BARBA NEGRA TRACK - A PiCsa közleménye a barátjuk megverése kapcsán

Az igazságnak ki kell derülnie

2014. június 11. (szerda) 18:21 | utoljára módosítva: 2014. június 11. (szerda) 18:27

A kertévés híradásokban is szerepelt, hogy szombaton a biztonsági őrök véresre vertek egy punk srácot a Barba Negra Track nevű helyen tartott HétköznaPI CSAlódások koncerten.


Tegnap közleményt adott ki a Barba Negra Track vezetősége, erre azonban ma reagált a HétköznaPI CSalódások zenekar.

Az agyrázkódást szenvedett srác a zenekar egyik régi barátja, Licsa, aki a szemtanúk elmondása alapján azért keveredett balhéba a biztonságiakkal, mert védelmére kelt egy másik rajongónak, aki a nézőteret a színpadtól elválasztó korlát mögött lévő táskájáért nyúlt, és átesett a korláton.


A mai közlemény:

"A HammerWorld magazin online felületén megjelent Barba Negra Track közleményére reagálnánk, mint HétköznaPI CSAlódások zenekar, mint a sértettek jó barátai, és mint a zenekar, amely miatt aznap ellátogatott oda a közönség.

Először is a helyszínen nem egy punkot vertek el. Hanem egy embert illetve embereket, akik közül egy főnek lett súlyos - 8 napon túl gyógyuló - sérülése 'csak'.
Az este a mi szemszögünkből: www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok/posts/10152527848119874

A Barba Negra Track szervezői által tett gusztustalan és hazug kinyilatkoztatásra szeretnénk reagálni.

Lényegében csak pár kérdésünk lenne a nyilvánosságon keresztül:
1. Miért néztek minket – közönséget és zenekart egyaránt - még mindig ennyire hülyének?
2. Mit tett a helyszín személyzete pontosan a helyszínen és azóta, az ügy kezelése és megoldása érdekében?
3. Hova tűntek az őrök az eset után közvetlenül?
4. Akinek a mentő kiérkezése gyors volt, kívánjuk, hogy érte is majd így siessenek, amikor szükséges lesz...
5. Ha az nem hiteles amit látunk, és amit jó barátaink látnak, akkor az hiteles, ha egy hely 3 nap múlva ennyire gyenge nyilatkozatot tesz? Mi tartott eddig?
6. Miért nem kértetek a mai napig bocsánatot sem a sértettől, sem a publikumtól? Vagy tőlünk a zenekartól?
7. És az utolsó kérdésünk. Szarjuk le, hogy ki mennyire hiteles, ki mit állít, tényleg nagyon sajnáljuk a helyet, mert nagy bűnt követtünk el mikor el mertük mondani az igazat, nagyon szégyelljük magunkat és mi vagyunk a hülyék.
De kedves mélyen megsértett Barba Negra Track, a 'mérleg másik serpenyőjében' van egy ember, akinek szilánkosra törtétek az orrát minden ok nélkül, és eszméletlenül feküdt 5-10 percig a szórakozóhelyeteken, a segítségetek elmaradt, a közönségetek segített rajta egyedül és a "zenekar"!
Szóval a kérdésünk, KI ÉS KIK VOLTAK AZ ELKÖVETŐK NÉV SZERINT? És hogyan próbáljátok kárpótolni a sértettet?

Nyugodtan lehet válaszolni nyilvánosan, hiszen ez már régen több emberre tartozik mint a klubra és a zenekarra vagy akár a sértettre...

A rendezvény szervezők, a zenekarok, a rendezvény biztosítók, valamint alkalmazottak vannak a közönségért és nem fordítva! Mindez akkor is igaz, ha 1 fizető vendég tiszteli meg a rendezvényt, és akkor is ha többszázezer!

Végre fel kellene nőni a feladathoz! Pár éve történt egy sajnálatos eset (West-Balkán), ami rávilágított arra mekkora a felelősségünk. Amikor valaki belénk fekteti a bizalmát és mi azzal háláljuk meg hogy testileg vagy lelkileg megcsonkítjuk, az nem csak szakmailag megengedhetetlen, de emberileg is egy óriási gyökérség!
Az aki veszi a bátorságot és rászabadít a közönségre egy olyan csapatot, ahol ez előfordulhat, az FELELŐS, az aki napokig hallgat, mismásol, az FELELŐS, az aki nem árulja el ki és kik voltak a tettesek, pedig jól tudja, az FELELŐS.

Az aki ez erejével így visszaél, az FELELŐS. Az aki ezt elköveti, aki harmad vagy fele akkora embert takarásból, sunyi módon, teljes erőből kiüt, majd az eszméletlen áldozatot megrugdossa még a földön is, ezek után pedig elmenekül a helyszínről, és tetteiért később sem vállalja a felelősséget, az, hogy is mondjuk? A jelzőt tegye hozzá ki-ki maga, szája íze szerint... TI akik lapítotok, kerteltek, hazudoztok, félrebeszéltek, falaztok, ti pedig vagytok a cinkosok!

Nekünk pedig első sorban nem szakmai, hanem emberi felelősségünk, hogy erre felhívjuk embertársaink figyelmét. Ennyi.

Továbbiakban nem kívánunk foglalkozni az üggyel ezen a fórumon. Barátunknak jobbulást kívánunk!"A HammerWorld szerkesztősége nem tud igazságot szolgáltatni. A két hivatalos közleményt megjelentettük, de ezt a problémát csakis az érdekelt felek tudják megoldani. Az igazságnak ki kell derülnie, ez mindannyiunk érdeke.

Együttérzünk Licsával, mielőbbi jobbulást kívánunk neki!


 

Hozzászólások

[013541]
Melkor
annyira megindító volt az utolsó hozzászólásod, hogy mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet az arcomon :D
[013540]
john40
Megalomania:D Mint a Kissin Dynamite új lemeze.Majd a kedvedért sokszor fogom hallgatni:D De most hogy eljátszottad a helyszínelőt már orvos is vagy?:D Ha kezeltetni akarom magam hidd el,nem egy ilyen ostoba emberhez fordulok mint te:) Ha már kezelés és orvoslás szóba jött akkor nézz utána a paranoia nevű betegségnek:)A kommented első felére értem ezt. Ha már "doktor" vagy felismerhetnéd a jeleit:D De nem vagyok én itt senki,csak egy átlag felhasználó aki olvassa a kommenteket,és zavarja a te tudálékos kommenteid sokasága.Amúgy az olvasott reakciókra céloztam amiket a komment sokaságodnál lehet észre venni. Nem épp pozitívak:D Vajon miért? Gondolkozz el rajta.
[013539]
Melkor
sose lehet azt tudni, mindenesetre elég furcsa a hozzászólásod, nekem legalábbis gyanús, egyébként meg hogy téged mi zavar nagy ívben leszarom és csak a magad nevében beszélj, nem vagy te itt valami fensőbbség, hogy emberek sokasága helyett nyilatkozzál, te is épp olyan senki vagy mint én, vagy megalomániában szenvedsz, akkor viszont kezeltesd magad
[013538]
john40
Persze:D Az elkövető nyílván leáll kommentelni a hírhez. Használjad néha a kicsi fejecskédet. Egyszerűen mint sok más embert,zavar a tudálékosságod.
[013537]
Melkor
csak nem az elkövetőhöz van szerencsém, ha igen szégyelld magad!
[013536]
john40
Ajj Melkor. Minek kell neked mindenhova oda okoskodni valamit? Ha valaki a törvényekről akar tanulni valamit majd legközelebb tőled kérdezi meg:D Úgy is mindent tudsz mindenről,mindenkiről.
[013535]
Melkor
Remélem a bűnös(ök) elnyerik méltó büntetésüket! A 8 napon túl gyógyuló testi sértés már súlyos testi sértésnek minősül és a rendőrségnek ezt hivatalból kell kivizsgálnia, a büntetési tétele is elég magas úgyhogy a bűnös(ök) faszolhatnak
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS