MASTODON - Teljes koncert profi felvételen

A jőniusi Hammerben Mastodon interjú is van

2014. június 21. (szombat) 07:29

Június 24-én jön ki az új Mastodon album, a Nick Raskulinecz producerrel (Rush, Alice In Chains, Foo Fighters stb.) felvett Once More Round The Sun, most pedig megnézheted, hogy június 9-én, a holland Pinkpop fesztiválon milyen volt a bulijuk.

Profi felvétel, teljes koncert, közel 50 percben.


A júniusi Hammerben interjút olvashatsz a Mastodon egyik gitárosával, Bill Kelliherrel.


A basszer/énekes Troy Sanders azt mondja, hogy a Once More Round The Sun lemezcímet már hónapokkal ezelőtt kitalálták, még azelőtt, hogy a címadó dal felvételre került volna. Összességében több anyag került felvételre, mint amennyi a lemezre felkerül, így várható, hogy később egy EP is megjelenik majd.

"Nem akartunk egy másfél órás lemezt, inkább 60 perc körül szeretjük tartani a játékidőt. A kedvenc lemezeink is nagyjából ilyen hosszúak. Viszont mind a 15 új dalt nagyon szeretjük, úgyhogy valószínűleg a későbbiekben mindet kiadjuk majd, így vagy úgy." 
MASTODON - Élőben a Pinkpop fesztiválon (2014/06/09)
MASTODON - High Road (a 2014-es Once More Round The Sun albumhoz)
MASTODON - Chimes At Midnight (a 2014-es Once More Round The Sun albumhoz)A címadó dal mellett olyanok szerepelnek a lemezen, mint az Ember City, az Aunt Lisa, a Tread Lightly, a High Road, a Cold Dark Place, a The Weight, a Northside Star és a Diamonds In The Witch House. Utóbbiban a Neurosisból Scott Kelly lesz a vendég, de az albumon felbukkannak majd más vendégek is.Bill Kelliher gitáros így fogalmazott a producer, Nick Raskulinecz kapcsán:


"Nagyon is kell nekünk egy producer, egy cheerleader, aki sebességbe rakja a seggünket. 'Gyerünk már, ti vagytok a Mastodon... Az egyik legnagyobb metal banda... Zúzzatok oda a kalapáccsal, pakoljatok oda valami igazán súlyos szart! Itt az idő, vagy pusztuljatok! Nick már csak egy ilyen fickó..."


A dobos Brad Dailor szerint az új lemez...

"Komor és gonosz lesz, meg teljesen elszállt is. Alig várom, hogy rászabadítsuk a világra ezt a fenevadat! Mert eléggé remek lett, büszkék vagyunk rá!"


 


MASTODON - Once More Round The Sun
(06/24 - Reprise)

01. Tread Lightly
02. The Motherload
03. High Road
04. Once More 'Round The Sun
05. Chimes At Midnight
06. Asleep In The Deep
07. Feast Your Eyes
08. Aunt Lisa
09. Ember City
10. Halloween
11. Diamond In The Witch House

 

Hozzászólások

[013455]
Pandeamonium
az a baj, melkor, hogy buta vagy, mint a tök.
[013453]
Melkor
Pandeakármi egyébként ha már szóba hoztad azt a másik oldalt el kell, hogy mondjam, hogy ez az oldal sokkal jobb annál, nem is értem mit kerestem ott.
[013452]
Melkor
amikor te írsz valamit az vélemény, amikor én az trollkodás, jó mentalitás gratulálok hozzá, egyébként ha jobban utánanéztél volna én kértem a kitiltásomat, de hát csúsztatni és félremagyarázni azt nagyon tudsz, annak akinek meg nincsen esze annak osztani kell, hogy legyen, a majomparádé és a kibaszták szavakat pedig ki kérem magamnak, nem vagy te itt senki úgyhogy csöndben légy pandamódeum, látod sértegetni én is tudok, a Melkor pedig nagy M te nagyokos
[013451]
Pandeamonium
na, melkort kib@szták a hard rock.hu-ról, és átjött ide trollkodni... dok két hetet, és már a shock-on fogja osztani az észt. majomparádé!
[013449]
Melkor
a véleményemet fenntartom, mondhat itt akárki akármit + még annyi kiegészítés a mastodon borítója közröhej, esküszöm olyan mint egy gyümölcskosár, úgy látszik a zöldségek és gyümölcsök testet öltöttek :-)
[013445]
pekka
Szerintem ti be vagytok szívva! A Mastodon átlagos? Arról meg nem is beszélek, hogy hetek óta mást sem látni csak Arch Enemy-t. Fossák a gagyi klippjeiket, amik aztán tényleg átlagosak, de lehet, hogy inkább átlagon aluli.
[013444]
NOLA
:-D Ti most vicceltek?!?!
A Mastodon nektek atlagos/gagyi es senkit nem redekel?!
El vagytok Ti tevedve..., de nagyon... :-)
[013438]
vinylfanatic
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval.
[013437]
Melkor
nagyon nyomjátok ezt a mastodont nem értem miért pedig tök átlagos, semmi különleges, de már minden rock honlapon ebbe botlok bele, ehelyett a gagyi helyett Arch Enemy meg Carcass hírek kellenének, meg az új Cannibal Corpse lemezről valami, mastodon ugyan már mi az, szerintem senkit nem érdekel
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NECROMANTIA - Elhunyt a görög black csapat egyik alapítója, Baron Blood
2019. november 20. (szerda) 15:19

Szívroham következtében hunyt el Baron Blood, a görög Necromantia egyik alapítója, aki 1989-től napjainkig 8-húros basszusgitárosa (és billentyűse) volt a zenekarnak. A Necromantia a görög black metal színtér egyik alapcsapata (a Rotting Christ és a Varathron mellett), különleges hangzásukat pedig az eredményezte, hogy ritmusgitárt nem használtak, a basszer/énekes The Magus mellett Baron Blood is basszusgitáron játszott. A hosszú ideje inaktív csapat legutóbbi albuma a 2007-ben kiadott The Sound Of Lucifer Storming Heaven volt.  

MAEOTIS - Pagan metal Debrecenből, új dal és klip: Élő zsarátnok
MAEOTIS - Pagan metal Debrecenből, új dal és klip: Élő zsarátnok

Élő zsarátnok címmel egy klipes új dallal jelentkezett az ősmagyar pagan metalt játszó Maeotis, ami egyben azt is jelzi, hogy készül az első nagylemez. "A debreceni Maeotis első...

TURILLI / LIONE RHAPSODY - Jövő tavasszal budapesti koncert
TURILLI / LIONE RHAPSODY - Jövő tavasszal budapesti koncert

Zero Gravity (Rebirth And Evolution) címmel a nyáron jelent meg a Luca Turilli gitáros és Fabio Lione énekes fémjelezte Turilli / Lione Rhapsody albuma. A lemezen a két meghatározó...

HELLDIVER - 10 éves jubileumi koncert: szombaton Szécsényben
HELLDIVER - 10 éves jubileumi koncert: szombaton Szécsényben

A klasszikus hard rock és heavy metal ötvözetét játszó Helldiver zenekar a fennállásának 10. évfordulóját ünnepli november 23-án Szécsényben, a Városi Művelődési Központban, a...

STORMWARRIOR - Öt év után új album jön, dal- és klippremier: Norsemen (We Are)
STORMWARRIOR - Öt év után új album jön, dal- és klippremier: Norsemen (We Are)

Norsemen címmel november 29-én jelenik meg az 1988-ban alakult, speed/power vonalas hamburgi Stormwarrior hatodik albuma, a 2014 elején kiadott Thunder & Steele lemez folytatása, amelyről...

CRO-MAGS - Új klip a Harley Flanagan vezette hardcore legendától: No One's Victim
CRO-MAGS - Új klip a Harley Flanagan vezette hardcore legendától: No One's Victim

A 30 éve kiadott második Cro-Mags album, a Best Wishes jubileuma alkalmából a múlt hónapban nálunk is koncertezett a Harley Flanagan vezette hardcore legenda, nemrég pedig a Terrorral a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS