METALWAR FEST - Betegség miatt módosult a program

A SzeptEmber Feszt keretén belül lesz a fesztivál

2013. augusztus 29. (csütörtök) 17:52 | utoljára módosítva: 2013. augusztus 29. (csütörtök) 18:01

Váratlan betegség miatt némiképp módosul a SzeptEmber Feszt keretén belül megrendezésre kerülő ingyenes MetalWar Fest programja.


Sajnos a norvég Thunderboltnak le kellett mondania a budapesti fellépést, mert az egyik zenész súlyos betegségben szenved, emiatt az éppen zajló lemezfelvételt is meg kellett szakítaniuk. A srácok elmondása szerint a Thunderbolt egy egységet alkot, így fel sem merült bennük, hogy bárki is helyettesítse a társukat. Tony "Thunder" Johannessen sajnálatát fejezte ki, hogy nem lehetnek ott a MetalWar Festen, amire nagyon készültek.

A fesztivál szervezői is nagyon sajnálják, hogy a Thunderbolt nem tud eljönni és mielőbbi gyógyulást kívánnak a muzsikusnak. A norvég banda megüresedett helyén a nemrég új nagylemezzel jelentkezett Vida Rock Band lép fel. Az Open Air MetalWar Fest 2013 Hungary elnevezésű 3 napos rendezvény 2013. szeptember 6-8. között kerül megrendezésre a Népligetben, Budapesten.


www.metalwarfest.hu


www.facebook.com/MetalWarFest

 

MetalWar Fest színpad

szept 6.

12:00 Words Of Blood
12:40 Effrontery
13:20 Stress
14:00 Diktátor
14:40 Twister
15:30 Battalion (svájc)
16:20 Agregator
17:00 Vida Rock Band
18:00 Run For Power (Gary Moore cover)
18:50 Partyzan
19:40 Wisdom
20:50 Civil War (Svédország)

szept 7.
10:00 Mother Funkers
10:40 Mozso
11:20 Bermuda Rockband
12:00 Symphonium
12:40 Christian Epidemic
13:20 Asphalt Horsemen
14:00 The Bite (SRB)
14:40 HEX (NOR)
15:30 ZBB
16:20 Bejelit (Olaszország)
17:10 Demonlord
18:00 Lechery (Svédország)
19:10 Crossholder
20:00 Mobilmánia 5. születésnapi bulija

szept 8.
10:00 Stratégia
10:40 GMT
11:20 Velvet Seal
12:00 Long Road
12:40 Vasmacska
13:20 Krízis
14:00 Foci Bajnokság (Fradi)
14:40 6Test
15:30 Noa Rock
16:20 Ozirisz
17:10 Tűzmadár
18:00 Action
18:50 Cool Head Klan / MolicsRock
19:40 Alcohol + Rock Himnusz - meglepetés vendégekkel
20:50 Pokolgép


Hazánk első és egyelőre egyetlen ingyenes, 3 napos rock és metal fesztiválja kerül megrendezésre 2013. szeptember 6-8. között Budapesten. A MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest főszervezője, Gondosch Güzü János osztotta meg néhány szóban a fesztivállal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

"A szervezésbe már tavaly belekezdtünk, de akkor rajtunk kívül álló okok miatt nem jött létre a rendezvény. Idén újra belefogtunk és örömmel jelenthetem, Magyarország első ingyenes metal bulija kezd összeállni és teljes képet alkotni.

Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi munkával, idegességgel és fáradsággal jár egy ilyen program szervezése. Le a kalappal minden koncert- és fesztiválszervező előtt. Hozzáteszem, a mi esetünk talán még bonyolultabb. A fesztivál ingyenes lesz, így a közönség részéről semmilyen bevételre nem számíthatunk, ugyanakkor egy ilyen koncertsorozat több millió forintos költségvetéssel áll össze.

Azt szeretnénk elérni, hogy a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest olyan színvonalú legyen, mint bármelyik külföldi társa. A legjobb helyen a legnagyobb színpaddal várjuk majd a közönséget. Ahhoz viszont, hogy összeálljon minden szeptember elejére, támogatók kellenek, akik megelőlegezik a bizalmat egy induló fesztiválnak és nem utolsósorban pénzt is adnak rá.

A tárgyalások nap mint nap, most is folyamatosan zajlanak, hogy minden tekintetben ki tudjuk majd szolgálni a közönséget és persze nem utolsósorban a zenészeket is, akik ugyanúgy magukénak érzik ezt a kezdeményezést és ezen a hétvégén ajándékba adják a koncertjeiket a rajongóiknak.

És, hogy mit tehet a közönség, azon kívül, hogy nagy létszámban jelen lesz szeptember 6. és 8. között a Népligetben? Egyetlen 'lájkkal' kell csak támogatni a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest rendezvényt, hogy azok a támogatók, akik még hezitálnak, meggyőződhessenek arról, már most nagy az érdeklődés a fesztivál iránt.

Aki szereti a rock és metal műfajt, azt kérem, keresse fel a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest hivatalos Facebook oldalát és szeresse a rajongók fesztiválját, ezzel is kifejezve azt, hogy igenis kell fővárosunknak is igazi rock és metal buli minden évben! Előre is köszönöm a szervezők és a fellépő zenészek nevében!"


A Fesztiválon tehát fellép az egykori Sabaton zenészek által megalapított svéd Civil War, a mikrofonnál az Astral Doors és a Wuthering Heights éléről ismert megatorokkal, Nils Patrik Johanssonnal. Velük egy interjút is olvashatsz majd az augusztus végén megjelenő HammerWorld magazinban.


"A MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest fellépői közül a 30 éves Pokolgép zenekar úgy döntött, hogy az év végi nagy ünnep előtt már a Népligetben meggyújtja az első gyertyát a tortáján. Ám lesz még egy szülinapos ezen a hétvégén, akik szintén úgy döntöttek a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest keretein belül hívják ünnepelni rajongóikat. Öt évvel ezelőtt egy alkalmi formációnak indult a Mobilmánia, azzal a céllal, hogy továbbvigyék a P. Mobil örökséget, majd nagyobb átalakulások után - immár két lemezzel és egy koncert DVD-vel a hátuk mögött - meghatározó bandája lettek a magyar rockszíntérnek. A szervezők örömmel jelentik be, hogy a Mobilmánia a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest szombati főprogramjaként ünnepli az ötödik születésnapját, méghozzá nem akármilyen műsorral!"MOBILMÁNIA A METALWAR FESTEN

POKOLGÉP - MetalWar Fest videóüzenet


 

 


CHRISTIAN EPIDEMIC:
"Két éve nem játszottunk Budapesten, most itt az ideje, hogy feltépjük lelked sebeit!"


CHRISTIAN EPIDEMIC - MetalWar Fest videóüzenet
WISDOM: "Két hosszú Sabatonos turné, pár fontosabb hazai fesztivál és koncert után az ex-Sabaton tagokból alakult Civil War előtt is fellép Magyarországon a Wisdom, mégpedig a Ti fesztiválotokon, azaz a rajongók fesztiválján, a MetalWar Festen. Mindezt az új lemezük, a Marching For Liberty megjelenése (09/27), illetve a Powerwolffal közös októberi turnéjuk előtt teszik, ezzel is bizonyítva a hűségüket felétek, a rajongóik, barátaik felé!"


WISDOM - MetalWar Fest videóüzenet

 
BEJELIT: "Kevés külföldi zenekar mondhatja el magáról, hogy magyar rajongói oldala is van, de ezek között talán az egyik legérdekesebb az olasz Bejelit. A power metal csapat harmadszor készül Magyarországra, és már üzenetet is küldtek az itthoni rajongóiknak"
 

BEJELIT - MetalWar Fest videóüzenet

 BATTALION:
"Természetesen a MetalWar Fest szervezői a thrasherekről sem feledkeztek meg. Svájc egyik legismertebb és legjobb thrash metal bandája, a Battalion is fellép az ingyenes MetalWar Fesztiválon. A zenekar 2001 óta tolja a jófajta, nyaktörő thrasht, eddig három nagylemezük jött ki, melyek közül kiemelkedik a roppant izmos tavalyi Set The Phantom Afire. Aki old school thrash zúzdára vágyik, az a Battalion koncertjén biztosan megtalálja a számítását!"

 

BATTALION - MetalWar Fest videóüzenet


 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AWS - Előrendelhető a Park koncert CD és DVD, videópremier: Fuss
2019. december 11. (szerda) 16:50

Park címmel jelenik meg az AWS új koncert CD-je, DVD-je, amelynek anyagát még májusban rögzítették a Budapest Parkban. Máris megnézheted a Fuss dal felvételét a DVD-ről, amelyben Bodor Máté (Alestorm, All But One) a vendég. A CD és a DVD különféle támogatói csomagok formájában már előrendelhető az AWS honlapján: www.awszenekar.hu/shop www.facebook.com/awszenekar   AWS feat. Bodor Máté - Fuss (a 2019-es Park DVD-ről) AWS - Park CD+DVD (12/13 - Edge) CD 01. Lakatlan ember 02. X/0 03. Te is félsz 04. Budapest 05. Hol voltál 06. Éjjeli tánc 07. Sorsforgató 08. Lelket vennék 09. Köddé válsz 10. Fuss 11. Szívhang 12. Vigyázz rám 13. Fekete részem 14. Temetetlen halott 15. Mindent a semmiért 16. Viszlát nyár DVD 01. Lakatlan ember 02. X/0 03. Te is félsz 04. Budapest 05. Hol voltál 06. Éjjeli tánc 07. Takard el 08. Sorsforgató 09. Lelket vennék...

SAQQARA - Új szöveges videó született: Fáraó átka
SAQQARA - Új szöveges videó született: Fáraó átka

A HammerWorld magazin novemberi számának extra CD-mellékleteként jelent meg a Rebel és a Crossholder zenekarok éléről is ismert Szaládi "Devil" Károly énekes vezette Saqqara zenekar...

SERIOUS BLACK - Január végén új album, klippel az első dal: When The Stars Are Right
SERIOUS BLACK - Január végén új album, klippel az első dal: When The Stars Are Right

Suite 226 címmel január 31-én jelenik meg az Urban Breed énekes vezette power metalos Serious Black ötödik albuma, amelynek első előzetese a videoklippel kísért When The Stars Are Right...

BRING ME THE HORIZON - Hivatalos koncertvideó az új dalhoz: Ludens
BRING ME THE HORIZON - Hivatalos koncertvideó az új dalhoz: Ludens

Ludens címmel egy hónapja egy új dallal jelentkezett az Oli Sykes vezette Bring Me The Horizon, amelyhez hivatalos klip is született, most pedig itt a dal hivatalos koncertklipje, amit...

CONTINOOM - Klippremier: Scream My Name
CONTINOOM - Klippremier: Scream My Name

Scream My Name címmel egy új videoklippel jelentkezett a Schrott Péter vezette Continoom zenekar. Természetesen ez a nóta is elhangzik majd december 14-én a Robotban, ahol a divideD-dal lesz...

GOST - Februárban már headlinerként érkezik Budapestre
GOST - Februárban már headlinerként érkezik Budapestre

Jelenleg a Mayhemmel turnézik, februárban pedig harmadik alkalommal, ezúttal headlinerként érkezik Budapestre az A38 Hajó szervezésében GosT. A Baalberith karakterét megtestesítő dark...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS