MACHINE HEAD - Robb Flynn szeretetből osztotta ki az Avenged Sevenfoldot

November 7-én jön ki az új Machine Head lemez

2014. október 15. (szerda) 15:19

Emlékszel még, hogy a tavalyi Avenged Sevenfold lemez, a Hail To The King megjelenés után hogyan is osztotta ki őket a Machine Head főnöke, Robb Flynn?

"Gratulálok az Avenged Sevenfoldnak, hogy a legutóbbi 'feldolgozás albumukkal' listavezetők lettek. Ki gondolta volna, hogy Metallica, Guns N'Roses és Megadeth dalok újrafelvett verzióival világszerte ekkora sikert lehet aratni!!?? Ba-dap Pssssssss!! Be vagyok indulva!"  

Itt elolvashatod a komplett Flynn tirádát.


Most itt van már a kanyarban az új Machine Head album és a brit Hammer nem volt rest emlékeztetni Robb Flynnt a tavalyi kirohanására, aki válaszul így fogalmazott:

"Ó, ember, én csak úgy érzem, hogy a bandák felelősségre vonhatják egymásr és ha valaki nem teszi oda magát rendesen, akkor ezt el is mondhatják! Mi a baj ezzel? Nem gyűlöletből született, hanem szeretetből! Próbálkozzatok keményebben, anyab...ók!"


Flynn azt is hozzátette, hogy élvezi a rendszeres blogolást, egyúttal viszont elismerte, hogy néha kétség is gyötri.

"Néha azt gondolom, hogy tényleg ki kéne ezt tennem? Vagy csak szimplán hozzájárulok a világ csacsogásához? Ki a f... fogja ezt elolvasni? De akkor is érzem, hogy csinálnom kell és élvezem is. Felpörget. Ez is egy módja annak, hogy közvetlenebb legyen a kapcsolat, és úgy vélem, hogy pontosan ez az oka annak is, hogy zenélek, hogy bandázom. Érezni akarom ezt a kapcsolatot. Többnyire az van, hogy a reakciók java nem negatív, sokkal inkább szuperpozitív és sokan meg is köszönik, hogy elmondom ezt a szarságot. És ez sokat jelent számomra.


Flynn azt is hozzátette, hogy nem fél attól, hogy szembesítik a leírtakkal:


"Megkérdeztek már arról, hogy nem jut-e eszembe, hogy akár egy fesztiválon össze is futhatok valamelyik bandával, akik aztán szétrúgják a seggemet! (nevet) A helyzet az, hogy régebben dílerkedtem. Akkoriban jöttek hozzám olyan arcok, akik már 9 kib...ott napja tolták a speedet és már meg voltak zizzenve, fegyvert is hordtak magukkal. Jöttek durva motoros fejek is speedet venni. Őrült spanokkal mozogtam.

A Machine Head elindítása is az adta az ösztönzést, hogy megtámadtak, a barátom meg megkéselte őket. 12 fickó akart elkapni és kib...ottul megölni. A másodperc töredékét sem töltöttem úgy a lakásomon kívül, hogy ne lett volna az övemben egy 45-ös. Emlékszem azokra az időkre. Le akartak vadászni és ez ment hat-hét hónapon át. Az ijesztő volt. Amikor most blogot írok, csak az van benne, ahogy én látom a dolgokat és ennyi. Ezek csak szavak. Ha valaki nem bírja elviselni a véleményemet, ne olvassa el!

Bloodstone & Diamonds címmel november 7-én jelenik meg az új Machine Head album, Robb Flynnék első lemeze az új basszusgitárossal, az Adam Duce helyére került Jared MacEachernnel.


Tegnap a 2014-es nyári brit turnéról tett közzé egy videós áttekintést a csapat.MACHINE HEAD - UK Summer Tour 2014 


Az új Machine Head album felvételei részben a Greey Day oaklandi stúdiójában, a JingleTown Recordingban zajlottak, a producer ezúttal is Juan Urteaga volt, a maszterizálást pedig Colin Richardsonra bízta a csapat. Az editálást, keverést Andy Sneap és Steve Lagudi végezte.


Az őszi Machine Head Európa-turnénak nem lesz magyar állomása, de november 23-án, vasárnap a bécsi Gasometerben el lehet csípni őket, mégpedig a Devil You Know és a Darkest Hour társaságában.
Jegyek itt.


"10 dal lesz a lemezen, továbbá egy átkötés és egy instrumentális tétel, kiegészítve spoken word részletekkel (gondolj a Real Eyes, Realize, Real Lies-ra) - fogalmazott az új anyag kapcsán Robb Flynn. - Utóbbi Dr. Bruce Lipton és Steve Bhaerman (hihetetlenül inspiráló) audiókönyvéből származik, a Spontaneous Evolutionből.

Vendégzenészek is szerepelnek majd a lemezen, két vonósnégyes is, amelyek közül a Quartet Rouge már a legutóbbi, Unto The Locust albumunkon is játszott. Az In Comes The Flood dalban azonban egy másik vonósnégyes lesz hallható, amelyik csupa férfiből áll.

A Now We Die és a Sail Into The Black dalok vonósrészeinek hangszerelését Rgys Fulberrel dolgoztam ki, az In Comes The Flood nótában hallható vonósokat pedig Jordan Fish-sel (Bring Me The Horizon, ex-Worship) alakítottuk ki.
 


A lemezhez tartozik majd egy 28 oldalas (!) booklet is, de lesz egy nagyon spéci, bőrbe csomagolt mediabook verzió is, ez 48 oldalas lesz. Az artwork kidolgozásában Rafal Wechterowicz, Marcelo Vasco, valamint a régi harcostársunk, Strephon Taylor volt segítségünkre. Mind a CD mind a keménykötésű mediabook úgy fest majd, mint egy XIX. századi alkímia könyv. Kib...ott óriási lett!"MACHINE HEAD - Killers & Kings (a 2014-es Bloodstone & Diamonds albumról)
MACHINE HEAD - Now We Die (a 2014-es Bloodstone & Diamonds albumról)
 

MACHINE HEAD - Bloodstone & Diamonds
(11/07 - Nuclear Blast)

01. Now We Die
02. Killers & Kings
03. Ghosts Will Haunt My Bones
04. Night Of Long Knives
05. Sail Into The Black
06. Eyes Of The Dead
07. Beneath The Silt
08. In Comes The Flood
09. Damage Inside
10. Game Over
11. Imaginal Cells (instrumentális)
12. Take Me Through The Fire


Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS