HAMMERWORLD - Jön az októberi számunk!

Az extra CD-melléklet az új Lovreck lemez

2014. október 5. (vasárnap) 18:12

A jövő hét első napjaiban országszerte az újságárusoknál a HammerWorld magazin októberi száma, MACHINE HEAD és WISDOM poszterekkel, az október 14-én egy új stúdióalbummal jelentkező és aznap kereken 25 éves TANKCSAPDA zenekarral a címlapon.
Az extra CD-melléklet pedig a LOVRECK zenekar második albuma: A remény rabszolgája.

További infók, részletes tartalom hétfőn!

  

Hozzászólások

[014093]
Melkor
Szerintem nincs a borítóval semmi probléma, hogy miért nincs azt farrrkas9 és Winternight hozzászólók tökéletesen leírták, ehhez én sem tudnék hozzáfűzni többet. Egyébként az előző és az azt megelőző példányok borítóin sem Tankcsapda, sem Metallica, sem pedig Depresszió nem szerepelt, sőt egy death metal banda az Arch Enemy szerepelt az egyiken, ami azért nem akármi!
[014090]
Blackhead
Ez már azért kicsit idegesítő h szinte mindig ezt a 3faszt kell látni a címlapon.. Következő mi lesz a másik kettő csicska banda depi vagy a metallica? Legalább jó cikkek vannak benne meg a Machine Head poszter állat!
[014086]
Winternight
Félretéve azt, hogy nem kedvelem a zenekart, lássuk be, ebben a hónapban azért van aktualitása egy Tankcsapda borítónak. Új lemez, 25. évforduló.
Ahogy már mások is leírták, a tartalom a lényeges, és azzal nincs probléma. Minden műfaj kedvelője megtalálhatja a neki szóló olvasnivalót. Egy olyan lapszámnál, amelyben Overkill, Exodus, Sanctuary, Cannibal Corpse, Obituary, Wolf, Dragonforce, Astral Doors, Unisonic sőt még Empyrium cikk is van, mindegy mi van a borítón.
[014085]
Capsule
Amíg kurvajó, általam kedvelt együttesekről is vannak cikkek, és Machine head posztert kapok az újsághoz, addig kevésbé érdekel a címlap.
Persze néha már ciki ez a sok tcs meg depi, de hát ez van.
[014084]
farrrkas9
Wow! Lord Mantis cikk. A Death Mask idén számomra bizonyosan az 5 legjobb lemez között foglal helyet. Emellett Empyrium, Sanctuary. Trouble, Wolf. Erős szám lesz. Köszönöm! Még egy gondolat: Csak remélni tudom, hogy nem folytatódik a már megszokottnak tűnő borító vita. Amúgy én nem is szeretném a Lord Mantis-t a borítón látni. Elsőre önzőnek tűnhet, de egy olyan szörnyeteg, mint a Lord Mantis, amely a bennem felgyűlt szennyel, szeméttel táplálkozik hallgatása közben, amely torz, mondhatni perverz örömöt vált ki, ne válhasson reklámfigurává, hanem maradjon meg ott mélyen azok számára, akik felkutatták, felfedezték maguknak. Ez a világ nem úgy van beállítva, hogy az embereknek ilyen szörnyűséget hallgassanak, még a metalon belül sem. Hadd maradjanak meg, tehát, az ilyen jellegű zenekarok azon keveseknek, akik valóban át tudják érezni ezt a fajta zenét. Hitelességük is egyértelműbb, amíg árnyékban maradnak. Aki olyan beállítottságú, az úgyis megtalálja magának. Attól kezdve, hogy van olyan újság Magyarországon, amelyben eleve szerepelhet lemezkritika és cikk a Lord Mantisról, az már több, mint dícséretes és elismerésre ad okot. A borítón pedig legyen akármi akárhányszor. Teljesen másodlagos.
[014083]
Pandeamonium
Tankcsapda-borító... csak azért is leírom: a Hammer nagyon elment ebbe a mainstream irányba, és ez nem egy jó dolog. De látom, van Depi-cikk is, csak hogy teljes legyen a kép. Hiába Empyrium meg Wolf meg Lord Mantis, ha közben a tömegigény az elsődleges. Nyugtassatok meg, hogy Metallica lesz a következő borítón...! :)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS