HOLLYWOOD ROSE - Két nap múlva indul a Tábor

Depresszó, AB/CD, Tales Of Evening, Junkies, Rómeó Vérzik...

2013. augusztus 6. (kedd) 13:21

Ha már nehezen bírod ezt a hőséget és a hétvégét víz mellett, jó kis bandák társaságában akarod eltölteni, akkor nincs is jobb ajánlatunk, mint a csütörtökön induló Hollywood Rose Tábor, amelynek helyszíne Zalaegerszeg, a Gébárti-tó.


A tábor kapcsán a csapat ritmusgitárosát, Viktort faggattuk ki.


www.facebook.com/HollywoodRoseTabor

www.facebook.com/hollywoodrose

tabor.hollywoodrose.hu
Ha jól tudom, ez lesz a második táborotok. Miért érdemes megrendezni egy ilyen tábort, ami nyilván sok extra melóval és felelősséggel is jár?


"Tavaly az egész onnan indult, hogy elegünk lett abból, hogy nem tudunk elmenni együtt, közösen nyaralni. Fura lehet, hogy ennyi koncertezés mellett, még közösen akarunk nyaralani, de ez tényleg így van! (bevet)

Szóval kialakult, hogy csináljunk egy ilyen tábor dolgot koncertekkel meg mindenféle őrültködéssel. Szimpatikusak voltak nekem anno a Sing Sing Táborból látott felvételek, és mi is valami ilyet szerettünk volna: ahol a közönség és a zenekarok együtt szórakoznak.

Egy zalaegerszegi koncertünkön - ahova egyébként Vilkó kapcsán több szál is fűz minket - Jesse poénból bemondta, hogy tervezünk egy tábort, és az itt lesz Zalaegerszegen. Másnap hívtak minket, hogy az nagyszerű lenne és nagyon szívesen segítenének.

Jól hangzik, ám itt tudatosult bennünk, hogy ezzel rengeteg meló is jár. De nem baj, megcsináltuk. Én személy szerint az utolsó zenekarokat már meg sem tudtam várni, annyira fáradt voltam, csak dőltem be az ágyba... De hála Istennek minden pozitívan alakult, a zenekarok is nagyon élvezték, a közönség is és mi is."Mit kell tudni a helyszínről? Ebben az őrült kánikulában mi lesz még a koncertek mellett?

"A helyszín a Gébárti-tó. Mindenképpen fontosnak tartottuk, hogy egy ilyen rendezvény kapcsolódjon a vízhez. A helyszín erre tökéletes is. Vannak apartman faházak, sátrazási, lakókocsi parkolási lehetőségek, kulturált vizesblokk, már csak egy színpadot kellett odavarázsolnunk.
 


Tavaly rengeteg napközbeni programmal készültünk, aztán az egyik nap kedvezőtlen időjárása miatt ott álltunk meglőve, hogy akkor most mit csináljunk. Így idén inkább több lehetőség lesz, hogy a táborozók elfoglalják magukat, pl. pálinkaház, borház, sörözési lehetőségek, AquaCity, Thermal, illetve maga a Gébárti-tó... De természetesen tervezünk azért pár 'irányított' játékot is."A fellépő zenekatokat hogyan válogattátok össze?

"Természetesen az összes zenekarral nagyon baráti a kapcsolatunk, hiszen ez az egész így állt össze: olyanokkal együtt bulizni, akikkel jól kijövünk. Hála istennek nem volt nehéz, mert rengeteg barátunk van.

Idén mindenképpen nagyobbat mertünk álmodni, úgy gondolom, hogy mindenki megtalálja a számításának megfelelő zenekart. Így az is, aki csak a koncertekre jön ki. Depresszió, Junkies, Rómeó Vérzik, AB/CD, Scorpions Tribute... Vagy bármelyiket a 16 zenekar közül.

Nagy örömünkre még német barátaink, a Drown In Grace zenekar is vállalta a fellépést. Nagyon tehetséges fiatal srácok, náluk egyedül a 'palinka'-val kell vigyázni!" (nevet)Ti hányszor léptek majd színpadra a tábor folyamán és milyen programmal?

"Mindhárom nap színpadra lépünk. Csütörtökön egy akusztikus műsorral, pénteken a saját számokkal, szombaton pedig a Guns Tribute műsorral."A nyári bulijaitok eddig hogy sikerültek?

"Nincs okunk panaszra, sokat játszunk itthon és külföldön is. A múlt héten is gyakorlatilag a FeZen Fesztiválról mentünk ki Dreisbachba, egy nagy német motoros fesztiválra. Most is az lesz, hogy amint vasárnap elhagyjuk a tábort, jövünk fel és este játszunk a Sziget Fesztiválon... Szóval, nincs megállás."


HOLLYWOOD ROSE - Szedjetek szét (a 2011-es Piknik a Holdon albumhoz)


 Nem sok hazai tribute banda van, akik saját dalokat is írnak. A Piknik a Holdon lemeznek lesz folytatása?

"Mindenféleképpen tervezünk folytatást. Sőt, már vannak is biztató témáink. Mivel ebben az évben 10 éves a Hollywood Rose, ezért végig tudatosan, megszervezetten állítottuk össze az évet.

Tavasszal az MR2 akusztikus felvételére koncentráltunk, ami majd szeptemberben kerül adásba, aztán jött az ősz előtti egyetlen budapesti 'nagykoncertünk' a Budapest Parkban, ami szintén nagyon jól sült el annak ellenére, hogy kifogtuk azt a három napot, amikor lehűlt az idő 15 fokra...

Mindezzel párhuzamosan pedig a tábor és a születésnapi koncert előkészületei is folytak.Van bőven tennivaló, mostanra pedig már a jövő év gondolata is megjelent az agyunkban - homályosan..." (nevet)Október 12-én egy nagy bulival ünneplitek meg a Hollywood Rose első 10 évét. Erről a koncertről mit lehet tudni?


"Talán még soha ekkora fába nem vágtuk a fejszénket. Ma már nem annyira megszokott dolog, hogy egy zenekar a Petőfi Csarnokban rendez koncertet, hacsak nem a Depresszióról vagy az Ossianról stb. van szó.
Mivel Budapesten gyakorlatilag már az összes 'nagy' helyen játszottunk, a 10 éves koncert pedig egy kiugró történet kell legyen, így a PeCsa mellett döntöttünk. Mikor, ha nem most? (nevet)

Próbálunk nagy hangsúlyt fektetni a látványra, illetve az extra show-ra. Mindenképpen lesznek saját számok is. Még nem tudjuk, hogy külön blokkban lesznek-e. A vendég zenekarok pedig szintén nagyon jó barátaink, akik nem mellesleg rendkívül tehetséges zenészek. Az Üzletembers és a Hendrix Reload lép fel vendégként."


A Hollywood Rose tábor koncertjeinek pontos beosztását itt megtalálod.Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Itt az új dal: A halhatatlan halála
2019. december 14. (szombat) 08:23

A halhatatlan halála címmel egy új dallal jelentkezett az Alvin és a Mókusok. Ma este (december 14.) a Barba Negrában játszanak, vendégük a Bankrupt lesz. A Mikulás is hozott egy friss Alvin számot (Angyalok mosolyogjanak), ahhoz pedig egy klipet is forgatnak ma a Barba Negrás bulin, így azt üzenik a rajongóknak, hogy lehetőleg Mikulássapkában érkezzenek. És lesz ajándékuk is: "Találkozzunk december 14-én a Barba Negrában, ahol bemutatjuk nektek a Halhatatlan halála című dalt és megajándékozunk mindenkit egy, a dalt tartalmazó kislemezzel!"   www.facebook.com/Alvin.es.a.Mokusok A koncert Facebook oldala ALVIN ÉS A MÓKUSOK! 2019. december 14. Barba Negra Music Club 20.00 - kapunyitás 20.40 - Bankrupt 21.40 - ALVIN ÉS A MÓKUSOK ALVIN ÉS A MÓKUSOK - A halhatatlan halála (2019) ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Angyalok mosolyogjanak (2019) A csapatnak idén még még...

ANNA & THE BARBIES - Megjelent és végighallgatható az Indián című új album
ANNA & THE BARBIES - Megjelent és végighallgatható az Indián című új album

Indián címmel megjelent és meg is hallgatható az idén már a 15. születésnapját ünneplő Anna & The Barbies új albuma. A különleges jubileumi alkalomhoz kapcsolódott egy...

SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive
SUICIDE SILENCE - Dal- és klippremier a februári albumról: Feel Alive

Become The Hunter címmel február 14-én jön majd ki a Suicide Silence hatodik albuma, a hangsúlyos tiszta ének és a nu metalos jellege miatt igencsak megosztóra sikerült 2017-es Suicide...

CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade
CARCASS - Hat év után az első új dal: Under The Scalpel Blade

Under The Scalpel Blade címmel egy új dallal jelentkezett a Carcass, a 2013-as visszatérő albumuk, a Surgical Steel folytatása pedig 2020-ban jelenik meg. A csapatban tavaly óta új...

BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore
BODY COUNT - Vizuál-videót is kapott a márciusi új album címadó dala: Carnivore

Carnivore címmel március 6-án jön majd ki az új Body Count album, a 2017-es Bloodlust folytatása, az új lemez címadó dalához pedig most egy vizuál-videó is érkezett. A Carnivore...

SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend
SONS OF APOLLO - Januárban jön az új album, dal- és klippremier: Fall To Ascend

MMXX címmel január 17-én lát napvilágot a második albuma a Sons Of Apollo-nak, annak a prog metal csapatnak, amit az ex-Dream Theater dobos Mike Portnoy hozott össze pár éve Billy Sheehan...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS