MACHINE HEAD - Robb Flynn szeretetből osztotta ki az Avenged Sevenfoldot

November 7-én jön ki az új Machine Head lemez

2014. október 15. (szerda) 15:19

Emlékszel még, hogy a tavalyi Avenged Sevenfold lemez, a Hail To The King megjelenés után hogyan is osztotta ki őket a Machine Head főnöke, Robb Flynn?

"Gratulálok az Avenged Sevenfoldnak, hogy a legutóbbi 'feldolgozás albumukkal' listavezetők lettek. Ki gondolta volna, hogy Metallica, Guns N'Roses és Megadeth dalok újrafelvett verzióival világszerte ekkora sikert lehet aratni!!?? Ba-dap Pssssssss!! Be vagyok indulva!"  

Itt elolvashatod a komplett Flynn tirádát.


Most itt van már a kanyarban az új Machine Head album és a brit Hammer nem volt rest emlékeztetni Robb Flynnt a tavalyi kirohanására, aki válaszul így fogalmazott:

"Ó, ember, én csak úgy érzem, hogy a bandák felelősségre vonhatják egymásr és ha valaki nem teszi oda magát rendesen, akkor ezt el is mondhatják! Mi a baj ezzel? Nem gyűlöletből született, hanem szeretetből! Próbálkozzatok keményebben, anyab...ók!"


Flynn azt is hozzátette, hogy élvezi a rendszeres blogolást, egyúttal viszont elismerte, hogy néha kétség is gyötri.

"Néha azt gondolom, hogy tényleg ki kéne ezt tennem? Vagy csak szimplán hozzájárulok a világ csacsogásához? Ki a f... fogja ezt elolvasni? De akkor is érzem, hogy csinálnom kell és élvezem is. Felpörget. Ez is egy módja annak, hogy közvetlenebb legyen a kapcsolat, és úgy vélem, hogy pontosan ez az oka annak is, hogy zenélek, hogy bandázom. Érezni akarom ezt a kapcsolatot. Többnyire az van, hogy a reakciók java nem negatív, sokkal inkább szuperpozitív és sokan meg is köszönik, hogy elmondom ezt a szarságot. És ez sokat jelent számomra.


Flynn azt is hozzátette, hogy nem fél attól, hogy szembesítik a leírtakkal:


"Megkérdeztek már arról, hogy nem jut-e eszembe, hogy akár egy fesztiválon össze is futhatok valamelyik bandával, akik aztán szétrúgják a seggemet! (nevet) A helyzet az, hogy régebben dílerkedtem. Akkoriban jöttek hozzám olyan arcok, akik már 9 kib...ott napja tolták a speedet és már meg voltak zizzenve, fegyvert is hordtak magukkal. Jöttek durva motoros fejek is speedet venni. Őrült spanokkal mozogtam.

A Machine Head elindítása is az adta az ösztönzést, hogy megtámadtak, a barátom meg megkéselte őket. 12 fickó akart elkapni és kib...ottul megölni. A másodperc töredékét sem töltöttem úgy a lakásomon kívül, hogy ne lett volna az övemben egy 45-ös. Emlékszem azokra az időkre. Le akartak vadászni és ez ment hat-hét hónapon át. Az ijesztő volt. Amikor most blogot írok, csak az van benne, ahogy én látom a dolgokat és ennyi. Ezek csak szavak. Ha valaki nem bírja elviselni a véleményemet, ne olvassa el!

Bloodstone & Diamonds címmel november 7-én jelenik meg az új Machine Head album, Robb Flynnék első lemeze az új basszusgitárossal, az Adam Duce helyére került Jared MacEachernnel.


Tegnap a 2014-es nyári brit turnéról tett közzé egy videós áttekintést a csapat.MACHINE HEAD - UK Summer Tour 2014 


Az új Machine Head album felvételei részben a Greey Day oaklandi stúdiójában, a JingleTown Recordingban zajlottak, a producer ezúttal is Juan Urteaga volt, a maszterizálást pedig Colin Richardsonra bízta a csapat. Az editálást, keverést Andy Sneap és Steve Lagudi végezte.


Az őszi Machine Head Európa-turnénak nem lesz magyar állomása, de november 23-án, vasárnap a bécsi Gasometerben el lehet csípni őket, mégpedig a Devil You Know és a Darkest Hour társaságában.
Jegyek itt.


"10 dal lesz a lemezen, továbbá egy átkötés és egy instrumentális tétel, kiegészítve spoken word részletekkel (gondolj a Real Eyes, Realize, Real Lies-ra) - fogalmazott az új anyag kapcsán Robb Flynn. - Utóbbi Dr. Bruce Lipton és Steve Bhaerman (hihetetlenül inspiráló) audiókönyvéből származik, a Spontaneous Evolutionből.

Vendégzenészek is szerepelnek majd a lemezen, két vonósnégyes is, amelyek közül a Quartet Rouge már a legutóbbi, Unto The Locust albumunkon is játszott. Az In Comes The Flood dalban azonban egy másik vonósnégyes lesz hallható, amelyik csupa férfiből áll.

A Now We Die és a Sail Into The Black dalok vonósrészeinek hangszerelését Rgys Fulberrel dolgoztam ki, az In Comes The Flood nótában hallható vonósokat pedig Jordan Fish-sel (Bring Me The Horizon, ex-Worship) alakítottuk ki.
 


A lemezhez tartozik majd egy 28 oldalas (!) booklet is, de lesz egy nagyon spéci, bőrbe csomagolt mediabook verzió is, ez 48 oldalas lesz. Az artwork kidolgozásában Rafal Wechterowicz, Marcelo Vasco, valamint a régi harcostársunk, Strephon Taylor volt segítségünkre. Mind a CD mind a keménykötésű mediabook úgy fest majd, mint egy XIX. századi alkímia könyv. Kib...ott óriási lett!"MACHINE HEAD - Killers & Kings (a 2014-es Bloodstone & Diamonds albumról)
MACHINE HEAD - Now We Die (a 2014-es Bloodstone & Diamonds albumról)
 

MACHINE HEAD - Bloodstone & Diamonds
(11/07 - Nuclear Blast)

01. Now We Die
02. Killers & Kings
03. Ghosts Will Haunt My Bones
04. Night Of Long Knives
05. Sail Into The Black
06. Eyes Of The Dead
07. Beneath The Silt
08. In Comes The Flood
09. Damage Inside
10. Game Over
11. Imaginal Cells (instrumentális)
12. Take Me Through The Fire


Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BAEST - Jön a dán death metalosok második lemeze, klippel az első dal: Gula
2019. június 16. (vasárnap) 10:35

Venenum címmel szeptember 13-án lát napvilágot a dán death metal gépezet Baest második albuma, a 2018-as Danse Macabre lemez folytatása, amelyről máris itt a klippel kísért első előzetes dal, a Gula. A videót Karmacat készítette. "A Gula dallal igyekeztünk kidomborítani a súlyosabb oldalunkat, megmutatva a Baest hangzását. Egy nyers, egyszerű, mégis őrlős nóta lett belőle, amiben hangsúlyosan ott van a Baest lényege: dallam és groove - káosszal keverve."   www.facebook.com/baestband   BAEST - Gula (a 2019-es Venenum albumhoz)  

INGESTED - Új EP a brit brutál csapattól, kedden Szegeden játszanak
INGESTED - Új EP a brit brutál csapattól, kedden Szegeden játszanak

Június 18-án, azaz kedden a szegedi JATE-klubban játszik a death/grind/deathcore vonalas brit Ingested, amelynek pénteken kiadott új EP-jét azonnal végig is hallgathatod. A buli vendége a...

THE NEW ROSES - Az első dal az augusztusi albumról, novemberben magyar koncert
THE NEW ROSES - Az első dal az augusztusi albumról, novemberben magyar koncert

Nothing But Wild címmel augusztus 2-án lát napvilágot a német hard rock új vonalát képviselő The New Roses negyedik albuma, amelyről máris itt az az első dal, a Down By The River. Jó...

BLOODY HAMMERS - Klippel a horror rockerek új dala: Let Sleeping Corpses Lie
BLOODY HAMMERS - Klippel a horror rockerek új dala: Let Sleeping Corpses Lie

The Summoning címmel jelenik meg június 26-án a doomos, gótos pszichedelikus hard rockot, ősmetalt horror és okkult témákkal kísérő észak-karolinai Bloody Hammers új stúdióalbuma,...

HOLLYWOOD VAMPIRES - Egy hét múlva új album, hallgass bele minden dalba!
HOLLYWOOD VAMPIRES - Egy hét múlva új album, hallgass bele minden dalba!

Rise címmel jelenik meg június 21-én a Hollywood Vampires második albuma. Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Johnny Depp zenekarától máris itt egy alapos lemezelőzetes - ízelítő...

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Klippel egy vadonatúj dal: Satellite
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Klippel egy vadonatúj dal: Satellite

Satellite címmel egy klippel kísért vadonatúj dallal jelentkezett a Soilwork énekes Björn "Speed" Strid és az Arch Enemy basszer Sharlee D'Angelo (ld. Spiritual Beggars) klasszikus/dallamos...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS