AC/DC - Malcolm Young gitáros egy idősotthon lakója

Az új album Rock Or Bust címmel érkezik november végén

2014. szeptember 26. (péntek) 07:03

Egy ausztál napilap beszámolója szerint az egészségi állapota miatt visszavonult AC/DC alapító és dalszerző, Malcolm Young gitáros már egy Sydney keleti külvárosában található idősek otthonában tölti napjait.


Az 1831-ben elindított Sydney Morning Herald a legpatinásabb ausztrál napilap, azaz nem az ottani Blikk, így bármilyen szomorú, de hitelesnek tűnik a Young-családhoz közel álló forrásból származó hír, miszerint a 61 éves Malcolm Young demenciában (aggkori szenilitás) szenved. Erre utal az is, hogy a szóban forgó idősek otthona kimondottan erre a betegségre specializálódott.

"Ha egy szobában vagy vele, majd kisétálsz és egy perccel később visszatérsz, már nem emlékszik rá, hogy ki is vagy - mondta a lapnak a családhoz közel álló, de meg nem nevezett személy. - Teljesen elvesztette a rövidtávú memóriáját. A felesége, Linda a bentlakásos ellátás mellett döntött."

Egyelőre sem a csapat, sem az AC/DC kiadója nem kommentálta a lap értesülését.
 

Az AC/DC szombatra ígért egy 60 másodperces ízelítőt az új AC/DC album, a Rock Or Bust első kislemezdalából, de már most felbukkant egy reklámban egy részlet a Play Ball nótából.

Az új album Európa legtöbb részén november 28-án jelenik meg, az USA-ban pár nappal később.


Egyúttal az is hivatalos infó, hogy Malcolm Young nélkül megy tovább a 40 éves csapat.

Korábban mindössze annyit közölt a zenekar, miután híre ment a gitáros betegségének, hogy Malcolm szünetet tart az egészségi állapota miatt. A kiadójukon keresztül nyilvánosságra hozott friss közlemény úgy fogalmaz, hogy Malcolm betegségének jellege sajnos nem teszi lehetővé, hogy a gitáros visszatérjen a zenekarba.

A 11 dalos Rock Or Bust album felvétele Vancouverben zajlott Brendan O'Brien producerrel. Már a stúdióban is Angus és Malcolm unokaöccse, Steve Young gitározott Mal helyén, és a turnén is ő játszik majd a zenekarral.

"Szeptember 27-től kezdődően a Turner Sports egy rövid részletet mutat majd be a Play Ball című új számból a 2014-es Baseball Liga szezon utáni kampányában. A felvétel több héten át fut majd a TBS csatornán, amely az amerikai baseball liga szezon utáni műsorainak kizárólagos közvetítője."AC/DC - Play Ball (részlet az új kislemezdalból)
AC/DC - Play Ball (kicsit hosszabb részlet az új kislemezdalból)Hozzászólások

[014035]
NOLA
Ez azért durva... :-(
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BAD OMENS - Klippremier: Dethrone
2019. november 22. (péntek) 19:46

Finding God Before God Finds Me címmel még a nyáron jelent meg a modern metal vonalas kaliforniai Bad Omens második albuma, a csapat friss klipje pedig a Dethrone dalukhoz készült el. A 2015 óta aktív Bad Omens már kétszer is játszott nálunk, két éve a Kvltban, tavaly decemberben pedig a Dürerben a Caliban és a Lionheart vendégeként. Ez már a negyedik videoklipjük az új lemezhez.   www.facebook.com/badomensofficial BAD OMENS - Dethrone (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Burning Out (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - The Hell I Overcame (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Careful What You Wish For (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz)

AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar
AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar

Tyranni címmel november 29-én jelenik meg a svéd blacker Avslut második albuma, a 2018-as Deceptis folytatása, amelynek harmadik előzeteseként már itt is a klippel kísért Pestens...

AMARANTHE - Klippremier: GG6
AMARANTHE - Klippremier: GG6

Az új Amaranthe stúdióalbum tavaly októberben jelent meg Helix címmel, a GG6 dalhoz pedig most egy videoklip is született. Az Amaranthe a Sabaton és a finn Apocalyptica vendégeként...

LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható
LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a...

REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger
REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger

The Hour Of The Avenger címmel december 6-án jelenik meg a death metalt svédes módon játszó német Revel In Flesh ötödik albuma, a 2016-os Emissary Of All Plagues lemez folytatása. A...

MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak
MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak

Pár nappal ezelőtt egy apró londoni bárban, a Blondies-ban adott spéci koncertet a Machine Head, mindössze 50 keményvonalas rajongónak. Eredetileg csak 30 percet akartak nyomni, de aztán a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS