AMY LEE - Hallgasd meg a Push The Button című szólódalát!

Már meg is jelent a filmzenealbum

2014. augusztus 29. (péntek) 08:05

Az Evanescence énekesnője, Amy Lee pár napja egy új albummal jelentkezett. Az Amy Lee Featuring Dave Eggar: Aftermath azonban nem egy hagyományos lemez, hanem egy filmzene, mégpedig a januárban a Sundance filmfesztiválon bemutatott War Story film (rendező: Mark Jackson) zenéje, amit Dave Eggarral írt meg Amy Lee.


A Push The Button dalt máris meghallgathatod a lemezről.


Azt mondja Amy Lee, akinek a múlt hónapban született meg az első gyermeke, hogy a jövőre vonatkozóan egyáltalán nincsenek tervei az Evanescence-szel kapcsolatban.

"Az most a helyzet, hogy nem csinálunk semmit a bandával. Nem szeretek a jövőre vonatkozó előrejelzéseket mondani, mert őszintén nyitott vagyok mindenre, és azt sem szeretném kijelenteni, hogy bármit is lezártam, mert ez a zenekar egy óriási részt foglal el bennem.

Szerettem az Evanescence-szel töltött időmet, és nem akarom csak úgy eldobni magamtól, de ami az előrelátható jövőt illeti, nincsenek semmiféle zenekaros terveim."


A legutóbbi Evanescence album 2011-ben jött ki és a Billboard lista első helyén debütált. Az év elején Amy Lee perbe fogta a korábbi kiadóját, a Wind-Up-ot, mert úgy gondolta, hogy egy jó nagy zsáknyi kifizetetlen jogdíjjal tartoznak neki, majd sikerült is megállapodnia a két félnek. Most már egy másik kiadóhoz tartoznak az Evanescence lemezek, és Amy Lee elégedett is a Bycicle-Concord ténykedésével.

"Minden ugyanúgy megy tovább, mint eddig. Szóval nem arról van szó, hogy valaki megveszi mondjuk a Fallen lemezt, én pedig nem kapok érte jogdíjat. De mostantól a jövőm a saját kezemben van, és ez óriási érzés."Az énekesnő augusztus 25-én egy új albummal jelentkezett, és az Amy Lee Featuring Dave Eggar: Aftermath filmzenéhez egy komplett nótát is írt. Amy Lee a Push The Button dalról ezt mondja:

"Ez valami nagyon szokatlan dolog tőlem, egy elektronikus tétel, az egészet egymagam készítettem el. Az egész folyamat nagyon más volt és felszabadító. Amikor a bandámmal dolgozom, az mindig komoly ügy, egy csomó feszkóval, egy csomó szintet kell megugrani, meg kell felelni az elvárásoknak... Ez a dal viszont nem a produkcióról szólt, nem a kislemezekről, a világsikerről, hanem a létrehozott alkotás művészi jellegéről.

Fontos számomra, hogy időt szakítsak arra is, hogy megmutathassam magam más szemszögekből is.

AMY LEE - Push The Button (a 2014-es Amy Lee Featuring Dave Eggar: Aftermath albumról)
 Az Evanescence idők alatt is mindig elmondtam, különösen a kettes és hármas albumnál, hogy ebben a csapatban szabadon kifejezhetem magam, azaz miért is akarnék valami mást csinálni? És ez bizonyos fokig valóban így is van. Széles skálán kifejezhetem az érzelmeimet, ugyanakkor mindig ott van egy bizonyos elvárás is.

A rajongókkal és önmagammal együtt, hiszen én tudom, hogy mi is az Evanescence, ez egy nagyobb egység, nagyobb mint én magam. És ez nagyszerű. De úgy is megírhatok egy dalt, hogy eldöntöm, ez vajon Evanescence vagy nem az. És mindkét verzió megesik. Szóval, szükségem van arra, hogy más formában is zenélhessek."
 


AMY LEE - Aftermath albumelőzetes
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ANNA & THE BARBIES - Megjelent és végighallgatható az Indián című új album
2019. december 13. (péntek) 18:38

Indián címmel megjelent és meg is hallgatható az idén már a 15. születésnapját ünneplő Anna & The Barbies új albuma. A különleges jubileumi alkalomhoz kapcsolódott egy duplakoncert is a Nemzeti Színházban, ahol az Indián című projektet adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét. "A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül. A szerzemények a férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak. A zenekar évzáró koncertje december 28-án lesz a Barba Negrában.   www.facebook.com/annaandthebarbies A koncert Facebook oldala 'Az Indián az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre. Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az...

SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive
SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive

Become The Hunter címmel február 14-én jön majd ki a Suicide Silence hatodik albuma, a hangsúlyos tiszta ének és a nu metalos jellege miatt igencsak megosztóra sikerült 2017-es Suicide...

CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade
CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade

Under The Scalpel Blade címmel egy új dallal jelentkezett a Carcass, a 2013-as visszatérő albumuk, a Surgical Steel folytatása pedig 2020-ban jelenik meg. A csapatban tavaly óta új...

BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore
BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore

Carnivore címmel március 6-án jön majd ki az új Body Count album, a 2017-es Bloodlust folytatása, az új lemez címadó dalához pedig most egy vizuál-videó is érkezett. A Carnivore...

SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend
SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend

MMXX címmel január 17-én lát napvilágot a második albuma a Sons Of Apollo-nak, annak a prog metal csapatnak, amit az ex-Dream Theater dobos Mike Portnoy hozott össze pár éve Billy Sheehan...

IHSAHN - Klippel kísért új dal az Emperor főnökétől: Stridig
IHSAHN - Klippel kísért új dal az Emperor főnökétől: Stridig

Telemark címmel egy új EP-vel jelentkezik február 14-én az Emperor főnöke, Ihsahn. Két EP is érkezik majd tőle, az 5 tételes Telemark lesz az első, ezen a sötét, brutális oldalát...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS