METAL.HU 2014 - Pénteken indul a Dalriada, Wisdom, Tales Of Evening turné

8 állomás - 8 vidéki nagyváros

2014. október 8. (szerda) 13:26

Október 10-én, pénteken a debreceni Roncsbárban indul el a 2014-es Metal.Hu turné, amelyen a Dalriada, a Wisdom és a Tales Of Evening játszik. A 8 állomásos, egészen december elejéig tartó körút második állomása szombaton lesz Szegeden.


"2014-ben is Metal.Hu! Idén három nagyszerű banda állt össze, hogy 8 vidéki városban együtt adjanak igazi metal élményt. A stílus kedvelői számára jól csengő nevekből az első a Dalriada, hazánk legnépszerűbb folk metal zenekara, akik az év elején adták óriási sikerű tízéves jubileumi koncertjüket.

A turné másik főbandája a Wisdom, akik 3 év után turnéznak újra idehaza, hiszen az elmúlt időszakban csak külföldi koncertekkel volt tele a naptáruk, de azokkal nagyon. Itthon csak a fővárosi önálló koncertjeiken és fesztiválokon láthatták őket a fémszívűek.

Az esték nyitóbandája, egy aránylag friss név lesz, a rohamos népszerűségnek indult Tales Of Evening, akik első komoly turnéjukat bonyolítják le a rendezvény keretein belül, és több városba is most jutnak el először! Nincs kérdés, 2014-ben is METAL!"


www.facebook.com/Metalponthu

www.metal.hu


A Tales Of Evening a második nagylemezén dolgozik már egy ideje és az várhatóan a Metal.hu turné ideje alatt meg is jelenik.

"Hamarosan útnak indulunk a Metal.hu szervezésében két olyan zenekar társaságában, akikkel az elmúlt években több alkalommal zenéltünk már egy eseményen, koncerten!

DE! Ebben a felállásban, egy országos turné keretein belül, még egész biztosan nem láthattátok a bandákat és a bandánkat. Megtisztelő, hogy két ilyen remek zenekarhoz csatlakozhattunk!

2014-ben készül el második nagylemezünk, így a turné állomásain egész biztosan helyet kapnak az új dalok is!" 


Dudás Ivett énekesnő:

"Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy 2 fantasztikus zenekarral, a Wisdommal és a Dalriadával indulunk közös turnéra péntektől! A Dalriada zenekart ezzel a dalukkal ismertem meg annak idején és azóta is az egyik kedvenc hazai bandám..."


DALRIADA - Égi madár


Ádám Attila billentyűs:

"Nekem ez a dal a személyes kedvencem a Wisdom zenekartól. Soha nem felejtem el, amikor az első koncertjükön voltam - jó néhány éve -, már akkor igen tetszett, bejött a zenéjük! Azóta is az egyik kedvenc zenekarom!"


WISDOM - War Of Angels
 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
2019. április 19. (péntek) 09:31

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy énekesnő/tekerőlantos, Marlin Sutter dobos, valamint Ivo Henzi gitáros egyesítette erőit. Az új album (amely egy konceptanyag) itt a Freeze című tétel, amelyhez ugyanúgy Costin Chioreanu készített animációs videót, mint a korábbi négy nótához. "Mint jó páran már tudjátok, megjelent a második albumunk, amelynek káprázatos artworkjét Costin Chioreanu-nak köszönhetjük, akárcsak az új dalainkhoz készített csodás animációs klipeket. A The Spell lemez 13 dala révén szemtanúi lehettek egy olyan lány utazásának, aki beleszeretett a Halálba."     www.facebook.com/cellardarlingofficial   CELLAR DARLING - Freeze (a 2019-es The Spell albumhoz) CELLAR DARLING - Drown (a 2019-es The Spell albumhoz) CELLAR DARLING...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

ALLEGAEON - Technikás death metal, albumpremier: Apoptosis
ALLEGAEON - Technikás death metal, albumpremier: Apoptosis

Apoptosis címmel megjelent a technikás, progos, melodikus death metalt játszó amerikai Allegaeon ötödik albuma, a 2016-os Proponent For Sentience lemez folytatása, amelyet teljes egészében...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS