WISDOM - Kilépett Balu dobos, már az őszi Metal.hu turnén sem vesz részt

Metal.hu 2014: Dalriada, Wisdom, Tales Of Evening

2014. október 2. (csütörtök) 14:04

Október 10-én a debreceni Roncsbárban indul az idei Metal.hu turné, amelyen a Dalriada, a Wisdom és a Tales Of Evening vesz részt.


A Wisdom dobcucca mögött azonban már nem Ágota Balázs, azaz Balu ül majd, ugyanis kilépett a zenekarból. Egyelőre nincs még utódja, de az ősz folyamán a Wisdom egyik korábbi ütőse, Kern Péter játszik majd a csapattal, aki annak idején egészségügyi okok miatt lépett ki. Arról majd csak később születik döntés, hogy ki lesz a Wisdom új dobosa.


A Kern Péterrel kiegészült felállás lép majd színpadra a november 8-án a Barba Negra Klubban megrendezésre kerülő 8. Keep Wiseman Alive bulin is, ahol Fabio Lione (Rhapsody Of Fire) is a Wisdom különleges vendége lesz. Fellép még a svéd The Poodles, valamint egy osztrák power metal csapat, a Dragony.


A Keep Wiseman Alive buli Facebook oldala

www.facebook.com/wisdommusic

www.facebook.com/Metalponthu


Ágota Balázs a távozásának okairól:


„Kedves Wisdom rajongók!

Sajnálattal kell közölnöm Veletek, hogy hosszas gondolkodás után elérkezettnek láttam az időt arra, hogy elhagyjam a Wisdom zenekart, és egy időre szögre akasszam dobverőimet. Döntésem alapjául nem személyes vagy pénzügyi okok szolgáltak, hanem csupán arról van szó, hogy nem éreztem már magamban elég lendületet és motivációt ahhoz, hogy teljes erőbedobással tudjam csinálni ezt az amúgy is 100%-on pörgő zenekart.

Nagyon szép éveket töltöttem itt - Európa-turnék, lemezek, külföldi hírnév: csupa olyan dolog, amire minden zenész vágyakozik. Az utóbbi egy évben azonban számomra ezek a dolgok már nem jelentettek olyan sokat, mint a kezdetekben. Folyamatosan csökkent a motivációm és a kedvem ahhoz, hogy ezt csináljam. Nem tudom miért, hogyan történt mindez, vagy hogyan zajlott a folyamat, csak azt tudom, hogy megtörtént. Így jutottam arra a döntésre, hogy mindkét félnek jobb, ha elhagyom a zenekart.

Szeretném megköszönni Nektek, Wisdom rajongóknak azt a szeretet és támogatást, amit a zenekarban töltött időmben kaptam. Hihetetlen érzés egy ilyen közönségnek játszani, mint amilyen Ti vagytok. Sosem felejtem és köszönöm még egyszer. Életem további része szeretném, ha a sportban (amerikai foci válogatottság) és a családi cég irányításában teljesedne ki.

Természetesen nem hagyom a hátam mögött a zenészvilágot sem, mert nagyon sokat jelent nekem a zene. Továbbra is itt leszek, és mivel a Wisdom tagokkal baráti viszonyt ápolok, biztos találkozom még Velük/Veletek jó pár Wisdom koncerten. A zenekarnak pedig további szép sikereket kívánok.

Üdvözlettel: Ágota Balázs.”

 


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS