HAMMERWORLD - A szeptemberi Hammer digitálisan már kapható

Valamint a Hammer Zenebarlangba is megérkezett

2013. augusztus 30. (péntek) 11:56

A Hammer Barlangban már kapható, és pár napon belül országszerte is megvásárolható lesz a szeptemberi HammerWorld magazin, Sabaton és Asking Alexandria poszterekkel, az extra CD-melléklet pedig a Words Of Blood bemutatkozó albuma, az Ingyen Isten.


Akárcsak a korábbi HammerWorld számokat, az újat is megvásárolhatod digitális verzióban, mégpedig itt:  www.dimag.hu/magazin/Hammer_World
 

 


 

Hozzászólások

[012530]
Jonne
Én csekken rendeltem! Az újság utolsó lapjain mindent megtudsz róla! :-)
[012529]
gepe
Tisztelt illetékesek!

Hammer Gyorsposta hirdetés idén még nem volt a lapban! Jó lenne egy aktualizált lista az újságba! Vagy a csekkes rendelési lehetőség megszűnt? (Ha igen, kár érte, ez volt a legolcsóbb módja a rendelésnek...)
[012528]
hanaura
Én is a nyomtatottat veszem meg, de ettől még nem fáj hogy van digitális is - ki tudja, van akinek az a jobb, nekem ez nem fáj. Azt veszem meg amelyiket jobban szeretem.
[012527]
attika70
Hát nekem még ma sem érkezett meg!!!
[012526]
Mikkamakka
attika70: Igen, ma reggel landolt a postaládában.
[012525]
attika70
Üdv!
Előfizetők közül valaki megkapta-nemkapta?
[012512]
apple
Az igazi metalos nem fekszik le a mocskos világnak, hogy pénzért dolgozzon, inkább éhen hal, minthogy megalkuvó legyen!
Az igazi metalos reggeltől estig dolgozik, bármilyen szar munkát elvégez, és az egész keresetét a szegényeknek, rászorulóknak adja, mert önzetlen és tisztességes, és becsületes, ezért nem jár koncertekre szórakozni, nem vesz lemezeket, pláne újságot semmilyen formában, csak ha véletlenül rockzenét hall, rámosolyog a többi olyan emberre mint ő!
Az igazi metalos igaz magyar is! Nem hallgat Iron Maident, csak Ossiant meg Pokolgépet, mert az az eredeti, mert az a Magyar, a többi csak szánalmas nyugati fertő!
Az igazi metalos nem él a modern világ adta lehetőségekkel, pontosan úgy él, ahogy ősei is éltek 1000 éve, ugyanúgy metalt hallgat. Nem használ elektromos áramot, nem is hallott az internetről, sőt nem is látott soha számítógépet! (Jaj annak, aki mégis, hol vagyon az a true undergroundtól)
Az igazi metalos már óvodában is az volt. Ezért a többi gyerek (a diszkópatkányok) már onnan is kinézték, megvetették. Emiatt, és persze dacból, büszkeségből iskolába sohasem járt. Az úgyse jó semmire. Ezt mindenki tudja. Az igazi metalos olvasni sem tud, de kedvenc zenekarainak nevét felismeri a logojáról!

No, és lehet még folytatni a végtelenségig… Igyekeztem a személyeskedést elkerülni, elsőre durvábbak jutottak eszembe, csak visszafogtam magam… Remélem ez így nem lett senkire nézve sértő, csak rámutat (szándékolt végletes túlzásokkal és ellentmondásokkal) bizonyosfajta kijelentések visszásságaira. Egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van ilyen (épp ésszel és minimális belátással nyilvánvalóan tarthatatlan) véleményeket hangoztatni (és úgy tűnik, ahogy telnek az évek, egyre jobban zavar).
[012509]
vinylfanatic
Szerintem azok a magyarok akik a világ másik pontján élnek és valóban elkötelezettjei ennek a műfajnak azok megrendelik a nyomtatott változatot és utána izgatottan várják a postást!Igen valóban jó a friss újság illata.De nemcsak ezért jó ez,hanem még számtalan másért.
[012508]
HartmannKristof
MrEddieKrueger, írj az info@hammerworld.hu címre és pótoljuk a CD-(ke)t a megvett dimagos digitális újságokhoz (akár visszamenőleg is). Sajnos letölteni a CD-t nem lehet szerzői jogi okokból a dimagról!

Peredhil, Vynilfanatic - a digitális verzió elsősorban pl azoknak a magyar metalosoknak készül, akik nem tudnak lesétálni az újságoshoz, mert a világ másik pontján élnek, nekik ez egy remek lehetőség. Amúgy pedig tényleg nincs jobb a frissen nyomtatott újság illatánál ;)!
[012507]
vinylfanatic
Ez az egész digitális szarság webes újság ,letöltések stb. egy nagy rakás SZAR!Ez fogja okozni a zene halálát.Hála istennek az igazi undergrund metal világban ez még nem számottevő és nem is lesz az.Az igazi metal arcok nem hagyják magukat bedarálni a globalizáció által.Nyomtatott metal újságokat olvasnak és bakeliteket vásárolnak.
[012506]
Peredhil
A nyomtatott, újságosnál kapható verziót sosem fogja pótolni a digitális. \m/
[012505]
MrEddieKrueger
Nagyszerű szám lett, kiolvastam minden betűjét! Ajánlom mindenkinek! Nagy szívfájdalmam viszont, hogy ugyanannyiba kerül,mint a print verzió, de nem jár hozzá CD. :(
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AC/DC - Bon Scott ma lenne 74 éves
2020. július 9. (csütörtök) 18:09

A hard rock zene egyik legkarizmatikusabb hangja, az AC/DC frontembere 74 éve ezen a napon született. Bon Scott 1946. július 9-én látta meg a napvilágot a skóciai Forfarban, az anyakönyi kivonatában a Ronald Belford Scott név szerepelt.   A Highway To Hell albummal az igazi sikerekbe épp csak beleszagolt AC/DC frontembere egy szokásosan átmulatott londoni éjszakát követően egy barátja autójának hátsó ülésén aludt el, másnap, 1980. február 19-én pedig már csak a kihűlt holttestét találták meg. 33 éves volt. Visszaemlékezésünkben a csapat korai menedzsere szólal meg.   Michael Browning menedzser 1974 novemberében vette át az AC/DC ügyeinek intézését. Browning akkoriban a Hard Rock Cafét vezette Melbourne-ben, így ismerte meg a zenekart, majd egészen 1979-ig dolgozott velük, amikor a sikerek nyomán egy komolyabb szakmai háttérrel rendelkező menedzsmentre lett szüksége a zenekarnak. Malcolm...

LIONVILLE - AOR, melodikus rock dal- és klippremier: I'll Never Give My Heart Away
LIONVILLE - AOR, melodikus rock dal- és klippremier: I'll Never Give My Heart Away

Magic Is Alive címmel augusztus 7-én jelenik meg az AOR, dallamrock vonalas olasz Lionville negyedik albuma. A csapatot 2010-ben indította el a dalszerző, gitáros, énekes Stefano...

THE DEVIL'S TRADE - Dalpremier Makó Dávid dark/folk projektjétől: Három árva
THE DEVIL'S TRADE - Dalpremier Makó Dávid dark/folk projektjétől: Három árva

Arról már tavasszal beszámoltunk, hogy a Haw és a Stereochrist éléről ismert Makó Dávid egyszemélyes projektje, a folk/dark/blues vonalas The Devil's Trade a francia Season Of Mist...

ANTROPOMORPHIA - Egy klasszikus Venom dalt rögzítettek a karantén alatt: Warhead
ANTROPOMORPHIA - Egy klasszikus Venom dalt rögzítettek a karantén alatt: Warhead

Merciless Savagery címmel még tavaly tavasszal adta ki a Metal Blade a 2009-ben újjélesztett és azóta három albumot is megjelentető death metalos holland Antropomorphia új...

WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Maximus
WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Maximus

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának friss előzetes dala a Maximus címet viseli, és egy...

TOUCH ME NOT - Irány a Balaton, új dal és klip: Nincs de
TOUCH ME NOT - Irány a Balaton, új dal és klip: Nincs de

Nincs de címmel egy klipes új dallal jelentkezett a 2014-ben alakult pop-metalos, avagy "cukimetalos" budapesti Touch Me Not zenekar. Az új nóta az Y Sound stúdióban készült és Cséry...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS