AGE OF AGONY - A negyedik album hamarosan megjelenik

A Neverheard Distro remaszterizált MC újrakiadás sorozattal is szolgál

2014. június 30. (hétfő) 09:08

A zalaegerszegi old school death metal gépezet Age Of Agony negyedik albuma mellett három underground újrakiadással jelentkezik július 11-én a Neverheard Distro.


A Death Metal Artillery című új Age Of Agony anyag és a három újrakiadás is kazettán jelenik meg (illetve az egyik CD-R-on), és az anyagok elsőként a Körmenden július 11-én és 12-én megrendezésre kerülő Total War Fest II-n lesznek beszerezhetők.


A Total War Fest II két napja során 13 underground csapat játszik majd, pl. Age Of Agony, Gutted, Krampüs, Lepra, Kill With Hate, Eradication, Purulent Rites, vagy a Nekrodeus Ausztriából.


Total War Fest II. a Facebookon


www.facebook.com/neverhearddistro

Age Of Agony - Facebook
AGE OF AGONY - Death Metal Artillery MC
"Az idén 20 éves hazai death metal tüzérek 4. albuma, az eddigi legerősebb - ütős hangzással. A kazettából erősen korlátozott példányban ún. die-hard verzó is készült slipcase tokkal és kitűzővel."


EXTREME DEFORMITY - Internal MC
"A mára kultikussá érett, eredetileg 1993-ban kiadott lemez, az első hazai death/grind anyag remaszterizált újrakiadása. A kazettára bónuszként felkerült a banda '92-es demója, valamint az eredetileg csak a CD-változaton szereplő Escape dal is."


UNFIT ASSOCIATION - Absurd Reality/Flagging Water MC
"Az egykori nyíregyházi old school death metal banda 1992-es és 1991-es anyagának remaszterizált újrakiadása."


PURULENT RITES - '13 MC / CD

"A Kolp tagokból álló budapesti szennyes death metal formációval nyitóbandaként már több nagyobb koncerten is találkozhatott a közönség. A Norvégiában megjelent, nehezen beszerezhető első anyaguk mostantól nemcsak kazettán, hanem gyári CD-R korongon is könnyen beszerezhető."

"A kiadványok először július 11-én, a körmendi Total War Fest II-n lesznek kaphatók. Három kazetta együttes vásárlása vagy rendelése esetén a negyedik ajándék! (A 'die-hard' változat nem válaszható ajándéknak.) Kontakt: neverhearddistro@gmail.com " 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NECROMANTIA - Elhunyt a görög black csapat egyik alapítója, Baron Blood
2019. november 20. (szerda) 15:19

Szívroham következtében hunyt el Baron Blood, a görög Necromantia egyik alapítója, aki 1989-től napjainkig 8-húros basszusgitárosa (és billentyűse) volt a zenekarnak. A Necromantia a görög black metal színtér egyik alapcsapata (a Rotting Christ és a Varathron mellett), különleges hangzásukat pedig az eredményezte, hogy ritmusgitárt nem használtak, a basszer/énekes The Magus mellett Baron Blood is basszusgitáron játszott. A hosszú ideje inaktív csapat legutóbbi albuma a 2007-ben kiadott The Sound Of Lucifer Storming Heaven volt.  

MAEOTIS - Pagan metal Debrecenből, új dal és klip: Élő zsarátnok
MAEOTIS - Pagan metal Debrecenből, új dal és klip: Élő zsarátnok

Élő zsarátnok címmel egy klipes új dallal jelentkezett az ősmagyar pagan metalt játszó Maeotis, ami egyben azt is jelzi, hogy készül az első nagylemez. "A debreceni Maeotis első...

TURILLI / LIONE RHAPSODY - Jövő tavasszal budapesti koncert
TURILLI / LIONE RHAPSODY - Jövő tavasszal budapesti koncert

Zero Gravity (Rebirth And Evolution) címmel a nyáron jelent meg a Luca Turilli gitáros és Fabio Lione énekes fémjelezte Turilli / Lione Rhapsody albuma. A lemezen a két meghatározó...

HELLDIVER - 10 éves jubileumi koncert: szombaton Szécsényben
HELLDIVER - 10 éves jubileumi koncert: szombaton Szécsényben

A klasszikus hard rock és heavy metal ötvözetét játszó Helldiver zenekar a fennállásának 10. évfordulóját ünnepli november 23-án Szécsényben, a Városi Művelődési Központban, a...

STORMWARRIOR - Öt év után új album jön, dal- és klippremier: Norsemen (We Are)
STORMWARRIOR - Öt év után új album jön, dal- és klippremier: Norsemen (We Are)

Norsemen címmel november 29-én jelenik meg az 1988-ban alakult, speed/power vonalas hamburgi Stormwarrior hatodik albuma, a 2014 elején kiadott Thunder & Steele lemez folytatása, amelyről...

CRO-MAGS - Új klip a Harley Flanagan vezette hardcore legendától: No One's Victim
CRO-MAGS - Új klip a Harley Flanagan vezette hardcore legendától: No One's Victim

A 30 éve kiadott második Cro-Mags album, a Best Wishes jubileuma alkalmából a múlt hónapban nálunk is koncertezett a Harley Flanagan vezette hardcore legenda, nemrég pedig a Terrorral a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS