CROSSHOLDER - Személyes búcsú Güzütől

Nyugodj békében...

2014. június 13. (péntek) 08:12

A Crossholder zenekar tagjai személyes üzenetekben vettek végső búcsút társuktól, barátjuktól, Gondosch "Güzü" Jánostól, akik egyként gyászol a teljes magyar rockvilág...


"Drága barátaink, harcosok, lovagok! A Crossholder zenekar közleménye:

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy barátunk, testvérünk, harcostársunk Gondosch "Güzü" János itt hagyott minket. Az élete és sorsa úgy alakult, ahogy szerette volna. Abban hitt, hogy mindenkinek megvan írva előre életének göröngyös és rögös útja. Ő maga végigjárta azt amire hivatott volt.

Létrehozta és megalapította a Crossholder zenekart, mely a regénye főszereplőjén alapult. Ez a történet róla szólt, az Ő életéről. Aki elolvassa, megértheti miért választotta azt az utat, melyet megrendülve kell, hogy tudomásul vegyünk. Pótolhatatlan veszteség mint barát, zenésztárs, család tag. Kérésének eleget téve, június 22-én Balatonszemesen fellép a Crossholder zenekar a MetalWar fesztiválon, ezzel a névvel és ebben a formában utoljára!

Aki szerette őt, a zenekart, utoljára láthatja színpadon zenei hagyatékát. Isten veled drága Güzü..


Gondosch János (1965-2014)
A zenésztársadalomnak írt üzenetében ez áll:


"..szeressék azt amit csinálnak és csak a rajongóknak éljenek.."

A rajongókhoz írt üzenete: "..tartsanak ki a kedvenceik, de legfőképp a zene mellett.."


Gery: "Nem igazán találok szavakat, nagyon cefetül érzem magam. Güzükém, mindig nevetve viccelödtünk, azon hogy 'ez nem így működik'  ..Hát ez tényleg nem. Köszönöm azt a sok élményt, koncertet, barátságot amit kaptam tőled. Nem így kellett volna lennie, de Te így láttad jónak. Soha nem felejtelek, és köszönök mindent. Isten vezessen utadon' - barátod, Gery.

Nahi: "Nehéz bármi okosat írni ezekben a percekben, a dalokat hallgatom miket felvettünk. Együtt énekeltük We don't give up... Sajnálom barátom, hogy elmentél.Folytatni a munkád nélküled nehéz, ha nem is ebben a formában mi nem adjuk fel....és valamit teszünk annak érdekében, hogy a történet folytatódjon....nyugodj békében, remélem egy jobb helyen pengetsz most.....őszinte részvétem azoknak akik itt maradtak ebben a világban nélküled...."

Unkas: "Nincs igazából szó és gondolat, mely kifejezheti azt, ami méltó lenne arra, hogy elmondhassam azt amit érzek, s gondolok. Mindig a magad útját jártad és valósítottad meg azt, amiről álmodoztál. Ez az álom itt maradt nekünk, hisz ahogyan mondtad, ha összefogunk, mindent elérhetünk. Jóban-rosszban ott voltunk egymásnak, melyek egyaránt fontosak voltak ahhoz, hogy mindig a legjobb eredmény szülessen. Drága Güzü, a kalandod most máshol folytatódik, ott ahová talán csak kevesen juthatnak el.. Ég veled barátom!"

Viktor: "Drága Güzü! Nagyon nehéz szavakat találni, de megpróbálom összeszedni azokat a gondolatokat, amik a legfontosabbak számomra. Hittél bennem, hittünk egymásban, hittünk mindabban amit együtt létrehoztunk a színpadon. Megtanultam tőled, hogy mindazt amit csinálsz, azt csak tiszta szívből lehet csak csinálni. Büszke és hálás vagyok az útmutatásodért és megpróbálok mindent úgy csinálni az életemben, azt úgy alakítani, hogy büszkén nézz le rám odafentről. Azt tudnod kell, hogy a Crossholder képzeletbeli szívét mindig te fogod dobogtatni! Köszönöm az élményeket, a sok sikeres koncertet, valamint a sok pozitív gondolatot. Így a legvégére, amit írnék még, hogy életem legszebb éve volt ez, amiben falakat dönthettünk együtt a Crossholderrel. Soha nem felejtem lelkesítő szavaid."

Kis Nahi: "Güzü! Egymásra találtunk, mint barát és zenész! Célt adtál és terveket! Minden beszélgetés a fülemben cseng! Minden szavad! Mint zenésztársad búcsúzom tőled. Véget ért az utad, de utat mutattál merre kell tovább mennünk! Erről az útról soha nem fogok letérni. Őrizlek, emlékezni fogok rád. Vezessen a fény!!!

Szabesz: "'Képzeld el... nagy színpad, piro... sok ezer ember, Szabeszkám, hidd el így lesz!' Így lett Güzü! 'Persze megoldjuk, bocs Szabeszkám, mennem kell, írj rám este egy sort e-mailben, hogy el ne felejtsem!' - hallom a hangod és azon mosolygok, hogy igen, tényleg így lett.. Végül meg lett a nagyszínpad.. és nem felejtetted el azt sem, amiért az e-mail emlékeztetőt kérted.. Én sem foglak téged elfelejteni Güzü!"

Nóri: "Drága Güzü! Próbálom felfogni miért tetted, de nagyon nehéz. Olyan voltál nekem, mint egy második apuci. Én amióta ismerlek HITTEM, HISZEK és HINNI FOGOK BENNED és azokban a TERVEIDBEN, ÁLMAIDBAN amiket megosztottál velem. Mindennél jobban hiányzol és SOSEM felejtelek el, mert nekem TE maradsz Güzüapám! Abban reménykedem, hogy találkozunk azon az égi koncerten amit említettél a leveledben. Foglalj nekem helyet melletted, mert ha eljön az én időm, megkereslek! Isten veled Güzü és 'vezessen a fény' utadon!"


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MUDFIELD - Dal- és klippremier: Égesd el
2019. szeptember 19. (csütörtök) 18:03

Februárban jelent meg a szeghalmi Mudfield bemutatkozó albuma, a Sárrét, most pedig egy vadonatúj dallal és a hozzá forgatott klippel jelentkeztek. Ismerkedj meg az Égesd el című új nótájukkal! A következő hetekben a Leander Kills, illetve a Nomad társaságában játszik a Mudfield, szerte az országban. Dátumok, helyszínek itt. Holnap Veszprémben játszik a Leander Kills és a Mudfield.   www.facebook.com/mudfield MUDFIELD - Égesd el (2019)

XENTRIX - 25 év után új klip a brit thrasherektől: Bury The Pain
XENTRIX - 25 év után új klip a brit thrasherektől: Bury The Pain

Bury The Pain címmel a nyáron jelent meg a veterán brit thrasher Xentrix visszatérő albuma, amelynek címadó dalához készült el a banda új klipje, egyben 25 éve az első videójuk. A...

THE FERRYMEN - Dalpremier a Rainbow énekes és Magnus Karlsson csapatától: Bring Me Home
THE FERRYMEN - Dalpremier a Rainbow énekes és Magnus Karlsson csapatától: Bring Me Home

A New Evil címmel október 11-én jelenik meg a második albuma annak a melodikus metal zenekarnak, amelyet a Ritchie Blackmore féle Rainbow (és korábban a Lords Of Black) frontembereként...

PETOFI - Új dal a Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral: Pusztulás I
PETOFI - Új dal a Téveszme frontemberével, Nagy Viktorral: Pusztulás I

Pusztulás I címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a hazai hardcore színtér egyik legizgalmasabb formációja, a nyíregyházi Petofi zenekar. A csapat nemrég tette közzé, hogy Mezei...

KOBRA AND THE LOTUS - Holnap kijön az új lemez, dalpremier: Thundersmith
KOBRA AND THE LOTUS - Holnap kijön az új lemez, dalpremier: Thundersmith

Evolution címmel szeptember 20-án jelenik meg a Kobra Paige énekesnő vezette kanadai hard rocker csapat, a Kobra And The Lotus hatodik albuma, amelynek második előzeteseként máris...

TONY MILLS - 57 éves korában elhunyt a TNT és a Shy volt énekese
TONY MILLS - 57 éves korában elhunyt a TNT és a Shy volt énekese

57 évesen, hasnyálmirigyrákban elhunyt a Shy, a TNT és a Siam egykori énekese, Tony Mills. A számos szólólemezzel is rendelkező brit zenész áprilisban jelentette be, hogy...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS