BABYMETAL - A japán tinik Lady Gagával fognak koncertezni

Az utóbbi évek egyik legbizarrabb muzsikája

2014. június 18. (szerda) 09:13

Az európai fül számára kissé mókás j-pop idol vonalat súlyos metallal keverő Babymetal az idei év egyik nagy sikersztorija az USA-ban is, amit jól példáz, hogy a három japán kis csaj (15-17 év körüliek) hamarosan öt Lady Gaga koncerten mutathatja be cukimetalját a közönségnek.


Aki odáig van a japán popzene igencsak bizarr megnyilvánulási formáiért, mint például az ex-Megadeth gitáros Marty Friedman (ld. a júniusi Hammerben a Marty interjút), annak a Babymetal a jövő nagy ígérete lehet. Mások meg inkább csak érdeklődve figyelik, hogy mi mindent el lehet adni egy jópofa geggel...
 


BABYMETAL - Gimme Chocolate (a 2014-es Babymetal albumhoz)
BABYMETAL - Catch Me if You Can & Headbanger (Inazuma Rock Festival 2013)
 


 

Hozzászólások

[013811]
Melkor
kukoricát valaki? :D
[013810]
john40
Az meg hogy elárasztod undorítóbbnál undorítóbb kommentekkel az oldalt ne mondjad már hogy nem igaz. Számláld csak meg a legutolsó kommentedben mennyi ilyen hányadék kifejezés van. Innen is repülhetnél már. Amúgy kihagytam paladin nevű felhasználódat is a sorból. Ismerős?:D Persze úgyis azt mondod hogy nem... Hazug!!!
[013809]
john40
Rohadt nagy hazug vagy Melkor. Ip címről biztos hallottál már. Milyen érdekes hogy Zombie aki mindig bevédett téged annak megegyezett az ip címe a Melkor neveddel. Jééé,de érdekes:D Abban is rohadt nagyot hazudtál hogy kérted a kitiltást. Ha kérted is,nem kellett volna mert az Admin tiltott volna kérés nélkül is. Olvasható ez a Hard Rock Magazin Arch Enemy kritikájánál is akár. Többször ki voltál onnan téve:) De tagadhatod nyugodtan,semmin nem változtat.
[013808]
Melkor
I.\ a 013801 számú hozzászólónak (a nevedet nem írom ki, mert érdemtelen vagy rá! meg amúgy is vagy Al Pandi vagy, csak másik felhasználónéven, vagy a vezírtroll csicskatrollja :D) címezve:
te abszolút szerencsétlen, amiket leírtál az akkora hülyeség, hogy nem is lehet szavakba önteni, hazugság az egész, mint te magad is, de kár is rád pocsékolni 1 szót is, egy semmire Pff…

II.\ a 013804 számú hozzászólónak (a nevedet nem írom ki, mert érdemtelen vagy rá! meg amúgy is vagy Al Pandi vagy, csak másik felhasználónéven, vagy a vezírtroll csicskatrollja :D) címezve:
egy újabb abszolút szerencsétlen klón, vagy csicska, aki beugat Nekem, téged válaszra sem méltatlak, mert még az előbbi semminél is jelentéktelenebb senki vagy, még a szarom is aranyat ér hozzád képest Pff…

III.\ a 013805 számú hozzászólónak vagyis Al Pandinak címezve:
pandeamonium amikor kiszart az anyád a seggelikából el kellett volna téged tennie egy befőttes üvegben és most egy hülyével kevesebb lenne a földön, hogy ez nem jutott az eszébe, ja igen ahhoz ész is kellett volna és a faszputtony fiából kiindulva abból nem sok adatott neki sem :XD

IV.\ szerintem, aki a babymetalra gerjed az nem metalos, hanem egyszerűen csak pedofil!
[013807]
Beavis
Ha valaki állandóan csak a priest-maiden-talicska hármast hallgatja, akkor nyilván felüdülés még egy ilyen nívótlan produkció is. Azonban stíluson belül is találni egy rakás olyan bandát, akik valami extra dolgot tesznek hozzá az adott "sablonhoz". Pl a Dimmu Borgir sem csak a zúzásról szól, hanem van benne tiszta ének, ütős gitárszóló, no meg pöpec billentyű is. És ez csak egy példa volt a sok közül, manapság már a legismeretlenebb üzbég sátánista ítéletmetalt játszó csapat demóját is letöltheted vagy megnézheted a youtube-on, csak ki kellene nyitni a szemeket és a füleket is.
Arra azért kíváncsi lennék, ha nem 3 japán csaj bohóckodna ebben a klipben, hanem 3 csávó, akkor is ennyi embernek tetszene-e...
[013806]
Selkath
Ha már a pop metal megtalálódott negatív értelemben: A 35 évem ellenére ez lett a kedvenc alstílusom a metalon belül. Egyébként minden a Triviumnak köszönhető, ha őket nem kezdem el hallgatni, nem jutok sosem el a metalcore-tól a pop metalig. És a legnagyobb kedvenc, a DEAD BY APRIL! Nagyon állat, amit csinálnak, persze, az Amaranthe sem kutya, ahogy a We Came As Romans sem. NEm biztos, hogy ez a kawaii rajongás szintig be fog jönni, de érdekes színfolt a metalon belül, és pozitív, amit személy szerint nagyon értékelek. Nekem is kurvára elegem van a vérből, halálból, sátánból, a kibaszott motorokból (AAARRRGGGHHHHH!!!!), a drogokból, a "megdugjuk a csajokat ma este"-ből, a szomorúságból, a pusztításból, és az összes negatív dologból, amiről az idióták szerint a metalnak szólnia kell. Ez nem a metal! A metal az ÉLET, mert a ZENE is az élet! ERRŐL kell szóljon a metal.
[013805]
Pandeamonium
Selkath: +100! :)

Melkorka amúgy tipikusan az a frusztrált, retardált, buta szűzpina, aki még 50 évesen is a jó édes anyjával él együtt a szobakonyhás panelban, és egyetlen szórakozása, hogy betrollkodik minden fórumba, míg ki nem basszák onnan. Mivel se barátai, se nője/pasija, csak egy aranyhörcsöge és aranyere... Mondjuk, én azért megnézném az orcáját élőben is, de gondolom, nem olyan kemény gyerek, hogy elénk álljon pár pofonért. Veri őt az élet amúgy is rendesen...
[013804]
Selkath
Jajj, most látom csak, Mell-kór is itt van? Még, még, még, NE MENJ EL!!! Imádom a hozzászólásaidat! :DDD
Hadd kérdezzek valamit, faszfej! Te magadtól vagy ilyen retardált gyökér mazochista, hogy szereted, ha basztatnak, vagy valakik fizetnek neked ezért? :D Amúgy te nem ilyen blekkergeci vagy? Fested is a pofád pandára, vagy csak simán templomokat gyújtogatsz?
Melkor a begyöpösödött ultrakonzervatív vérmetálosok súlyosan beteges iskolapéldája. Aki szerint nem így van, az hazudik! Vagy festi magát. Pandásra, mint a blekkerek. :D
[013802]
Selkath
Ez beteg! :DDD De rohadjak meg, nekem ez BEJÖN! nem éppen a megszokott, de épp ez a jó! Olyan, mintha az Amaranthe-ot, a Diablo Swing Orchestrát, meg az A7X-ot összezutykulnánk és kijön nagyjából ez a zene. Kissé eklektikus, de nekem tetszik, végre nem a huszonötvenkettedik szláddzs/dúm, vagy post rock/metal mastodon kópia.
[013801]
john40
Azért ez vicces amúgy. Elmondom nektek emberek hogy Melkor azért papol megállás nélkül arról hogy milyen szánalmas ha valaki több nicken osztja az észt,mert ő is pontosan ezt csinálta Hard Rock Magazinon. Beírt valami oltári baromságot aztán ha valaki nem értett egyet vele akkor egyből jött a Zombie,Ancient Regime nevű felhasználóival saját magát védeni,mert senki nem értett vele egyet:) És rohadt álszent is vagy Melkor. Magyaráztad nekem hogy milyen alpári vagyok,közben ha megnézzük többet káromkodsz ezen az oldalon mint az összes többi felhasználó együtt véve. Ennyit erről.
[013800]
Melkor
Úgy látom sikerült beletrafálnom az igazságba, mert egyből ugrott a kis mókusfácán! :DDDDDDDDDD
[013799]
Pandeamonium
"Egyébként is most már kezd gyanús lenni, hogy ez a DTom nem-e Al Pandi egy újabb nicknéven futó kreálmánya..."

NEM-E??? Ilyet nem írunk! Te tényleg nagyon sötét vagy, melkorka! Itt okoskodsz bőszen, osztod az észt, közben meg a saját anyanyelved sem ismered. Szégyelld magad, és írd fel egy papírra százszor, hogy "BUTA TROLL VAGYOK!!!"
[013798]
Melkor
DTom húzzál már a halál faszára Al Pandival együtt, mert senki nem kíváncsi sem rátok, sem erre a nyomorult liberometal bandára :XD

Egyébként is most már kezd gyanús lenni, hogy ez a DTom nem-e Al Pandi egy újabb nicknéven futó kreálmánya, végülis ha már van neki legalább 7 felhasználóneve még egy már meg sem kottyan, ráadásul DTom-nak volt egy ominózus elszólása ami ezt a gyanút alappal felkeltette bennem!
[013797]
Beavis
DTom, kihagytad a harmadik csoport képviselőit, akik kb annyit foglalkoznak ezzel a csapattal, hogy tudomásul vették, ilyen is van, esetleg egy fórumon néhány kommentben leírják, hogy mekkora hulladék ez a produkció. Nekem nem tetszik ez a stílus, tehát nem hallgatom. Ennyi.
[013794]
overkill
áááá. nagyon rossz példákat hoztál fel. mert a slayer, metallica, megadeth stb. bandák már több mint 30 éve valamit letettek a metal szakmai asztalára. de majd megnézzük, hogy ez a nevezetes és sokak által favorizált babymetal meddig jut majd el és mit alkot még. egészségére aki ezt hallgatja. ki fog ez is pukkani előbb utóbb és jön majd helyette metalbaby vagy bármi:)
[013793]
DTom
Pandeamonium. Köszönöm az infót. \m/
Itt is sikerült összehoznunk azt a vegyes gyűlölet & imádat kommentáradatot amely megjelenik szinte sz összes BABYMETAL cikk alatt szerte a világon. Vanaki odáig van a BM-ért (én) és van aki megfojtaná őket egy kanál vízben, vagy épp hasonló kommentet ír mint: Kill them with fire.
Én csak annyit tudok mondani saját tapasztalatomból, hogy ha majd valaki 25 év után megunja a metal zenét, keressen egy hasonló bandát mint a BABYMETAL, frissüljön fel és utánna örömmel hallgatja majd újra a régi metal zenéket is. :)
[013792]
DTom
away. Majd meglátjuk. Sajnos a slayer, metallica, Megadeth, és egyéb öreg bandák közelebb álnnak az eltűnéshez mint a BM. Amúgy meg sok ember vevő a metal zenének erre a vidám, fülbemászó dallamokkal megtűzdelt, egy poprajongó által is könnyen megemészthető ágára. Sok Pop rajongó ismerkedik meg a banda által a metal zenével. És fordítva is igaz. Én ki nem állhattam a pop zenét amíg meg nem is mertem a BM-et. Az első BM videónál erőteljesen húztam a számat és tágra nyitott szemmel kérdeztem, hogy mi ez a szar. :D Aztán az egyik legnagyobb rajongó lett belőlem, és most már több hasonló együttest is meghallgatok, amit élből lefikáztam volna annak idején. Egy példa a FRUITPOCHETTE : http://youtu.be/Ng4hyD8AWJk Nálam nagyon jól elférnek ezek az új zenék a brutál bandák mellett. Nekem az a legnagyobb bajom a metal zenével, hogy kezd elöregedni. Már semmi újat nem tud adni, szinte minden új dalt hallottam már más együttesektől. DE a KAWAII METAL valamiért más. Na meg a BABYMETAL révén elkezdtem más Japán bandákat is hallgatni, melyekről eddig fogalmam sem volt. Onmyouza, X Japan, Merging Moon, Thousand leaves, stb... Szóval rám csak pozitív hatással volt a BM. :) Merging Moon: http://youtu.be/sIL-vgHNOu0
[013791]
Melkor
Már megint Pandeamonium!
Elég vicces ezt egy olyan szájából hallani, aki egy tucat trollt üzemeltet, illetve irányít és ő maga a legnagyobb és legaljasabb trollok egyike, akit valaha láttam.

Me-I-kor álnév alatt mikor trollkodsz valamit? A mostani hozzám-szólásod időpontja kísértetiesen megegyezik a legutóbbi Me-I-kor álnév alatt elkövetett trollkodásod időpontjával, ami tovább bizonyítja az állításomat, hogy te írsz ezen a néven!

Fontos tény, hogy MOST IS, mint mindig TE KÖTÖTTÉL BELÉM, pedig minduntalan beégsz a hozzám-szólásaiddal!

Csak ismételni tudom a legutóbbi válaszomat, hátha egyszer eljut az agyadig, vagy annak valamiféle kezdeményéig: Takarodj az utamból te senkiházi kis görény!
[013790]
Winternight
Melkor életkorral kapcsolatos felvetéséhez jegyzem meg, hogy a nagy német thrash és a norvég black metal csapatok tagjainak többsége 15-16 éves volt, amikor megalapították a Kreatort, Sodomot, Tankardot, Mayhemet, Darkthronet vagy ezek elődjét.
[013789]
Pandeamonium
DTom, ne is vesződj melkorkával, ő ugyanis a Hammer felkent házitrollja. Kicsi is, buta is, de legalább a miénk. És persze óóóriási METÁLOS: Dio volt a jele az óvodában... :DDD
[013787]
Melkor
az ominózus formáció ugri-bugri tagjai 14,15 és 16 évesek
Nos, kérdem én, nem ezt nevezik gyerekmunkának?
Szerintem a gyerekmunka tiltott, vagy vannak kivételek?
[013783]
away
Nyugalom, srácok, csak idő kérdése és ez a szar is ugyanúgy el fog tűnni mint pl anno a nu metal. Ez egy zsákutca...
[013779]
Melkor
VÁROM A VÁLASZT AZ 1 DB KÉRDÉSEMRE TISZTELT DTom!

hát igen, a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát, jó közmondás :XD

ezek után majd pont elhiszem, vagy elhiszi bárki is, hogy te metalos vagy! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[013778]
DTom
Az angol Metal Hammer, jövőhavi, szeptemberi száma: http://babymetal.net/babymetal-metal-hammer-magazine-sept-2014-issue/
[013777]
Melkor
Idézet tőled tisztelt DTom: „Nyugodtan anyázz tovább. :)”

csak 1 kérdésem van hozzád és végeztem veled:

MIKOR ANYÁZTALAK ÉN TÉGED ????????????????????????

ÚGY VAN SEMMIKOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na az ilyen hazug alakokat nem bírom elviselni !

és ez a 013767-es számú hozzászólónak is szól !
[013774]
DTom
Óriási öröm volt számomra, amikor két kedvenc bandám együtt lépett fel egy dal ereéig. A BABYMETAL és a ChthoniC együtt.
http://youtu.be/_DLXoRoiMa4
[013773]
DTom
Melkor barátom. mInt írtam, én metál zenét hallgatok 25 éve. Kedvenceim többek közt a Death, Carcass, Dimmu Borgir, Children of bodom stb. Nem vagyok pop imádó, csak nem vagyok olyan begyepesedett mint egyesek és nyitott vagyok az új zenékre. Ismét pár infó, hogy jobban képben legyél, hogy ez nem egy egyszerű tingli-tangli szar. A lányok mögött komoly, elismert zenészek állnak a fehér köntösben, fehér festéssel az arcukon. Csak egy példe: Takayoshi Ohmura. http://youtu.be/QQ4AsE0jjeg A BABYMETAL-nak elismert zeneszerzők írják a dalokat. A lányoknak egy elismert koreográfus készíti a tánckoreográfiákat, és igen komoly telsesítményt nyújtanak a szinpadon. Próbáld meg 40 fokban végigtáncolni azt amit ők. Az egyik USA koncert után az egyik lányt kórházba kellett vinni megfigyelésre, mert túlhajtotta magát. A metál zenének hamarosan frissülnie kell, mert a nagy öregek kihalnak majd. A babymetal egy új metalzenei ág, a frissülés első jele. Ez nem Pop, ez egy keverék zene. Legalább annyira metal mint pop. A Kawaii metal már létezik és sokan hallgatják. Köszönöm, hogy meghallgattál és válaszoltál, de nem vitatkozom tovább egy szűk látókörű zenei ízlésileg elmaradott személlyel. Nyugodtan anyázz tovább. :) Kawaii metal and Death metal forever! \m/
[013770]
Beavis
Ha japán metalt akarok hallgatni, akkor maradok a Black Mages-nél. Számomra teljesen érdektelen, amit a három kiscsaj művel, mind zeneileg, mind szövegileg egy nulla ez a produkció.

Oké, kell némi újdonság a metal műfajon belül, de ezt már nem veszi be a gyomrom. Az Amaranthe például teljesen jól eltalálta, mennyi pop elem fér még bele a zenébe ahhoz, hogy metal maradjon és ne egy paródiának tűnjön.
[013767]
atilla79
Ez komoly? :) Mármint nem a zene, azt hallgattam én is, és van is egy daluk, ami nekem tetszett. Komolyan emiatt anyázzátok egymást. Nem értem, hogy akit nem érdekel, miért nem lapoz tovább. Van ami nekem sem tetszik, de megyek, és hallgatom, ami igen. Nekem is jobb napom lesz, és másoknak is. :)
[013766]
Melkor
„hódoltak be a lányok előtt” - miért kik ők valami császári sarjak?

„Én senkire nem akarom ráerőltetni a saját zenéimet.” - ja persze látom, hogy nem, az előbbi behódolós szöveg is pont ezt tükrözi vissza!

EEEELLLLEEEEGGGGEEEEMMMM van a babymetalnak nevezett, a metallal köszönőviszonyban sem álló POP formációból, meg a többi hasonló pop csapatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és nagyon örülök annak, hogy a babymetalt meg kell védeni, tehát támadják őket metal körökben, én megmondtam, hogy ezt a hulladék ”zenét” a metal műfaj ki fogja vetni magából, és lám pont ez történik, még hogy behódolnak, ugyan már, hiszen pont védeni kell őket :DDDDDDDDDDD

én úgy tudom, hogy aki előtt behódolnak, azt nem kell megvédeni, vagy mégis? kezdek összezavarodni :XD

inkább adok neked egy csokoládét, de te kedves DTom a babymetalon és a kawai izén kívül ne hallgass más zenét, metalt meg aztán végképp ne, hiszen az írásodból egyértelműsítettem, hogy közöd nincs a metal zenéhez és pont ezért légyszi ne is alázd azt a hozzá nem értő írásaiddal. Nehogy már egy popzenét szerető kezdjen el papolni a metal zenék milyenségéről, úristen, esküszöm ezen az oldalon több a nem metalos, mint a metalos hozzászóló KÖZRÖHEJ

én biztos nem hódolok be sem a babymetal lányok, sem az antimetalos okostojások előtt

„A metal dalszövegek miről szólnak? Gyilkolás, vér, sátán, sötétség, feketeség, halál és egyebek.” Ezen már csak röhögni tudok, mert akkora demagóg és antimetalos duma, és ezt kell megérnem 2014-ben egy metal oldalon, hogy egy popimádó kioktatja a metalosokat egy metal oldalon.
[013765]
DTom
Újra itt. :D Én senkire nem akarom ráerőltetni a saját zenéimet. Csak elmondom a véleményem. 25 éve hallgatom a metal zene minden ágának zenéit. Már semmi újat nem tudott adni a metal. Kezdett unalmassá válni. Aztán jött a BABYMETAL. Mostanában már újra hallgatom a régi kedvenceimet, mert újra megjött a kedvem a metal zenéhez.
Pozitívumok, amelyek a BM mellett szólnak.
Nem az agresszivitás sugárzik belőlük. Nem megölni és ledarálni akarnak téged, nem akrnak háborút, nem akarnak temlomokat égetni, nem késztetnek öngyilkosságra, csak szórakoztani akarnak téged és mosolyt csalni az arcodra. :)
A metal dalszövegek miről szólnak? Gyilkolás, vér, sátán, sötétség, feketeség, halál és egyebek. Köszi de nem! Elég volt. Inkább adj nekem csokoládét! :D
Ez egy nagyon mókás együttes. Ha már unod a sok keménykedő bandát a BM nagyon jó kikapcsolódást tud nyújtani. Aztán jöhet megint a kemény metálkodás. :D
Hamarosan a Magyar BM rajongók tábora is növekedni fog.
Még valamit azoknak akik azt mondják, hogy a BABYMETAL nem metal. A Kawaii metal a metal zene egy új ága. És a BM úttörő ebben a műfajban. Az első. Mint a DEATH a Death metal műfajban.
Nem baj, ha nem kedvelitek a BABYMETAL-T. :)
Világszerte már több millió kemény metal rajongó és híres metal zenészek hódoltak be a lányok előtt. :D Köszi, hogy elolvastad ezt a kis hozzászólást.
[013763]
VOID
kukoricát valaki? :D
[013759]
Melkor
Én nem tudom, hogy kitől köszöngetsz, te fostalicska, de nagy ívben leszarom én is, meg mindenki más is hogy mit firkálgatsz itt, természetesen kivéve azt a 10 trollt, akik közül legalább 5 te magad vagy köztük Me-I-kor is ügyebár :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egy idézettel ajándékozlak meg, amit mintha neked címeztek volna, te faszputtony: „Ne várd el tőle, hogy gondolkozzon! Még sérvet kap.” Nehogy sérvet kapj te szarencsétlen :XD

ja, és szűzbéka a jó édes fel és lemenőid összessége, de lemenőid nincsenek, mert ahhoz kéne egy csaj is, te meg a faszt szereted bocsi :XDDDDDDDDDDDDD

takarodj az utamból te senkiházi kis görény!
[013757]
Pandeamonium
"hogy méltón zárjam a napot, még annyit mondanék csupa rosszindulatból..."

Melkorka, ha TÉNYLEG méltón akarnád zárni a napot, akkor pusztán JÓindulatból törölnéd magad erről az oldalról, mindenki legnagyobb örömére. Tudod, az ilyen IQ-mínuszos, frusztrált, anyucikedvence szűzbékákra senki sem kíváncsi. Pápá.
[013756]
Melkor
hogy méltón zárjam a napot, még annyit mondanék csupa rosszindulatból, hogy ezt a babymetalt ne langyi gyagya elé kell betenni, hanem egy Marduk v. Dark Funeral elé, de mehetnek a 1349 v. a Gorgoroth előzenekarának is :XDDDDDDDDD

naaaaaaaaaaa azt megnézném :-)

szerintem a babymetal biodíszletként végezné a színpadon, úgyhogy már nem kellenének az előbbi zenekarok által használt színpadi elemek, kellékek, stb. :DDDDDDD
[013755]
Melkor
hát igen, már értesültem erről a szentségtörésről korábban és erre csak azt tudom mondani, mint akkor is, hogy van az a pénz, ami még egy Jeff Walkert is ilyen nyilatkozatokra késztet, bár remélem, hogy ez csak kacsa, végülis egy bizonyos összegért mindenki hajlandó mindenre nem igaz?
[013754]
DTom
Gagát ki nem állhatom. Viszont a Carcass-t kedvelem már rég. Nemrég pont Jeff Walker védte meg a lányokat a buta metál elitista támadásoktól. :) http://www.metalinjection.net/latest-news/yes/carcass-frontman-defends-babymetal
[013448]
Melkor
én a véleményemet fenntartom, írtam már máshol sokkal durvábbat is, de abba most ne menjünk bele, engem egész egyszerűen a hányinger fog el ettől, ez van, neked jó szórakozást hozzájuk meg persze lady gagához aki gondolom szintén a metal egyik alappillére neked :-)
[013447]
DTom
Helyesbítés.
A lányok életkora jelenleg: MOAMETAL 14 éves (1999 Július 4), YUIMETAL 15 éves (1999 Június 20), SU-METAL 16 éves (1997 December 20).
[013446]
DTom
Miért lenne ez a zene és a BABYMETAL banda a metál műfaj kifigurázása? Nagyon jó zenét nyomnak. Én meghallgazok mindent az Heavy Metal-tól a Death és a Back Metal-ig és nálam ez a zene és ez a banda simán elfér a többi metal banda között. Abban pedig ne reménykedj, hogy a Kawaii Metal eltűnik a színről, mert már most vannak újabb bandák ebben a stílusban (Tinédzser lányok énekelnek és táncolnak metal és J-pop keverék zenére). Szóval vegyél egy nagy lélegzetet, nyugodj meg és törődj bele, hogy a Kawaii Metal létezik és egyre népszerűbb. \m/
[013422]
Melkor
ez szabályosan a metál mint műfaj kifigurázása, megcsúfolása, láttam néhány metálfesztiválon is felléptek, na én biztos bojkottálnám azt a fesztivált amin ezek fellépnek, az ezeket kísérő metálzenészek is leírták magukat, remélem a műfaj kihányja magából ezt a borzalmat, a zenészek pedig szégyeljék magukat
[013419]
raul75
Édes Istenem...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS