MEGADETH - Valaki nem bontja ki az igazság minden szeletét...

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Megadeth lemondta az ausztrál bulikat

2014. február 10. (hétfő) 08:00

Már több napja tart a kavarás a Megadeth február végére meghirdetett önálló ausztrál koncertjei körül, amelyeket a Soundwave fesztivál köré szerveztek. A legutóbbi hírek szerint a csapat most le is mondta ezeket a bulikat.


Most sem teljesen világos, hogy mi is történt, de az ausztrál szervező először úgy hirdette meg ezeket a koncerteket, hogy az ex-Metallica basszer Jason Newsted bandája, a Newsted is fellép a Megadeth előtt, majd váratlanul bejelentésre került, hogy a Newsted mégsem játszik a bulikon. A promoter akkor azt mondta, hogy ez a Megadeth kérése volt. Ezt Dave Mustaine rögtön cáfolta, akárcsak a Megadeth turnémenedzsere, Jim Carroccio. Jason Newsted is ígért egy alapos magyarázatot, de ez a mai napig nem érkezett meg.

"Dave Mustaine nem felelős azért, hogy a Newstedet levették ezekről a bulikról - mondta a Megadeth turnémenedzsere az ABC New Radio-nak. - Nem Dave szervezte le a bandát ezekre a koncertekre és nem is ő döntött úgy, hogy a Newsted mégsem lép fel. Dave leadott egy listát azokkal a bandákkal, amelyekkel szívesen játszott volna a bulikon és a promoter ezt a listát nem vette figyelembe. Dave és Jason barátok és ebből az egész ügyből valami óriási ostobaság lett."


Vasárnap Dave Mustaine az alábbi közleményt tette ki a Megadeth Facebook oldalára:

"Olyan körülmények miatt, amelyekre nincs kihatásunk, sajnos kénytelenek vagyunk lemondani az ausztrál koncerteket.

A Megadeth döntése független attól a ténytől, hogy Jason Newsted fellép a Soundwave fesztiválon. Nemrég beszéltem Jasonnel és továbbra is barátok vagyunk."


Mustaine egy órával később ezzel egészítette ki mondandóját:

"Mindössze egy bocsánatkérést akartam kapni, hiszen olyasmivel vádoltak meg, amit nem követtem el. Továbbra is szeretnék fellépni, de a promoter nem akar bocsánatot kérni és inkább azt mondja, hogy arra kértem, hazudjon, holott nem tettem ilyet.

Valóban én vagyok az egyetlen, aki látja, hogy milyen könnyen helyre lehetne mindezt hozni?

Az az AJ Maddah (az ausztrál promoter mogul), akit én ismerek, egy bölcs és gondoskodó ember, és most nem értem, hogy mi történt a régi barátommal.

Ausztrál rajongók, az én cuccaim már be vannak csomagolva."


AJ Maddah továbbra sem érti, hogy miért kéne bocsánatot kérnie, szerinte a bocsánatkérésnek a Megadeth táborból kéne jönnie, de azért egy üzenetben bocsánatot kért, majd feltette a kérdést Dave Mustaine-nek, hogy akkor tehát mégis megtarthatók az ausztrál bulik?

Egyelőre itt tartunk...


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS