HAMMERWORLD - A szeptemberi Hammer digitálisan már kapható

Valamint a Hammer Zenebarlangba is megérkezett

2013. augusztus 30. (péntek) 11:56

A Hammer Barlangban már kapható, és pár napon belül országszerte is megvásárolható lesz a szeptemberi HammerWorld magazin, Sabaton és Asking Alexandria poszterekkel, az extra CD-melléklet pedig a Words Of Blood bemutatkozó albuma, az Ingyen Isten.


Akárcsak a korábbi HammerWorld számokat, az újat is megvásárolhatod digitális verzióban, mégpedig itt:  www.dimag.hu/magazin/Hammer_World
 

 


 

Hozzászólások

[012530]
Jonne
Én csekken rendeltem! Az újság utolsó lapjain mindent megtudsz róla! :-)
[012529]
gepe
Tisztelt illetékesek!

Hammer Gyorsposta hirdetés idén még nem volt a lapban! Jó lenne egy aktualizált lista az újságba! Vagy a csekkes rendelési lehetőség megszűnt? (Ha igen, kár érte, ez volt a legolcsóbb módja a rendelésnek...)
[012528]
hanaura
Én is a nyomtatottat veszem meg, de ettől még nem fáj hogy van digitális is - ki tudja, van akinek az a jobb, nekem ez nem fáj. Azt veszem meg amelyiket jobban szeretem.
[012527]
attika70
Hát nekem még ma sem érkezett meg!!!
[012526]
Mikkamakka
attika70: Igen, ma reggel landolt a postaládában.
[012525]
attika70
Üdv!
Előfizetők közül valaki megkapta-nemkapta?
[012512]
apple
Az igazi metalos nem fekszik le a mocskos világnak, hogy pénzért dolgozzon, inkább éhen hal, minthogy megalkuvó legyen!
Az igazi metalos reggeltől estig dolgozik, bármilyen szar munkát elvégez, és az egész keresetét a szegényeknek, rászorulóknak adja, mert önzetlen és tisztességes, és becsületes, ezért nem jár koncertekre szórakozni, nem vesz lemezeket, pláne újságot semmilyen formában, csak ha véletlenül rockzenét hall, rámosolyog a többi olyan emberre mint ő!
Az igazi metalos igaz magyar is! Nem hallgat Iron Maident, csak Ossiant meg Pokolgépet, mert az az eredeti, mert az a Magyar, a többi csak szánalmas nyugati fertő!
Az igazi metalos nem él a modern világ adta lehetőségekkel, pontosan úgy él, ahogy ősei is éltek 1000 éve, ugyanúgy metalt hallgat. Nem használ elektromos áramot, nem is hallott az internetről, sőt nem is látott soha számítógépet! (Jaj annak, aki mégis, hol vagyon az a true undergroundtól)
Az igazi metalos már óvodában is az volt. Ezért a többi gyerek (a diszkópatkányok) már onnan is kinézték, megvetették. Emiatt, és persze dacból, büszkeségből iskolába sohasem járt. Az úgyse jó semmire. Ezt mindenki tudja. Az igazi metalos olvasni sem tud, de kedvenc zenekarainak nevét felismeri a logojáról!

No, és lehet még folytatni a végtelenségig… Igyekeztem a személyeskedést elkerülni, elsőre durvábbak jutottak eszembe, csak visszafogtam magam… Remélem ez így nem lett senkire nézve sértő, csak rámutat (szándékolt végletes túlzásokkal és ellentmondásokkal) bizonyosfajta kijelentések visszásságaira. Egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van ilyen (épp ésszel és minimális belátással nyilvánvalóan tarthatatlan) véleményeket hangoztatni (és úgy tűnik, ahogy telnek az évek, egyre jobban zavar).
[012509]
vinylfanatic
Szerintem azok a magyarok akik a világ másik pontján élnek és valóban elkötelezettjei ennek a műfajnak azok megrendelik a nyomtatott változatot és utána izgatottan várják a postást!Igen valóban jó a friss újság illata.De nemcsak ezért jó ez,hanem még számtalan másért.
[012508]
HartmannKristof
MrEddieKrueger, írj az info@hammerworld.hu címre és pótoljuk a CD-(ke)t a megvett dimagos digitális újságokhoz (akár visszamenőleg is). Sajnos letölteni a CD-t nem lehet szerzői jogi okokból a dimagról!

Peredhil, Vynilfanatic - a digitális verzió elsősorban pl azoknak a magyar metalosoknak készül, akik nem tudnak lesétálni az újságoshoz, mert a világ másik pontján élnek, nekik ez egy remek lehetőség. Amúgy pedig tényleg nincs jobb a frissen nyomtatott újság illatánál ;)!
[012507]
vinylfanatic
Ez az egész digitális szarság webes újság ,letöltések stb. egy nagy rakás SZAR!Ez fogja okozni a zene halálát.Hála istennek az igazi undergrund metal világban ez még nem számottevő és nem is lesz az.Az igazi metal arcok nem hagyják magukat bedarálni a globalizáció által.Nyomtatott metal újságokat olvasnak és bakeliteket vásárolnak.
[012506]
Peredhil
A nyomtatott, újságosnál kapható verziót sosem fogja pótolni a digitális. \m/
[012505]
MrEddieKrueger
Nagyszerű szám lett, kiolvastam minden betűjét! Ajánlom mindenkinek! Nagy szívfájdalmam viszont, hogy ugyanannyiba kerül,mint a print verzió, de nem jár hozzá CD. :(
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ANNA & THE BARBIES - Megjelent és végighallgatható az Indián című új album
2019. december 13. (péntek) 18:38

Indián címmel megjelent és meg is hallgatható az idén már a 15. születésnapját ünneplő Anna & The Barbies új albuma. A különleges jubileumi alkalomhoz kapcsolódott egy duplakoncert is a Nemzeti Színházban, ahol az Indián című projektet adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét. "A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül. A szerzemények a férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak. A zenekar évzáró koncertje december 28-án lesz a Barba Negrában.   www.facebook.com/annaandthebarbies A koncert Facebook oldala 'Az Indián az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre. Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az...

SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive
SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive

Become The Hunter címmel február 14-én jön majd ki a Suicide Silence hatodik albuma, a hangsúlyos tiszta ének és a nu metalos jellege miatt igencsak megosztóra sikerült 2017-es Suicide...

CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade
CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade

Under The Scalpel Blade címmel egy új dallal jelentkezett a Carcass, a 2013-as visszatérő albumuk, a Surgical Steel folytatása pedig 2020-ban jelenik meg. A csapatban tavaly óta új...

BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore
BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore

Carnivore címmel március 6-án jön majd ki az új Body Count album, a 2017-es Bloodlust folytatása, az új lemez címadó dalához pedig most egy vizuál-videó is érkezett. A Carnivore...

SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend
SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend

MMXX címmel január 17-én lát napvilágot a második albuma a Sons Of Apollo-nak, annak a prog metal csapatnak, amit az ex-Dream Theater dobos Mike Portnoy hozott össze pár éve Billy Sheehan...

IHSAHN - Klippel kísért új dal az Emperor főnökétől: Stridig
IHSAHN - Klippel kísért új dal az Emperor főnökétől: Stridig

Telemark címmel egy új EP-vel jelentkezik február 14-én az Emperor főnöke, Ihsahn. Két EP is érkezik majd tőle, az 5 tételes Telemark lesz az első, ezen a sötét, brutális oldalát...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS