BARBA NEGRA TRACK - A PiCsa közleménye a barátjuk megverése kapcsán

Az igazságnak ki kell derülnie

2014. június 11. (szerda) 18:21 | utoljára módosítva: 2014. június 11. (szerda) 18:27

A kertévés híradásokban is szerepelt, hogy szombaton a biztonsági őrök véresre vertek egy punk srácot a Barba Negra Track nevű helyen tartott HétköznaPI CSAlódások koncerten.


Tegnap közleményt adott ki a Barba Negra Track vezetősége, erre azonban ma reagált a HétköznaPI CSalódások zenekar.

Az agyrázkódást szenvedett srác a zenekar egyik régi barátja, Licsa, aki a szemtanúk elmondása alapján azért keveredett balhéba a biztonságiakkal, mert védelmére kelt egy másik rajongónak, aki a nézőteret a színpadtól elválasztó korlát mögött lévő táskájáért nyúlt, és átesett a korláton.


A mai közlemény:

"A HammerWorld magazin online felületén megjelent Barba Negra Track közleményére reagálnánk, mint HétköznaPI CSAlódások zenekar, mint a sértettek jó barátai, és mint a zenekar, amely miatt aznap ellátogatott oda a közönség.

Először is a helyszínen nem egy punkot vertek el. Hanem egy embert illetve embereket, akik közül egy főnek lett súlyos - 8 napon túl gyógyuló - sérülése 'csak'.
Az este a mi szemszögünkből: www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok/posts/10152527848119874

A Barba Negra Track szervezői által tett gusztustalan és hazug kinyilatkoztatásra szeretnénk reagálni.

Lényegében csak pár kérdésünk lenne a nyilvánosságon keresztül:
1. Miért néztek minket – közönséget és zenekart egyaránt - még mindig ennyire hülyének?
2. Mit tett a helyszín személyzete pontosan a helyszínen és azóta, az ügy kezelése és megoldása érdekében?
3. Hova tűntek az őrök az eset után közvetlenül?
4. Akinek a mentő kiérkezése gyors volt, kívánjuk, hogy érte is majd így siessenek, amikor szükséges lesz...
5. Ha az nem hiteles amit látunk, és amit jó barátaink látnak, akkor az hiteles, ha egy hely 3 nap múlva ennyire gyenge nyilatkozatot tesz? Mi tartott eddig?
6. Miért nem kértetek a mai napig bocsánatot sem a sértettől, sem a publikumtól? Vagy tőlünk a zenekartól?
7. És az utolsó kérdésünk. Szarjuk le, hogy ki mennyire hiteles, ki mit állít, tényleg nagyon sajnáljuk a helyet, mert nagy bűnt követtünk el mikor el mertük mondani az igazat, nagyon szégyelljük magunkat és mi vagyunk a hülyék.
De kedves mélyen megsértett Barba Negra Track, a 'mérleg másik serpenyőjében' van egy ember, akinek szilánkosra törtétek az orrát minden ok nélkül, és eszméletlenül feküdt 5-10 percig a szórakozóhelyeteken, a segítségetek elmaradt, a közönségetek segített rajta egyedül és a "zenekar"!
Szóval a kérdésünk, KI ÉS KIK VOLTAK AZ ELKÖVETŐK NÉV SZERINT? És hogyan próbáljátok kárpótolni a sértettet?

Nyugodtan lehet válaszolni nyilvánosan, hiszen ez már régen több emberre tartozik mint a klubra és a zenekarra vagy akár a sértettre...

A rendezvény szervezők, a zenekarok, a rendezvény biztosítók, valamint alkalmazottak vannak a közönségért és nem fordítva! Mindez akkor is igaz, ha 1 fizető vendég tiszteli meg a rendezvényt, és akkor is ha többszázezer!

Végre fel kellene nőni a feladathoz! Pár éve történt egy sajnálatos eset (West-Balkán), ami rávilágított arra mekkora a felelősségünk. Amikor valaki belénk fekteti a bizalmát és mi azzal háláljuk meg hogy testileg vagy lelkileg megcsonkítjuk, az nem csak szakmailag megengedhetetlen, de emberileg is egy óriási gyökérség!
Az aki veszi a bátorságot és rászabadít a közönségre egy olyan csapatot, ahol ez előfordulhat, az FELELŐS, az aki napokig hallgat, mismásol, az FELELŐS, az aki nem árulja el ki és kik voltak a tettesek, pedig jól tudja, az FELELŐS.

Az aki ez erejével így visszaél, az FELELŐS. Az aki ezt elköveti, aki harmad vagy fele akkora embert takarásból, sunyi módon, teljes erőből kiüt, majd az eszméletlen áldozatot megrugdossa még a földön is, ezek után pedig elmenekül a helyszínről, és tetteiért később sem vállalja a felelősséget, az, hogy is mondjuk? A jelzőt tegye hozzá ki-ki maga, szája íze szerint... TI akik lapítotok, kerteltek, hazudoztok, félrebeszéltek, falaztok, ti pedig vagytok a cinkosok!

Nekünk pedig első sorban nem szakmai, hanem emberi felelősségünk, hogy erre felhívjuk embertársaink figyelmét. Ennyi.

Továbbiakban nem kívánunk foglalkozni az üggyel ezen a fórumon. Barátunknak jobbulást kívánunk!"A HammerWorld szerkesztősége nem tud igazságot szolgáltatni. A két hivatalos közleményt megjelentettük, de ezt a problémát csakis az érdekelt felek tudják megoldani. Az igazságnak ki kell derülnie, ez mindannyiunk érdeke.

Együttérzünk Licsával, mielőbbi jobbulást kívánunk neki!


 

Hozzászólások

[013541]
Melkor
annyira megindító volt az utolsó hozzászólásod, hogy mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet az arcomon :D
[013540]
john40
Megalomania:D Mint a Kissin Dynamite új lemeze.Majd a kedvedért sokszor fogom hallgatni:D De most hogy eljátszottad a helyszínelőt már orvos is vagy?:D Ha kezeltetni akarom magam hidd el,nem egy ilyen ostoba emberhez fordulok mint te:) Ha már kezelés és orvoslás szóba jött akkor nézz utána a paranoia nevű betegségnek:)A kommented első felére értem ezt. Ha már "doktor" vagy felismerhetnéd a jeleit:D De nem vagyok én itt senki,csak egy átlag felhasználó aki olvassa a kommenteket,és zavarja a te tudálékos kommenteid sokasága.Amúgy az olvasott reakciókra céloztam amiket a komment sokaságodnál lehet észre venni. Nem épp pozitívak:D Vajon miért? Gondolkozz el rajta.
[013539]
Melkor
sose lehet azt tudni, mindenesetre elég furcsa a hozzászólásod, nekem legalábbis gyanús, egyébként meg hogy téged mi zavar nagy ívben leszarom és csak a magad nevében beszélj, nem vagy te itt valami fensőbbség, hogy emberek sokasága helyett nyilatkozzál, te is épp olyan senki vagy mint én, vagy megalomániában szenvedsz, akkor viszont kezeltesd magad
[013538]
john40
Persze:D Az elkövető nyílván leáll kommentelni a hírhez. Használjad néha a kicsi fejecskédet. Egyszerűen mint sok más embert,zavar a tudálékosságod.
[013537]
Melkor
csak nem az elkövetőhöz van szerencsém, ha igen szégyelld magad!
[013536]
john40
Ajj Melkor. Minek kell neked mindenhova oda okoskodni valamit? Ha valaki a törvényekről akar tanulni valamit majd legközelebb tőled kérdezi meg:D Úgy is mindent tudsz mindenről,mindenkiről.
[013535]
Melkor
Remélem a bűnös(ök) elnyerik méltó büntetésüket! A 8 napon túl gyógyuló testi sértés már súlyos testi sértésnek minősül és a rendőrségnek ezt hivatalból kell kivizsgálnia, a büntetési tétele is elég magas úgyhogy a bűnös(ök) faszolhatnak
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger
2019. november 22. (péntek) 17:17

The Hour Of The Avenger címmel december 6-án jelenik meg a death metalt svédes módon játszó német Revel In Flesh ötödik albuma, a 2016-os Emissary Of All Plagues lemez folytatása. A korábbi előzetes dalok után most már a címadó dalhoz készült videoklippel is lehet ismerkedni.   Revel In Flesh a Facebookon   REVEL IN FLESH - The Hour Of The Avenger (a 2019-es The Hour of the Avenger albumhoz) REVEL IN FLESH - Blood Oath (szöveges videó a 2019-es The Hour of the Avenger albumhoz) REVEL IN FLESH - Deathblow (a 2019-es The Hour of the Avenger albumról) The Hour Of The Avenger by REVEL IN FLESH REVEL IN FLESH - The Hour Of The Avenger (12/06 - War Anthem Records) 01. The Hour Of The Avenger 02. My Trial 03. Blood Oath 04. The Nihilistic Nothingness 05. Sky Burial 06. Deathblow 07. Pervitin Speed Kill 08. The Wayfarer 09. Skull Sacrifice 10. The Nightbreed 11. Rock Out (Motörhead)...

MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak
MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak

Pár nappal ezelőtt egy apró londoni bárban, a Blondies-ban adott spéci koncertet a Machine Head, mindössze 50 keményvonalas rajongónak. Eredetileg csak 30 percet akartak nyomni, de aztán a...

KAMCHATKA - Dalpremier a svéd stoner, hard rock triótól: Fool
KAMCHATKA - Dalpremier a svéd stoner, hard rock triótól: Fool

Hoodoo Lightning címmel december 6-án jelenik meg a stoner / hard rock vonalas svéd Kamchatka új albuma, a 2015-ös Long Road Made Of Gold lemez folytatása. Most már a második előzetes...

EVANESCENCE - Dalpremier, egy Fleetwood Mac nóta: The Chain
EVANESCENCE - Dalpremier, egy Fleetwood Mac nóta: The Chain

Már meg is hallgatható az Amy Lee énekesnő vezette Evanescence legfrissebb felvétele, egy klasszikus Fleetwood Mac dal, a The Chain átdolgozása. A népszerű XBox-játék, a Gears Of War...

MYSTIC PROPHECY - Klippel a januári album címadó dala: Metal Division
MYSTIC PROPHECY - Klippel a januári album címadó dala: Metal Division

Metal Division címmel egy új albummal jelentkezik január 10-én az R.D. Liapakis énekes vezette Mystic Prophecy. A bajor power metal bandától máris megismerkedhetsz az első előzetes...

MARKO HIETALA - Jön a Nightwish basszer angol nyelvű szólólemeze, dal- és klippremier: Stones
MARKO HIETALA - Jön a Nightwish basszer angol nyelvű szólólemeze, dal- és klippremier: Stones

A Nightwish basszusgitárosaként és énekeseként ismert Marco/Marko Hietala (Tarot) májusban adta ki az első szólóalbumát, a Mustan sydämen rovio című lemez angol nyelvű verziója pedig...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS