MITRU TÍMEA - Szikora szerint Timi sátáni zenét adott elő az X-Faktorban

Szikora vajon a 16 éves önmagát is lesátánistázná?

2013. szeptember 11. (szerda) 12:12

Pár napja mi is bemutattuk az X-Faktor új évadjának első adásában továbbjutott Mitru Tímeát, aki Parkway Drive pólóban hörgéssel is kísérve adta elő az Asking Alexandria egyik korai dalát. A produkciót nem kell szeretni, de az azért mégis túlzás amit a zsűri egyik tagja, Szikora Robi mondott a mai Borsnak:
 

"Szikora Robi köztudottan vallásos ember, aki nemigen tűri, ha a környezetében - ahogyan ő fogalmaz - sátáni zenét játszanak. A szombati válogatáson még ennél is szigorúbb volt, elutasította Mitru Tímea produkcióját, aki énekelt és hörgött a színpadon, egy sajátos műfajt képviselve ezzel.

"Annak idején, amikor Marylin Manson hazánkban adott koncertet, misét szerveztem érte - idézte fel akcióját az R-Go frontembere. - Nem Timivel van bajom, ő egy nagyon aranyos lány, viszont az, hogy a nézők ilyen zenét hallgassanak, szerintem nem helyes.

Ahogy mondani szokás, nem a 'bűnössel' van a baj, hanem magával a 'bűnnel'. Ezért is szavaztam nemmel: nem támogatom ezt a műfajt – jelentette ki határozottan a mentor.


Timi megszokta, hogy kiakadnak a produkcióján.

"Alapvetően visszafogott, kedves, mosolygós lány vagyok. Amikor megmutatom a hangom, és ezt a műfajt, általában meglepődnek. Pedig szerintem minden embernek több oldala van, s az én személyiségemnek ez is a része. Nem vagyok olyan vad, mint ez a zene. Számomra a metal inkább feltöltődés, kikapcsolódás, feszültséglevezetés – mondta el a Borsnak Timi.


Szikorával ellentétben a produkciója Gesztinek, Tóth Gabinak és Alföldi Róbertnek is tetszett, igaz utóbbi úgy fogalmazott: elmebeteg hangod van.


"Bármit is mondanak, azt pozitívumként élem meg. Egyrészt azért, mert örülök, hogy megmutathatom, képviselhetem ezt a műfajt. Másrészt vidám személyiség vagyok, így akármilyen jelzővel is illetik a produkciómat, szívesen veszem. Rengetegen szeretik ezt a műfajt, csak kevésbé van tere" - reagált a kritikákra a szolfézstanárnő, aki azt is elárulta, hogy a diákjai talán könnyebben elfogadták amiatt, hogy piercinget és fültágítót visel.Szikora Robiról csak annyit, hogy a Hungária sikerkorszaka előtt a Ferm nevű rockbandában játszott és a '80-as évek közepén kiadott R-Go könyvben ezt mondta fiatal önmagáról:

"Tizenhat évesen csak a nagyon vad zene kellett. Hogy félelmetes, erőszakos legyen, nagyon hangosan szóljon."


 

Hozzászólások

[012561]
kaida
El kell ismernem hogy Timi nagyon jól hörög, de Nagaarum véleménye nagyon is igaz.
[012557]
encimetal
Mű balhé, külföldön is leadtak egy ilyen lányt itt is lekellet ennyi...Eggyik szerény és hörög, másik pornós és énekel! fosss!!Népbutitás 1000-el!Én is találkozok ezzekel a hirekkel nehéz elkerülni,eggyik fülön be másikon ki.
[012556]
shmonsta
Az a félelmetes, hogy ezt a meglehetősen zavart embert még szerepeltetik a televízióban. Pedig régóta látszik, hogy valami baj van vele. Inkább orvosi segítséget kellene neki adni és nem lovat alá.
[012555]
Selkath
Nem tudom, én napi szinten hallgatom ezt a stílust, amit Timi énekelt, semmi kivetnivalót nem találok benne. Szikora pedig egy gyenge jellem, mert vallás(ok) hatása alá került. Ha valami igazán sátáni, az a rohadt vallás.
[012554]
Nagaarum
Én is vallásos vagyok, illetve bocsánat, hívő vagyok (ez nagy különbség), és innen üzenem Szikora Robinak, hogy az a műsor a sátáni, amiben ő most prédikál.
[012553]
gyufa333
Megneztem a Timea eloadast es az atlagnal feletti a teljesitmenye ahhoz gratulalni tudok.
Csak sajnos, annyira nem tud erdekelni az ilyen nepbutito musorok, ahol az is meg van elore beszelve, hogy Geszti mikor vakarja meg az orrat.
Hirveresnek jo volt a musornak Timea es kesz es lehet rajta csamcsogni.
Se tobb se kevesebb.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
UNLEASHED - Friss albumelőzetes a svéd viking death hordától
2015. március 27. (péntek) 07:45

Dawn Of The Nine címmel április 24-én jelenik meg a Johnny Hedlund vezette svéd viking death metal veterán Unleashed új albuma, amit Fredrik Folkare gitáros stockholmi stúdiójában rögzítettek, sőt, a producer is Folkare volt. A 2012-es Odalheim album folytatása lesz ez az új anyag, amelynek első digitális kislemezdalát - Where Is Your God Now? - egy szöveges videó kíséretében már február végén bemutatta a csapat. Most pedig itt a harmadik videós előzetes, benne dalrészletekkel, szöveges magyarázattal. www.facebook.com/unleashed UNLEASHED - Saját szavaikkal #3 (a 2015-ös Dawn Of The Nine albumhoz) UNLEASHED - Saját szavaikkal #2 (a 2015-ös Dawn Of The Nine albumhoz) UNLEASHED - Saját szavaikkal #1 (a 2015-ös Dawn Of The Nine albumhoz) Az új albumról elsőként bemutatott dallal kapcsolatban Johnny Hedlund basszer/énekes így fogalmazott: "Ez a negyedik nóta a lemezen, és folytatja az...

AGE OF NEMESIS - A prog metal banda jövő pénteken a Club 202-ben játszik
AGE OF NEMESIS - A prog metal banda jövő pénteken a Club 202-ben játszik

Pontosan egy hét múlva, azaz jövő pénteken, április 3-án a Club 202-ben ad egy monstre bulit a prog power vonalas Age Of Nemesis. Fábiékat ritkán lehet színpadon látni ("a 10 éve...

AGREGATOR - Vinyl újrakiadást kap a 15 éves Puszta lét
AGREGATOR - Vinyl újrakiadást kap a 15 éves Puszta lét

15 éve jelent meg a tatabányai Agregator első lemeze, a Puszta lét, ami a jubileum alkalmából kap egy maszterelt friss kiadást, ráadásul vinyl verzióban. "Az idei koncertjeinket...

OCTOBER - "Ha valami fáj, nagyon fájjon, és ha valami jó, az égig emeljen"
OCTOBER - "Ha valami fáj, nagyon fájjon, és ha valami jó, az égig emeljen"

Még az év elején derült ki, hogy az egykori Árnyak énekes Molnár Robi fémjelezte darkos, gótos October zenekar újjáéledt, méghozzá nem csupán egy-két koncertre, hanem rendesen, egy...

SKYFORGER - Dalpremier az új albumról: Tagad vai nekad (Now Or Never)
SKYFORGER - Dalpremier az új albumról: Tagad vai nekad (Now Or Never)

Április 6-án új albummal jelentkezik a pogány/folk metalos lett Skyforger, és a Senprūsija (Ó-Poroszország) címet viselő lemezt be is mutatják Budapesten. Az albumról elsőként...

SALVUS - Zökkenőmentes csere, új gitáros érkezett
SALVUS - Zökkenőmentes csere, új gitáros érkezett

Lélektartó címmel nemrég jelent meg a Salvus új albuma, most mégis arra kényszerült a csapat, hogy egy új gitárossal folytassa a munkát. A friss felállás első fotója a próbateremben...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS