AVENGED SEVENFOLD - "Fuck the haters!"

November 22-én Bécsben játszanak a Five Finger Death Punch-csal

2013. november 13. (szerda) 15:05 | utoljára módosítva: 2013. november 13. (szerda) 15:06

A novemberi HammerWorldben többek között az Avenged Sevenfold gitáros Synyster Gates-szel is találsz interjút, a brit Hammernek pedig a csapat énekese, M. Shadows is nyilatkozott a Hail To The King album kapcsán.


A jelenleg zajló, számos helyen teltházas Európa-turnén a tengerentúli színtér
másik sikercsapata, a Five Finger Death Punch is részt vesz, viszont a Disturbed énekes David Draiman új bandája, a Device lemondta a bulikat, mert Draiman apa lett és inkább babázni szeretne odahaza. Magyar állomás nem lesz, de a november 22-én Bécsben játszik az Avenged és a Death Punch."Hogy őszinte legyek, Amerikában manapság elég kemény a rockzene helyzete - mondja M. Shadows. - Nem érzem úgy, hogy a mainstream Amerika valóban törődne a rockkal. Őszintén, ez egy kicsit ijesztő. Menőbb lenne, ha lenne egy új Big Four, amelyik vezetné a mezőnyt, új helyekre juttatva el a metalt, de jelenleg elég nyilvánvaló, hogy a metal vesztes pozícióban van. Azt akarjuk, hogy a metal újra veszélyes legyen. Az milyen menő lenne?"A csapat európai népszerűségének növekedéséről:


"Emlékszem, hogy Los Angelesben már teltházat csináltunk az 5 ezer fős Gibson Ampitheatre-ben, majd egyenesen átrepültünk Németországba, ahol egy 300 fős klubban csupán 120 jegyet adtunk el. (Így van, ott voltam :-) - L.L.) Ez akkor történt, amikor a City Of Evil lemezünk nagyon beindult odahaza, de úgy tűnt, hogy Európát kevéssé érdekeltük. Most viszont az európai jegyeladásunk megzúzza az amerikait. Ez elég király érzés. Úgy érezzük, hogy tényleg kultuszt építünk az egész világon. És ez még csak a kezdete valami különlegesnek."A Hail To The King listás sikeréről, az óceán mindkét felén, ezt már Synyster Gates mondja:


"Szerencsések vagyunk, hogy a rajongók világszerte nagyon is elfogadták a fejlődésünket. Tudjuk, hogy milyen mázlisták vagyunk. Meg akarjuk változtatni az emberek életét. Nem azt mondom, hogy Isten ajándéka vagyunk, de próbálunk változást előidézni.

Minden követ meg akarunk mozgatni, minden tekintetben meg akarjuk mutatni, hogy mit jelent zenekarnak lenni. Mert számunkra ez számít igazán. A metal a lényeg számunkra. És tudjuk, hogy ez a közönségnek is mennyire fontos. A kihívás az, hogy együtt haladjunk előre. És erről szól ez a mostani turné is: új szintekre juttatni el a dolgot."Syn Gates az új színpadi showról:


"Remélem, hogy nem mi vagyunk az utolsó mohikánok, akik őrülten nagy, gigantikus, teátrális rock showt tesznek oda. Ezen nőttünk fel, olyan bandákkal, mint a Maiden és a Metallica, és nagyon remélem, hogy nem egy kihalófélben levő faj utolsó egyedei vagyunk. Szét akarjuk robbantani az emberek agyát, ahogy annak idején azok a masszív bulik szétrobbantották a miénket.

A metalnak látványosnak kell lennie, drámainak is, izgalmasnak. Amikor a srácok pénzt és időt áldoznak arra, hogy eljöjjenek megnézni minket, tartozunk nekik azzal, hogy az életük legjobb estéjéát kapják meg tőlünk."Arról, hogy számos hard rock és metal zenész kritizálja őket, közben meg rengeteg A7X lemez fogy és a bulikra is nagyon mennek a jegyek:

"Egyetlen másik metal banda sem csinálja azt, amit mi - mondja M. Shadows. - Az utóbbi hónapokban hallottunk szájjártatást más zenészektől, olyan bandákban, amelyeknek nem fogok reklámot csinálni, de cseszd meg a gyűlölködőket! Tudják, hogy ha szaroznak minket, azzal felhívják magukra a figyelmet és ha ők így akarják futtatni a bandájukat, rendben van. De mi nem így tesszük a dolgunkat. Inkább kimegyünk a színpadra és gyilkos módon odatesszük magunkat. Láthatod, hogy ez mit jelent a közönségnek."

"Helyesen akarjuk tolni a dolgot - teszi hozzá Synyster Gates. - Mázlisták vagyunk, hogy egy ilyen egyedi stílus részei vagyunk és harcolunk a metalért, annak a zenének a reneszánszáért, amit szeretünk. És kib...ott csodálatos, amikor ezrével jönnek a srácok egy olyan bulira, amibe a szívünket és a lelkünket is beletesszük. Ezzel kapcsolatban nincs bennünk bizonytalanság. Tudjuk, hogy elértünk egy adott pontra... de mind tudjuk azt is, hogy még kib...ott sok minden előttünk van. És mindenkit el akarunk vinni magunkkal erre az útra."


 

 

Hozzászólások

[012781]
JetBlack
Most nagyon irigyellek Lénárd Laci. Te láttad, hallottad élőben Rev-et!
Egyébként szerintem nagyon rendben van az új album, kár hogy ide nem jönnek.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Hivatalos klippel az őszi vikinges album címadó dala: Zeichen
2020. július 16. (csütörtök) 14:30

Zeichen címmel szeptember 18-án jelenik meg a pagan, death, black metalos német Varg új albuma, első előzetesként pedig máris itt a klippel kísért címadó dal. A Varg tavaly egy Wolfszeit II című lemezt adott ki - újra feljátszották ugyanis az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumot. Az ötödik Varg nagylemez a 2016-os Das Ende aller Lügen volt. A csapat egy új korszakot kíván nyitni ezzel a hetedik albummal. Freki, a frontember: "A Zeichen az új albumunk szíve, de talán még az 'új' Vargé is. Fontos volt számunkra, hogy elsőként a címadó dalt tegyük közzé, hivatalos klippel együtt, mert a zene és a látvány szempontjából is az új lemez energiáját tükrözi, egyúttal meghívja a rajongókat a legendás viking-korszakba. Kövessetek minket az utazásunkon!"   www.facebook.com/VargOfficial   VARG - Zeichen (a 2020-as Zeichen albumhoz)  ...

SEPTICFLESH - Nagyzenekarral és kórussal, premier a különleges koncert DVD-jéről: The Vampire From Nazareth
SEPTICFLESH - Nagyzenekarral és kórussal, premier a különleges koncert DVD-jéről: The Vampire From Nazareth

Infernus Sinfonica MMXIX címmel július 31-én egy különleges koncert DVD/Blu-ray kiadvánnyal jelentkezik a szimfonikus, atmoszférikus death metalt mesterien játszó görög SepticFlesh....

VENOMOUS CONCEPT - Dalpremier a grindcore, hardcore punk "szupergrupptól": Eliminate
VENOMOUS CONCEPT - Dalpremier a grindcore, hardcore punk "szupergrupptól": Eliminate

Politics Versus The Erection címmel augusztus 28-án jelenik meg a Napalm Death, Brutal Truth, Lock Up zenészeket felsorakoztató grindcore, hardcore punk csapat, a Venomous Concept negyedik...

STATIC-X - Klip is született az új albumhoz: Bring You Down
STATIC-X - Klip is született az új albumhoz: Bring You Down

Project Regeneration Vol. 1 címmel nemrég jelent meg az új Static-X album, amely az utolsó felvételeket tartalmazza a 2014 őszén elhunyt Wayne Statix énekessel. Az eredeti tagok - Tony...

UNLEASH THE ARCHERS - A nyár végén jön az új album, klippel egy pörgős új dal: Soulbound
UNLEASH THE ARCHERS - A nyár végén jön az új album, klippel egy pörgős új dal: Soulbound

Abyss címmel augusztus 21-én jelenik meg a Brittney Slayes énekesnő vezette kanadai Unleash The Archers ötödik albuma, és az epikus power metalt melodikus death metal témákkal keverő...

DRACONIAN - Öt év után új album jön a svéd gothic/doom csapattól, dalpremier: Sorrow Of Sophia
DRACONIAN - Öt év után új album jön a svéd gothic/doom csapattól, dalpremier: Sorrow Of Sophia

Under A Godless Veil címmel október 30-án jelenik meg az énekesnős doom/gothic metalt játszó svéd Draconian hetedik albuma - napra pontosan 5 évvel az elődje, a Sovran lemez után. A...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS