ZÁRTOSZTÁLY - Csillag Endre és Németh Lojzi új dalát a Mirigyes Sipi énekli

Pénteken őrült buli a Barba Negrában

2014. január 15. (szerda) 12:50

Most pénteken, január 17-én, Zártosztály koncert lesz a Barba Negra klubban és a koncert felvezetéseként egy új dal is megérkezett a Zártosztály gitárosától, Csillag Endrétől (ex-Edda, ex-Bikini, ex-HBB), aki idén egy egy Csillagok és Gyémántok című szerzői albummal jelentkezik.


A szöveges videóval közzétett Nem várok dalt az Irigy Hónaljmirigy frontembere, Sipos Péter énekli, a szerzők: Csillag Endre és Németh Lojzi (Bikini).

Csukától már pár hete is bemutattunk egy felvételt, azt Pataky Attilával, az Edda frontemberével adta elő. Természetesen mindkét nóta fent lesz Csillag Endre lemezén és mindkettő el is hangzik majd a pénteki bulin.


A januári Zártosztály koncert a Facebookon

Csuka Facebook oldala


www.facebook.com/zartosztalyzenekar


 


CSILLAG ENDRE / SIPOS PÉTER - Nem várok (a 2014-es Csuka szólóalbum előzetese)


Csillag Endre a Zártosztály zenekarban régi Eddás zenészekkel játszik, Mirkovics "Zserbó" Gábor basszusgitárossal (Kard), Donászy Tibor dobossal, továbbá Lázár Zsiga billentyűssel, valamint az Irigy Mirigyből jól ismert Sipos Péter énekessel.

A Zártosztály koncertprogramjának gerincét a közös Eddás korszak, az 1985 és '87 közötti évek dalai adják (Éjjel érkezem, Velem kiáltsatok, Változó idők, Ünnep stb).

A pénteki Barba Negrás bulinak két sztárvendége is lesz, Takáts Tamás és Zeffer András (Mobilmánia), a bemelegítésről pedig a Káosz Központ zenekar fog gondoskodni.
 


"A Zártosztály eredetileg az V. Hard Rock farsang felkérésére, csupán egyetlen koncertre állt össze 2013 februárjában. A banda akkor visszarepítette a közönséget az 1985 és 1988 közti évekbe, ízelítőt adva abból, hogy milyen is lehetett akkoriban egy Edda koncert.

Repertoárjukban az általuk írt és előadott számok szerepeltek, többek között: Gyere őrült, Veled vagyok, Lisztománia, Változó idők, Ünnep, Kör és még jó néhány akkori legendás Edda dal.

Ez a koncert olyan jól sikerült, hogy a fiúkat szinte egész évben nyüstölték a fesztivál- és koncertszervezők további fellépések miatt. A nagy nyomásnak engedve úgy döntöttek, hogy 2014-ben folytatják...

Elsőként 2014. január 17-én a Barba Negra Music Clubban látható majd a Zártosztály egy kibővített műsorral, valamint néhány új számmal a készülő Csillag Endre albumról."

 CSILLAG ENDRE - PATAKY ATTILA - Csak néhány perc
(a 2014-es Csuka szólóalbum előzetese)


 A Csak néhány perc című dalt az Edda frontembere, Pataky Attila énekli, de a készülő lemezen majd Csuka más korábbi, illetve jelenlegi zenésztársai is felbukkannak.


Az elsőként bemutatott dal közreműködői gárdája elég impozáns:

Csillag Endre gitár
Pataky Attila ének
Németh Alajos basszusgitár
Hirlemann Bertalan dobok és Hammond orgona
Gömöry Zsolt vokál
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS