SURRENDER OF DIVINITY - Sátánista rajongó gyilkolta meg a banda frontemberét

A tettes a saját Facebook oldalára tette ki üzenetét

2014. január 13. (hétfő) 05:28 | utoljára módosítva: 2014. január 13. (hétfő) 07:23

A thaiföldi black metal színtér jól ismert és 1996 óta aktív bandájának, a Surrender Of Divinitynek frontemberét gyilkolta meg a múlt héten egy magát sátánistának valló rajongó.

A bangkoki Surrender Of Divinity 36 éves basszusgitáros/énekesét, Samong "Avaejee" Traisatthát még január 9-én kereste fel otthonában Prakarn Harnphanbusakorn, akiről az áldozat felesége azt mondta a helyi rendőrségnek, hogy a banda egyik rajongójaként érkezett hozzájuk. Férje vérbe fagyott holttestére azután talált rá a nappaliban, hogy lefektette a gyermeküket. Addigra a gyilkos már elment, de a mobilját és a kését a tett helyszínén hagyta.


A Bangkok Post beszámolója szerint a rendőrség arra gyanakszik, hogy iszogatás közben a két férfi összeszólalkozott, végül ez vezetett a zenész halálához.


Egy magát Maleficent Meditationnek nevező Facebook felhasználó, aki mögött a rendőrség az elkövetőt gyanítja, pénteken azt írta ki az oldalára, hogy ő volt a gyilkos. A hatóság teóriájának némiképp ellentmond a Facebookos bejegyzés:

"25 éves korom óta az a szándékom, hogy véget vetek az életemnek. Mivel végül is meg fogok halni, le akarom húzni magammal azokat, akik rossz fényt vetnek a sátánizmusra. De nőket és gyermekeket nem akarok megölni.

Jobban tisztelem az elkötelezett buddhistákat, keresztényeket és muzulmánokat azoknál, akik sátánistának nevezik magukat, de valójában erről semmit sem tudnak. Ha nem én öltem meg őt, akkor biztosan valaki más tette meg később."

A Facebook felhasználó azt is kijelentette, hogy nem rajongója a zenekarnak és nem akarja, hogy bárki is párhuzamot vonjon más hírességek megtámadásával, például John Lennon meggyilkolásával. Ezt követően részletesen leírta Samong meggyilkolását, azt is, hogy több mint 30 késszúrással végzett az áldozattal, aki közben kegyelemért könyörgött.

Maleficent Meditation szerint azoknak az embereknek, akik nem hisznek a Sátánban, nem szabad sátánistának nevezni magukat. Bejegyzését azzal zárta, hogy reméli, a halála után együtt lehet a Sátánnal.


A Surrender Of Divinity legutóbbi kiadványa egy Angelslaying Christbeheading Black Fucking Metal című split anyag volt, amit a finn Archgoattal közösen adtak ki tavaly novemberben.


A csapat a Facebook oldalán így kommentálta a történteket:

"Avaejee-vel, aki a Black Vomitorunk, Bass Thunderünk volt és ami a legfontosabb, a vértestvérünk, egy könyörtelen gyilkos végzett. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák, hogy mit érzünk a hordánkat ért veszteség kapcsán. Legyen nyugalmad odalent, tesó! A legfeketébb lángjaink örökké lobogjanak!"


Nyugodj békében, Avaejee!

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
2019. április 19. (péntek) 09:31

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy énekesnő/tekerőlantos, Marlin Sutter dobos, valamint Ivo Henzi gitáros egyesítette erőit. Az új album (amely egy konceptanyag) itt a Freeze című tétel, amelyhez ugyanúgy Costin Chioreanu készített animációs videót, mint a korábbi négy nótához. "Mint jó páran már tudjátok, megjelent a második albumunk, amelynek káprázatos artworkjét Costin Chioreanu-nak köszönhetjük, akárcsak az új dalainkhoz készített csodás animációs klipeket. A The Spell lemez 13 dala révén szemtanúi lehettek egy olyan lány utazásának, aki beleszeretett a Halálba."     www.facebook.com/cellardarlingofficial   CELLAR DARLING - Freeze (a 2019-es The Spell albumhoz) CELLAR DARLING - Drown (a 2019-es The Spell albumhoz) CELLAR DARLING...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

ALLEGAEON - Technikás death metal, albumpremier: Apoptosis
ALLEGAEON - Technikás death metal, albumpremier: Apoptosis

Apoptosis címmel megjelent a technikás, progos, melodikus death metalt játszó amerikai Allegaeon ötödik albuma, a 2016-os Proponent For Sentience lemez folytatása, amelyet teljes egészében...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS