POKOLGÉP - DVD-felvétel is lesz a mai bulin

Már 16 órakor nyílik a PeCsa kapuja

2014. június 7. (szombat) 09:08

Talán felesleges is újra elmondani, hiszen mindenki tudja, hogy a Petőfi Csarnok szabadtéro színpadán ma este lesz a Pokolgép jubileumi koncertje, a klasszikus felállás színpadra lépésével.

A buli korán indul, ez fontos infó. Ahogy az is, hogy lesz DVD felvétel, azaz koncert CD és DVD jelenik meg a buliról még idén!


Menetrend
16.00 - kapunyitás
17.00 - Words Of Blood
17.50 - Omen
18.45 - Pokolgép
(este tízre be kell fejeződnie a koncertnek)

 

Cselő sorai a mai buli kapcsán:

"Ma jeles eseményre kerül sor a Pecsában!

A Pokolgép 30 éves jubileumi nagykoncertje egy egész generáció számára fontos rendezvény, hiszen mindnyájan ezen a muzsikán nőttünk fel. Számomra azért is különleges ez a koncert, mert egészen a kezdetektől személyesen ismerhetem a banda tagjait. Sőt, tinédzserként, kezdő zenészként az öcsémmel alapított metal zenekarunkkal többször is felléptünk a Pokolgép előtt. Legendás, szép idők voltak!

Később nemcsak baráti, hanem igazi szerzői viszonyba is kerülhettem a bandával, hiszen én írtam az Adj új erőt album összes szövegét. Részesévé válhattam a banda történetének, amire azóta is nagyon büszke vagyok! Az ezután következő években pedig újság- és hanglemez kiadóként számos Pokolgép album kiadásánál, promóciójánál és újra kiadásánál bábáskodtam. Most pedig örülök, hogy a mi cégünk rögzítheti ezt a gigantikus bulit.

Remélhetőleg karácsonyra egy szuper koncert albummal (CD és DVD formátumban egyaránt) ajándékozhatunk meg mindenkit, aki az elmúlt három évtizedben hallgatta, látta és szerette a Pokolgép zenekart!

Gyere el mindenképpen, mert fantasztikus nótákat játszanak majd a banda aktuális és egykori tagjai sok-sok vendéggel megfűszerezve!

Nem mellékesen érdemes lesz meglátogatni a Pecsa bejáratánál felállított standot, ahol a koncert tiszteletére kiadott esemény pólót, valamint a klasszikus első két album borító grafikájával díszített pólókat és sok-sok Pokolgép, valamint a Pokolgép egykori tagjai által alapított új formációk albumait is meg lehet majd vásárolni!

Ünnepeljünk együtt!

Gép-gép-gép, POKOLGÉP!"


www.facebook.com/pokolgepband


"30 éves jubileumi nagykoncert"

"
Időrendi sorrendben megyünk vissza. Pont úgy, mint 10 évvel ezelőtt, a 20 éves jubileumi koncerten."

Vendégek: Words of Blood, Omen,
Jung Norbert
Kalapács József
Nagyfi László
Paksi Endre
Pazdera György
Rudán Joe
Szilágyi Ede
Tarca László
Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BAD OMENS - Klippremier: Dethrone
2019. november 22. (péntek) 19:46

Finding God Before God Finds Me címmel még a nyáron jelent meg a modern metal vonalas kaliforniai Bad Omens második albuma, a csapat friss klipje pedig a Dethrone dalukhoz készült el. A 2015 óta aktív Bad Omens már kétszer is játszott nálunk, két éve a Kvltban, tavaly decemberben pedig a Dürerben a Caliban és a Lionheart vendégeként. Ez már a negyedik videoklipjük az új lemezhez.   www.facebook.com/badomensofficial BAD OMENS - Dethrone (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Burning Out (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - The Hell I Overcame (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Careful What You Wish For (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz)

AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar
AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar

Tyranni címmel november 29-én jelenik meg a svéd blacker Avslut második albuma, a 2018-as Deceptis folytatása, amelynek harmadik előzeteseként már itt is a klippel kísért Pestens...

AMARANTHE - Klippremier: GG6
AMARANTHE - Klippremier: GG6

Az új Amaranthe stúdióalbum tavaly októberben jelent meg Helix címmel, a GG6 dalhoz pedig most egy videoklip is született. Az Amaranthe a Sabaton és a finn Apocalyptica vendégeként...

LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható
LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a...

REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger
REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger

The Hour Of The Avenger címmel december 6-án jelenik meg a death metalt svédes módon játszó német Revel In Flesh ötödik albuma, a 2016-os Emissary Of All Plagues lemez folytatása. A...

MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak
MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak

Pár nappal ezelőtt egy apró londoni bárban, a Blondies-ban adott spéci koncertet a Machine Head, mindössze 50 keményvonalas rajongónak. Eredetileg csak 30 percet akartak nyomni, de aztán a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS