METALWAR TOUR 2014 - Tatabányán startol, kétnapos metal fesztivál

Rockerbarát jegyárat dolgoztak ki a szervezők

2014. március 27. (csütörtök) 15:40

A korábban már beharangozott MetalWar Tour 2014 április 19-én és 20-án startol Tatabányán egy kétnapos fesztivállal.


A tatabányai feszt Facebook oldala"A fesztivál olyan headlinerekkel bír, mint az Irigy Hónaljmirigy (rock & metal), a Pokolgép, az Akela, a Cool Head Klan, a Junkies, a Crossholder vagy az Alcohol.

A Földi Imre Sportcsarnokban megrendezésre kerülő fesztivál különlegessége nem csak az illusztris fellépő gárda, hanem az igazán rockerbarát belépő.

A nívós eseményre a helyszínen 2500 forintért lehet majd belépőjegyet venni, a jegyár elővételben pedig mindösszesen 1490 forint lesz! (limitált darabszám, 1000db/nap)

A tatabányai fesztiválon a helyi erőket olyan zenekarok képviselik, mint az Agregator, a Dirty Dogs és a G. Block 23, de a fellépők névsorát erősíti a Twister, a Noa Rock, a Partyzan, a Vida Rock Band, a Diktátor, a Words Of Blood, az In-Dock, a Krízis, a Scary Face, a Tombstone és a Toportyán Férgek is.

Április 19-én, 13 órai kapunyitással kezdetét veszi a kétnapos rock őrület, amelyre jegyek az alábbi helyeken elővételben már megvásárolhatók:
Hammer Zenebarlang (Budapest),
Fortuna Jegyiroda (Tatabánya),
Földi Imre Sportcsarnok (Tatabánya)."


 

Hozzászólások

[013188]
Guzu
Szó sincs vitáról! Feltettek egy kérdést, tisztelettel válaszoltam, tehát nem magyarázkodtam, főleg nem "mosakodtam"!

További szép napot kívánok:)
Güzü
[013184]
RockerMartin
Nincs értelme a vitának! Az Irigy Hónaljmirigy a világ legnagyobb metal zenekar! Respect! XD
[013182]
duedhel
Először is mint mondtam, sok sikert kívánok ehhez a fesztiválhoz. Örülök, ha valaki még szívvel és tenni akarással fordul a metal vagy a rock zene felé.
A válasz alapján akkor valószínűleg én vagyok az, aki másképpen ítélem meg ezt a dolgot. Számomra valahogy ha azt hallom, hogy metal fesztivál, akkor egy olyan rendezvény ugrik be leginkább, mint a Brutal Assault, ami minden bizonnyal egy teljesen más világ, mint a MetalWar.
Mindenesetre nem kértem a főszervezőt, hogy "mosakodjon", ám köszönöm, hogy válaszolt. Sok sikert még egyszer.
[013181]
Pandeamonium
én meg azt nem értem, güzünek miért kell folyton "mosakodnia", amint vki előveszi vmelyik produkcióját, legyen az a crossholder vagy az egyik koncertszervezése. az már rég rossz, ha maga az alkotó/szervező magyarázkodik, föleg ilyen buta wikis definíciókkal. Anekem is megvan a véleményem mind a metal warról, mind a crossholderről, de ezt mostnem fejteném ki, mert biztos hiszti lenne belőle...
[013180]
Guzu
Ja, ez fontos, kedves Duedhel: nincs semmilyen marketing szempont, ehhez hülyék vagyunk, tehát csak szív és tenni akarás van azért, hogy ne haljon ki a műfaj,a METAL!
[013179]
Guzu
Totálisan igazad van Vajk, köszi:)!
[013178]
Guzu
Kedves hozzászóló! Kérlek határozd meg a METAL szó jelentését, természetesen zenei értelemben, mert már többször találkoztam ezzel a témával és sokan, tévesen, a Metált, a mai thrash, black power, death metalhoz kötik, pedig, ha nem tudnád, a 70-es,80-as években,Heavy Metal címszó alatt olyan bandák is voltak, mint a Led Zeppelin...
Itt van egy kis izelítő:
(forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal )

A heavy metal (vagy egyszerűen csak metal) rockzenei műfaj,[1] amely 1968 és 1974 között jött létre.[2] A heavy metalt életre hívó, blues-rock- és pszichedelikusrock-gyökerekkel rendelkező együttesek gitár- és dobközpontú, vastag, kemény hangzást alakítottak ki, melyet erős torzítás és gyors gitárszólók jellemeznek.[3] A heavy metal a könnyűzenei műfajok egyik legextrémebb formája. (A kifejezés eredeti jelentése angolul nehézfém.)
Bár már a korai heavy metal együttesek, mint a Led Zeppelin, Deep Purple és a Black Sabbath is hatalmas közönséget vonzottak, ugyanakkor folyamatosan támadták őket a műfajon kívülről, ami azóta is végigkíséri a metalzene történetét.

Tisztelettel: Gondosch János (MetalWar Management)
[013177]
Vajk
Már a Pokolgép magában "A METAL".
[013176]
duedhel
Tudom, hogy olcsó, meg hogy ez egy tök jó kezdeményezés, mint úgy általában minden olyan kezdeményezés, ami kirángatja talán az embereket a kényelmes kis "otthonülésből", de akkor is motoszkál bennem a gondolat, és muszáj megkérdeznem, hogy ez miért METAL Fesztivál?
Igen, persze, természetesen látom, hogy vannak tényleg metalt játszó zenekarok is a felhozatalban, de azért azt csak nem mondja senki, hogy azok vannak többségben.
Szóval teszem fel a - remélhetőleg nem csak költői - kérdést, hogy a szervezők miért ezt a nevet adták ennek a rendezvénynek? Milyen céllal? Milyen célközönséggel?
És mielőtt bárki belém kötne ezért, még egyszer mondom, elismerésem azért, hogy valaki egy ilyen mostre dolgot megszervez, és kívánom neki, hogy ne bukjon bele, sőt, kerüljön ki belőle nyertesen.
Csak éppen marketing szempontból nem értem ezt a névválasztást.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
2019. szeptember 21. (szombat) 07:59

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első dal, a The Voice. Mats Levén: "Skyblood - ez vagyok én. A Skyblood egyenlő a büszkeséggel, az empátiával és a haraggal. A The Voice dal magasra emeli ezt a zászlót. Harc az igazság ügyéért."   www.facebook.com/SkybloodM   SKYBLOOD - The Voice (szöveges videó a 2019-es Skyblood albumhoz)  

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS