VOLBEAT - Michael Poulsen: A Jó, a Rossz és a Csúf

Tusolásról szó sem lehet :-)

2013. november 11. (hétfő) 14:16

Pár hónapja elindult a HammerWorldben egy friss rovat, A Jó, a Rossz és a Csúf, amelynek a novemberi számunkban az Ossian gitárosa, Rubcsics Ricsi az alanya, az online verzióban pedig most a Volbeat vezér Michael Poulsen beszél a kedvenc és nem annyira kedvenc lemezeiről.


Az Iced Earth társaságában Európában turnézó és a bécsi Stadthallét november 17-én elérő Volbeat november 4-én új verzióban is kiadta az idei Outlaw Gentlemen And Shady Ladies albumát, a sorban az ötödiket, méghozzá egy 60 perces koncert DVD-vel kiegészítve. A bécsi buli mellett lesz grazi is, november 18-án.


Ha kíváncsi vagy, hogy melyek Poulsen mester kedvenc és utált albumai, illetve albumborítói, vagy, hogy melyik az a lemez, amit a gyűjteménye szégyenfoltjának tart, akkor olvass tovább!


www.volbeat.dk

A Jó, a Rossz és a Csúf
Michael Poulsen - VolbeatMelyik volt az első nagylemez, amit megvettél, vagy megkaptál ajándékba?

"Az biztos, hogy valamelyik Elvis Presley lemez, de arra sajnos már nem emlékszem, hogy pontosan melyik is. Nem tegnap volt..."Melyik a legfrissebb album, amit hallottál/megvettél?

"Még nem jött ki, de az új Iced Earth album, amit Jon Schaffer már megmutatott, ahogy elkészültek vele. Imádom őket, azért is turnézunk együtt. Ha majd kijön, meg is fogom venni. Brutálisan jól sikerült!"Melyik az a lemez, amelyik valóban megváltoztatta az életedet?

"Egyértelműen a legelső Black Sabbath album. Mindenről ők tehetnek!"


Melyik lemeznek van szerinted a legjobb borítója?

"A Don't Break The Oath-nak, a Mercyful Fate második nagylemezének. Tele van lángokkal és ott az ördög is. Mi más kéne még?" (nevet)

 

És melyiknek a legrondább?


"A legtöbb Manowar borító pocsék szerintem, különösen azok, ahol a zenészek maguk szerepelnek."Ajánlj egy jó lemezt, ami nem metal!

"Bármelyik Johnny Cash album. Az tényleg nem metal, bár a hozzáállás miatt én simán rocknak nevezném."


Egy intim pillanatban melyik lemezt teszed fel a legszívesebben?

"Olyankor leginkább semmilyet! (nevet) Szerintem a csajokat nem zenével kell levenni a lábukról. Egyébként meg monogám típus vagyok, nem szoktam csak úgy flörtölgetni!" (nevet)


Melyik az a lemez a gyűjteményedben, amelyiket a legtöbbször hallottad?

"A Death-től a Spiritual Healing. Egy valóban megunhatatlan album, amit rendszeresen előveszek a megjelenése óta."
 


DEATH - Spiritual Healing (az 1990-es album címadó dala)
Autózáshoz melyik a kedvenc lemezed?


"Ilyen nincs, ez totálisan hangulatfüggő. De ha mindenképpen mondanom kell valamit, akkor bármelyik Motörhead lemezre királyul lehet nyomni a gázt."


Zuhanyzás közben mit szoktál dúdolgatni?


"Nem szoktam zuhanyozni!" (nevet)


Melyik az a lemez, amelyiken szívesen játszottál volna?

"Mercyful Fate? Death? Black Sabbath? Rainbow? Social Distortion? Elvis Presley? Bármelyiktől bármelyiken!"Lemezgyűjteményed szégyenfoltja?

"Szerintem igazán kínos lemez nincs a gyűjteményemben. Néhány barátom persze ezt nem egészen így gondolja!" (nevet)Az utóbbi 10 év legjobb lemeze?

"A 2004-es Social Distortion album ugrott be elsőként, a Sex, Love And Rock'n'Roll."


Melyik lemezt ajánlanád a '70-es évekből?

"A Risingot a Rainbowtól. Ronnie James Dio utánozhatatlan, pótolhatatlan, ő volt a legnagyobb!"És a '80-as évekből?

"A Metallicától az ...And Justice For All. Tele van klasszikus dalokkal és most nem csak a One-ra gondolok, de arra is."


És a '90-es évekből?


"A Spiritual Healinget a Death-től."


A Volbeat albumok közül melyik a kedvenced?


"Hülye lennék nem az utolsót mondani (Outlaw Gentlemen And Shady Ladies), de az összeset imádom. Szerintem még nem adtunk ki szart a kezünkből!" (nevet)VOLBEAT - The Nameless One (a 2013-as album Tour Edition verziójáról)

 

 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS