TÁTRAI TIBOR - Tibusz a nyakát törte, gerincműtétje volt

Lukács Peta helyettesíti majd a Boom Boom koncertjén

2014. június 5. (csütörtök) 15:36

A 62 éves gitáros legenda Miskolcon szenvedett súlyos balesetet még májusban, de csak most, a gericműtétje után jelentek meg az első hivatalos hírek.


Tátrai Tibornak egész nyáron ágyban kell majd feküdnie, egy időre a keze is lebénult. 


Tibusz a Borsnak azt mesélte, hogy a barátaival zenélt a városban, egy lépcső tetején állt, megbotlott, legurult, és eltört a nyaka.

"Csak arra emlékszem, hogy zuhanok. Azonnal elvesztettem az eszméletemet. Beszállítottak a helyi kórház­ba, majd később továbbvittek Budapestre."

"Meg­operáltak, most lemezek és csavarok tartják össze a nyakam. Ezután világítani fogok a repülőtereken. A legnagyobb baj, hogy a baleset következtében lebénult a kezem, de szerencsére már újra tudom mozgatni."

A 62 éves gitáros gyógyulása még hosszú hónapokat vesz igénybe. A nyarat biztosan ágyban tölti, és gyógytornász segítségével újra tanul majd mozogni. A történtek miatt le kellett mondania az előadásait.

(a hvg.hu nyomán)


Szívből kívánunk mielőbbi gyógyulást!A MüPa közleménye:

"Ezúton tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy Tátrai Tibor sajnálatos balesete, és az ebből adódó gerincműtéte miatt nem tud fellépni a Hey, June! fesztivál 2014. június 16-i Boom Boom koncertjén. Tátrai Tibor személyes felkérésére Lukács Peta, a Bikini és a European Mantra zenekarok gitárosa fog a koncerten közreműködni."


"2011 februárjában, közel tíz év után újraalakult a Boom Boom, amely Magyarország legkeményebb underground zenekaraként volt ismert a kilencvenes évek végétől. Intenzitását és erejét az garantálja, hogy - a korábbi együttesével azonos - tagjai kivétel nélkül a hazai szakma legkiválóbb zenészei közé tartoznak, akik együtt elképesztő energiát szabadítanak fel a színpadon.

Jamie Winchester dalszerzői, produceri, énekesi szólókarrierje és saját produkciói mellett számos zenekarban aktív, Mohai Tamás a leguniverzálisabb és legeredetibb gitárosok egyike, Szappanos György az egyik legtechnikásabb magyar basszusgitáros, a nemzetközileg is elismert Borlai Gergő hihetetlen energiáját már számos hazai és külföldi produkcióban megmutatta, Tátrai Tibor pedig több mint harminc éve Magyarország legismertebb gitárosai közé tartozik.

A zenekar a kilencvenes évek végétől számos klubban, művelődési házban és fesztiválon megfordult, s 2011-es visszatérése mérföldkőnek számít a magyar élő zene történetében. A Boom Boom zenei stílusát egyediség jellemzi, ezt példázza saját szerzeményeiket tartalmazó, Intergalactic Megahello című albumuk is, amelyen nyolc trackkel robbantottak.

Egyedi stílusuk azonban olyan nagy neves előadók számainak feldolgozásában is megmutatkozik, mint például Jimi Hendrix, Lennon-McCartney, Stevie Wonder vagy éppen Robben Fordé, amely számokat egy sajátos blues-, rock-, dzsesszegyveleg formában értelmeznek."  


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BAD OMENS - Klippremier: Dethrone
2019. november 22. (péntek) 19:46

Finding God Before God Finds Me címmel még a nyáron jelent meg a modern metal vonalas kaliforniai Bad Omens második albuma, a csapat friss klipje pedig a Dethrone dalukhoz készült el. A 2015 óta aktív Bad Omens már kétszer is játszott nálunk, két éve a Kvltban, tavaly decemberben pedig a Dürerben a Caliban és a Lionheart vendégeként. Ez már a negyedik videoklipjük az új lemezhez.   www.facebook.com/badomensofficial BAD OMENS - Dethrone (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Burning Out (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - The Hell I Overcame (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Careful What You Wish For (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz)

AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar
AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar

Tyranni címmel november 29-én jelenik meg a svéd blacker Avslut második albuma, a 2018-as Deceptis folytatása, amelynek harmadik előzeteseként már itt is a klippel kísért Pestens...

AMARANTHE - Klippremier: GG6
AMARANTHE - Klippremier: GG6

Az új Amaranthe stúdióalbum tavaly októberben jelent meg Helix címmel, a GG6 dalhoz pedig most egy videoklip is született. Az Amaranthe a Sabaton és a finn Apocalyptica vendégeként...

LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható
LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a...

REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger
REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger

The Hour Of The Avenger címmel december 6-án jelenik meg a death metalt svédes módon játszó német Revel In Flesh ötödik albuma, a 2016-os Emissary Of All Plagues lemez folytatása. A...

MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak
MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak

Pár nappal ezelőtt egy apró londoni bárban, a Blondies-ban adott spéci koncertet a Machine Head, mindössze 50 keményvonalas rajongónak. Eredetileg csak 30 percet akartak nyomni, de aztán a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS