BARBA NEGRA TRACK - Hivatalos közlemény a punk-verés kapcsán

Erre nincs elfogadható magyarázat...

2014. június 10. (kedd) 17:19

A kertévés híradásokban is szerepelt, hogy szombaton a biztonsági őrök véresre vertek egy punk srácot a Barba Negra Track nevű helyen tartott HétköznaPI CSAlódások koncerten.

Az agyrázkódást szenvedett srác a zenekar egyik régi barátja, Licsa, aki a szemtanúk elmondása alapján azért keveredett balhéba a biztonságiakkal, mert védelmére kelt egy másik rajongónak, aki a nézőteret a színpadtól elválasztó korlát mögött lévő táskájáért nyúlt, és átesett a korláton.


Mielőbbi jobbulást kívánunk Licsának!
A Barba Negra Track szervezői az alábbi hivatalos közleményt juttatták el hozzánk a mai napon:

"A 2014.06.08-án a Barba Negra Trackben történtekre vonatkozóan a szórakozóhely vezetősége az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.

Már az elején szeretnénk kijelenteni, hogy az eddig lehozott közlemény- és kommentáradatra nem kívánunk reagálni, mert úgy gondoljuk, hogy nem ez fog a fennálló helyzetre megoldást adni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a szombati eseményt nagyon sajnáljuk, és az abban szerencsétlenül járt vendégünknek ezúton is jobbulást kívánunk!

A Track szervezői hangsúlyozzák, hogy az eset ellenére továbbra is a vendégek biztonságos szórakoztatása a legfontosabb. Az április 30-ai nyitás óta közel félszáz koncert került sikeres és problémamentes lebonyolításra, a szombati HétöznaPI CSAlódások zenekarétól többségében jóval nagyobb nézőszámmal.

A mostani egy egyedi eset, melyet természetesen lelkiismeretesen kell a helyén kezelni a stábnak és az érintett zenekarnak is. A sajtóban megjelentek ellenére sem a mentőszolgálat, sem a rendőrség intézkedésére nem lehet senki részéről sem panasz, mindkettő gyorsan kiért a helyszínre, és tették a dolgukat, amiben a Track személyzete maximálisan partnerként működött közre.

Sajnos a fellépő zenekart illetően már nem tudunk egyértelműen pozitív nyilatkozatot tenni, hiszen a tények pontos ismerete nélkül nyilatkoztak egy olyan ügyben, aminek a hivatalos vizsgálata jelen pillanatban is tart. Az ilyen, és az ehhez hasonló eseteknél általános, hogy a zenekar és közönsége hallomásból, érzelmekkel, indulattal fűtve véleményez, ami senkinek nem jó.

Azt, hogy egy szórakozóhelyen történt incidens miatt, teljes kivizsgálás ismerete nélkül a szórakozóhely és a szervezők hitelességét megkérdőjelező, a valós történteket csak részben bemutató, csúsztatásokkal teli nyilatkozatok, kommentek kerüljenek napvilágra, igazságtalannak érezzük.

A vezetőség felvette a kapcsolatot a zenekar nevében a Facebookon nyilatkozott menedzserrel, és rajta keresztül a sérülést szenvedett fiatalemberrel.

Továbbra is vállaljuk a következő vizsgálatokat és bízunk azok ránk nézve tisztázó eredménnyel történő lezárásában! Mi tudjuk, hogy a vendégek felé felelősséggel tartozunk.

A továbbiakban is megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne forduljon elő többet ilyen sajnálatos eset.

Tisztelettel: a Track vezetősége."


 

Hozzászólások

[013392]
lackovkin
pontosan. valamikor nagy koncert latogato voltam, es bizony teny,hogy a biztonsagiakkent felsorakoztatott gorillak csak a lehetosegre varnak,hogy elverhessenek valakit...a poziciojukban bizva.erre nem is pazarolom a szot...ki a gorillakkal,es olyan embereket oda, akik valoban a bajba jutott rajongokert vannak . 2 pelda-egy kedvenc esetem egy regebbi DEEP PURPLE koncert, ahol egy gorilla kitepte egy rajongo fenykepezogepebol a filmet, es csupan ezert IAN GILLAN a szinpadrol fejbe vagta ot a mikrofon allvanyaval, es kitessekeltette ot a szinpad elol, majd pozolt a fotozni vagyo rajongoknak,hogy mindenki kedvere fotzhassa ot-oket.
egy masik szimpatikus eset egy pragai SEX PISTOLS koncert, ahol a szinpad elott a maltai szeretetszolgalat emberei teljesitettek szolgalatot.holgyek,szimpatikus ferfiak,akik mosolyogva osztogattak vizet a kozonsegnek,szepen kivezettek mar a tolongast nem biro rajongokat.
nem mondom,biztos hogy akadnak bunko rajongok is, de azokat is maximum ki kell vezetni a helysegbol,es nem vissza engedni.
de az agyba fobe veres- LE A GORILLAKKAL!!!
[013387]
Blackhead
kurva hamar kiértek a mentők.. 40perc pesten gyorsnak számit vagy mi a fasz?
[013385]
sebestyen
menjenek a biztonsagiak a jo kurva anyjuba mer kellett meg verni szegeny fiut hulye barmok akkorak mindig mind 1 ajto de az IQ az feler kb 50 re szoval ertheto
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
DESTRUCTION - "A mohóság, a kapzsiság a pusztulásba dönt mindannyiunkat"
2019. november 17. (vasárnap) 18:19

Born To Perish címmel a nyáron jelent meg a teuton thrasher Destruction új stúdióalbuma, amely az első lemezük Randy Black dobossal és Damir Eskic gitárossal. A szeptemberi HammerWorld magazinban interjú jelent meg a banda főnökével, Schmierrel, és ezt most itt, a honlapon is elolvashatod. Két új taggal, az Annihilatorből és a Primal Fearből ismert kanadai Randy Black dobossal, valamint egy második gitárossal, Damirral készült el a teuton thrash veterán Destruction új albuma. Húsz éve már annak, hogy utoljára két bárdista pengetett náluk, így aztán a frontembernek, Schmiernek volt miről mesélnie, ráadásul a Born To Perish címet viselő új anyag mellett az is nagyon érdekelt minket, hogy valóban összejöhet-e a közeljövőben a régóta tervezett Kreator - Sodom - Destruction (és talán Tankard) közös turné. A basszusgitáros/énekes pedig bizony jó hírekkel szolgált...    www.facebook.com/destruction...

DISILLUSION - Melodikus-progos death, új videoklip és mellé egy interjú
DISILLUSION - Melodikus-progos death, új videoklip és mellé egy interjú

Régóta nem lehetett hallani az eredetileg 1994 óta létező Dissillusionről, pedig a 2000-es évek elején két kitűnő lemezt is kiadott a death metalos hangzást progresszív...

LIONHEART - Kedden a Dürerben a Deez Nuts-szal, új klip: When I Get Out
LIONHEART - Kedden a Dürerben a Deez Nuts-szal, új klip: When I Get Out

Valley Of Death címmel tegnap jelent meg a metalos hardcore vonalat képviselő kaliforniai Lionheart új albuma, amelyet kedden be is mutatnak majd a Dürerben, többek között az ausztrál...

SUICIDE SILENCE - Videolip is született az új dalhoz: Love Me To Death
SUICIDE SILENCE - Videolip is született az új dalhoz: Love Me To Death

Become The Hunter címmel 2020 elején jön majd ki a Suicide Silence hatodik albuma, a hangsúlyos tiszta ének és a nu metalos jellege miatt igencsak megosztóra sikerült 2017-es Suicide...

MOB RULES - Amon Amarth feldolgozást készítettek: Raven's Flight
MOB RULES - Amon Amarth feldolgozást készítettek: Raven's Flight

A májusban kiadott Amon Amarth album Raven's Flight dalát dolgozta fel a német Mob Rules. Az 1994 óta aktív dallamos power metal brigád legutóbbi albuma a 2018-as Beast Reborn volt, amelynek...

AEPHANEMER - Prokopton (lemezkritika)
AEPHANEMER - Prokopton (lemezkritika)

AEPHANEMER Prokopton (PRIMEVAL/NAPALM)   Éppen melo-death klipnéző kedvünkben voltunk a párommal, amikor reklámként feldobta aYoutube ennek a francia bandának az egyik...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS