MITRU TÍMEA - Szikora szerint Timi sátáni zenét adott elő az X-Faktorban

Szikora vajon a 16 éves önmagát is lesátánistázná?

2013. szeptember 11. (szerda) 12:12

Pár napja mi is bemutattuk az X-Faktor új évadjának első adásában továbbjutott Mitru Tímeát, aki Parkway Drive pólóban hörgéssel is kísérve adta elő az Asking Alexandria egyik korai dalát. A produkciót nem kell szeretni, de az azért mégis túlzás amit a zsűri egyik tagja, Szikora Robi mondott a mai Borsnak:
 

"Szikora Robi köztudottan vallásos ember, aki nemigen tűri, ha a környezetében - ahogyan ő fogalmaz - sátáni zenét játszanak. A szombati válogatáson még ennél is szigorúbb volt, elutasította Mitru Tímea produkcióját, aki énekelt és hörgött a színpadon, egy sajátos műfajt képviselve ezzel.

"Annak idején, amikor Marylin Manson hazánkban adott koncertet, misét szerveztem érte - idézte fel akcióját az R-Go frontembere. - Nem Timivel van bajom, ő egy nagyon aranyos lány, viszont az, hogy a nézők ilyen zenét hallgassanak, szerintem nem helyes.

Ahogy mondani szokás, nem a 'bűnössel' van a baj, hanem magával a 'bűnnel'. Ezért is szavaztam nemmel: nem támogatom ezt a műfajt – jelentette ki határozottan a mentor.


Timi megszokta, hogy kiakadnak a produkcióján.

"Alapvetően visszafogott, kedves, mosolygós lány vagyok. Amikor megmutatom a hangom, és ezt a műfajt, általában meglepődnek. Pedig szerintem minden embernek több oldala van, s az én személyiségemnek ez is a része. Nem vagyok olyan vad, mint ez a zene. Számomra a metal inkább feltöltődés, kikapcsolódás, feszültséglevezetés – mondta el a Borsnak Timi.


Szikorával ellentétben a produkciója Gesztinek, Tóth Gabinak és Alföldi Róbertnek is tetszett, igaz utóbbi úgy fogalmazott: elmebeteg hangod van.


"Bármit is mondanak, azt pozitívumként élem meg. Egyrészt azért, mert örülök, hogy megmutathatom, képviselhetem ezt a műfajt. Másrészt vidám személyiség vagyok, így akármilyen jelzővel is illetik a produkciómat, szívesen veszem. Rengetegen szeretik ezt a műfajt, csak kevésbé van tere" - reagált a kritikákra a szolfézstanárnő, aki azt is elárulta, hogy a diákjai talán könnyebben elfogadták amiatt, hogy piercinget és fültágítót visel.Szikora Robiról csak annyit, hogy a Hungária sikerkorszaka előtt a Ferm nevű rockbandában játszott és a '80-as évek közepén kiadott R-Go könyvben ezt mondta fiatal önmagáról:

"Tizenhat évesen csak a nagyon vad zene kellett. Hogy félelmetes, erőszakos legyen, nagyon hangosan szóljon."


 

Hozzászólások

[012561]
kaida
El kell ismernem hogy Timi nagyon jól hörög, de Nagaarum véleménye nagyon is igaz.
[012557]
encimetal
Mű balhé, külföldön is leadtak egy ilyen lányt itt is lekellet ennyi...Eggyik szerény és hörög, másik pornós és énekel! fosss!!Népbutitás 1000-el!Én is találkozok ezzekel a hirekkel nehéz elkerülni,eggyik fülön be másikon ki.
[012556]
shmonsta
Az a félelmetes, hogy ezt a meglehetősen zavart embert még szerepeltetik a televízióban. Pedig régóta látszik, hogy valami baj van vele. Inkább orvosi segítséget kellene neki adni és nem lovat alá.
[012555]
Selkath
Nem tudom, én napi szinten hallgatom ezt a stílust, amit Timi énekelt, semmi kivetnivalót nem találok benne. Szikora pedig egy gyenge jellem, mert vallás(ok) hatása alá került. Ha valami igazán sátáni, az a rohadt vallás.
[012554]
Nagaarum
Én is vallásos vagyok, illetve bocsánat, hívő vagyok (ez nagy különbség), és innen üzenem Szikora Robinak, hogy az a műsor a sátáni, amiben ő most prédikál.
[012553]
gyufa333
Megneztem a Timea eloadast es az atlagnal feletti a teljesitmenye ahhoz gratulalni tudok.
Csak sajnos, annyira nem tud erdekelni az ilyen nepbutito musorok, ahol az is meg van elore beszelve, hogy Geszti mikor vakarja meg az orrat.
Hirveresnek jo volt a musornak Timea es kesz es lehet rajta csamcsogni.
Se tobb se kevesebb.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
Friss videók: AUGUST BURNS RED, ASKING ALEXANDRIA, DOWNSET, KEN MODE, NACHTMYSTIUM, IRON REAGAN
2014. július 31. (csütörtök) 14:24

    A friss klipeket, videókat, új dalokat, érdekességeket felvonultató sorozatunk újabb hatos adagja: AUGUST BURNS RED - Beauty in Tragedy (tavalyi a lemez, friss a klip) DOWNSET - One Blood (visszatértek a '90-es évek...) KEN MODE - The Promises Of God (nem tucat zene, nem tucat klip) NACHTMYSTIUM - Tear You Down (az első dal az utolsó albumról) IRON REAGAN - Eyeball Gore (új dal a Muni Waste tesóbandától) ASKING ALEXANDRIA - Moving On (friss akusztikus verzió)

SUNSET - Legyél te is a banda operatőre!
SUNSET - Legyél te is a banda operatőre!

Ha operatőrként részt akarsz venni az új Sunset klip forgatásán, és ráérsz vasárnap, augusztus 3-án délután négytől, akkor itt a nagy alkalom! "Mivel a Szívroham című dalunk...

SLIPKNOT - Az ötödik bizarr előzetest is közzétették
SLIPKNOT - Az ötödik bizarr előzetest is közzétették

Összesen már öt meglehetősen bizarr előzetest tett közzé a Slipknot az új albumuk kapcsán, de magáról az anyagról persze továbbra sem tudni sokat. Pénteken azonban valami kiderülhet,...

DISZTRAKTOR - Új klippel jelentkeztek
DISZTRAKTOR - Új klippel jelentkeztek

A Trú Agrár Metal vonal egyetlen és egyben legjobb hazai sztárja, a Disztraktor hamarosan egy újabb mesterművel - Totális Disztraktor - jelentkezik, amelyről az első slágerdal után most...

LINKIN PARK - Az új klip: Final Masquerade
LINKIN PARK - Az új klip: Final Masquerade

Új klip érkezett a június közepén megjelent hatodik Linkin Park lemezhez, a  The Hunting Party-hoz. Az album egy-egy számában a Helmet gitárosa, Page Hamilton, a Rage Against The...

VAZUL VÉRE - Elkészült a történelmi rockopera első klipje
VAZUL VÉRE - Elkészült a történelmi rockopera első klipje

A június végén a Barba Negrában, majd a Megyer Camp 0. napján bemutatottt történelmi tárgyú rockoperához, a Vazul véréhez elkészült az első videóklip. "A Silló Sándor...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS