LEANDER RISING - Az új klip: Győzelem nélkül

Szeptember elején érkezik a második nagylemez

2014. augusztus 11. (hétfő) 08:06

Szeptember elején jelenik meg a Leander Rising második albuma, amelynek élő bemutatója szeptember 6-án lesz a Barba Negra Trackben.


Leanderék régóta ígért új klipje, a Győzelem nélkül is elkészült - máris megnézheted!

A Győzelem nélkül dal elsőként demós verzóban vált ismertté, akkor még Félelem nélkül címmel.

"Köteles Leander 2013 nyarán hallott először Major Benedekről, a fiatal srácról, akinek még jogsija sincs, de egymás után nyeri a kamionversenyeket. Ekkor merült fel először az ötlet, hogy milyen jó kis témát lehetne írni a versenyzésről. Ezen felbuzdulva született meg Félelem nélkül dal demója."


www.facebook.com/musicleander

 LEANDER RISING - Győzelem nélkül


 


 

Hozzászólások

[013745]
pekka
Capsule, nekem pont ez a három sor nem bántja a fülemet, ellenben az első versszak, az első refrénig az nagyon ős heavy metal, amit már milliárdszor elénekeltek jópáran :)
[013741]
Melkor
hogy mi az a pronyós? pofon egyszerű! NOLA nézz bele egy tükörbe és meglátod, na az :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Me-I-kor faszputtony meg már esküszöm, kifejezetten szórakoztat, ha annyira kell neki valami capsuna elnézést kapszula én írok fel neki szívesen, csak adja meg az elérhetőségét :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

esküszöm srácok annyira nevetségesek vagytok, hogy az már szórakoztató, de így kell, a gazdát szórakoztatni kell! :XD
[013738]
NOLA
Mi az a "PRONYÓS"???
Melkor, áruld már el nekunk ezt a nagy talányt, lécci-lécci..:-)
[013737]
MeIkor
Bocsi! Sajnos megint elfogytak a pirulák, de most már jobb a helyzet. Nézzétek el nekem, én igyekszem!! Mindenkitől elnézést, akit megbántottam!
[013735]
Capsule
Semmiféle "metálost" meg rockert nem fikáztam...csak téged. Hiszen - meglepő módon - megint te voltál az aki beszólt. Nem érdekel mit irogattál, ez a hozzászólásod után, te nagy metálos.
Az első hozzászólásomat pedig továbbra is fentartom. Nagyon sok zenekarnál tapasztalom, hogy maga a zene kurvajó, de a szöveg annyira tele van klisékkel, és annyira elvont, és annyira semmi értelme, hogy egyszerűen tönkreteszi a zenét.
+1 Nem értem miért jösz vissza mindíg még újabb pofonokért, már kb az egész hammerworld, összes regisztrált tagja elküldött téged melegebb éghajlatra. Tudod, hogy mindenki hülye csak te ne, akkor lehet ám, hogy nem mindenki mással van a baj melkorka.
[013734]
Melkor
hát igen az lenne a fair capsuna ha az általad beidézett régi írásom után az ezt semmissé tevő ez utáni írásomat is beidézted volna, de hát aljadék vagy te ahhoz, meg minden, ami rossz …

na mindegy, akkor én is idézem egy korábbi kérdésemet: MIT KERESNEK PRONYÓSOK EGY METAL OLDALON? Ez természetesen csak költői kérdés volt, hiszen ezt, amit csinálsz capsuna, azaz fikázod a metál és rock zenét és fikázod a metálost és a rockert, ha esetleg szót mer emelni a metal zene védelmében, amihez neked semmi, még egyszer mondom semmi közöd nincs!

a capsunázásból elég is volt mára, mert kurvára unlak, fikázz tovább, közben meg hallgasd a kedvencedet Tiestot :XD
[013733]
away
Azt azért ne felejtsük el, srácok, hogy ehhez a zenéhez nem alapkövetelmény az irodalmi igényességű dalszöveg. Ha ugyanehhez a dalhoz finn vag norvég szöveg lenne, az első két hozzászólás nem is jött volna létre, a zene alapból megállja a helyét.
@kaida: igen, van olyan, de az nem a Leander, bazmeg
[013732]
Capsule
Nem akartam ezt, de úgy tűnik melkorka megint nem bír magával. Eleve nem értem miért jársz az oldalra, ha mindenkit csak fikázni tudsz, aki egy rossz szót nem szólt azt is. Úgyhogy bemásolom megin, csakhogy mindenki képben legyen melkorkával:
KÉREM AZ OLDAL SZERKESZTŐJÉT, LÉNÁRD LÁSZLÓT, HOGY TILTSON KI AZ OLDALRÓL, ÉS KÉREM AZ ÖSSZES HOZZÁSZÓLÁSOM, MAJD ENNEK IS A TÖRLÉSÉT!

EZEN ELHATÁROZÁSOM INDOKA AZ, HOGY RENDKÍVÜLI MÉRTÉKBEN CSALÓDTAM A MAGYAR METÁL SZFÉRÁBAN. ÁLMOMBAN SEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY EGY METÁLOS EKKORA GYŰLÖLETTEL ESIK NEKI EGY MÁSIK METÁLOSNAK!

EZEN SIRALMAS HELYZET SZERINTEM SAJNOS MÁR VISSZAFORDÍTHATATLANNÁ VÁLT, SŐT VÉLEMÉNYEM SZERINT EGYRE ROSSZABB LESZ, EZÉRT ÉN A MAI NAPTÓL SEMMILYEN MAGYAR METÁL FÓRUMON NEM KÍVÁNOK RÉSZT VENNI, SEM MINT HOZZÁSZÓLÓ, SEM MINT OLVASÓ, BELEÉRTVE A MAGYAR SAJTÓTERMÉKEKET IS!

MÁR-MÁR OTT TARTOK, HOGY FELTESZEM MAGAMNAK A KÉRDÉST, HOGY MIÉRT JÓ AZ NEKEM HOGY METÁLOS VAGYOK, HISZEN HA A MATÁLOSOK ÍGY VÉLEKEDNEK RÓLAM, EGY MÁSIK METÁLOSRÓL, AZAZ MEGFOJTANÁNAK EGY KANÁL VÍZBEN, AKKOR MIT VÁRJAK A NEM METÁLOSOKTÓL. MOSTANÁBAN MÁR METÁL ZENÉT SEM IGAZÁN HALLGATOK ANNYIRA CSALÓDOTT VAGYOK, ÉS FRUSZTRÁLT.

RÉSZEMRŐL VÉGEZTEM A MAGYAR METÁL ZENEI ÉLETTEL ÉS A MAGYAR METÁLOSOKKAL, REMÉLEM HA ENNEK A BOSZORKÁNYÜLDÖZÉSNEK VÉGE ÉS MEGNYUGSZOM, MEGINT JÓ KEDVVEL TUDOM MAJD HALLGATNI A KEDVENC KÜLFÖLDI BANDÁIMAT.

RENDKÍVÜL CSALÓDOTT VAGYOK, ÚGYHOGY LEHET ÖRÜLNI MELKOR ELTŰNIK A SZÍNRŐL ÖRÖKRE!
Bízom benne, hogy előbb utóbb beváltod ezt az ígéreted melkorka!
[013731]
Melkor
capsunától ne várj választ, értelmeset meg azt végképp ne, ez csak ide trollkodni jön, el ne hidd, illetve higgye már valaki is, hogy ez a személy metálos, vagy rocker, ugyan már…

az a fő problémája pronyós ”barátunknak”, hogy a Leander nem dj tiesto-t játszik, vagy langyi gyagyát, vagy one direktcsöndöt :XXXD

fikáz ez mindent, aminek a metálhoz, vagy a rockhoz csak egy csöpp köze van, ez a hozzászólásaiból egyértelműen látszik
[013730]
Capsule
Alapvetően ezek a sorok "ejtettek rabul":
Azért mert vagy valaki attól még senki se vagy.
Azért mert senki se vagy, lehetsz te még akárki
távolodik valami,valaki az aki meg fog tanulni veszíteni.

Ilyet igenis én is tudok írni. Be is bizonyítom:
Majd ha elmúlik a jövő, és nem lesz már semmi
Elhal majd a jelen, és nem észre sem veszed
Gondolkodj el mért nem tettél semmit.

Na, hát így gyorsan ennyire futotta. Mondom, ilyen gagyit én is tudok :)
[013729]
pekka
Bár nem vagyok Leander fan, nem is lszek szerintem, de most kíváncsi vagyok, hogy miért olyan szar ez a dalszöveg? Hozzáteszem nekem sem ez a favorit, de bármikor ki merem jelenteni, ha lefordítasz magyarra egy angol szöveget, szerintem nem találsz benne annyi értelmet egyikben sem, mint egy magyar szövegben.
[013728]
Capsule
Az a helyzet melkorka, hogy én nem vagyok zenész, így semmiféle kötelezettségem nincs dalszövegírás terén. Viszont amikor hallgatok egy állítólag profi zenészekből álló csapat zenéjét, amihez ennyire szar dalszöveget írtak, akkor eléggé elkeseredek.
[013727]
Melkor
pekka a számból vetted ki a szót!

Fikázni a legkönnyebb, bazzeg a Nevermore-nak megfelelt a Rising gityósa, biztos a tehetségtelensége miatt :D

Az első két okoska ha csak az egytizedét lerakja annak, amit ezek a srácok, akkor majd kritizálhat, addig meg, ahogy már oly sokszor volt mondani irány a bal fenék :XD
[013726]
pekka
Gondolom ti már írtatok mindkettőt, és mindegyik meghódította a világot!
[013722]
kaida
Meg egy jópár zenekar meg normális dalt se tud írni....
[013717]
Capsule
Hiába, nálunk sajna még mindíg nem tudnak normális zeneszövegeket írni.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AWS - Előrendelhető a Park koncert CD és DVD, videópremier: Fuss
2019. december 11. (szerda) 16:50

Park címmel jelenik meg az AWS új koncert CD-je, DVD-je, amelynek anyagát még májusban rögzítették a Budapest Parkban. Máris megnézheted a Fuss dal felvételét a DVD-ről, amelyben Bodor Máté (Alestorm, All But One) a vendég. A CD és a DVD különféle támogatói csomagok formájában már előrendelhető az AWS honlapján: www.awszenekar.hu/shop www.facebook.com/awszenekar   AWS feat. Bodor Máté - Fuss (a 2019-es Park DVD-ről) AWS - Park CD+DVD (12/13 - Edge) CD 01. Lakatlan ember 02. X/0 03. Te is félsz 04. Budapest 05. Hol voltál 06. Éjjeli tánc 07. Sorsforgató 08. Lelket vennék 09. Köddé válsz 10. Fuss 11. Szívhang 12. Vigyázz rám 13. Fekete részem 14. Temetetlen halott 15. Mindent a semmiért 16. Viszlát nyár DVD 01. Lakatlan ember 02. X/0 03. Te is félsz 04. Budapest 05. Hol voltál 06. Éjjeli tánc 07. Takard el 08. Sorsforgató 09. Lelket vennék...

SAQQARA - Új szöveges videó született: Fáraó átka
SAQQARA - Új szöveges videó született: Fáraó átka

A HammerWorld magazin novemberi számának extra CD-mellékleteként jelent meg a Rebel és a Crossholder zenekarok éléről is ismert Szaládi "Devil" Károly énekes vezette Saqqara zenekar...

SERIOUS BLACK - Január végén új album, klippel az első dal: When The Stars Are Right
SERIOUS BLACK - Január végén új album, klippel az első dal: When The Stars Are Right

Suite 226 címmel január 31-én jelenik meg az Urban Breed énekes vezette power metalos Serious Black ötödik albuma, amelynek első előzetese a videoklippel kísért When The Stars Are Right...

BRING ME THE HORIZON - Hivatalos koncertvideó az új dalhoz: Ludens
BRING ME THE HORIZON - Hivatalos koncertvideó az új dalhoz: Ludens

Ludens címmel egy hónapja egy új dallal jelentkezett az Oli Sykes vezette Bring Me The Horizon, amelyhez hivatalos klip is született, most pedig itt a dal hivatalos koncertklipje, amit...

CONTINOOM - Klippremier: Scream My Name
CONTINOOM - Klippremier: Scream My Name

Scream My Name címmel egy új videoklippel jelentkezett a Schrott Péter vezette Continoom zenekar. Természetesen ez a nóta is elhangzik majd december 14-én a Robotban, ahol a divideD-dal lesz...

GOST - Februárban már headlinerként érkezik Budapestre
GOST - Februárban már headlinerként érkezik Budapestre

Jelenleg a Mayhemmel turnézik, februárban pedig harmadik alkalommal, ezúttal headlinerként érkezik Budapestre az A38 Hajó szervezésében GosT. A Baalberith karakterét megtestesítő dark...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS