GUNS N'ROSES - Két éven belül újra együtt a klasszikus Guns?

Az ex-menedzser mer nagyot álmodni

2014. június 5. (csütörtök) 16:35

Axl Rose korábbi menedzsere, Craig Duswalt azon a véleményen van, hogy két éven belül újra összejöhet a klasszikus Guns N'Roses felállás.

Duswalt a Use Your Illusion korszakban intézte Axl ügyeit, és azt mondta most az ABC-nek, hogy szerinte Duff McKagan jelenleg amolyan nagykövetként szolgál Axl és Slash között.


Az áprilisi és májusi Hammer XY Akta rovatában szerepelt Duff McKagan valóban jóban van a két frontemberrel, akik ugye azóta nem is állnak szóba egymással, hogy Slash lelécelt a csapatból. Duffnak ugyan van egy saját bandája, a The Walking Papers, amellyel hamarosan Debrecenben lép fel, de nemrég Dél-Amerikában kisegítette a Guns N'Rosest Tommy Stinsson helyén, és a Las Vegas-i bulikon is fellép a csapattal. Sokan már egyenesen azt híresztelik, hogy Duff hosszabb távon is marad a Gunsban.


Axl a mostani vegasi bulik után szeretné befejezni a következő albumot, a Chinese Democracy folytatását.

"Egy csomó mindent vettünk fel a Chinese megjelenése előtt. Azóta is dolgoztunk néhány akkori témán, írtunk is pár új dolgot. Lényegében amink most van, azt a Chinese második felének nevezem. Vegas után nagyon komolyan átnézzük, hogy mit is kezdjünk velük."


Axl ex-menedzsere az ABC-nek így fogalmazott:

"Duff követi ki az utat, ami elvezet ahhoz, hogy újra megnyíljanak a kapuk. Axl és Duff tényleg nagyon jól kijön egymással a bulikon, szóval van egy nyitás.

Úgy öt évvel ezelőtt Slash elment Axl házához, de Axl nem akart találkozni vele. Akkor egy pillanatra azt hittük, hogy 'Igen!', de aztán újra elfajult a helyzet, és akkor meg úgy láttuk, hogy nincs semmi esély."

Duswalt azt is mondta, hogy tud olyan konkrét dolgokról, amelyek miatt Axl és Slash kapcsolata így megromlott, de ezeket nem akarja kiteregetni. Annyit azonban elárult, hogy zenei nézeteltérések is voltak. Slash hard rockosabb vonalat akart, Axl meg inkább több balladát szeretett volna.

"Tényszerűen tudom, hogy jelenleg utálják egymást. A helyzet rossz. Axl lojális srác. Ha a rossz oldalára állsz, nincs visszaút. De Slash keze annyira közel volt. Mindannyian úgy érezzük, hogy ez be fog következni. És a következő két éven belül fog bekövetkezni. Van egy bizonyos nyitás, mert Duff Axllel játszik."
 

 

 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BAD OMENS - Klippremier: Dethrone
2019. november 22. (péntek) 19:46

Finding God Before God Finds Me címmel még a nyáron jelent meg a modern metal vonalas kaliforniai Bad Omens második albuma, a csapat friss klipje pedig a Dethrone dalukhoz készült el. A 2015 óta aktív Bad Omens már kétszer is játszott nálunk, két éve a Kvltban, tavaly decemberben pedig a Dürerben a Caliban és a Lionheart vendégeként. Ez már a negyedik videoklipjük az új lemezhez.   www.facebook.com/badomensofficial BAD OMENS - Dethrone (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Burning Out (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - The Hell I Overcame (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz) BAD OMENS - Careful What You Wish For (a 2019-es Finding God Before God Finds Me albumhoz)

AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar
AVSLUT - Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar

Tyranni címmel november 29-én jelenik meg a svéd blacker Avslut második albuma, a 2018-as Deceptis folytatása, amelynek harmadik előzeteseként már itt is a klippel kísért Pestens...

AMARANTHE - Klippremier: GG6
AMARANTHE - Klippremier: GG6

Az új Amaranthe stúdióalbum tavaly októberben jelent meg Helix címmel, a GG6 dalhoz pedig most egy videoklip is született. Az Amaranthe a Sabaton és a finn Apocalyptica vendégeként...

LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható
LINDEMANN - A Rammstein énekesének új albuma végighallgatható

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a...

REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger
REVEL IN FLESH - Dal- és klippremier a német death metal csapattól: The Hour Of The Avenger

The Hour Of The Avenger címmel december 6-án jelenik meg a death metalt svédes módon játszó német Revel In Flesh ötödik albuma, a 2016-os Emissary Of All Plagues lemez folytatása. A...

MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak
MACHINE HEAD - Videón a spéci londoni bárbuli, ahol 50 rajongónak játszottak

Pár nappal ezelőtt egy apró londoni bárban, a Blondies-ban adott spéci koncertet a Machine Head, mindössze 50 keményvonalas rajongónak. Eredetileg csak 30 percet akartak nyomni, de aztán a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS