SURRENDER OF DIVINITY - Sátánista rajongó gyilkolta meg a banda frontemberét

A tettes a saját Facebook oldalára tette ki üzenetét

2014. január 13. (hétfő) 05:28 | utoljára módosítva: 2014. január 13. (hétfő) 07:23

A thaiföldi black metal színtér jól ismert és 1996 óta aktív bandájának, a Surrender Of Divinitynek frontemberét gyilkolta meg a múlt héten egy magát sátánistának valló rajongó.

A bangkoki Surrender Of Divinity 36 éves basszusgitáros/énekesét, Samong "Avaejee" Traisatthát még január 9-én kereste fel otthonában Prakarn Harnphanbusakorn, akiről az áldozat felesége azt mondta a helyi rendőrségnek, hogy a banda egyik rajongójaként érkezett hozzájuk. Férje vérbe fagyott holttestére azután talált rá a nappaliban, hogy lefektette a gyermeküket. Addigra a gyilkos már elment, de a mobilját és a kését a tett helyszínén hagyta.


A Bangkok Post beszámolója szerint a rendőrség arra gyanakszik, hogy iszogatás közben a két férfi összeszólalkozott, végül ez vezetett a zenész halálához.


Egy magát Maleficent Meditationnek nevező Facebook felhasználó, aki mögött a rendőrség az elkövetőt gyanítja, pénteken azt írta ki az oldalára, hogy ő volt a gyilkos. A hatóság teóriájának némiképp ellentmond a Facebookos bejegyzés:

"25 éves korom óta az a szándékom, hogy véget vetek az életemnek. Mivel végül is meg fogok halni, le akarom húzni magammal azokat, akik rossz fényt vetnek a sátánizmusra. De nőket és gyermekeket nem akarok megölni.

Jobban tisztelem az elkötelezett buddhistákat, keresztényeket és muzulmánokat azoknál, akik sátánistának nevezik magukat, de valójában erről semmit sem tudnak. Ha nem én öltem meg őt, akkor biztosan valaki más tette meg később."

A Facebook felhasználó azt is kijelentette, hogy nem rajongója a zenekarnak és nem akarja, hogy bárki is párhuzamot vonjon más hírességek megtámadásával, például John Lennon meggyilkolásával. Ezt követően részletesen leírta Samong meggyilkolását, azt is, hogy több mint 30 késszúrással végzett az áldozattal, aki közben kegyelemért könyörgött.

Maleficent Meditation szerint azoknak az embereknek, akik nem hisznek a Sátánban, nem szabad sátánistának nevezni magukat. Bejegyzését azzal zárta, hogy reméli, a halála után együtt lehet a Sátánnal.


A Surrender Of Divinity legutóbbi kiadványa egy Angelslaying Christbeheading Black Fucking Metal című split anyag volt, amit a finn Archgoattal közösen adtak ki tavaly novemberben.


A csapat a Facebook oldalán így kommentálta a történteket:

"Avaejee-vel, aki a Black Vomitorunk, Bass Thunderünk volt és ami a legfontosabb, a vértestvérünk, egy könyörtelen gyilkos végzett. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák, hogy mit érzünk a hordánkat ért veszteség kapcsán. Legyen nyugalmad odalent, tesó! A legfeketébb lángjaink örökké lobogjanak!"


Nyugodj békében, Avaejee!

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
A.M.D. - 52 éves korában elhunyt Lörke, a klasszikus felállás gitárosa
2019. június 23. (vasárnap) 15:52

52 éves korában elhunyt Lőrincz Sándor, azaz Lörke, az A.M.D. klasszikus felállásának gitárosa, dalszerzője. Lörke 1990 nyarán lett a hazai hardcore színteret meghatározó A.M.D. állandó gitárosa, Füleki Sándor (Leukémia, Mood, Wall Of Sleep) utódja, 1990 végén pedig meg is jelent az első A.M.D. anyag, a Ne vonulj be! című kazetta, amit 1991 végén követett az első hivatalos lemez, A háború borzalmai, sőt még rosszabb. A hardcore csapat ebben az időszakban rengeteget játszott idehaza és külföldön is, többek között olyan csapatokkal, az Idiots, a Spermbirds, a Fugazi, a Body Count vagy a Carcass.     Az alapító frontember, Sotár 1993-ban szállt ki, 1994-ben kábítószer-túladagolás következtében hunyt el. Sotár halála után kihoztak még egy lemezt (Túlélők), de utána hosszú szünet következett, és a társaság csak 2005-ben jött össze újra. A Mindenen kívül című lemezül 2012-ben jelent...

MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends
MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends

Legends címmel június 28-án jelenik meg a Tarek Maghary énekes vezette német Majesty új albuma, amelynek már a harmadik előzetes dalával, a klippel kísért We Are Legends tétellel is...

PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion
PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion

Crime Of Passion címmel máris meghallgatható az első dal a nu metalos budapesti Pennhurst ősszel érkező első albumáról. "Ígéretünkhöz híven, most közzéteszünk egy vadiúj dalt,...

ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains
ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains

Bowels Of Earth címmel augusztus 30-án lát majd napvilágot az LG Petrov énekes vezette Entombed A.D. harmadik albuma, a 2016-os Dead Dawn lemez folytatása, amelyről máris itt egy...

SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding
SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding

Talviyö (Winter Nights) címmel szeptember 6-án jelenik meg a finn Sonata Arctica tizedik album, a 2016-os The Ninth Hour lemez 11 dalos folytatása, amelyről máris megismerkedhetsaz az első...

FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111
FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a 20 éves jubileumát ünneplő Freedom Call őszi turnéjának lesz budapesti állomása, és hogy a Visions Of Atlantis jön majd velük hozzánk is, most...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS