MITRU TÍMEA - Szikora szerint Timi sátáni zenét adott elő az X-Faktorban

Szikora vajon a 16 éves önmagát is lesátánistázná?

2013. szeptember 11. (szerda) 12:12

Pár napja mi is bemutattuk az X-Faktor új évadjának első adásában továbbjutott Mitru Tímeát, aki Parkway Drive pólóban hörgéssel is kísérve adta elő az Asking Alexandria egyik korai dalát. A produkciót nem kell szeretni, de az azért mégis túlzás amit a zsűri egyik tagja, Szikora Robi mondott a mai Borsnak:
 

"Szikora Robi köztudottan vallásos ember, aki nemigen tűri, ha a környezetében - ahogyan ő fogalmaz - sátáni zenét játszanak. A szombati válogatáson még ennél is szigorúbb volt, elutasította Mitru Tímea produkcióját, aki énekelt és hörgött a színpadon, egy sajátos műfajt képviselve ezzel.

"Annak idején, amikor Marylin Manson hazánkban adott koncertet, misét szerveztem érte - idézte fel akcióját az R-Go frontembere. - Nem Timivel van bajom, ő egy nagyon aranyos lány, viszont az, hogy a nézők ilyen zenét hallgassanak, szerintem nem helyes.

Ahogy mondani szokás, nem a 'bűnössel' van a baj, hanem magával a 'bűnnel'. Ezért is szavaztam nemmel: nem támogatom ezt a műfajt – jelentette ki határozottan a mentor.


Timi megszokta, hogy kiakadnak a produkcióján.

"Alapvetően visszafogott, kedves, mosolygós lány vagyok. Amikor megmutatom a hangom, és ezt a műfajt, általában meglepődnek. Pedig szerintem minden embernek több oldala van, s az én személyiségemnek ez is a része. Nem vagyok olyan vad, mint ez a zene. Számomra a metal inkább feltöltődés, kikapcsolódás, feszültséglevezetés – mondta el a Borsnak Timi.


Szikorával ellentétben a produkciója Gesztinek, Tóth Gabinak és Alföldi Róbertnek is tetszett, igaz utóbbi úgy fogalmazott: elmebeteg hangod van.


"Bármit is mondanak, azt pozitívumként élem meg. Egyrészt azért, mert örülök, hogy megmutathatom, képviselhetem ezt a műfajt. Másrészt vidám személyiség vagyok, így akármilyen jelzővel is illetik a produkciómat, szívesen veszem. Rengetegen szeretik ezt a műfajt, csak kevésbé van tere" - reagált a kritikákra a szolfézstanárnő, aki azt is elárulta, hogy a diákjai talán könnyebben elfogadták amiatt, hogy piercinget és fültágítót visel.Szikora Robiról csak annyit, hogy a Hungária sikerkorszaka előtt a Ferm nevű rockbandában játszott és a '80-as évek közepén kiadott R-Go könyvben ezt mondta fiatal önmagáról:

"Tizenhat évesen csak a nagyon vad zene kellett. Hogy félelmetes, erőszakos legyen, nagyon hangosan szóljon."


 

Hozzászólások

[012561]
kaida
El kell ismernem hogy Timi nagyon jól hörög, de Nagaarum véleménye nagyon is igaz.
[012557]
encimetal
Mű balhé, külföldön is leadtak egy ilyen lányt itt is lekellet ennyi...Eggyik szerény és hörög, másik pornós és énekel! fosss!!Népbutitás 1000-el!Én is találkozok ezzekel a hirekkel nehéz elkerülni,eggyik fülön be másikon ki.
[012556]
shmonsta
Az a félelmetes, hogy ezt a meglehetősen zavart embert még szerepeltetik a televízióban. Pedig régóta látszik, hogy valami baj van vele. Inkább orvosi segítséget kellene neki adni és nem lovat alá.
[012555]
Selkath
Nem tudom, én napi szinten hallgatom ezt a stílust, amit Timi énekelt, semmi kivetnivalót nem találok benne. Szikora pedig egy gyenge jellem, mert vallás(ok) hatása alá került. Ha valami igazán sátáni, az a rohadt vallás.
[012554]
Nagaarum
Én is vallásos vagyok, illetve bocsánat, hívő vagyok (ez nagy különbség), és innen üzenem Szikora Robinak, hogy az a műsor a sátáni, amiben ő most prédikál.
[012553]
gyufa333
Megneztem a Timea eloadast es az atlagnal feletti a teljesitmenye ahhoz gratulalni tudok.
Csak sajnos, annyira nem tud erdekelni az ilyen nepbutito musorok, ahol az is meg van elore beszelve, hogy Geszti mikor vakarja meg az orrat.
Hirveresnek jo volt a musornak Timea es kesz es lehet rajta csamcsogni.
Se tobb se kevesebb.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SOULFLY - Max Cavalera Top 5 tippje gitárosoknak
2015. augusztus 30. (vasárnap) 18:55

Az új Soulfly album Archangel címmel jelent meg augusztus 14-én, és a lemez kapcsán Max Cavalera a musicradar.com-nak adott interjújában az alábbi öt tippet adta a gitárosoknak. www.facebook.com/SoulflyOfficial A Soulflyban Max Cavalera mellett a fia, Zyon dobol már 2012 óta, Marc Rizzo a gitáros (2003 óta), a basszer pedig egészen mostanáig Tony Campos volt, aki a 2010-ben kilépett Bobby Burns helyét vette át. Campos azonban kiszállt Max csapatából és átigazolt a Fear Factorybe, a helyét Max másik fia, Igor Cavalera Jr. vette át. Igor és Zyon már a Lody Kong zenekarban is együtt muzsikált. 1. Az inspirációt bárhol megtalálni "Adottak az utazási lehetőségek, lehet világot látni és inspirációra lelni. A Sepultura egyik legnagyobb nótája, a Refuse/Resist onnan jött, hogy New Yorkban, a metrón láttam egy Black Panther arcot. Egy olyan bőrdzsekit viselt, aminek a hátán egy csomó szó szerepelt, és legalul ez volt...

METALLICA - Hivatalos MetOnTour videó a rekordot döntő göteborgi koncertről
METALLICA - Hivatalos MetOnTour videó a rekordot döntő göteborgi koncertről

Tegnap a brit Reading fesztiválon játszott a Metallica, ma este pedig annak tesóbuliján, a Leeds fesztiválon lépnek fel, és ezzel véget is ér a rövid nyárvégi európai kiruccanásuk. A...

SCORPIONS - Jubileumi újrakiadás-cunami számos eddig soha ki nem adott dallal
SCORPIONS - Jubileumi újrakiadás-cunami számos eddig soha ki nem adott dallal

Az idén 50 éves Scorpions szeptembertől amerikai turnéra indul, utána az év végéig Európa következik, és már azt is tudni, hogy márciusban hazai pályán, Németországban fognak...

METAL ALLEGIANCE - Friss albumelőzetes az ultrametal projekttől
METAL ALLEGIANCE - Friss albumelőzetes az ultrametal projekttől

Új albumelőzetest tett közzé a Metal Allegiance, a válogatott metal muzsikusokból álló formáció, amelynek szeptember 18-án egy stúdióalbuma jön majd ki. Az instrumentális...

SLAYER - Képek a Danny Trejo-val készülő börtönlázadásos klip forgatásáról
SLAYER - Képek a Danny Trejo-val készülő börtönlázadásos klip forgatásáról

Repentless címmel szeptember 11-én jelenik meg a régóta várt új Slayer album, amelynek a nyár elején bemutatott címadó dalához a napokban egy videóklipet forgattak Arayáék, és...

MOTÖRHEAD - A félbeszakadt buli után lemondták a denveri koncertet
MOTÖRHEAD - A félbeszakadt buli után lemondták a denveri koncertet

Miután csütörtök este a Utah-állambeli Salt Lake Cityben a Motörheadnek négy szám után félbe kellett hagynia a koncertet a 69 éves Lemmy légszomja miatt, jeleztük is a cikkünkben,...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS