SEX ACTION - Újra együtt Szasza, Matyi, Miksa és Döglégy Zoli!

A Rock Beach fesztiválon az eredeti négyes lép fel

2014. április 3. (csütörtök) 09:36

Jövőre lesz 25 éves a Sex Action és ennek kapcsán újra összeáll a nagy négyes! Idén két nagyszabású koncert lesz Szaszával, Matyival, Miksával és Döglégy Zolival, 2015-ben pedig jubileumi koncert!


Az első fellépésre a Rock Beach fesztiválon kerül sor, ahol a Biohazard is játszik.


www.facebook.com/sexactionband


A csapat hivatalos közleménye:

"Mindenkinek aki szerette és szereti a Sex Actiont:

Jövőre lesz 25 éves a csapat. Matyi 50. szülinapi koncertje és a márciusi Düreres buli bebizonyította, hogy minden félreértést és nézeteltérést félre lehet és kell tenni, hiszen a közönség még mindig ugyan úgy várja és szereti a régi négyest.

Az új felállás lendülete, Áfi és Sanyi remek munkája és a nagysikerű Olaj a Tűzre lemez után most úgy döntöttünk, hogy az elkövetkező egy év kizárólag a 25 éves jubileum jegyében telik majd. Ennek keretében idén két nagyszabású bulival, jövő áprilisban pedig egy hatalmas koncerttel ünnepli a szülinapot az eredeti csapat!

Ének: Szendrey Zsolt, gitár: Mátyás Attila, basszus: Somlyay Miksa, dob: Zana Zoli."

 

 A nagysikerű Matyi 50. szülinapi koncert és a fergeteges Dürer Mesterhármas buli után nagy csend támadt... Netán valami készül?

Felreppent egy olyan hír, hogy a Rock Beachen a Biohazard előtt léptek fel, méghozzá újra az eredeti felállásban...


Matyi: "Igen, úgy látszik az idő sok mindent megold, és hat év szünet után ismét olyan összhangban tudtunk együtt zenélni a szülinapi bulimon, mintha nem lett volna a kihagyás."

Zoli: "Ez legjobban a Düreres bulin csúcsosodott ki, amikor egymás bandáiba úgy tudtunk beugrani zenélni, mintha még most is mindig együtt szórakoznánk.


A 2008-as szétválás idején az 'elfoglaltság” volt az indok... Ez pontosan mit jelentett?

Miksa: "Az 'elfoglaltság' abban teljesedett ki, hogy másfelé 'kacsintgattam' és a két dolog ütötte egymást. Ha mindenki így akarja az eredeti felállást, én sem leszek ellene, sőt lehet, hogy még élvezni is fogom!" (nevet)

Szasza: "Csatlakozom Miksához, ezt már én is simán össze tudom egyeztetni a saját dolgaimmal. Örömmel vállaltam." Mi a pontos haditerv a közelgő 25 éves jubileum kapcsán?


Matyi: "Egyelőre nem gondolkozunk a távolabbi jövőn. Ami biztos: a nyári Rock Beach fellépés és egy nagy novemberi Sex Action koncert a Barba Negrában. Jövő tavasszal pedig a fergeteges 25. éves szülinapi parti."


Mi lesz most a legutóbbi lemezzel, illetve az utolsó felállással?

Szasza: "Mivel ezt a lemezt nem együtt csináltuk, ezért megegyeztünk, hogy nem fogjuk az új dalokat játszani. Persze az első és utolsó szám nem jelentene gondot, szeretem Zoli és Matyi dalát, ha van kedvük, lehet, hogy valamelyiket elnyomjuk, de inkább a régi nagy sikerdalokat játsszuk majd."

Matyi: "Áfinak és Sanyinak nagyon sokat köszönhetünk, lendületet adtak a csapatnak és persze egy hihetetlenül jó lemezt készítettünk együtt. Ennek ellenére az előttünk álló egy év a jubileum jegyében telik majd. Azért én számítok rájuk majd fellépőként az új lemez néhány dalával."

Zolee: "Szeretem Sanyit és Áfit, nagyon jó csapat lettünk… de a régi bandához azért mégis mindig visszahúz a szívem."


És hogyan tovább, vannak azért távlatosabb terveitek is?

Zolee: "A nyár a fesztiváloké, azokat úgyis a Kartellel dübörgöm végig, de alig várom a Sex Actionnel a Biohazardot. A Rock Beach-re azért egy húzós, lendületes programmal készülünk."

Szasza: "A nyár nekem is eléggé sűrű a Zorall miatt, és szerintem valamit kitalálunk a májusi 50-es szülinapomra is. Emellett persze gőzerővel csináljuk az Actiont, nyomjuk az új dalokat."

Miksa: "Nekem ez a pár nagy koncert belefér, aztán majd meglátjuk. Garantálni a jövőnkkel kapcsolatban azt tudom, hogy nálunk mindig minden tökéletesen kiszámíthatatlan..."

Matyi: "A főszerep nálam is elsősorban a saját csapaté, amelynek Bense Sanyi továbbra is oszlopos tagja. Rendesen lefoglal minket a készülő új szólólemezem, ami szeptember körül jelenik majd meg. A M.A.B. az utóbbi időben már egyre sikeresebb a pesti klubokban és így ősztől az új lemez bemutatója után talán már neki tudunk vágni egy kisebb vidéki turnénak is.

Ahogy látod, fontos, hogy a néhány nagyszabású Sex Action koncert mellett mindenki szabadon csinálhatja tovább a saját dolgait, ezért azt hiszem, most igazán örömmel és kötetlenül tudunk majd újra együtt zenélni!"
 SEX ACTION - Nem használ a szó (a 2005-ös Jöhet bármi albumhoz)

 


 

Hozzászólások

[013619]
szlaci75
25 éves jubileum tehát kicsit nosztalgiáznak
[013193]
Detomasso
Ricsi, tényleg túl okos vagy...
[013192]
lakatosricsi
Csak egyetlen kérdés:Hogy passzol a kilencvenes évek közepén nyomott,színesbőrűekkel igencsak szimpatizáló,meglehetősen antifasiszta nézeteket valló zenekar akkori mondanivalója a mostani vaskeresztes farmermellénnyel,és Gengszter Zoltán úr által sűrűn hordott Skrewdriver pólóval?Jó,lehet,hogy én vagyok a túl okos,de csak van erre is valami hivatalos magyarázat,mint általában mindenre....
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FOO FIGHTERS - Hivatalos klip az új dalhoz: Waiting On A War
2021. január 19. (kedd) 17:29

9 dallal és Medicine At Midnight címmel érkezik majd az új Foo Fighters album február 5-én. A klippel kísért Shame Shame volt az első előzetes daluk, a második kedvcsináló új számhoz, a Waiting On A War-hoz pedig most a hivatalos klip is megérkezett. Dave Grohlék a minap a Jimmy Kimmel Live! show-ban vezették elő a Waiting On A War és a No Son Of Mine dalokat, azt a felvételt is mutatjuk. Ez lesz a tizedik Foo Fighters album, a 2017-es Concrete And Gold lemez utódja. Az anyag producere maga a zenekar volt, Greg Kurstin mellett. Dave Grohl: "A múlt ősszel épp a lányomat fuvaroztam a sulijában, amikor odafordult hozzám és megkérdezte: 'Apa, háború lesz?'. Össze is szorult a szívem, amikor leesett, hogy ugyanaz a sötét felleg nyomasztja, mint engem 40 évvel ezelőtt. Aznap meg is írtam a Waiting On A War dalt. Minden nap arra számítani, hogy leszakad az ég. Csakis erről szól ez az egész? Nincs is több, csak annyi, hogy számítasz...

NERVOSA - Dal- és klippremier: Under Ruins
NERVOSA - Dal- és klippremier: Under Ruins

Még tavaly tavasszal történt, hogy Fernanda Lira basszer/énekesnő és Luana Dametto dobos váratlanul kiszállt a brazil thrasher csajtrió Nervosából, Prika Amaral gitáros pedig hamarosan...

GUTTED - Új felállásról, új EP-ről szólnak a friss hírek
GUTTED - Új felállásról, új EP-ről szólnak a friss hírek

Egy 5 dalos új EP-n dolgozik a brutális death/grind vonalon a hazai színtér elitjéhez tartozó Gutted. A csapat legutóbbi, negyedik albuma 2016-ban jött ki Martyr Creation címmel. "Üdv...

ICED EARTH - Jon Schaffert őrizetbe vették a Capitolium ostroma miatt
ICED EARTH - Jon Schaffert őrizetbe vették a Capitolium ostroma miatt

Őrizetbe vették az amerikai hatóságok az Iced Earth főnökét, azt követően, hogy január 6-án Jon Schaffer is behatolt tüntetőkkel a washingtoni Capitolium épületébe. Ismert, hogy...

DREAD SOVEREIGN - Új klip és új album a Primordial-főnök doomos, ős-metalos csapatától
DREAD SOVEREIGN - Új klip és új album a Primordial-főnök doomos, ős-metalos csapatától

Alchemical Warfare címmel megjelent és végig is hallgatható a Primordial énekes Nemtheanga doomos, ős-metalos csapatának új albuma. A harmadik Dread Sovereign lemez She Wolves Of The...

TRANSATLANTIC - Rendhagyó konceptanyag jön Portnoyéktól, premier: Looking For The Light
TRANSATLANTIC - Rendhagyó konceptanyag jön Portnoyéktól, premier: Looking For The Light

Hét év után egy új albummal jelentkezik a Mike Portnoy dobos, Neal Morse énekes, billentyűs, gitáros (ex-Spock's Beard), Roine Stolt gitáros, énekes (The Flower Kings) és Pete...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS