BARBA NEGRA TRACK - Beszélgetés az első szezon kapcsán

A klubszezon is számos kiváló koncerttel kecsegtet

2014. október 5. (vasárnap) 08:34

Idén nyáron volt az első szezonja a ZP helyén megnyílt Barba Negra Tracknek, ahol számtalan hazai zenekar adott remek hangulatú koncertet, de a Track színpadán láthattuk a kanadai Gorguts és a Death klasszikus dalait felelevenítő Death DTA zenekart is.


Már javában zajlik az őszi klubszezon, most tehát már a Barba Negra Music Clubban várnak minket a koncertek, és a Barba Negra egyik tulajdonosa, Szűcs Mihály egy nagyon ütős őszi-téli-tavaszi programot ígér.

Ha a szeptember végi négy fő híján teltházas (!) In Flames buli lesz az irányadó, akkor hatalmas koncertek várnak ránk a mostani szezonban is.Hogyan tudnád összegezni a Track első szezonját?

Szűcs Mihály: "Már amikor belekezdtünk, tudtuk, hogy nem lesz könnyű a munkánk. Emiatt nem is voltak kiemelt elvárásaink. Az elképzeléseinkben az szerepelt, hogy ismerjük meg a területet és mérjük fel, mi az, amit még építenünk kell. Figyeljünk oda a közönség és az együttesek reakciójára, véleményére.

Szerintem a 2014-es év nyári szezonjával nagyon kevés ember lehetett teljesen elégedett, hiszen soha nem látott időjárási szélsőségekkel szembesültünk. Úgy gondolom, hogy ez a szezon remek iránymutatóként szolgált számunkra, és ezt így is fogjuk fel. Rengeteget tudunk építeni, fejlődni a tapasztalatok alapján."Az időjárástól és egyéb külső tényezőktől eltekintve cseppet sem voltak rosszak a nézőszámok. Sőt! Mi volt az, amit leginkább pozitívumként könyvelhettetek el?

SZM: "Szerintem az együttesek teljesen elégedettek voltak a kiszolgálással. Nagyon jó a technika, jó a személyzet. Az előkészítés minősége alapot adott arra, hogy jó legyen a hangulat. Egységes csapat kovácsolódott össze és azt is nagy biztonsággal jelenthetem ki, hogy a 2015-ös évben ez a csapat nagy dolgokra lesz képes."
 


DEATH DTA - Suicide Machine (Barba Negra Track 2014)

 


Máris dolgoztok a 2015-ös szezonon?

"Nagyon erős a rendszerünk, napi szinten nyomon követhetőek a gazdasági és egyéb mutatók. Mi úgy zártuk ezt a szezont, hogy közben már a jövő évi nyitást is előkészítettük. Igen, vannak határozott elképzelések 2015-re, de ezekről még nagyon korai lenne beszámolni. Az azonban biztos, hogy a nyitás 2015. április 29-én lesz!

A szezon végezetével megbeszéltük minden ágazat vezetőjével és a külső tanácsadónkkal, hogy hol és mit kell építeni, javítani, szervezni stb. Sokan mondták, hogy program szempontjából a Park kiemelkedik és a Track viszi a ZP-beállítottságot. Én úgy gondolom, hogy a ZP egy olyan projekt volt, amire csak jót lehet mondani, ezért nem is értem ezt a véleményt. A Park egy olyan szervezet, amelyik nagyon nagyban gondolkozik. Gerendai Károly egy remek szakember. Nincs semmi abban, ha a Park kiemelkedik a többi szórakozóhely mellett."


A Trackben tehát egy sikeres szezont zártatok. És mi várható a klubnál?

SZM: "Reméljük, hogy még a tavalyinál is sikeresebb szezon! Úgy gondoltuk a kollégáinkkal, hogy 3 év elteltével egy kicsit változtatunk a külsőségen. A technika terén is pár szinttel feljebb léptünk. A Barba Negra egy olyan szórakozóhely, ahol a zene, az Élő Zene a főszereplő. Műfajtól függetlenül.

 Mindenkinek azt javaslom, hogy jöjjön el, győződjen meg erről személyesen is! Az biztos, hogy ebben a szezonban számos olyan zenekar lép fel nálunk, amelyek még soha. Ilyen a Tankcsapda, a Depresszió, a Sex Action, a Zanzibar...  A különleges lemezbemutatók és születésnapi bulik mellett természetesen külföldi produkciók is lesznek a kínálatban.

De idén sem marad el a sportos vonal sem, lesz például Thai Boksz Gála, és idén már harmadjára adunk otthont egy igazán fontos jótékonysági akciónak is, a Jobb velünk a világ-nak. Szilveszterkor pedig, amit személyesen is nagyon várok, talán az ország legnagyobb bulija nálunk lesz. Erről most még semmit sem árulhatok el bővebben, mindent a maga idejében."


IN FLAMES - The Chosen Pessimist (Barba Negra - 2014/09/28)A klubnál is úgy dolgoztok, hogy szezonnyitásra szinte teljes a program?

SZM: "Igen. A klub kapcsán a 2015-ös évre már most kijelenthető, hogy 85%-ban elkeltek a pénteki, szombati napok. Mindig az volt az álmom, hogy egy évre előre megvan minden. A kollégáim nagyon igyekeztek is, hogy ez az álmom teljesüljön.

Ami még lényeges, az az árak kérdése. A vendégeink szemszögéből ez mindig fontos. A jegyáraink a tavalyihoz hasonlóak lesznek. Persze, a beszállítók árait nekünk is figyelembe kell vennünk. Egyes rendezvényeknél lehetnek magasabb jegyárak, de hidd el, ezeknél ez meg is fogja érni! A vendéglátás területén nem gondolkozunk áremelésen, a tavalyi árakat szeretnénk megtartani."


Barba Negra Music Club
Bp., 1117 Prielle Kornélia u. 4.
info@barbanegra.hu
Tel: +3620/563-2254
www.barbanegra.hu
www.facebook.com/barba.negra.music.club


Okt. 10.: Zanzibar
Okt. 11.: Zorall
Okt. 17.: Kiss Forever Band
Okt. 18.: Edda
Okt. 22.: Kowalsky meg a Vega
Okt. 23.: Mobilmánia, sztárvendég: Vikidál Gyula
Okt. 24.: Supernem
Okt. 25.: Hooligans
Okt. 31.: Paddy and the Rats Halloween
Nov. 1.: Sex Action, Junkies
Nov. 6.: D-A-D
Nov. 7.: Lord
Nov. 8.: Keep Wiseman Alive VIII: Wisdom, The Poodles, Dragony
Nov. 14.: Sing Sing
Nov. 15.: Black-Out
Nov. 28-29.: Tankcsapda dupla koncert
Dec. 6.: Parkway Drive, Heaven Shall Burn, Carnifex, Northlane
Dec. 13.: Alvin és a Mókusok
Dec. 20.: Depresszió lemezbemutató, Rómeó Vérzik, Insane
Dec. 26.: Boom Boom Karácsonyi Koncert
Dec. 27.: Road
Dec. 28.: Majka & Curtis Live 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS