MITRU TÍMEA - Szikora szerint Timi sátáni zenét adott elő az X-Faktorban

Szikora vajon a 16 éves önmagát is lesátánistázná?

2013. szeptember 11. (szerda) 12:12

Pár napja mi is bemutattuk az X-Faktor új évadjának első adásában továbbjutott Mitru Tímeát, aki Parkway Drive pólóban hörgéssel is kísérve adta elő az Asking Alexandria egyik korai dalát. A produkciót nem kell szeretni, de az azért mégis túlzás amit a zsűri egyik tagja, Szikora Robi mondott a mai Borsnak:
 

"Szikora Robi köztudottan vallásos ember, aki nemigen tűri, ha a környezetében - ahogyan ő fogalmaz - sátáni zenét játszanak. A szombati válogatáson még ennél is szigorúbb volt, elutasította Mitru Tímea produkcióját, aki énekelt és hörgött a színpadon, egy sajátos műfajt képviselve ezzel.

"Annak idején, amikor Marylin Manson hazánkban adott koncertet, misét szerveztem érte - idézte fel akcióját az R-Go frontembere. - Nem Timivel van bajom, ő egy nagyon aranyos lány, viszont az, hogy a nézők ilyen zenét hallgassanak, szerintem nem helyes.

Ahogy mondani szokás, nem a 'bűnössel' van a baj, hanem magával a 'bűnnel'. Ezért is szavaztam nemmel: nem támogatom ezt a műfajt – jelentette ki határozottan a mentor.


Timi megszokta, hogy kiakadnak a produkcióján.

"Alapvetően visszafogott, kedves, mosolygós lány vagyok. Amikor megmutatom a hangom, és ezt a műfajt, általában meglepődnek. Pedig szerintem minden embernek több oldala van, s az én személyiségemnek ez is a része. Nem vagyok olyan vad, mint ez a zene. Számomra a metal inkább feltöltődés, kikapcsolódás, feszültséglevezetés – mondta el a Borsnak Timi.


Szikorával ellentétben a produkciója Gesztinek, Tóth Gabinak és Alföldi Róbertnek is tetszett, igaz utóbbi úgy fogalmazott: elmebeteg hangod van.


"Bármit is mondanak, azt pozitívumként élem meg. Egyrészt azért, mert örülök, hogy megmutathatom, képviselhetem ezt a műfajt. Másrészt vidám személyiség vagyok, így akármilyen jelzővel is illetik a produkciómat, szívesen veszem. Rengetegen szeretik ezt a műfajt, csak kevésbé van tere" - reagált a kritikákra a szolfézstanárnő, aki azt is elárulta, hogy a diákjai talán könnyebben elfogadták amiatt, hogy piercinget és fültágítót visel.Szikora Robiról csak annyit, hogy a Hungária sikerkorszaka előtt a Ferm nevű rockbandában játszott és a '80-as évek közepén kiadott R-Go könyvben ezt mondta fiatal önmagáról:

"Tizenhat évesen csak a nagyon vad zene kellett. Hogy félelmetes, erőszakos legyen, nagyon hangosan szóljon."


 

Hozzászólások

[012561]
kaida
El kell ismernem hogy Timi nagyon jól hörög, de Nagaarum véleménye nagyon is igaz.
[012557]
encimetal
Mű balhé, külföldön is leadtak egy ilyen lányt itt is lekellet ennyi...Eggyik szerény és hörög, másik pornós és énekel! fosss!!Népbutitás 1000-el!Én is találkozok ezzekel a hirekkel nehéz elkerülni,eggyik fülön be másikon ki.
[012556]
shmonsta
Az a félelmetes, hogy ezt a meglehetősen zavart embert még szerepeltetik a televízióban. Pedig régóta látszik, hogy valami baj van vele. Inkább orvosi segítséget kellene neki adni és nem lovat alá.
[012555]
Selkath
Nem tudom, én napi szinten hallgatom ezt a stílust, amit Timi énekelt, semmi kivetnivalót nem találok benne. Szikora pedig egy gyenge jellem, mert vallás(ok) hatása alá került. Ha valami igazán sátáni, az a rohadt vallás.
[012554]
Nagaarum
Én is vallásos vagyok, illetve bocsánat, hívő vagyok (ez nagy különbség), és innen üzenem Szikora Robinak, hogy az a műsor a sátáni, amiben ő most prédikál.
[012553]
gyufa333
Megneztem a Timea eloadast es az atlagnal feletti a teljesitmenye ahhoz gratulalni tudok.
Csak sajnos, annyira nem tud erdekelni az ilyen nepbutito musorok, ahol az is meg van elore beszelve, hogy Geszti mikor vakarja meg az orrat.
Hirveresnek jo volt a musornak Timea es kesz es lehet rajta csamcsogni.
Se tobb se kevesebb.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
RAM - Jön a negyedik album, új dal a svéd heavy metal csapattól
2015. október 9. (péntek) 08:14

Svbversvm címmel október 30-án adja ki a negyedik albumát a tradicionális heavy metalos svéd RAM, és az elsőként közzétett Eyes Of The Night dal után most már a The Usurper címet viselő friss tétellel is lehet ismerkedni. A Svbversvm első kiadásához egy bónusz DVD is tartozik majd (X Anniversary, a Decade of Heavy Metal Tyranny Concert), rajta egy 2013 őszi, hazai pályás, azaz göteborgi buli felvételével. www.facebook.com/RAMheavymetal RAM - The Usurper (a 2015-ös Svbversvm albumról) RAM - Eyes Of The Night (a 2015-ös Svbversvm albumról)

CAULDRON - Dalpremier a kanadai klasszikus metal triótól: No Return / In Ruin
CAULDRON - Dalpremier a kanadai klasszikus metal triótól: No Return / In Ruin

In Ruin címmel 2016. január 8-án lát napvilágot a tradicionális metalt játszó kanadai Cauldron negyedik albuma, amelyről elsőként a No Return / In Ruin című tételt tették közzé....

DRACONIAN - Új énekesnő és új dal: Stellar Bombs
DRACONIAN - Új énekesnő és új dal: Stellar Bombs

Sovran címmel október 30-án lát napvilágot az énekesnős gothic/doom metalt játszó svéd Draconian hatodik albuma, amelyről máris meghallgatható az első dal, a Stellar Bombs. A...

BORN OF OSIRIS - Dalpremier a Soul Sphere albumról: Free Fall
BORN OF OSIRIS - Dalpremier a Soul Sphere albumról: Free Fall

Már négy dal is meghallgatható a progos, komplex deathcore-ban utazó chicagói Born Of Osiris új albumáról. A Sumerian Records október 23-án adja ki a Soul Sphere című új albumot, a...

BLACK STONE CHERRY - Új kiadóhoz szerződtek, februárban bécsi koncert
BLACK STONE CHERRY - Új kiadóhoz szerződtek, februárban bécsi koncert

Október 30-án jelenik meg a Black Stone Cherry első hivatalos koncert DVD-je, a következő stúdióalbum felvételei pedig már el is indultak, de a 2016 tavaszára várható lemez már nem a...

THE WINERY DOGS - Hivatalos klip az Oblivion című új dalhoz
THE WINERY DOGS - Hivatalos klip az Oblivion című új dalhoz

Hot Streak címmel a múlt pénteken jelent meg a Mike Portnoy dobos (ex-Dream Theater, ex-Adrenaline Mob), Billy Sheehan basszusgitáros (Mr. Big) és Richie Kotzen gitáros/énekes (ex-Mr. Big,...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS