SEX ACTION - Újra együtt Szasza, Matyi, Miksa és Döglégy Zoli!

A Rock Beach fesztiválon az eredeti négyes lép fel

2014. április 3. (csütörtök) 09:36

Jövőre lesz 25 éves a Sex Action és ennek kapcsán újra összeáll a nagy négyes! Idén két nagyszabású koncert lesz Szaszával, Matyival, Miksával és Döglégy Zolival, 2015-ben pedig jubileumi koncert!


Az első fellépésre a Rock Beach fesztiválon kerül sor, ahol a Biohazard is játszik.


www.facebook.com/sexactionband


A csapat hivatalos közleménye:

"Mindenkinek aki szerette és szereti a Sex Actiont:

Jövőre lesz 25 éves a csapat. Matyi 50. szülinapi koncertje és a márciusi Düreres buli bebizonyította, hogy minden félreértést és nézeteltérést félre lehet és kell tenni, hiszen a közönség még mindig ugyan úgy várja és szereti a régi négyest.

Az új felállás lendülete, Áfi és Sanyi remek munkája és a nagysikerű Olaj a Tűzre lemez után most úgy döntöttünk, hogy az elkövetkező egy év kizárólag a 25 éves jubileum jegyében telik majd. Ennek keretében idén két nagyszabású bulival, jövő áprilisban pedig egy hatalmas koncerttel ünnepli a szülinapot az eredeti csapat!

Ének: Szendrey Zsolt, gitár: Mátyás Attila, basszus: Somlyay Miksa, dob: Zana Zoli."

 

 A nagysikerű Matyi 50. szülinapi koncert és a fergeteges Dürer Mesterhármas buli után nagy csend támadt... Netán valami készül?

Felreppent egy olyan hír, hogy a Rock Beachen a Biohazard előtt léptek fel, méghozzá újra az eredeti felállásban...


Matyi: "Igen, úgy látszik az idő sok mindent megold, és hat év szünet után ismét olyan összhangban tudtunk együtt zenélni a szülinapi bulimon, mintha nem lett volna a kihagyás."

Zoli: "Ez legjobban a Düreres bulin csúcsosodott ki, amikor egymás bandáiba úgy tudtunk beugrani zenélni, mintha még most is mindig együtt szórakoznánk.


A 2008-as szétválás idején az 'elfoglaltság” volt az indok... Ez pontosan mit jelentett?

Miksa: "Az 'elfoglaltság' abban teljesedett ki, hogy másfelé 'kacsintgattam' és a két dolog ütötte egymást. Ha mindenki így akarja az eredeti felállást, én sem leszek ellene, sőt lehet, hogy még élvezni is fogom!" (nevet)

Szasza: "Csatlakozom Miksához, ezt már én is simán össze tudom egyeztetni a saját dolgaimmal. Örömmel vállaltam." Mi a pontos haditerv a közelgő 25 éves jubileum kapcsán?


Matyi: "Egyelőre nem gondolkozunk a távolabbi jövőn. Ami biztos: a nyári Rock Beach fellépés és egy nagy novemberi Sex Action koncert a Barba Negrában. Jövő tavasszal pedig a fergeteges 25. éves szülinapi parti."


Mi lesz most a legutóbbi lemezzel, illetve az utolsó felállással?

Szasza: "Mivel ezt a lemezt nem együtt csináltuk, ezért megegyeztünk, hogy nem fogjuk az új dalokat játszani. Persze az első és utolsó szám nem jelentene gondot, szeretem Zoli és Matyi dalát, ha van kedvük, lehet, hogy valamelyiket elnyomjuk, de inkább a régi nagy sikerdalokat játsszuk majd."

Matyi: "Áfinak és Sanyinak nagyon sokat köszönhetünk, lendületet adtak a csapatnak és persze egy hihetetlenül jó lemezt készítettünk együtt. Ennek ellenére az előttünk álló egy év a jubileum jegyében telik majd. Azért én számítok rájuk majd fellépőként az új lemez néhány dalával."

Zolee: "Szeretem Sanyit és Áfit, nagyon jó csapat lettünk… de a régi bandához azért mégis mindig visszahúz a szívem."


És hogyan tovább, vannak azért távlatosabb terveitek is?

Zolee: "A nyár a fesztiváloké, azokat úgyis a Kartellel dübörgöm végig, de alig várom a Sex Actionnel a Biohazardot. A Rock Beach-re azért egy húzós, lendületes programmal készülünk."

Szasza: "A nyár nekem is eléggé sűrű a Zorall miatt, és szerintem valamit kitalálunk a májusi 50-es szülinapomra is. Emellett persze gőzerővel csináljuk az Actiont, nyomjuk az új dalokat."

Miksa: "Nekem ez a pár nagy koncert belefér, aztán majd meglátjuk. Garantálni a jövőnkkel kapcsolatban azt tudom, hogy nálunk mindig minden tökéletesen kiszámíthatatlan..."

Matyi: "A főszerep nálam is elsősorban a saját csapaté, amelynek Bense Sanyi továbbra is oszlopos tagja. Rendesen lefoglal minket a készülő új szólólemezem, ami szeptember körül jelenik majd meg. A M.A.B. az utóbbi időben már egyre sikeresebb a pesti klubokban és így ősztől az új lemez bemutatója után talán már neki tudunk vágni egy kisebb vidéki turnénak is.

Ahogy látod, fontos, hogy a néhány nagyszabású Sex Action koncert mellett mindenki szabadon csinálhatja tovább a saját dolgait, ezért azt hiszem, most igazán örömmel és kötetlenül tudunk majd újra együtt zenélni!"
 SEX ACTION - Nem használ a szó (a 2005-ös Jöhet bármi albumhoz)

 


 

Hozzászólások

[013619]
szlaci75
25 éves jubileum tehát kicsit nosztalgiáznak
[013193]
Detomasso
Ricsi, tényleg túl okos vagy...
[013192]
lakatosricsi
Csak egyetlen kérdés:Hogy passzol a kilencvenes évek közepén nyomott,színesbőrűekkel igencsak szimpatizáló,meglehetősen antifasiszta nézeteket valló zenekar akkori mondanivalója a mostani vaskeresztes farmermellénnyel,és Gengszter Zoltán úr által sűrűn hordott Skrewdriver pólóval?Jó,lehet,hogy én vagyok a túl okos,de csak van erre is valami hivatalos magyarázat,mint általában mindenre....
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
THIS CALLING - Gyors, ultradallamos HC/punk, itt az első album az új hazai csapattól
2020. május 31. (vasárnap) 10:33

Methods Of Protest címmel megjelent a 2018-ban alakult This Calling zenekar első nagylemeze. A tempós és dallamos hardcore punkot játszó bandában Bödecs András énekes (The Idoru, Poison Alley), Fellegi Ádám gitáros/dobos/basszer (Newborn, Bridge To Solace) és Herczeg László (Sedative Bang, Magma Rise, Penalty Kick) egyesítette erőit. A lemez limitált példányszámban színes bakeliten is előrendelhető, a rendeléseket a nyár folyamán postázzák. A vásárláshoz természetesen letöltő kód is jár. De a csapat Bandcamp-oldalán is letölthető az album, és minden vásárló jó ügyet támogat, mert a Bandcamp-értékesítésekből befolyt teljes összeget, illetve minden előrendelésből 1000 forintot jótékony célra fordít a This Calling.   www.facebook.com/thiscallingpunk   Fellegi Ádám: "A dalaink első hallásra egyértelműen magukban hordozzák a kötelező, definitív hardcore-elemeket, rövidek,...

HYPOCRITES BREED - Új lemez jön a budapesti groove metal csapattól, öt dal már meg is hallgatható
HYPOCRITES BREED - Új lemez jön a budapesti groove metal csapattól, öt dal már meg is hallgatható

Bő egy évvel ezelőtt mutatta be Fekete nap című második EP-jét a groove metalos budapesti Hypocrites Breed, most azonban már a 205 címet viselő új lemez dalait teszik közzé - szép...

SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner
SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner

Feverish címmel még tavaly októberben tett közzé egy klippel kísért vadonatúj dalt a Soilwork, márciusban aztán jött az újabb klipes szám, a Desperado, most pedig itt a trilógia...

XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno
XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno

Años En Infierno címmel megjelent és végig is hallgatható a hardcore és a death metal határmezsgyéjén dolgozó kaliforniai Xibalba negyedik nagylemeze, amelynek producere Arthur Rizk...

TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó
TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó

Tegnap este Debrecenben adta első autós koncertjét a Tankcsapda. Utólag is megnézheted a különleges buli felvételét, de vannak fotók is, ezeket Czeglédi Zsolt (MTI) készítette. Ma...

KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!
KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!

Idén a Code Orange és az Underøath társaságában turnézott volna a Slipknot, de hát ez nyilvánvalóan másképp alakult, viszont a Knotfest oldal most közzétett egy masszív...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS