IN FLAMES - Klip- és dalpremier: Through Oblivion

Szeptember 28-án koncert a Barba Negrában

2014. augusztus 15. (péntek) 12:18

Siren Charms címmel jön ki szeptember elején az In Flames új stúdióalbuma, amit a berlini Hansa stúdióban (U2, David Bowie, Depeche Mode stb.) rögzítettek Andersék.

A korábban bemutatott Rusted Nail dal és klip után most itt egy újabb dal, a Through Oblivion, és hozzá a klip. Ez a szám ugyan június közepén már kicsúszott egyszer, akkor be is mutattuk, de ez most a hivatalos premier.


Az In Flames szeptember 28-án Budapesten is bemutatja az új lemezt, a koncert a Barba Negrában lesz. Két vendégcsapat is jön velük, a Wovenwar és a While She Sleeps.


A koncert Facebook oldala


A 2011-es Sounds Of A Playground Fading album folytatása eredetileg már tavasszal kijött volna és az elhúzódó kiadás hátterében valószínűleg az áll, hogy ezt az új lemezt már nem a Century Media gondozza, hanem egy multi, az Epic. Svédországban egyébként Anders Friden énekes kiadója, a Razzia Records adja ki a Siren Charms-ot.
 

 
www.facebook.com/inflames
IN FLAMES - Through Oblivion (a 2014-es Siren Charms albumhoz)
IN FLAMES - Rusted Nail (a 2014-es Siren Charms albumhoz) IN FLAMES - Siren Charms
(09/05 - Epic)

01. In Plain View
02. Everything's Gone
03. Paralyzed
04. Through Oblivion
05. With Eyes Wide Open
06. Siren Charms
07. When The World Explodes
08. Rusted Nail
09. Dead Eyes
10. Monsters In The Ballroom
11. Filtered Truth


 

Hozzászólások

[013836]
geplovagx
Nekem nincs bajom az énekkel. Andersnek sohasem volt tucat hangja, csak amikor elkezdték akkor kevésbé volt hallható. A Colony vagy a Clayman albumokkal kár jönni. 15 illetve 14 éves anyagokról beszélünk és azóta kiadtak már 5 teljes anyagot és ez lesz a 6. A Reroute To Remain-nel is sokat változtattak és az utána következő Soundtrack To Your Escape-pel is teljesen eltávolodtak a Colony-tól. Akkoriban is állandóan ment a sírás. Most is fog menni egy darabig, de minek... Rengeteg nagy banda van akik változtattak az idő múlásával és utólag teljesen máshogy állnak már az emberek azokhoz az anyagokhoz mint akkoriban. Ez is be fog érni. A Clayman és a Colony megismételhetetlen, azok tökéletes lemezek ahogy szerintem a Reroute To Remain is meg a Soundtrack To Your Escape is. Az újabbakat is meg meghallgattam és van jó pár kedvenc dalom azokról is, de ahogy öregszem mindig találok újabbakat. Szerintem nyitottnak kell lenni az új dolgokra is, elzárkózni nem szabad. A zenészek is emberek, új érzésekkel, új gondolatokkal és ha tetszik vagy sem de ez meg fog mutatkozni a zenéjükben, de a régi albumok megmaradnak, lehet azokat hallgatni még akkor is ha az együttes eltávolodott már a mi szívünktől. 1-1 dal alapján meg kár leírni teljes albumokat, lehetőség szerint érdemes végig hallgatni mindent és nem alapból úgy hozzáállva, hogy "ez szar". Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan dal amiben talál az ember számára kellemes részt/részeket.
[013769]
Beavis
Oké, ne két szám alapján ítéljünk meg/el egy albumot, de ha azt nézem, hogy általában a legjobbnak vélt dalokból készül videó, akkor azért lesz "némi" probléma ezzel a koronggal.

Az meg már csak hab a tortán, hogy a banda énekese egy fred durstbe oltott byealex. A zene rendben van, de az ének...
[013768]
Capsule
Egyetértek. Két szám alapján leírni egy teljes albumot elég butaság.
[013764]
VOID
Azért én megvárnám a teljes albumot, abból ugyanis rosszat még nem adtak ki. Voltak gyengébbek, de minden albumon ott volt az a néhány dal, amit nagyon eltaláltak. Amúgy a Rusted Nail egyáltalán nem rossz, (kicsit a My Sweet Shadow-ra emlékeztet), csak Anders énekelhetne jobban...
[013760]
vinylfanatic
Hajassss telibe találtál! Pontosan erről van itten szó! De Melkor meglátása is tökéletesen helytálló.Szóval ez egyszerűen borzalmas.
[013758]
Hajassss
Az a baj Capsule, hogy nem a Reroute a kiindulási pont, hanem a Colony, meg a Claymen, illetve a Jester race. :D
[013752]
Melkor
ezek meg átmentek Franz Ferdinand és White Lies típusú zenébe? na ezt nevezik megélhetési zenélésnek, borzalom, hogy idáig süllyedtek, ők nem lépnek fel Lady Gaga előzenekaraként?
[013751]
vinylfanatic
Tökéletesen egyetértek Pandemonium minden egyes szavával.Nekem is hideglelésem van ettől a hülyegyerek kinézettől.Itt már metal csak nyomokban fedezhető fel sajnos.
[013750]
overkill
egy újabb banda a "régiek" közül- igaz már évek óta - ahol kidurrant már a lufi. náluk is: semmi ötlet, semmi zenei fejlődés stb. 30-40-es korosztállyal ezt már nem etetik meg.
csak utána nehogy az jöjjön, hogy ismét kemények vagyunk és leszünk és hörgünk, meg mélyebbre hangoljuk a gitárokat.
[013749]
Halaszpetra
Hát ez konkrétan sza..............
[013748]
Capsule
Ha azt nézd, hogy In flames, és a Reroute to Remains-hez viszonyítasz, akkor tényleg nem azt igazi. Viszont ha el tudsz vonatkoztatni egy kicsit ezektől, akkor maga a dal szerintem nem olyan rossz.
Ha az előző albumok nem jött be, akkor gyanítom, hogy ez sem fog.
Mindenesetre én ott leszek szeptemben 28-án :)
[013747]
Pandeamonium
Egyetértek, nekem sem tetszik ez a hisztis nyavalygás. Mintha mindenáron valami búvalbaszott, művészieskedő indie-rockot akarnának erőltetni kevesebb, mint több sikerrel. Ja, és ettől a divatosra nyírt frizura-SZTK-szemüveg-szakáll kombótól már a hideg kiráz: tipikusan hipszter-jelenség (már csak a díszkendő hiányzik a nyakából), persze az egykori "naaagy" zenészek egy részének is be kell állni a sorba. Hogy valami pozitívumot is mondjak: szerintem a refréndallam egész jó, fogós, egy énekelni is tudó valakivel még nagyobbat szólhatna. Így azonban ez elég sovány...
[013746]
Hajassss
Megint csalódás! Fridén-nek nem jó a tisztaénekhangja. Ami a Pinball Map-nél elmegy az itt már gáz. A Reroute to Remains után már nem is követtem őket. Igaz néha belefüleltem egy-egy nótába, de nem adtak azok sem maradandó élményt.
R.I.P. In Flames
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HINAYANA - Dal- és klippremier a melodikus death-doom csapattól: Cold Conception
2020. július 7. (kedd) 17:44

Death Of The Cosmic címmel augusztus 28-án jelenik meg a melodikus death / doom vonalas texasi Hinayana új EP-je. A Napalm kiadóhoz szerződött csapatot a frontember Casey Hurd indította el még 2014-ben, az első album pedig 2018-ban jelent meg Order Divine címmel. Az új EP lesz az első kiadványuk a Napalmnál, első előzetesként pedig itt a klippel kísért Cold Conception dal, amelyben vendégként a Tengger Cavalry tavaly júniusban elhunyt énekese, frontembere, Nature Ganganbaigal játszik kéthúros, mongol lófejes hegedűn. Casey Hurd: "Ez a dal arról a céltalan, hideg, modern világról szól, amit az ember egyrészt létrehozott, másrészt valahogy belekeveredett. Ez a felgyorsult utazás eljutott már arra pontra, ahonnan nincs visszatérés, ahol a múltban számos civilizáció összeomlott. Megtiszteltetés, hogy a halála előtt együtt dolgozhattunk Nature Ganganbaigallal, aki izgatott és lelkes volt a projekt kapcsán..."  ...

THE WHATEVERS - Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back
THE WHATEVERS - Az első dal a nyári bemutatkozó albumról: Step Back

Egy Step Back című klippel kísért dallal vezeti fel júliusra, de legkésőbb augusztusra várható bemutatkozó albumát a budapesti The Whatevers zenekar. "A banda 2016 júniusában...

GAEREA - Dal- és klippremier a portugál black hordától: Conspiranoia
GAEREA - Dal- és klippremier a portugál black hordától: Conspiranoia

Limbo címmel július 24-én lát majd napvilágot a portugál black metal színtér egyik friss alakjának számító Gaerea második nagylemeze, harmadik előzetesként pedig már lehet is...

PSYCROPTIC - Még a járvány előtt született az új klipjük: Beyond The Black
PSYCROPTIC - Még a járvány előtt született az új klipjük: Beyond The Black

As The Kingdom Drowns címmel még 2018 novemberben jelent meg a technikás death metalt játszó tasmániai Psycroptic hetedik albuma, amellyel hozzánk is eljutottak tavaly februárban. A...

DESOLATOR - Pusztító death metal Svédországból, dalpremier: Creatures Of Habit
DESOLATOR - Pusztító death metal Svédországból, dalpremier: Creatures Of Habit

Sermon Of Apathy címmel szeptember 4-én jelenik meg a death metalt hagyományos módon megközelítő svéd Desolator második albuma. Az Unearthly Monument című debütáló albumuk még...

CAROLINA REAPER - Szöveges videóval a veszprémi csapat új dala: Romlás virága
CAROLINA REAPER - Szöveges videóval a veszprémi csapat új dala: Romlás virága

Romlás virága címmel egy új dallal jelentkezett a modern metalos Carolina Reaper. A 2019-ben alakult veszprémi csapatban Bodnár Juci énekesnő, Stefanics Dávid basszusgitáros, Németh...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS