MONGOOZE - Klippremier: bourbonban ázó Szombat éjjel

Szombaton a Club 202-ben a Moby Dick előtt játszanak

2014. április 3. (csütörtök) 14:37 | utoljára módosítva: 2014. április 3. (csütörtök) 14:42

A mosonmagyaróvári Mongooze elkészült a korábban beígért új klippel, amit az első magyar nyelvű dalukhoz, a Szombat éjjelhez forgattak. Máris megnézheted!


Mongúzék egy új EP-vel jelentkeznek a nyár elején és a The Road We Walk On... Leads To Smoke & Death anyag előfutáraként már bemutattuk az Unholy Bastards dalukat is.

A második Mongooze EP felvételei Smicinél (Moby Dick, Bloody Roots) folytak a soproni MD stúdióban, ahol két angol és két magyar nyelvű dalt rögzített a csapat. Az EP része lesz ez a Szombat éjjel dalhoz forgatott klip is.


Április 5-én a Club 202-ben élőben is elcsípheted a Mongooze-t a Moby Dick vendégeként.


www.facebook.com/mongoozerocks

"Végre elkészült az első hivatalos videoklipünk a Szombat Éjjel, ami egyben az első magyar nyelvű nótánk. A nyáron megjelenő EP-re a dal angolul is felkerül!

Köszönet ezúton is a Roxigetnek, Novák Emil rendezőnek és a HSC Stábiskolának az egész napos kitartásért és munkáért azon a gyönyörű február végi napon, amikor a barátainkkal, ismerőseinkkel együtt elfoglaltuk a móvári Faházat egy egész napos őrület erejéig!

Továbbá ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki önzetlenül segített abban, hogy létrejöhessen az első hivatalos mozgóképünk! Klipkészítésben nem vagyunk rutinosak, a végeredmény nem teljesen az elképzeléseinket tükrözi, de így is teljesen elégedettek vagyunk vele. Számunkra sokat jelent, hogy megvan az első saját videónk. Fogadjátok szeretettel!

Szombat este (04.05.) pedig irány Budapest, ahol a Moby Dick vendégeként lépünk a Club 202 színpadára. Fakardot, bőrmellényt elő, kupak leteker, üveg szájhoz emel, nagy slukk a butykosból, koncertre fel! Ranch & sárm!"MONGOOZE - Szombat éjjel (videó a 2014-es EP-hez)Az új EP borítója a Barber’s Art műhelyben már el is készült, a zenei világról pedig ezt mondták el a srácok:

"Eddig sem voltunk kifejezetten stoner banda, de most úgy érzem, hogy ennél is tovább mentünk. Talán modern rock/metalnak lehet ezt nevezni, de nem vagyunk tisztában a skatulyákkal és amúgy is totál mindegy.

A lényeg, hogy a zene tökös és őszinte legyen. Mi magunk Bourbon Rockként definiáljuk a stílust, amit a Ranch Wood nevű ördögi nedű hajt. A megfelelő mennyiség elfogyasztásának végeredménye a Mongooze zenei világa..."

Az Unholy Bastards nótát innen le is töltheted.
 MONGOOZE - Unholy Bastards (szöveges videó a 2014-es EP-hez)
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS