IN FLAMES - Klip- és dalpremier: Through Oblivion

Szeptember 28-án koncert a Barba Negrában

2014. augusztus 15. (péntek) 12:18

Siren Charms címmel jön ki szeptember elején az In Flames új stúdióalbuma, amit a berlini Hansa stúdióban (U2, David Bowie, Depeche Mode stb.) rögzítettek Andersék.

A korábban bemutatott Rusted Nail dal és klip után most itt egy újabb dal, a Through Oblivion, és hozzá a klip. Ez a szám ugyan június közepén már kicsúszott egyszer, akkor be is mutattuk, de ez most a hivatalos premier.


Az In Flames szeptember 28-án Budapesten is bemutatja az új lemezt, a koncert a Barba Negrában lesz. Két vendégcsapat is jön velük, a Wovenwar és a While She Sleeps.


A koncert Facebook oldala


A 2011-es Sounds Of A Playground Fading album folytatása eredetileg már tavasszal kijött volna és az elhúzódó kiadás hátterében valószínűleg az áll, hogy ezt az új lemezt már nem a Century Media gondozza, hanem egy multi, az Epic. Svédországban egyébként Anders Friden énekes kiadója, a Razzia Records adja ki a Siren Charms-ot.
 

 
www.facebook.com/inflames
IN FLAMES - Through Oblivion (a 2014-es Siren Charms albumhoz)
IN FLAMES - Rusted Nail (a 2014-es Siren Charms albumhoz) IN FLAMES - Siren Charms
(09/05 - Epic)

01. In Plain View
02. Everything's Gone
03. Paralyzed
04. Through Oblivion
05. With Eyes Wide Open
06. Siren Charms
07. When The World Explodes
08. Rusted Nail
09. Dead Eyes
10. Monsters In The Ballroom
11. Filtered Truth


 

Hozzászólások

[013836]
geplovagx
Nekem nincs bajom az énekkel. Andersnek sohasem volt tucat hangja, csak amikor elkezdték akkor kevésbé volt hallható. A Colony vagy a Clayman albumokkal kár jönni. 15 illetve 14 éves anyagokról beszélünk és azóta kiadtak már 5 teljes anyagot és ez lesz a 6. A Reroute To Remain-nel is sokat változtattak és az utána következő Soundtrack To Your Escape-pel is teljesen eltávolodtak a Colony-tól. Akkoriban is állandóan ment a sírás. Most is fog menni egy darabig, de minek... Rengeteg nagy banda van akik változtattak az idő múlásával és utólag teljesen máshogy állnak már az emberek azokhoz az anyagokhoz mint akkoriban. Ez is be fog érni. A Clayman és a Colony megismételhetetlen, azok tökéletes lemezek ahogy szerintem a Reroute To Remain is meg a Soundtrack To Your Escape is. Az újabbakat is meg meghallgattam és van jó pár kedvenc dalom azokról is, de ahogy öregszem mindig találok újabbakat. Szerintem nyitottnak kell lenni az új dolgokra is, elzárkózni nem szabad. A zenészek is emberek, új érzésekkel, új gondolatokkal és ha tetszik vagy sem de ez meg fog mutatkozni a zenéjükben, de a régi albumok megmaradnak, lehet azokat hallgatni még akkor is ha az együttes eltávolodott már a mi szívünktől. 1-1 dal alapján meg kár leírni teljes albumokat, lehetőség szerint érdemes végig hallgatni mindent és nem alapból úgy hozzáállva, hogy "ez szar". Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan dal amiben talál az ember számára kellemes részt/részeket.
[013769]
Beavis
Oké, ne két szám alapján ítéljünk meg/el egy albumot, de ha azt nézem, hogy általában a legjobbnak vélt dalokból készül videó, akkor azért lesz "némi" probléma ezzel a koronggal.

Az meg már csak hab a tortán, hogy a banda énekese egy fred durstbe oltott byealex. A zene rendben van, de az ének...
[013768]
Capsule
Egyetértek. Két szám alapján leírni egy teljes albumot elég butaság.
[013764]
VOID
Azért én megvárnám a teljes albumot, abból ugyanis rosszat még nem adtak ki. Voltak gyengébbek, de minden albumon ott volt az a néhány dal, amit nagyon eltaláltak. Amúgy a Rusted Nail egyáltalán nem rossz, (kicsit a My Sweet Shadow-ra emlékeztet), csak Anders énekelhetne jobban...
[013760]
vinylfanatic
Hajassss telibe találtál! Pontosan erről van itten szó! De Melkor meglátása is tökéletesen helytálló.Szóval ez egyszerűen borzalmas.
[013758]
Hajassss
Az a baj Capsule, hogy nem a Reroute a kiindulási pont, hanem a Colony, meg a Claymen, illetve a Jester race. :D
[013752]
Melkor
ezek meg átmentek Franz Ferdinand és White Lies típusú zenébe? na ezt nevezik megélhetési zenélésnek, borzalom, hogy idáig süllyedtek, ők nem lépnek fel Lady Gaga előzenekaraként?
[013751]
vinylfanatic
Tökéletesen egyetértek Pandemonium minden egyes szavával.Nekem is hideglelésem van ettől a hülyegyerek kinézettől.Itt már metal csak nyomokban fedezhető fel sajnos.
[013750]
overkill
egy újabb banda a "régiek" közül- igaz már évek óta - ahol kidurrant már a lufi. náluk is: semmi ötlet, semmi zenei fejlődés stb. 30-40-es korosztállyal ezt már nem etetik meg.
csak utána nehogy az jöjjön, hogy ismét kemények vagyunk és leszünk és hörgünk, meg mélyebbre hangoljuk a gitárokat.
[013749]
Halaszpetra
Hát ez konkrétan sza..............
[013748]
Capsule
Ha azt nézd, hogy In flames, és a Reroute to Remains-hez viszonyítasz, akkor tényleg nem azt igazi. Viszont ha el tudsz vonatkoztatni egy kicsit ezektől, akkor maga a dal szerintem nem olyan rossz.
Ha az előző albumok nem jött be, akkor gyanítom, hogy ez sem fog.
Mindenesetre én ott leszek szeptemben 28-án :)
[013747]
Pandeamonium
Egyetértek, nekem sem tetszik ez a hisztis nyavalygás. Mintha mindenáron valami búvalbaszott, művészieskedő indie-rockot akarnának erőltetni kevesebb, mint több sikerrel. Ja, és ettől a divatosra nyírt frizura-SZTK-szemüveg-szakáll kombótól már a hideg kiráz: tipikusan hipszter-jelenség (már csak a díszkendő hiányzik a nyakából), persze az egykori "naaagy" zenészek egy részének is be kell állni a sorba. Hogy valami pozitívumot is mondjak: szerintem a refréndallam egész jó, fogós, egy énekelni is tudó valakivel még nagyobbat szólhatna. Így azonban ez elég sovány...
[013746]
Hajassss
Megint csalódás! Fridén-nek nem jó a tisztaénekhangja. Ami a Pinball Map-nél elmegy az itt már gáz. A Reroute to Remains után már nem is követtem őket. Igaz néha belefüleltem egy-egy nótába, de nem adtak azok sem maradandó élményt.
R.I.P. In Flames
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Itt az új dal: A halhatatlan halála
2019. december 14. (szombat) 08:23

A halhatatlan halála címmel egy új dallal jelentkezett az Alvin és a Mókusok. Ma este (december 14.) a Barba Negrában játszanak, vendégük a Bankrupt lesz. A Mikulás is hozott egy friss Alvin számot (Angyalok mosolyogjanak), ahhoz pedig egy klipet is forgatnak ma a Barba Negrás bulin, így azt üzenik a rajongóknak, hogy lehetőleg Mikulássapkában érkezzenek. És lesz ajándékuk is: "Találkozzunk december 14-én a Barba Negrában, ahol bemutatjuk nektek a Halhatatlan halála című dalt és megajándékozunk mindenkit egy, a dalt tartalmazó kislemezzel!"   www.facebook.com/Alvin.es.a.Mokusok A koncert Facebook oldala ALVIN ÉS A MÓKUSOK! 2019. december 14. Barba Negra Music Club 20.00 - kapunyitás 20.40 - Bankrupt 21.40 - ALVIN ÉS A MÓKUSOK ALVIN ÉS A MÓKUSOK - A halhatatlan halála (2019) ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Angyalok mosolyogjanak (2019) A csapatnak idén még még...

ANNA & THE BARBIES - Megjelent és végighallgatható az Indián című új album
ANNA & THE BARBIES - Megjelent és végighallgatható az Indián című új album

Indián címmel megjelent és meg is hallgatható az idén már a 15. születésnapját ünneplő Anna & The Barbies új albuma. A különleges jubileumi alkalomhoz kapcsolódott egy...

SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive
SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive

Become The Hunter címmel február 14-én jön majd ki a Suicide Silence hatodik albuma, a hangsúlyos tiszta ének és a nu metalos jellege miatt igencsak megosztóra sikerült 2017-es Suicide...

CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade
CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade

Under The Scalpel Blade címmel egy új dallal jelentkezett a Carcass, a 2013-as visszatérő albumuk, a Surgical Steel folytatása pedig 2020-ban jelenik meg. A csapatban tavaly óta új...

BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore
BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore

Carnivore címmel március 6-án jön majd ki az új Body Count album, a 2017-es Bloodlust folytatása, az új lemez címadó dalához pedig most egy vizuál-videó is érkezett. A Carnivore...

SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend
SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend

MMXX címmel január 17-én lát napvilágot a második albuma a Sons Of Apollo-nak, annak a prog metal csapatnak, amit az ex-Dream Theater dobos Mike Portnoy hozott össze pár éve Billy Sheehan...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS