METALLICA - Trujillo 2014-re jósolja az új albumot

És még visszatérő thrash témákról is nyilatkozott

2013. szeptember 11. (szerda) 10:50

A Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo a Classic Rocknak nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy az új Metallica album 2014-re várható.


"Az egész filmezős cucc előtt már jammeltünk ezeken az új témákon és jól szórakoztunk. De aztán elterelt minket ez a másik feladat.

2014-ben minden az új zenéről fog szólni, remélhetőleg anélkül, hogy félbe kéne szakítani a munkát.


Azt azért Trujillo is elismerte, hogy még távolról sincsenek kész dalaik, viszont felvettek egy csomó jammelést, és ezek a legutóbbi album, a 2008-as Death Magnetic vonalát viszik tovább.

"Olyan érzésem van, hogy a Death Magnetic amolyan kiindulási alap volt - egyfajta bevezetés mindahhoz, amivel most rendelkezünk. A legutóbbi lemezen egy csomó hosszú dal volt. Nekem bejöttek ezek, de szeretem a rövid nótákat is. Emiatt is izgatott vagyok: újra ott vannak a thrash elemek a keverékben. Ez valahogy hiányzott a múltban."


Ami a hamarosan bemutatásra kerülő 3D-s filmet, a Through The Nevert illeti, Trujillo elfogadja, ha nem fog tetszeni minden rajongónak:

"Annál rosszabb nem lehet a fogadtatása, mint a Lou Reed albumnak! De az az érzésem, hogy a rajongók szeretni fogják! És az új albumukat is megkapják jövőre, vagy valahogy úgy."


Pár napja két újabb előzetes érkezett az Antal Nimród rendezésében elkészült és hamarosan bemutatásra kerülő 3D-s Metallica filmhez. A Through The Never világpremierje szeptember 9-én lesz a torontói filmfesztiválon, szeptember 24-én pedig kijön a film zenei anyaga is.


Szeptember végén itthon is bemutatásra kerül az Antal Nimród rendezésében elkészült 3D-s Metallica film. Először a budapesti Cinema City Aréna Pláza IMAX termében forog majd a film, október 4-től pedig elindul a rendes forgalmazás.


A torontói filmfesztiválon szeptember 9-én mutatják be elsőként a filmet, ahol a csapat is nyilatkozik majd a sajtó képviselőinek, szeptember 12-én pedig Lars Ulrich és Robert Trujillo már Berlinben lesz, ahol európai premiert tartanak.


Interjú és infók a film kapcsán, kattints ide!METALLICA - Through The Never - előzetes klip #1
METALLICA - Through The Never - előzetes klip #2METALLICA - Master Of Puppets (a 2013-as Through The Never soundtrack albumról)


METALLICA - Through The Never - feliratos előzetes 1
METALLICA - Through The Never - feliratos előzetes 2
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS