TALES OF EVENING - Dalpremier: Lélekvihar

Húsvét hétfőn a Dürerben Metal Ladies Night Vol. 3. fesztivál!

2014. április 14. (hétfő) 18:12

Nem tölti idejét tétlenül a Tales Of Evening zenekar, máris meghallgathatsz tőlük egy vadonatúj dalt, egy egészen friss felvételt, amelynek Lélekvihar a címe.

A szöveges videóval együtt érkezett új számot digitális verzióban holnaptól tudod beszerezni a Deezeren vagy az iTunesnál!


A Tales Of Evening is fellép az április 21-én, azaz Húsvét hétfőn a Dürer Kertben megrendezésre kerülő Metal Ladies Night Vol. 3. fesztiválon, méghozzá olyan csapatok társaságában, mint az orosz Arkona, a Serenity, a Beyond The Bridge, a Sorronia, a Dharma, a Dorothy, a Leecher, a SoulMirror, az Ann My Guard, a Midriff, a Sinful Era, a SoulDiver, a Noa Rock, a lengyel Percival Schuttenbach, Karai Anna, az Ideas, vagy a Virrasztók.

A koncert Facebook oldalához katt ide!
Ádám Attila billentyűs, zeneszerző a Lélekvihar dal kapcsán így fogalmazott a Hammernek:

"Az első lemezünk, a Hajléktalan lélek megjelenése óta sokan kérdezik tőlünk, hogy mikor jelenik meg a következő Tales Of Evening lemez? Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan odafigyelnek ránk, hogy ennyi emberhez eljuthat a zenénk. Nem várt pozitív sikereket hozott az első lemez, és bízunk abban, hogy a második albumunknak is legalább olyan lesz a fogadtatása, mint az előzőé! 

Az új Tales Of Evening album várhatóan 2014 őszén fog megjelenni. Egy kicsit megújulunk, mégis ugyanazok maradunk, akik vagyunk. Szerintem ez így van rendjén... Az elmúlt hónapok azzal teltek, hogy megmutattam a többieknek az ötleteket és közösen feldemóztuk, véglegesítettük a dalokat, azok szerkezetét. Hívhatjuk ezt az időszakot a kreatív folyamatnak is.

Zenésztársaim sokkal nagyobb részt és feladatot vállaltak az új album dalainak megalkotásában, mint az előzőben, ami ettől véleményünk szerint - hangzásában, szerkezetében, és hangulatában - ismét egyedi világot alkot majd. A munka természetesen még nem ért véget, hiszen hátra van még a dalok végleges feljátszása, néhány dalszöveg megírása. Ezeket még tavasszal szeretnénk befejezni.

A Lélekvihar című dalunkkal szeretnénk egy kis bepillantást adni a készülő lemezbe. Nekünk nagy kedvencünk lett már az első próbán. A Dürer Kertben egész biztos, hogy hallhatjátok majd!"

www.facebook.com/talesofevening
 TALES OF EVENING - Lélekvihar (szöveges videóval egy 2014-es dal)

 


 


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
2020. május 25. (hétfő) 06:48

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube. Roddy szerint az ok "sexual violations" volt, akármit is jelentsen ez. ( (Nemi erőszak? Szexuális ábrázolással kapcsolatos szabályszegés?) A videó mindenesetre továbbra is megnézhető a projekt Instagram oldalán:  www.instagram.com/manonmanmusic Mivel a Faith No More sem tud turnézni jelenleg, a karantént használta ki az évtizedek óta ismerten meleg Roddy Bottum, aki a barátjával, Joey Holmannel indította el ezt a projektet, a jelszó pedig az volt: "meleg szerelmesek meleg zenét csinálnak". Roddy azt mondta a projekt kapcsán, hogy dokumentálni akarják ezt a mostani történelmi helyzetet, valamint azt is kihangsúlyozni, hogy milyen fontos a kreativitás és az összetartozás.   Klip nélkül a Daddy dal:    

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

SOULFLY - Új koncert EP New Yorkból és mellé egy friss koncertvideó is
SOULFLY - Új koncert EP New Yorkból és mellé egy friss koncertvideó is

Live Ritual NYC MMXIX címmel egy digitális koncert EP-vel jelentkezett a Max Cavalera vezette Soulfly. A 7 nótát tartalmazó EP anyagát a 2018-as Ritual album turnéjának New York-i...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS