AC/DC - Nem érdemes Malcolm Young visszatérésében bízni

Az új albumot Stevie Younggal vették fel

2014. augusztus 7. (csütörtök) 10:18 | utoljára módosítva: 2014. augusztus 8. (péntek) 04:26

Hivatalosan csak annyit tudni az AC/DC motorjának számító Malcolm Young gitárosról, hogy súlyos betegsége miatt szünetet tart és emiatt nem is vett részt a kanadai stúdiózásban, de a legendás zenekarról egy friss könyvet megjelentető Jesse Fink nem számít arra, hogy Malcolm visszatér még az AC/DC-be.

Jesse Fink könyve The Youngs: The Brothers Who Built AC/DC címmel jött ki nemrég.


A szerző szerint a rajongóknak nem érdemes reménykedni a 61 éves gitáros visszatérésében, és akárcsak az új albumon, a turnén is Malcolm és Angus unokaöccse, Stevie Young játszik majd, aki egyébként a '80-as években is beugrott már egy turnéra Malcolm helyén.


"Nem számítok Malcolm visszatérésére. Az a fontos, hogy mindannyian hagyjuk békén Malt és reménykedjünk abban, hogy meggyógyul. Arra kell számítanunk, hogy most Stevie van a bandában.

A rajongók mintha azt gondolnák, hogy a betegsége el fog tűnni, és ott lesz a színpadon, amikor majd turnéra indulnak. Ha mindaz igaz, amit a különféle forrásokból hallottam, ezek alapján arra számítok, hogy Stevie turnézik majd a csapattal, és nem Malcolm. Ez nem egy lázító álláspont, hanem reális.


Jesse Fink a Kanadában felvett új AC/DC albumról:

"Megbízható forrásból hallottam, hogy az új lemez ott van a Black Ice szintjén, vagy még annál is jobb. Szóval, Stevie jól kellett, hogy helyettesítse Malcolmot."


Idén nagy hűhó lett abból, hogy a Metallica fellépett a brit Glastonbury fesztiválon, hiszen ott korábban nem bukkantak fel metal bandák. A 2015-ös Glastonbury egyik főbandájának sokan az AC/DC-t tippelik, és nem alaptalanul.


A Glastonbury szervezője, Michael Eavis annyit már elárult, hogy a 2015-ös fesztiválra három headliner bandával már meg is állapodott.


"Vannak már jó headlinereink. A színpad mellől velem nézte a Metallica koncertjét az egyik banda ügynöke, aki azt mondta, hogy a zenekara jövőre fel akar lépni a fesztiválon. Nem árulhatom el, hogy kiről van szó, de mindez a Metallica koncert közben történt.

Eavis azt is hozzátette, hogy a szóban forgó zenekar már nem brit. Az AC/DC-ben egyedül Phil Rudd dobos született Ausztráliában, a többiek Angliában és Skóciában születtek. Ráadásul a Metallica menedzsere, Peter Mensch együtt nézte Hetfieldék koncertjét a szervezővel, és Mensch nemcsak a Metallica, hanem az AC/DC menedzsere is.

Brian Johnson énekes szerint az AC/DC még az év vége előtt turnézni fog. Várhatóan az új album is kijön az ősz folyamán, hivatalos bejelentés azonban még nem történt sem a turnéval, sem az új albummal kapcsolatban.

 


 

Hozzászólások

[013706]
Tibshow
Szerintem így sem fognak csalódást okozni! Malcolmnak jobbulást!
[013705]
vivaemptiness
a cimben javitsatok mar ki Stevie nevet :)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
DIKTÁTOR - Új lemez született, itt a címadó dal: A hős kisteknős
2019. december 9. (hétfő) 16:32

A hős kisteknős címmel megjelent a debreceni Diktátor új lemeze, 4 friss dallal és 12 koncertnótával, amelyeket a Kaptár klubban rögzített a kultikus banda. A címadó dalhoz született szöveges videóval máris megismerkedhetsz. Derzsi vezér: "A Diktátor zenekar az elmúlt három évben, vagyis az előző lemezünk kiadása óta többszörösen megfiatalodott. A koncertek, a próbák és az összecsiszolódás ideje alatt született néhány új dal, ezekkel indul ez a lemez, pontosabban az első négy szám az, amit a jövőre nézve programadónak tekinthetünk. Eredetileg egy komplett koncertanyag rögzítését terveztük, melynek egy része az új dalok elhangzása után következik... www.facebook.com/diktatormusic  ...Egymás után két koncertet vettünk fel, mert biztosra akartunk menni, a pontosság és a minőség érdekében, mert ugye mi lesz, ha mégiscsak hibázunk valahol? Az eredmény hallható. Nem cizelláltuk túl a...

SOLIDITY - Progos thrash/death/power, új EP a budapesti csapattól: Controlled?
SOLIDITY - Progos thrash/death/power, új EP a budapesti csapattól: Controlled?

Controlled? címmel megjelent a progresszív thrash/death/power vonalas budapesti Solidity új EP-je. "Ez a 4 új dal betekintést nyújt a jövőre megjelenő második nagylemezünk...

PALAYE ROYALE - Klippel és dallal a fegyverek ellen: Massacre, The New American Dream
PALAYE ROYALE - Klippel és dallal a fegyverek ellen: Massacre, The New American Dream

Massacre, The New American Dream címmel egy fegyverellenes nótával jelentkezett nemrég a kanadai Palaye Royale, a dalhoz pedig most a klip is megérkezett.  Jó hír, hogy jövő tavasszal...

NUMENOREAN - Titkos helyen egy 'last minute' black metal buli most pénteken
NUMENOREAN - Titkos helyen egy 'last minute' black metal buli most pénteken

Adore címmel idén tavasszal adta ki a második albumát a kanadai post-black brigád Numenorean, pénteken, december 13-án pedig 'last minute' jelleggel játszanak majd Budapesten a portugál...

UADA - Tavasszal három másik black bandával tér vissza az amerikai négyes
UADA - Tavasszal három másik black bandával tér vissza az amerikai négyes

Idén nyáron a Dürer Kertben koncertezett a black metalos amerikai Uada, jövő tavasszal pedig egy újabb turnéval térnek vissza Budapestre. Három bandát hoznak magukkal, a svéd Griftet, a...

RAM - Új videoklip a svéd heavy metal csapattól: The Trap
RAM - Új videoklip a svéd heavy metal csapattól: The Trap

The Throne Within címmel még szeptemberben jelent meg a tradicionális heavy metalt nyomató svéd Ram hatodik albuma, a 2017-es Rod lemez folytatása, amelynek The Trap daláhopz készült el a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS