is, most...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS