SORRONIA - Új dallal jelentkeztek: Broken Inside

Szombaton játszanak a Scerra fesztiválján a Kék Yukban

2014. június 18. (szerda) 08:00

Szombaton a Kék Yukban a Scerra szervezésében - hagyományteremtő célzattal - fesztivál lesz, a PlagueFest Vol.. 1., ahol az extrém szimfo-metal Scerra mellett fellép a szimfonikus metalos Sorronia, az Ankh, a Samas, valamint a júniusi Hammerben bemutatkozó Finntroll tribute, a Huntroll is.

A Sorronia nemrég egy vadonatúj dalt tett közzé Broken Inside címmel, ezt máris meghallgathatod!


A PlagueFest Vol. 1. Facebook oldala


www.facebook.com/SorroniaOfficial

 


SORRONIA - Broken Inside (2014-es dal)

 
 
"Hagyományteremtő céllal, június 21-én kerül megrendezésre a ScerrA első saját szervezésű fesztiválja, a PlagueFest Vol. 1! A tervek szerint éves szinten legalább egy, maximum két alkalommal megrendezett fesztivál, azokat a magyar metal bandákat szeretné egy emlékezetes estére sűríteni, akik zenéjükkel, kitartásukkal, hozzáállásukkal, idővel beválthatják a hozzájuk fűzött reményeket.

Hazánk első számú szimfonikus extrém metal bandája olyan fellépőket válogatott össze az első PlagueFestre, akikkel nem csak jó, vagy baráti kapcsolatban vannak, de roppant ígéretesek is.


Underground összefogás 2014: Fellép a SORRONIA, akiknek zenéjét egyértelműen jellemzi a dark-gót stílus és az erőteljes Nightwish vonulatú angol nyelvű női ének. A combig érő bakancs, és csipkés fűzőket kedvelőknek külön hangsúlyoznánk ezt a remek csapatot. Arról nem is beszélve, hogy nem is olyan rég tértek vissza a Tarja Turunennel közös Európa turnéjukról!


A kevésbé feminim jellegű SAMAS viszont másfajta zenei szépséget próbál adni az eseményhez: modern, kemény riffek, és üvöltő ének szabadítja arcunkba az energiát! Aki ott volt a nem kicsit nagy volumenű Stagediving turné valamelyik állomásán, az már többször elcsíphette a Samas-féle arcletépést és tudja, hogy most sem szabad kihagyni a csapatot!

Az ANKH hazánk egyik legígéretesebb folk metal zenekara, mely épp első nagylemezével készül, amiből reméljük élőben is ízelítőt hallhatunk. A hörgős férfi és lágy női énekkel kevert, fuvolaszóval megfűszerezett, melodikus gitárokkal megtámogatott zenéjükben mindenki találhat neki tetsző elemeket! Aktív koncertbanda, profi hozzáállás, tehetséges zenészek = minőség!

A HUNTROLL a magyar tribute zenekara a folk metalt játszó Finntrollnak. A srácok 100%-ban nyújtják a pagan életérzést (ex-scerra) Schiller Andrással a színpadon. Amint megszáradt az arcfesték indul a trollkodás! Sör!

Persze a saját fesztiváljáról nyilván nem maradhat le maga a SCERRA sem, akiket már valószínűleg nem nagyon kell bemutatni senkinek. 5 éve feszegetik saját határaikat, nem kevés sikerrel - évről évre képesek újabb magasságokba emelni a szimfonikus extrém metál zászlaját. Ahogy az már lenni szokott, élő dübörgésükkel garantáltan előhozzák mindenki vadabb oldalát!

Június 21-re tehát ne csinálj magadnak más programot, hisz biztosan vevő vagy az egyik legkomolyabb nyári klubfesztre! Most lehetőséged lesz darkolni, folkkodni, trollkodni vagy csak szimplán bulizni egy hatalmasat, tehát Kék Yuk, PlagueFest Vol. 1!

Kapunyitás:19h, belépő: 990 Ft."
 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS