PAUL DI'ANNO - "Csupán az Iron Maiden szarsággal állok le"

Pontosította terveit az énekes, újra igazi bandát akar

2013. december 10. (kedd) 15:51

Az Iron Maiden korai időszakának énekese, Paul Di'Anno egy videós interjúban máris visszakozott, azaz pontosította múlt heti közleményét, amelyben megerősítette pár éve bejelentett visszavonulási szándékát.


A friss interjúból az derül ki, hogy esze ágában sincs nyugdíjba menni, csak Iron Maiden dalokkal nem akar már koncertezni.

"Ez nem egy tényleges visszavonulás jellegű visszavonulás. Csupán az Iron Maiden szarsággal állok le. Elegem van belőle. Kib...ottul vége van, haver.

Jó kis gesztus volt köszönetet mondani a Maiden albumok jubileuma kapcsán, de aztán nagyon elszállt az egész.

Az énekesnek elege van a promoterekből, akik odatolnak mellé valami feldolgozás bandát, hogy énekeljen velük.

"Mehettek és megkúrhatjátok magatokat! Ebből már nem lesz semmi. Szóval, ennek tényleg vége."


Paul DiAnno most azt tervezi, hogy újjáéleszti azt a Killers nevű bandát, amellyel a '90-es években dolgozott, méghozzá a társalapítóval, Cliff Evans gitárossal, aki a Tankból is ismerős lehet, és aki a Doogie White-féle mai Tankban is gitározik.

"Meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Ez így egész izgalmas, mert azt jelenti, hogy újra egy komplett zenekarban lehetek. Nem csak én leszek ott különféle tagokkal. Ez a zenekarozás az, amire igazán vágyom. Újra egy családhoz akarok tartozni. Kib...ottul várom már, azt elmondhatom!"

 

 Korábban ezt a közleményt adta ki Paul Di'Anno:

"Mindazoknak, akik még nem tudják: visszavonulok. Van még egy rakás buli, amit képtelenség volt belezsúfolni az idei évbe, noha a szerződésem alapján ezt kellett volna tennem.

Szóval, lesznek még ezek a koncertek, jobbára távoli helyeken, és ezeket nem mondom le, mert szavamat adtam, hogy ott leszek. Idén még 11 koncertet fogok adni, ezekkel együtt összesen 101-re rúg az idei bulijaim száma. Remélhetőleg néhány metalossal még találkozni fogok az év végéig."


A térdfájdalmai miatt is sokat szenvedő 55 éves Di'Anno, azaz Paul Andrews az 1981-es Killers album után került ki a Maidenből, utat engedve Bruce Dickinsonnak. Több formációval is kísérletezett az évek során, a Di'Anno-tól és a Gogmagogtól a Battlezone-on át a Killers-ig, de az igazi siker rendre elkerülte, koncertjeinek mindig az volt a csúcspontja, amikor a korai Maiden dalokat szólaltatta meg.

Legutóbb tavalyelőtt került rács mögé, amikor kiderült, hogy odahaza a gerincbántalmai miatt munkaképtelennek mondta magát, és segélyt vett fel a brit államtól, miközben világszerte turnézott. A kiszabadulásakor ezt mondta:

"A börtön kemény, de én keményebb vagyok. És sikerült nem lehajolnom a szappanért..."
 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS