BARBA NEGRA TRACK - Hivatalos közlemény a punk-verés kapcsán

Erre nincs elfogadható magyarázat...

2014. június 10. (kedd) 17:19

A kertévés híradásokban is szerepelt, hogy szombaton a biztonsági őrök véresre vertek egy punk srácot a Barba Negra Track nevű helyen tartott HétköznaPI CSAlódások koncerten.

Az agyrázkódást szenvedett srác a zenekar egyik régi barátja, Licsa, aki a szemtanúk elmondása alapján azért keveredett balhéba a biztonságiakkal, mert védelmére kelt egy másik rajongónak, aki a nézőteret a színpadtól elválasztó korlát mögött lévő táskájáért nyúlt, és átesett a korláton.


Mielőbbi jobbulást kívánunk Licsának!
A Barba Negra Track szervezői az alábbi hivatalos közleményt juttatták el hozzánk a mai napon:

"A 2014.06.08-án a Barba Negra Trackben történtekre vonatkozóan a szórakozóhely vezetősége az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.

Már az elején szeretnénk kijelenteni, hogy az eddig lehozott közlemény- és kommentáradatra nem kívánunk reagálni, mert úgy gondoljuk, hogy nem ez fog a fennálló helyzetre megoldást adni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a szombati eseményt nagyon sajnáljuk, és az abban szerencsétlenül járt vendégünknek ezúton is jobbulást kívánunk!

A Track szervezői hangsúlyozzák, hogy az eset ellenére továbbra is a vendégek biztonságos szórakoztatása a legfontosabb. Az április 30-ai nyitás óta közel félszáz koncert került sikeres és problémamentes lebonyolításra, a szombati HétöznaPI CSAlódások zenekarétól többségében jóval nagyobb nézőszámmal.

A mostani egy egyedi eset, melyet természetesen lelkiismeretesen kell a helyén kezelni a stábnak és az érintett zenekarnak is. A sajtóban megjelentek ellenére sem a mentőszolgálat, sem a rendőrség intézkedésére nem lehet senki részéről sem panasz, mindkettő gyorsan kiért a helyszínre, és tették a dolgukat, amiben a Track személyzete maximálisan partnerként működött közre.

Sajnos a fellépő zenekart illetően már nem tudunk egyértelműen pozitív nyilatkozatot tenni, hiszen a tények pontos ismerete nélkül nyilatkoztak egy olyan ügyben, aminek a hivatalos vizsgálata jelen pillanatban is tart. Az ilyen, és az ehhez hasonló eseteknél általános, hogy a zenekar és közönsége hallomásból, érzelmekkel, indulattal fűtve véleményez, ami senkinek nem jó.

Azt, hogy egy szórakozóhelyen történt incidens miatt, teljes kivizsgálás ismerete nélkül a szórakozóhely és a szervezők hitelességét megkérdőjelező, a valós történteket csak részben bemutató, csúsztatásokkal teli nyilatkozatok, kommentek kerüljenek napvilágra, igazságtalannak érezzük.

A vezetőség felvette a kapcsolatot a zenekar nevében a Facebookon nyilatkozott menedzserrel, és rajta keresztül a sérülést szenvedett fiatalemberrel.

Továbbra is vállaljuk a következő vizsgálatokat és bízunk azok ránk nézve tisztázó eredménnyel történő lezárásában! Mi tudjuk, hogy a vendégek felé felelősséggel tartozunk.

A továbbiakban is megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne forduljon elő többet ilyen sajnálatos eset.

Tisztelettel: a Track vezetősége."


 

Hozzászólások

[013392]
lackovkin
pontosan. valamikor nagy koncert latogato voltam, es bizony teny,hogy a biztonsagiakkent felsorakoztatott gorillak csak a lehetosegre varnak,hogy elverhessenek valakit...a poziciojukban bizva.erre nem is pazarolom a szot...ki a gorillakkal,es olyan embereket oda, akik valoban a bajba jutott rajongokert vannak . 2 pelda-egy kedvenc esetem egy regebbi DEEP PURPLE koncert, ahol egy gorilla kitepte egy rajongo fenykepezogepebol a filmet, es csupan ezert IAN GILLAN a szinpadrol fejbe vagta ot a mikrofon allvanyaval, es kitessekeltette ot a szinpad elol, majd pozolt a fotozni vagyo rajongoknak,hogy mindenki kedvere fotzhassa ot-oket.
egy masik szimpatikus eset egy pragai SEX PISTOLS koncert, ahol a szinpad elott a maltai szeretetszolgalat emberei teljesitettek szolgalatot.holgyek,szimpatikus ferfiak,akik mosolyogva osztogattak vizet a kozonsegnek,szepen kivezettek mar a tolongast nem biro rajongokat.
nem mondom,biztos hogy akadnak bunko rajongok is, de azokat is maximum ki kell vezetni a helysegbol,es nem vissza engedni.
de az agyba fobe veres- LE A GORILLAKKAL!!!
[013387]
Blackhead
kurva hamar kiértek a mentők.. 40perc pesten gyorsnak számit vagy mi a fasz?
[013385]
sebestyen
menjenek a biztonsagiak a jo kurva anyjuba mer kellett meg verni szegeny fiut hulye barmok akkorak mindig mind 1 ajto de az IQ az feler kb 50 re szoval ertheto
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól
2020. május 31. (vasárnap) 10:33

Methods Of Protest címmel megjelent a 2018-ban alakult This Calling zenekar első nagylemeze. A tempós és dallamos hardcore punkot játszó bandában Bödecs András énekes (The Idoru, Poison Alley), Fellegi Ádám gitáros/dobos/basszer (Newborn, Bridge To Solace) és Herczeg László (Sedative Bang, Magma Rise, Penalty Kick) egyesítette erőit. A lemez limitált példányszámban színes bakeliten is előrendelhető, a rendeléseket a nyár folyamán postázzák. A vásárláshoz természetesen letöltő kód is jár. De a csapat Bandcamp-oldalán is letölthető az album, és minden vásárló jó ügyet támogat, mert a Bandcamp-értékesítésekből befolyt teljes összeget, illetve minden előrendelésből 1000 forintot jótékony célra fordít a This Calling.   www.facebook.com/thiscallingpunk   Fellegi Ádám: "A dalaink első hallásra egyértelműen magukban hordozzák a kötelező, definitív hardcore-elemeket, rövidek,...

HYPOCRITES BREED - Új lemez jön a budapesti groove metal csapattól, öt dal már meg is hallgatható
HYPOCRITES BREED - Új lemez jön a budapesti groove metal csapattól, öt dal már meg is hallgatható

Bő egy évvel ezelőtt mutatta be Fekete nap című második EP-jét a groove metalos budapesti Hypocrites Breed, most azonban már a 205 címet viselő új lemez dalait teszik közzé - szép...

SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner
SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner

Feverish címmel még tavaly októberben tett közzé egy klippel kísért vadonatúj dalt a Soilwork, márciusban aztán jött az újabb klipes szám, a Desperado, most pedig itt a trilógia...

XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno
XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno

Años En Infierno címmel megjelent és végig is hallgatható a hardcore és a death metal határmezsgyéjén dolgozó kaliforniai Xibalba negyedik nagylemeze, amelynek producere Arthur Rizk...

TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó
TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó

Tegnap este Debrecenben adta első autós koncertjét a Tankcsapda. Utólag is megnézheted a különleges buli felvételét, de vannak fotók is, ezeket Czeglédi Zsolt (MTI) készítette. Ma...

KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!
KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!

Idén a Code Orange és az Underøath társaságában turnézott volna a Slipknot, de hát ez nyilvánvalóan másképp alakult, viszont a Knotfest oldal most közzétett egy masszív...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS