MOBILMÁNIA - A Turn Of Mind gitárosa csatlakozott Zefiékhez

Az élő debütálás sikerrel zajlott le a hétvégén

2013. szeptember 9. (hétfő) 07:12

A hétvégén lezajlott MetalWar Festen mutatta be új gitárosát a Mobilmánia, így most már cseppet sem titok, hogy Szentkirályi Jani utódja Kispál Balázs lett, akit a Turn Of Mind zenekarból lehet ismerni.


Bognár Gábor beszámolója a buliról:

"Vártam már a Mobilmániát. Zefferékben még nem csalódtam még... és most sem. Nagyon pontos, nagyon hangulatos és nagyon profi. Zefiék mindig azt hozzák, amit a közönség vár és elvár tőlük.

Az egész csapat - Mobilmániaként és RockBandként egyaránt - egy nagy baráti társaság, majdnem család a közönségével. Nincs műmájerség, nincsenek allűrök meg egyebek... Jó beszélgetések a bulik után, na meg a szokásos közös fényképek elkészítése.

A mostani bulit több szempontból is fokozott érdeklődéssel vártuk. Ünnepelni is jöttünk, együtt 'megülni' a Mobilmánia 5. születésnapját. Volt emellett még egy izgalom. Szentkirályi Jani nemrég hagyta el a zenekart és az új gitárnyűvő ezen az estén lépett fel először a bandával. Zefi eleinte titokban tartotta, hogy ki is ő, majd előjött a név: Kispál Balázs. A lányok már előre szívükbe fogadták, azt mondták, ha fele olyan jó gitáros, mint amilyen jó pasi, akkor is kiváló zenész.

Balázs a koncert előtt kissé izgult. Már be volt állítva minden, le-föl sétált a színpad mögött. Azt mondta, nem lett volna semmi gond, ha lehet rögtön kezdeni, de a várakozás nem volt jó. Ezt persze cseppet sem éreztette a színpadon, játéka kifogástalan volt.

És a többiek... Zefi mindig viszi a bulit, ha egyedül lenne akkor is. De nincs egyedü. Donászy Tibi mindig tökéletesen hozza az alapot, sőt, még többet is, Bajnok is profi, emellett játékos, bohóc, remek zenész. Rudán Joe most nekem kicsit erőtlenebbnek tűnt, bár ez inkább csak némi egyéni érzékelés, tökéletesen együtt volt a zenekarral, és olyan az egyénisége, hogy mindig 'vokalistának hívja' a teljes közönséget.

A végére maradt Kozma Tomi. Talán így lesz egy keret, ha már Balázzsal, a másik gitárossal kezdtem. Tamás remek zenész, csodálatos ember és eszményi zenekari tag. Játéka rendkívül izgalmas és érzelmes. Annyi mindent tud elmondani a hangszerével, és a közönség ezeket érti, érzi is. Említettem emberi kvalitásait is. Igen. Nem akart versengeni Balázzsal, ahogy annak idején Janikával sem.

Ha Zefi a Mobilmánia családban az apuka, akkor Tomi a nagyfiú, aki rengeteget segít a 'család' összefogásában, abban, hogy mindenki jól érezze magát, és önmagát megvalósíthassa.

Sokan voltunk, sok boldog és elégedett ember, hiszen szórakozni mentünk, és ehhez minden kelléket megkaptunk. Bravó Mobilmánia! Boldogítsatok minket még nagyon sokáig!"A dalközpontú, dinamikus, modern rockzenét játszó Turn Of Mind jelenleg az őszre várható harmadik albumán dolgozik, a Never Stop Being You-n , amelynek felvezetése gyanánt nemrég jelentkeztek egy új klippel. Az Ezek után című klipnóta különlegessége, hogy hét év után először lehetett hallani magyar nyelvű Turn Of Mind dalt.

"Stílusilag az első magyar nyelvű dalunk valamivel keményebb a legutóbbi Loud Enough-nál. Az új Turn Of Mind lemez idén ősszel várható, a címe Never Stop Being You lesz. Egy igen változatos anyagra lehet számítani, a metaltól, a rock lassútól a pörgősön át a sírósig minden...."

www.facebook.com/turnofmindofficial
TURN OF MIND - Ezek után (a 2013-as album előfutára)
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS