PSYCHOGANG - Klippremier: Napba nézve

Három új dalt vettek fel

2014. május 16. (péntek) 15:27

Elkészült és máris megnézhető az egri PsychoganG új vidóklipje, a Napba nézve.
 


"Végre elmondhatjuk. Kész vagyunk. Régóta tolódott. Őszre ígértük, közben tél lett. De nem kell tovább várni. Itt van. Na de mi is?

Kezdjük az elején. A 2008 óta létező PsychoganG zenekar – a számos, vagy inkább már számtalan - tagcsere után tavaly őszre létszámilag megállapodott. Új tagok, új elképzelések, új hangulat; adta magát, hogy ezt meg is kell valamilyen formában örökíteni.

Nem mellékesen a zenekart kedvelők igényeit is ki kellett már lassan elégíteni: 2012 óta sok sör lefolyt az ádámcsutkákon, ideje volt valami új ízzel előhozakodni, kicseréltetni a rajongókkal a már hullámosra hallgatott Dobod a lelked CD-t a lejátszóban. Adni valamit, ami kicsit más, kicsit ízesebb, mint az eddig megszokott. Na de nézzük milyen ízű. Garantáltan harmonizál a sörrel, bármely rockot kedvelő szívesen fog ráharapni. A metalért rajongók sem fognak rajta sokat rágódni, de ha éppen slágeres hangulatban vagy, akkor sem fogod a padlóra köpni.

Három új számról beszélünk mindössze, viszont ebben a három számban a már előbb említett főbb összetevők garantáltan megtalálhatók. Néha kemény, néha még keményebb, miközben egy pillanatra sem veszti el a slágeres, fülbemászó tulajdonságát. Hallgathatod kocsiban, motoron (opcionális ☺), lefekvés előtt-után (helyett), munka közben, edzés alatt, a család minden tagjával. Szoptatás alatt nem ajánlott!!! ☺ (de megbeszélheted a gyerekorvossal ☺ ) Most pedig beszéljünk aaa … a szemről. Vagyis a szemnek valóról.

Elhatároztuk, hogy ha már „csak” három számot vettünk föl, ne legyen hiányérzetük azoknak sem, akik többre vártak. Mindhárom számot megtámogatjuk vizuálisan is. Természetesen nem egyszerre, de hogy elkezdődhessen a képernyős kényeztetésetek, máris prezentáljuk számotokra az első, és remélhetőleg megfelelően agybeteg 'PSYHO' klipet. Meglepetésnek szántuk a fílinget (tessenek hát kellőképpen meglepődni!), és ezen a vonalon elindulva tovább fogjuk retinátokat bombázni..."


www.facebook.com/psychogang


"A PsychoganG felállása: Asztalos Attila gitáros, Fonád Péter énekes, Bornemissza Gábor dobos, Székesi István szólógitáros és Bornemissza László basszusgitáros. Öt ember - öt különböző stílus, de ez teszi igazán érdekesé a zenét. Ennek köszönhető, hogy olyan emberek is elkezdik hallgatni őket, akik eddig nem igazán fordítottak figyelmet a rockzenére."
PSYCHOGANG - Napba nézve (2014-es dal és klip) 

Hozzászólások

[013311]
psychogang
köszönjük..
[013307]
miskaba
Na végre!!! Valami friss, valami más! Nálam nagyon betaláltak!! Elsőre egy kicsit a hollywoodo ugrott be, de ettől függetlenül nagyon jók!!!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS