MADBALL - Klippremier: Born Strong

Július 9-én hardcore bál Esztergomban!

2014. június 20. (péntek) 12:45

Új klippel jelentkezett a New York Hardcore veterán Madball, akik a július 9-én megrendezésre kerülő az I. Esztergomi Hardcore Fest főbandájaként érkeznek a Sportalsóba.


Freddy Cricienék új albuma Hardcore Lives címmel jön ki június 27-én, az új videó pedig ahhoz a Born Strong dalhoz készült, amelyben a Walls Of Jericho frontcsaja, Candace Puopolo a vendég.A Madball buli Facebook oldalawww.facebook.com/madballNYCA nyolcadik Madball nagylemez felvételeinél az Unearth gitáros Ken Susi producerkedett, a keverést pedig Chris "Zeuss" Harris (Hatebreed, Soulfly, Agnostic Front, Whitechapel stb.) végezte.MADBALL & CANDACE- Born Strong (a 2014-es Hardcore Lives albumhoz)

MADBALL - Doc Marten Stomp

 (a 2014-es Hardcore Lives albumról)
MADBALL - DNA (a 2014-es Hardcore Lives albumhoz)

A Madball frontember Freddy Cricien így fogalmazott a Hardcore Lives lemezcím kapcsán:

"A Madball első kiadványán, a Ball Of Destruction-ön (1989-es demó/EP) üvöltöttem azt, hogy 'Hardcore lives', akkor voltam 12 éves. Nem volt előre eltervezve vagy leírva... csak úgy kiszaladt belőlem ez a szlogen, aztán meg is tartottuk! Akkoriban nem voltak esélyeink, valóban nem, elég csak a felvétel módjára gondolni, kétsávon vettük fel a cuccot Don Furynál.... NYHC stílusban!

A kifejezés mögött azonban ma is ugyanaz az érzés munkál bennünk, talán még igazabb formában, mint akkor. Ezért is választottuk lemezcímnek. Nyilvánvaló, hogy a stílusunk, a kultúránk stb. zászlaját akarjuk így a magasba emelni. Mindig is úgy tartottam, hogy 'nekünk, a színtérnek' még hangosabban kell kiabálnunk, hogy meghallják a hangunkat!

Mindezzel együtt a Hardcore Lives, legalábbis számunkra, nem csupán egy jól hangzó szlogen, hanem ott van benne a lázadó szellemiség is, a soha fel nem adás... az életben, a zenében, bármiben. Arról szól, hogy fejlődünk, érünk, de közben az integritásunk is megmarad. A családról szól, az akadályok leküzdéséről és a tiszteletről. Mindarról, ami a zenén belül és azon kívül is igazán számít. Mindenkihez szól, akinek nyitott a gondolkodása és a szíve."


A Hardcore Lives albumnak lesz fekete vinyl verziója, valamint limitált digipack változata is, és mindkettőre felkerül a 2012-es Rebellion EP-n szerepelt The Beast dal, továbbá az 1994-es Set It Off albumról a Spit On Your Grave nóta 2014-es változata.

Az új Madball lemezen vendégként felbukkan Toby Morse az H2O-ból, Scott Vogel a Terrorból, továbbá Candace Puopolo, a Walls Of Jericho énekesnője.

 

 


MADBALL - Hardcore Lives
(06/27 - Nuclear Blast)

01. Intro
02. Hardcore Lives
03. The Balance
04. Doc Marten Stomp
05. DNA
06. True School (feat. Scott Vogel)
07. The Here And Now
08. Nothing To Me
09. My Armor (feat. Toby Morse)
10. Beacon Of Light
11. Born Strong (feat. Candace Puopolo)
12. Spirit
13. Mi Palabra
14. NBNC
15. For The Judged
+
16. The Beast (bónuszdal)
17. Spit On Your Grave 2014 (bónuszdal)


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BAD OMENS - Klippremier: Dethrone
2019. november 22. (péntek) 19:46

Finding God Before God Finds Me címmel még a nyáron jelent meg a modern metal vonalas kaliforniai Bad Omens második albuma, a csapat friss klipje pedig a Dethrone dalukhoz készült el. A 2015 óta aktív Bad Omens már kétszer is játszott nálunk, két éve a Kvltban, tavaly decemberben pedig a Dürerben a Caliban és a Lionheart vendégeként. Ez már a negyedik videoklipjük az új lemezhez.   www.facebook.com/badomensofficial BAD OMENS - Dethrone (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Burning Out (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - The Hell I Overcame (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Careful What You Wish For (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz)

AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar
AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar

Tyranni címmel november 29-én jelenik meg a svéd blacker Avslut második albuma, a 2018-as Deceptis folytatása, amelynek harmadik előzeteseként már itt is a klippel kísért Pestens...

AMARANTHE - Klippremier: GG6
AMARANTHE - Klippremier: GG6

Az új Amaranthe stúdióalbum tavaly októberben jelent meg Helix címmel, a GG6 dalhoz pedig most egy videoklip is született. Az Amaranthe a Sabaton és a finn Apocalyptica vendégeként...

LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható
LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a...

REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger
REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger

The Hour Of The Avenger címmel december 6-án jelenik meg a death metalt svédes módon játszó német Revel In Flesh ötödik albuma, a 2016-os Emissary Of All Plagues lemez folytatása. A...

MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak
MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak

Pár nappal ezelőtt egy apró londoni bárban, a Blondies-ban adott spéci koncertet a Machine Head, mindössze 50 keményvonalas rajongónak. Eredetileg csak 30 percet akartak nyomni, de aztán a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS