GUN4GUN - Cseresznye már Floridában élvezi a meleget

Szerinte egy kicsit szét van most esve a zenekar

2014. április 10. (csütörtök) 16:10 | utoljára módosítva: 2014. április 10. (csütörtök) 16:52

"Schumachernek sem sikerült kétszer" címmel az eheti Magyar Narancsban egy interjú jelent meg az ex-Tankcsapda gitárossal, Cseresznyével, azaz Molnár Leventével.

A Kovács Bálint által készített beszélgetésből kiderül, hogy még létezik ugyan a Gun4Gun, az a banda, amit Cserkó a New Yorkba költözése után hozott össze, de a gitáros már egy ideje átköltözött Floridába.


Úgy volt eredetileg, hogy február elejétől nekilátnak felvenni az első Gun4Gun albumot, méghozzá a Black Label Society basszer JD-vel (John DeServio), de a "csapaton belüli személyes dolgok miatt" ez meghiúsult. Cserkó szerint "most egy kicsit szét van esve a zenekar".


www.facebook.com/Gun4GunCserkó a Mancsnak az amerikai lehetőségekről:

"Bérelj ki egy próbatermet, aztán csinálj meg mindent magadnak, tedd bele kőkeményen a pénzt, az energiát, mert itt semmit sem adnak ingyen. A Gun4Gun egy senki, de tudod, még hány ilyen tehetséges senki van itt? Mindenki Amerikába jön szerencsét próbálni. Itt sokkal több plusznek kell meglennie ahhoz, hogy ki tudj tűnni."A Floridába költözésről:

"Figyelj, decemberben még nem gondoltam, hogy el fogok költözni New Yorkból, pedig most itt vagyok, Floridában. Sodródom az árral, próbálom jól érezni magam. Nem tudok öt-tíz évre előre gondolkodni, de még egyre sem.

Nem vagyok csalódott, mert így legalább letisztázódnak a dolgok a zenekaron belül. Máskülönben meg elég volt New Yorkból, nagyon kemény volt a tél, itt Floridában jobban érzem magam. New York szerintem addig jó, amíg turistaként járkálsz ott néhány hétig, de egy idő után nekem sok lett.

Az, hogy most elköltöztem, nem okoz gondot, ha tervszerűen működik a zenekar. Amerikában a Florida - New York táv nem az a szint, hogy ne lehetne egy zenekarnak működnie. Ezen nem múlik semmi, rengeteg zenekarban laknak más államokban a tagok."Cserkó önmagáról:


"Én már nyugdíjas vagyok... Félretéve a viccet, megmondom őszintén, ha nem muszáj, már nem járok klubokba. A muszájt persze idézőjelben értem, mert ha a zenekar miatt megyünk, jól érzem magam, de magamtól már nem megyek el valahová piálni. Én már annyit piáltam, annyit buliztam, hogy elegem lett belőle, de azért Manhattanben a kedvenc báromból, a Keybarból nehéz józanul eljönnöm, akárhányszor is megyek oda."Arról, hogy dolgozik-e a zenélés mellett:

"Per pillanat nem. Még keresem a helyem, maradjunk annyiban. Én nem ijedek meg ettől az élethelyzettől. Az ember boldogul, ahogy tud; legfeljebb egy zsemlével a kezemben kifekszem a tengerpartra, és élvezem a napsütést."


A teljes Cseresznye interjút az eheti Magyar Narancsban olvashatod el.
 GUN4GUN - This Night (Will Never End) (szöveges videóval a második dal)
GUN4GUN - Dark Crown (az első dal és klip)


 

 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ALESTORM - Végighallgatható az új album: Curse Of The Crystal Coconut
2020. május 29. (péntek) 07:35

A mai napon jelenik meg az Alestorm új albuma, a Curse Of The Crystal Coconut, amelyet máris végig hallgathatsz. Ez a kalózmetalosok második lemeze az ex-Wisdom, ex-Leander Kills gitárossal, Bodor Mátéval. A jövő héten érkező júniusi HammerWorld magazinban interjút is találsz majd Mátéval.   www.facebook.com/alestormband   ALESTORM - Curse Of The Crystal Coconut (a 2020-as album) 01. Treasure Chest Party Quest 02. Fannybaws 03. Chomp Chomp 04. Tortuga 05. Zombies Ate My Pirate Ship 06. Call Of The Waves 07. Pirate's Scorn 08. Shit Boat (No Fans) 09. Pirate Metal Drinking Crew 10. Wooden Leg Part 2 (The Woodening) 11. Henry Martin "Ó, hűha! Skócia történelme tele van hatalmas kalózokról szóló történetekkel és egyik kalóz sem volt félelmetesebb, mint a legendás Phann'aig Bhall (a skót alföldön Fannybaws-ként ismerték). Remélem, sikerült igazságot szolgáltatnunk az epikus...

LAMB OF GOD - Chuck Billy az új dalukban, premier: Routes
LAMB OF GOD - Chuck Billy az új dalukban, premier: Routes

A világjárvány miatt az eredetileg tervezettnél hat héttel később, május 8. helyett június 19-én jelenik meg a Lamb Of God kilencedik albuma. A 2015 nyarán kiadott VII: Sturm Und Drang...

TANKCSAPDA - Új klip Babos Tímeával és Kiss Gergellyel: Szüless meg újra
TANKCSAPDA - Új klip Babos Tímeával és Kiss Gergellyel: Szüless meg újra

Ahogy korábban írtuk, klip is készült a Tankcsapda egyik új számához. A Szüless meg újra dalhoz Tokay Péter készített videoklipet, amelyben feltűnik a háromszoros Grand...

BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS