MACHINE HEAD - Flynn az új Avenged Sevenfold lemezről: otromba nyúlások

Amúgy tetszik neki az album :-)

2013. szeptember 10. (kedd) 03:15

Az új Avenged Sevenfold lemez, a máris sokat vitatott Hail To The King, amely hat országban is listavezető lett, az USA-tól Brazílián át az Egyesült Királyságig, a Machine Head főnökét, Robb Flynnt is friss blogbejegyzésre ragadtatta:


"Gratulálok az Avenged Sevenfoldnak, hogy a legutóbbi 'feldolgozás albumukkal' listavezetők lettek.

Ki gondolta volna, hogy Metallica, Guns N'Roses és Megadeth dalok újrafelvett verzióival világszerte ekkora sikert lehet aratni!!?? Ba-dap Pssssssss!!

Be vagyok indulva!

Ha netán egy szikla alatt rejtőztél volna, az Avenged szerte a világon számos országban a listák élére került. Örülök nekik. Jó banda. És noha tetszik az új lemez, és tényleg bírom a legutóbbi Nightmare albumukat, remélhetőleg mindannyian visszatérünk ebből a posztorgazmikus No.1 album őrületből, mert itt az ideje, hogy néven nevezzük a dolgokat!! Ideje, hogy gúnyolodjunk egy kicsit az A7X-éken, mert itt azért otromba nyúlásokról van szó, wiggák!!


Szóval, itt van a Top 10 poénlistám az új Avenged Sevenfold album kapcsán:

10. Avenged Sevenfold - Most még több Metallicával

9. Nevet kéne váltaniuk Sad But Two-ra

8. Hirtelen megugrik az Avenged logókra rajzolt spriccelő péniszek száma

7. Megugrik az eladott szemkihúzók száma, ahogy összetört szívű gótikamónikák ezrei jönnek rá arra, hogy a Hail To The King valójában annak a 'csúf AC/DC-nek' a Thunderstruck dala.

6. Miután meghallja a Heretic dalt, Dave Mustaine kiakad, majd a Symphony Of Destruction lenyúlása miatt nekiáll hibáztatni Obamát, a Metallicát és az UFO-kat.

5. Miután látták, hogy a Bush zenekar milyen sikert aratott azzal, hogy más bandák neveit lenyúlta számcímnek, az A7X úgy döntött, hogy lenyúlja az In Flames nevet egy refrénhez. A továbbiakban várható a 'Tri-vi-um' és a 'Kill-switch En-gage' nevek felbukkanása is a refrénjeikben.

4. Miután meghallgatja a lemezt Lars Ulrich, átmegy full gangstába, szétver egy üveg Dom Perignon pezsgőt M. Shadows fején, amit Lars 3 méter feletti barátnője szorít a hóna alá, és közben Lars azt üvölti Shadows arcába, hogy 'Legközelebb meg a St. Angert fogod lemásolni, mi?!'

3. A Metallica Black albuma szédületes tempóban elkezd fogyni, ahogy a rajongók rájönnek, honnan is származnak az új A7X dalok.

2. Miután Axl meghallja az Avenged-féle Guns N'Roses feldolgozást, a Doing Time-ot, azzal hívja fel Slasht, hogy 'Haver, mi a f... van itt?!'.

1. És a listavezető poén az új Avenged lemezzel kapcsolatban: a banda kiad egy közleményt arról, hogy NEM nyúlják a Metallicát, majd bejelentik az új projektjüket Lou Reeddel.  BUMMM!"A szeptemberi Hammerworldben részletesen is olvashatsz az új Avenged Sevenfold albumról és egy M. Shadows interjút is találsz a lapban, amelyben többek között ezt mondja a Hail To The King kapcsán:


"Lehet, hogy a Hail To The King sem válik klasszikussá, de egyértelműen az volt a célunk, hogy a metal műfaj egy potenciális klasszikusát, sarokkövét alkossuk meg. Ambiciózus cél? Kétségtelenül az. De úgy éreztük, hogy ennek is eljött az ideje..."

Az újság megrendeléséhez kattints ide!
 AVENGED SEVENFOLD - Doing Time ("a Guns feldolgozás")

AVENGED SEVENFOLD - This Means War ("Sad But Two")


 

Hozzászólások

[012592]
Selkath
Végül is, poén ez Robbtól, bár picit megismerve az albumot azért nincs itt minden rendjén.
Nem tudom, kedves Robb, mit hallottál Guns-nak a Doing Time-ban, én az elején a Be Still And Know-ot fedeztem fel, ami éppenséggel A TE NÓTÁD az Into The Locustról :DDDDD Az "In Flames" beszólás meg alapból hülyeség, mert ez egy szóösszetétel, a Trivium meg tulajdonnév. Angol nyelvtan kezdőknek :) Azt meg csak érintem, hogy a bandád neve miért pont Machine Head...
De érdekes, hogy én semmi metallicásat nem fedeztem fel az albumban, inkább az előzőre, a Nightmare-re hasonlít. Mindezek ellenére én mindkét bandát nagyon szeretem, mindketten értékes zenéket alkotnak.
Kedves Blackhead, nem ez a banda alapból szar. Hanem az ossian. Hail To The A7X! (és persze Hail To The M.H.! :) )
[012568]
hanaura
Van igazság a kritikában, de bennem először az merült fel hogy egy embernek miért fáj ennyire más sikere, hogy a maga dolga helyett azzal foglalkozzon.
Költői kérdésnek szántam.
[012566]
Blackhead
Igazad van Rob..A banda alapból szar :3
[012564]
freimaurer
Persze, kár is lenne vitatni, melyik a jobb zenekar. Más liga, más stílus, más közönség.
"Miután látták, hogy a Bush zenekar milyen sikert aratott azzal, hogy más bandák neveit lenyúlta számcímnek, az A7X úgy döntött, hogy lenyúlja az In Flames nevet egy refrénhez. A továbbiakban várható a 'Tri-vi-um' és a 'Kill-switch En-gage' nevek felbukkanása is a refrénjeikben." Erre a beszólásra utaltam azzal, hogy azért a Machine Head bandanév sem önálló szülemény.
[012563]
Detomasso
A Hail to the King nekem az Enter sandman-t juttatja eszembe..de ez mindegy; az AX7-ben nem érzem az, hogy átütő lenne..nekem ez a nem mindegy. Üdv Robinak!
[012560]
freimaurer
Én nagyon szeretem a Machine Headet, de a banda neve...? Eredetiség...? Ugyan már, Robb, remélem, csak vicceltél!
[012558]
freimaurer
Szánalmas.
[012552]
FeAnnDevils
Hát Robnak tök igaza van,amúgy jó zene.
[012550]
Nightwolf5
Bár mostanában egyre jobban tetszik a banda a listavezető poén nem semmi, de a hármas és a négyes poén is jó, a tízes meg olyan mint 1 reklámszöveg. XD
[012547]
Jadrina
Ezen, de jókat nevettem :D
Sad but two :D
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PROSECTURA - 30 éves a banda, novemberben jubileumi koncert jön
2019. augusztus 18. (vasárnap) 12:20

1989-ben alakult a Prosectura és ebből könnyedén kiszámolható, hogy az ország egyetlen önkéntes tűzoltó- és lendületzenekara éppen 30 éves. A csapat fennállásának eddigi legfontosabb koncertje, azaz a születésnapi bál a Dürer Kertben lesz, november 9-én. Vendégként az éppen negyedszázados Macskanadrág lép fel. "30 év... Aranylemezek, kurvák, kábítószer, fotómodellek, gigapartik... Egy zenekar 30 éve általában erről szól. Mi büszkén számolhatunk be több ezer fagyasztott hamburgerről benzinkúton, néhány lightos tanyabuliról Szekszárdon, valamint egy színpadra dobott bugyiról még '93 -ban a Fekete Lyukból, és persze pár sírva röhögős, ám szalonképtelen történetről fél-, vagy akár tök részegen! Rendkívül büszkék vagyunk magunkra, úgyhogy ünnepelni fogunk! Legszebb éveinket adtuk Nektek, ezért ünnepeljünk együtt november 9-én a Dürerben. Utána átvonulunk egy benzinkútra és behambizunk...

FOR THE FALLEN DREAMS - Last minute metalcore-zúzda a Dürer Kertben
FOR THE FALLEN DREAMS - Last minute metalcore-zúzda a Dürer Kertben

Egy elég súlyos last minute buli kerekedett a Dürer Kert 041 termébe augusztus 22-re, csütörtökre: 11 év után visszatér a michigani metalcore fogat, a For The Fallen Dreams, ráadásul...

MAGOR - Új dalok, vendégek és különleges látvány - szerdán a Barba Negra Trackben
MAGOR - Új dalok, vendégek és különleges látvány - szerdán a Barba Negra Trackben

A Magor zenekar éppen a harmadik nagylemezén dolgozik, az első önálló szabadtéri koncertjük pedig szerdán, augusztus 21-én lesz a Barba Negra Track kisszínpadán, a Phoenix RT...

GATE69 - Új videoklip a fiatal debreceni rocktriótól: Cold Coffee
GATE69 - Új videoklip a fiatal debreceni rocktriótól: Cold Coffee

A Cold Coffeee című dalhoz készült el a 2016-ban alakult debreceni Gate69 új videoklipje. Ez a szám a 2018 februárjában megjelent bemutatkozó EP-n szerepelt, a Hungry-n, április óta...

HÁRSH - Instrumentális post-rock, egy kis noise-zal, az első album: Vénkert
HÁRSH - Instrumentális post-rock, egy kis noise-zal, az első album: Vénkert

Vénkert címmel megjelent és végig is hallgatható az instrumentális post-rock trió, a 2016-ban alakult budapesti Hársh 8 tételes bemutatkozó albuma. "Egy 3 tagú, 2016-ban alakult pesti...

KÁRPÁTIA - Új album népzenei átdolgozásokkal, itt a Bujdosó II. lemez
KÁRPÁTIA - Új album népzenei átdolgozásokkal, itt a Bujdosó II. lemez

Megjelent és végig is hallgatható a Kárpátia új lemeze, a Bujdosók II, amelyet a Pittyendáré zenekar közreműködésével készítettek el. A CD megrendelhető a zenekar online...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS