HAMMERWORLD - A júniusi szám!

Az extra CD-melléklet a Kylfingar debütáló albuma

2014. június 8. (vasárnap) 18:39 | utoljára módosítva: 2014. június 17. (kedd) 17:49

Már országszerte kapható a HammerWorld magazin júniusi száma, KLASSZIKUS POKOLGÉP és AVENGED SEVENFOLD poszterekkel, az új ARCH ENEMY albumhoz kapcsolódó címlappal és címlapsztorival, az extra CD-melléklet pedig a hazai viking/folk metalos KYLFINGAR bemutatkozó albuma, a Halhatatlanok!

További infók, részletes tartalom hamarosan!
 


JÚNIUSI INTERJÚK:

ARCH ENEMY - Mike és Alissa
ACCEPT - Wolf Hoffmann
AGALLOCH
ANTHRAX
CARCASS - Jeff Walker
BLACK STONE CHERRY
DELAIN
DEVIL YOU KNOW - Howard Jones
DOWN - Phil Anselmo
EPICA
FREEDOM CALL
GLENN HUGHES - California Breed
H.E.A.T.
JEFF SCOTT SOTO
KILLER BE KILLED - Mac Cavalera
LANTLÓS
LINKIN PARK - Mike Shinoda
MARTY FRIEDMAN
MASTODON
MÖTLEY CRÜE - Mick Mars
POHL MIHÁLY - Lord
PORTRAIT
SALLAI PÉTER
SCORPIONS - Matthias Jabs
WHITECHAPEL

KYLFINGAR - Új haza - Kölpény vihar I. (szöveges videó a 2014-es Halhatatlanok albumhoz)

 
 

Hozzászólások

[013484]
apple
Idézet Melkortól: Ne legyen ez az oldal is olyan, mint az a másik, ahol egymás nyakát harapják el emberek rocker és metalos létükre. Köszönöm!
Most pedig idézet Melkor ezt követő hozzászólásából: majd pont te, a senki fogod nekem megmondani, hogy mikor és mihez szóljak hozzá, szerintem te az oviban ragadtál, további kurva szar napot neked :-)

Ez azért vicces. :O

Na szép napot mindenkinek!
Ja, és nem derült ki számomra, hogy melyik az az extrémfenekestülfelforgatórablógyilkos oldal, ahonnan az emberfia külön kéri a saját kitiltását, pedig kíváncsi lennék rá!
[013480]
Melkor
na megjött a harmadik díszhuszár, pofázni hülyeségeket te szoktál nem én, hogy a saját szavaiddal éljek, engem meg azt hiszed hogy zavar egy percig is, idézlek: "mások buzerálása", hát egy cseppet sem, meg majd pont te, a senki fogod nekem megmondani, hogy mikor és mihez szóljak hozzá, szerintem te az oviban ragadtál, további kurva szar napot neked :-)
[013479]
NOLA
:-D Mi ez?!
Ovi délután?!:-D
@Melkor, már pont miattad lesz valaki kitiltva az oldalról :-D
Lehet, hogy ha nem pofáznál hozzá mindenhez valami hulyeséget, akkor nem buzerálnának..., szerintem próbáld ki :-)
[013476]
farrrkas9
Hibajavítás: *"egy" más jellegű... (nem "és").
[013475]
farrrkas9
Úgy döntöttem, hogy megtöröm a kellemetlen hangulatot és más jellegű kellemetlen hírrel. Legalábbis számomra az. Nem tudom, ki mennyire hallgatja a The Wounded Kings zenekart, de én amióta meghallottam Sharie Neyland hangját, azóta csak ámélkodni tudok a gyönyörűségtől. Erre pedig jön a hivatalos bejelentés, hogy Sharie kilépett. Sokak örömére visszatért az eredeti énekes, George Birch, én azonban rettentően fogom hiányolni Sharie hangját. A Consolamentum albumot az év egyik legjobbjának tartom.
[013473]
Melkor
pekka, ki kérem magamnak a trollkodó hozzámszólásodat, menj inkább vissza a kis társaddal a társad által említett oldalra ott dívik ez a stílus!

Kérlek Tisztelt tzar szólj ezeknek az "úriembereknek", hogy fejezzék be a nyaggatásomat, mivel nem adtam rá okot, ha pedig ez sem vezetne eredményre én a helyedben megfontolnám a oldalról történő kitiltásukat is. Ne legyen ez az oldal is olyan, mint az a másik, ahol egymás nyakát harapják el emberek rocker és metalos létükre. Köszönöm!
[013472]
pekka
Melkor egy igazi ostoba szarkeverő!
[013471]
Pandeamonium
Melkor, neked hosszabb a nyelved, mint Gene Simmonsnak. :D
[013470]
Melkor
Az újság TÖKÉLETES, én semmiféle hibát nem találtam, úgyhogy az ezt megelőző hozzászólásaimat visszavonom. Egyesek jól meg tudják téveszteni az embert, meg dezinformálni, meg negatív hangulatot teremteni. A lappal semmi baj nincs, a szerkesztők kiváló munkát végeztek.
[013435]
NOLA
Igen, tényleg minden lapban vannak hibák, valamikor kissebbek, valamikor nagyobbak. A legbántóbb tényleg az, amikor hiányoznak részek a cikkbol, meg sokszor a háttérszín sincs jól osszekombinálva a betuvel-olvashatatlan.
A mostani lapból nálam nem hiányoznak az oldalak (Felvidéken vásároltam meg), de azért az új Down album kritikához sikerult hozzátenniuk az ezelotti album borítóját... :-)
Lehet, hogy azért, mert azt meg komplett hanyagolták...:-)
Na mindegy, ez van..., akkor sem bírnák ki egy hónapot sem Hammer nelkul :-)
[013429]
faktor69
Akkor jó lesz átlapoznom az újságot, mert még egyéb elfoglaltságaim miatt gyakorlatilag bele se néztem.
De sajnos én is azt tapasztalom, hogy vannak hibák szinte minden lapban, plusz az említett olvashatatlansági részekről ne is beszéljünk. 40 fölött a szem se a régi, de ha még ehhez hozzájön az apró betű sötét foltos háttérrel, na akkor csak sejtem, hogy mi van leírva.
[013428]
tzar
Üdv, az mhh-s mailek hozzám érkeznek, egyetlen panaszos mail sem jött a lap megjelenése óta. Nem kaptunk cserére hibás példányt, én magam még nem találkoztam ilyennel. Ha a nyomda felcserélt íveket, akkor tudunk náluk reklamálni, ha kapunk hibás példányt, amit megmutathatunk. Ilyenkor természetesen hibátlant postázunk cserébe. Köszönjük a segítő szándékú hozzászólásokat! Metal! - LL
[013427]
Melkor
Pandeamonium már megbocsáss, de korábban az volt a bajod, hogy nem mondanak semmit, most meg az volna a baj ha mondanának, én ezt már kezdem műbalhé ízűnek érezni és én az ilyen mentalitást nem szeretem már bocs. Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs rajta sapka az a a baj.
[013426]
Pandeamonium
Inkább ne mondjanak semmit, csak lássunk valami fényt az alagút végén, már ami az összeszedettséget és a hibákat kijavítandó törekvést illeti. Ha itt elkezdenek handabandázni, az csak jobban felbőszíti az embert, úgyhogy jobb, ha csak csendben teszik a dolgukat. De annak már ideje volna!
[013424]
Melkor
szerintem biztos mondani fognak valamit, de még gondolom vizsgálják, hogy mi történt, amihez kell egy kis idő
[013423]
Tibshow
HI! Ezt azért felháborítónak tartom! Legalább egy sima bocs elhangozhatna a szerkesztők részéről. Ez az olvasók arcul köpése.Megérteném, ha nem frissülne a honlap és nem figyelitek a hozzászólásokat, de ez nem így van. Ezzel olvasókat fogtok veszíteni, Én a Metallica Hungarica 3. száma óta veszem az újságot, és a kisebb hibákért szemet hunyok. Most sem az az igazi baj, hogy hibáztatok, hanem, hogy nulla reakció érkezik részetekről.
[013421]
farrrkas9
Általában, amikor reagálok az újságot érintő negatív kritikákra, azt a kedvenc újságom védelmében teszem meg, ugyanis nehezen tudnám elképzelni a mindennapjaim a Sokkoló korongok és a Sokkoló extra rovatok nélkül, amelyek esetemben szellemi és lelki táplálékként szolgálnak. A zenei ízlésemnek megfelelő lemezismertetők rendkívül igényesen íródnak, sokszor szemet gyönyörködtető megfogalmazásban. Azonban, én, az olvasó, aki ezt értékelem és nagy becsben tartom, elvárom, hogy ezek az ismertetők maradéktalanul eljussanak hozzám. Tehát minden jóindulattal együtt is bosszantó az, ha hiányzik egy rész a kritikából (arról nem is beszélve, hogy ha teljes cikkekről van szó, mint a watchmybleeding által leírt helyzetben). Konkrétan, az Ifing zenekar lemezismertetőjéből hiányzik egy rész, amit az első bekezdés megismétlése helyettesít. Mindössze azért kerül ez megemlítésre, mert nem az első eset (most hirtelen a legutóbbi Nile lemez kritikája jut eszembe amelyből hiányoztak sorok). Lehet, hogy jó dolgomban panaszkodom, ugyanis viszonyítás kérdése az egész, amivel azt akarom mondani, hogy iszonyú lenne arra a hírre ébredni, hogy megszűnt a lap, de ha már van fórum, akkor az olvasók észrevételeiből fontolóra lehetne venni néhányat a minőség érdekében.
[013417]
away
@horvathfefe: A RockPower-re emlékszem, 91-ben vettem 1-2- számot, sajnos már nincsenek meg. Konkrétan egy David Vincent interjúra emlékszem belőle, volt hangszeres rovat is és rémlik, hogy valami metalos-motoros képregényt is tartalmazott. Az nekem is feltűnt, hogy papír-, és képminőség szempontjából köröket vert az akkori Hammer-re (akkor még mint Metal Hammer Hungarica)
[013416]
Pandeamonium
Az dicsérendő, hogy évek óta tartani tudják az ezer forintos árat, de én azt mondom, inkább emeljék fel 1300-ig, és legalább ezt a silány minőségű papírt cseréljék le valami jobbra. Ha még egyéb simításokat eszközölnének, én hajlandó lennél 1499 magyar pénzt is kiadni érte, csak az legyen plusz 10 oldal (és nem reklám, mert ugye ez a 112 oldal kurvára nem 112!), olvashatóbb betűk, háttérszínek stb. Bár ha belegondolok, túl nagy igényeim vannak, ez talán már a 2000 Ft-ot súrolná. :)

Mindenesetre úgy emlékszem, volt időszak, amikor jó vastag lapokból állt a Hammer (szerintem van az vagy 20 éve), úgy fest, a dolog kissé visszafejlődőben van. :) Emlékszik valaki a jobb létre szenderült Rock Power metal magazinra (volt Poster Power is)? Úgy 1992 körül jelent meg nálunk, megélt vagy 5 számot. Rettentő gagyi tükörfordításokkal hozták le a cikkeket, hemzsegett a hibáktól, DE olyan papír- és fotóminőséget azóta sem láttam egy hazai zenei magazinnál sem, mint annál. És eltelt bő 20 év...
[013415]
horvathfefe
Debrecenben jót kaptam.Tibshow rám is ijesztett a hozzászólásával.Nagy volt az izgalom,amikor átlapoztam,aztán megnyugodtam.Kisebb-nagyobb hibák mindig is voltak,de egyet értek az előttem szólókkal.
[013414]
alex
Nekem sikerült kicseréltetni.Viszont ezek az ócska foltok csak nem tűnek el,nagyon elegem van már hogy nem lehet rendesen elolvasni a cikkeket.ELÉG VOLT!!!Normális újságot akarok olvasni.T szerkesztők ÉBRESZTŐ!!!
[013413]
away
Az én példányom hibátlan. A Corvin negyed metró aluljáróban vettem, ott vegyetek. (már ha jártok arra,)
[013412]
Melkor
Mondjuk én nem veszem rendszeresen a lapot, de most csak az Arch és Carcass cikkekért megvenném, de ha még be is van csomagolva akkor hogy nézzem meg, hogy nem hibás-e, nem is értem mi a fenének kell nevesincs és nem is lesz bandák idegesítő zenéit mellékletbe tenni és csak ezért becsomagolni az újságot. Hiába nekünk ez jutott :(
[013411]
Pandeamonium
Persze a T. Illetékesek lapulnak, mint csiga a fűben. Ezt már nem is fogjátok tudni kimagyarázni sehogy sem, az a helyzet. Mert nem lehet. Minden, ismétlem, MINDEN egyes lapszám hemzseg a watchmybleeding által felsorolt hibáktól, és én is csak lesek, hogy ez miként lehetséges? Magam is legalább 20 éve veszem a magazint, és szerintem nem volt olyan hónap, ahol ne lett volna néhány ordító szarvashiba, hol ez, hol az. Volt, amikor más előadók borítóképeit tettétek a kritikákhoz, de volt, amikor elcsúszott az egész Hangpróba, és emiatt kiestek bizonyos kritikák, a köv. számban pótoltátok őket. Vicc.

Vagy amikor egyes interjúkban teljesen más alany van megnevezve, mint aki válaszol. A hosszú magánhangzók kimaradása hány éve is probléma? Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem vagytok képesek ezt az apróságot megoldani! Bármennyire is hozzánk nőtt a Hammer, azt kell, hogy mondjam, a külcsínt tekintve nagyon nem egy igényes lap, és ez tény. 2014-ben hogy fordulhat elő az, hogy kimaradnak cikkek pusztán SLENDRIÁNSÁG miatt?! Amennyiben egyedi eset volna, azt mondanám, oké, egyszer előfordult, emberek vagyunk, hibázunk. Na, de évek óta?! Ez most kikívánkozott belőlem, elkezdhetitek a sűrű bocsánatkéréseket. Kár, hogy azt a hajunkra kenhetjük. (De biztos én is csak egy vagyok a sok hisztis picsa közül, mert nem tudok mindezeken túllépni. Ja, biztos...)
[013410]
watcmybleeding
Nos én visszavittem a hibás lapszámot ahol vettem,de mielőtt megköszöntem volna,hogy kicserélik,kibontottam és természetesen az is ugyanolyan volt....pénzt visszaadták és megvettem máshol....röviden ennyi.Nem is merek rágondolni hány száz ilyen példány került az újságosokhoz...
[013409]
Melkor
Még jó hogy ezt leírtátok, így tudom, hogy mielőtt megveszem az újságot alaposan prioráljam le azt. Egyébként nem értem miért nem egy Arch vagy Carcass poszter van a lapban ha már úgyis azok adják el azt.
[013408]
bogar01
Ugyanaz a hiba az én újságommal is. Mi a teendő? Legalább a cikkek, amik hiányoznak hozzáférhetőek lesznek online?
[013406]
raul75
Azért valamit mondani kellene erről a problémáról, de úgy látszik nem annyira fontos...Ha visszaviszem az újságoshoz akkor az viszacseréli újra?És ha az összes olyan a városban?Visszafizeti a pénzemet?
[013404]
watcmybleeding
Sziasztok!
Először is kíváncsi lennék,csak én vagyok-e olyan szerencsés hogy a legújabb lapszám első és utolsó 8 oldalát kétszer is elolvashatom anélkül,hogy vissza kelljen lapoznom vagy mások is sikeresen megtalálták az újságosstandokon a hibás lapszámokat.Így aztán az Arch Enemy,Down,Mastodon,Whitechapel cikkekkel nem is találkozhattam...oh micsoda véletlen,hogy pont ez a 4 cikk érdekelt a legjobban:)
Már ezelőtt is rengetegszer mérgelődtem a lap olvasása közben és elgondolkoztam...vajon a lap szerkesztői nem pillantanak bele a nyomdára kész lapszámba mielőtt sokszorosítanák azt?Szóismétlés egy mondaton belül,hiányzó hosszú magánhangzók,sőt néha félmondatok is,ami után csak elképzelni tudom mit is akarhatott közölni velünk a meginterjúvolt személy...továbbá a háttérképek előnytelen kiválasztása,minek következtében ismételten a képzelőerőmre kell hagyatkoznom mondatértelmezés szempontjából.
Egy laikus vagy akár kifejezetten rockzenét elvből gyűlölő ember joggal vághatná erre rá....hát igen igénytelen újság igénytelen zenét hallgatóknak...ti meg adjátok alá a lovat ilyen szarvashibákkal.....esetleg a célotok az,hogy törzsvásárlót veszítsetek?Akkor rátértetek a helyes ösvényre.
Ne higgyétek,hogy egy rosszindulatú,mindenbe hibát kereső olvasó küldte nektek ezen sorokat....1991 óta vásárlom a lapotokat,de az észrevételem az,hogy a szerkesztés minősége hagy némi kívánnivalót maga után...pedig régen ez nem így volt.
Nem tudom egyáltalán van-e értelme szóvá tenni észrevételemet,jobban odafigyel-e a későbbiekben az akinek ez lenne a feladata vagy egyszerűen csak mosolyogtok egy jót magatokban ezen...hát ezt úgysem fogom megtudni:)
De most mehetek vissza az újságoshoz kicserélni a lapot és jó esélyem van rá,hogy az összes ottani Hammerworld szériahibás lesz.
Üdvözlettel!
[013402]
Tibshow
Hello!
Tisztelt szerkesztők, kiadók, stb... Csak nekem tűnt fel, hogy teljesen el b... az e havi szám fűzése? Írjatok már valamit!
[013379]
Csavardi
ACCEPT, Scorpions... Szeretem, amikor minden lapszámban van ACCEPT :) Remélem, a júliusiba is jut belőle ;)
[013378]
VOID
Arch Enemy, Scorpions, Agalloch,epica... ezt most nagyon eltaláltátok! :D
[013377]
Flesh
EZaz! Linkin Park, és végre egy átkozott Mötley Crüe! Érdekes számnak tűnik.
[013374]
RockerMartin
Itt pedig az év híre, remélem, majd erről is írtok! :)Az Exodus újra a régi énekessel!
http://www.blabbermouth.net/news/its-official-singer-steve-zetro-souza-is-back-in-exodus/
[013373]
Jonne
A cikkben KYLFINGAR helyett KYLFINGER-t írtatok! Am várom már azthittem sosem jelenik meg ez a lapszám! Mihelyst ideér repül a lemezjátszóba a Kylfingar lemez! Vagy ötször végig is hallagatom! :-)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MEZMERIZED - Új dal az Amaranthe hörgősének vendégszereplésével: Cyanide
2020. július 11. (szombat) 07:43

Cyanide címmel máris megismerkedhetsz a modern metalos, hazai Mezmerized legfrissebb dalával, amelyben az Amaranthe hörgőse, Henrik "GG6" Englund vendégszerepel. "Ez az eddigi legkeményebb, legpörgősebb dalunk. GG6 vokáljai különleges hatást adnak, hiszen nálunk nem jellemző a férfi ének, vagy a hörgés. Ez a dal viszont kimondottan megkívánta ezt, és ki más lehetne alkalmasabb a feladatra, mint a műfaj egyik igen neves zenekarának a hörgőse?" A Cyanide különlegessége továbbá, hogy ez az utolsó megjelenő kislemeze a Mezmerizednak, mielőtt szeptember 18-án a boltok polcaira kerül a debütáló albumuk, az Electrolyze.     www.facebook.com/mezmerizedofficial "A Mezmerized korábban kiadott 5 dala jelentős érdeklődést váltott ki, majd le is szerződtek az egyik legnagyobb független metal kiadó, a Nuclear Blast és a Believe Digital közös új vállalatához, a Blood Blasthoz." 'Egy olyan új...

ENUFF Z'NUFF - Albumpremier: Brainwashed Generation
ENUFF Z'NUFF - Albumpremier: Brainwashed Generation

Megjelent és végig is hallgatható a kultikus dallamrocker Enuff Z'Nuff új albuma, a Brainwashed Generation. Az Enuff Z'Nuff legutóbbi lemeze a 2018-as Diamond Boy volt, az első anyaguk...

PALLBEARER - Klippel az arkansasi doom négyes októberi albumának címadó dala: Forgotten Days
PALLBEARER - Klippel az arkansasi doom négyes októberi albumának címadó dala: Forgotten Days

Forgotten Days címmel október 23-án jelenik meg az arkansasi doomster Pallbearer negyedik albuma, a 2017-es Heartless lemez folytatása, amelynek első előzetes dala a klippel kísért...

KIKO LOUREIRO - Végighallgatható a Megadeth gitárosának új szólóalbuma: Open Source
KIKO LOUREIRO - Végighallgatható a Megadeth gitárosának új szólóalbuma: Open Source

Miközben javában készül az új Megadeth album, Kiko Loureiro gitáros egy újabb szólólemezzel jelentkezett. Az Open Source című albumot már végig is hallgathatod. A brazil Angrából...

BON JOVI - Októberben jön ki az új album, szöveges videóval egy friss dal: American Reckoning
BON JOVI - Októberben jön ki az új album, szöveges videóval egy friss dal: American Reckoning

Az új Bon Jovi album eredetileg májusban jelent volna meg, de a világjárvány miatt a Bon Jovi 2020 című lemez majd csak október 2-án kerül boltokba. A lemez deluxe változatának...

KATAKLYSM - Klippel az első dal az őszi albumról: The Killshot
KATAKLYSM - Klippel az első dal az őszi albumról: The Killshot

Unconquered címmel szeptember 25-én jelenik meg a Maurizio Iacono vezette kanadai Kataklysm friss albuma, a 2018-as Meditations lemez folytatása, első előzetesként pedig már lehet is...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS